Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Ensi viikonloppuna
25.9. - 27.9.

Varatuimmat hotellit La Garriga

129 €
Hotel Blancafort Spa Termal

Hotel Blancafort Spa Termal

4.0 kautta 5.0 Mina, 7, La Garriga, Barcelona
Hotel Blancafort Spa Termal on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Montsenyn luonnonpuisto. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 2 ravintolaa. Tässä 4 tähden hotellissa on 150 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
87 €
Sono & SPA - Adults Only

Sono & SPA - Adults Only

3.5 kautta 5.0 Avenida Els Tremolencs, 34, La Garriga, Barcelona
Sono & SPA - Adults Only on saanut mahtavaa palautetta huoneistojen tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Montsenyn luonnonpuisto. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä sisäuima-altaan ja business centerin. Tässä 3,5 tähden huoneistohotellissa on 19 huoneistoa 4 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
120 €
Hotel Boutique Edelweiss La Garriga - Adults Only

Hotel Boutique Edelweiss La Garriga - Adults Only

4.0 kautta 5.0 Carrer Rosello D'Amunt, 9, La Garriga
Hotel Boutique Edelweiss La Garriga - Adults Only sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Montsenyn luonnonpuisto. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
82 €
Sono House

Sono House

3.0 kautta 5.0 Torrennt dels Murris, 2, La Garriga, Barcelona
Sono House on saanut hyvää palautetta uima-altaastaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Montsenyn luonnonpuisto. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa. Tässä 3 tähden pensionaatissa on 4 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pillowtop-patjat.
Hae hinnat
Hotel Termes La Garriga

Hotel Termes La Garriga

4.0 kautta 5.0 Carrer dels Banys, 23, La Garriga
Hotel Termes La Garriga on saanut mainiota palautetta keskeisestä sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Montsenyn luonnonpuisto. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä täyden palvelun kylpylän ja sisäuima-altaan. Tässä 4 tähden hotellissa on 22 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja plasmatelevision.
Hae hinnat
Sono Master Apartamentos

Sono Master Apartamentos

3.5 kautta 5.0 C/. Torrent dels Murris, 2, La Garriga
Sono Master Apartamentos sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Montsenyn luonnonpuisto. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta) ja alueelliset kuljetukset (lisämaksusta). Tässä 3,5 tähden huoneistohotellissa on 3 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Hotelli Boutique Edelweiss La Garriga

Hotelli Boutique Edelweiss La Garriga

Calle Rosello d'Amunt 9, La Garriga, Katalonia
Tämä hotelli sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Montsenyn luonnonpuisto. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi aamiaisen (lisämaksusta) ja concierge-palvelut. Majoitustila tarjoaa 5 kylpyhuonetta ja parvekkeen.
35 €
Travelodge Barcelona Poblenou

Travelodge Barcelona Poblenou

1.0 kautta 5.0 Carrer de Llacuna 32, Barcelona, Barcelona
Travelodge Barcelona Poblenou on saanut loistavaa palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Barcelonan eläintarha. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä 1 tähden hotellissa on 250 huonetta 9 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa pillowtop-patjallisen sängyn ja taulutelevision.
65 €
Hotel Catalonia Albeniz

Hotel Catalonia Albeniz

3.0 kautta 5.0 Calle Aragón 591-593, Barcelona, Barcelona
Hotel Catalonia Albeniz on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Sagrada Família. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ulkouima-altaan ja kuntokeskuksen. Tässä 3 tähden hotellissa on 47 huonetta 7 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja satelliittikanavat.
76 €
Hotel Barcelona Princess

Hotel Barcelona Princess

4.0 kautta 5.0 Avinguda Diagonal 1, Barcelona, Barcelona
Hotel Barcelona Princess on saanut mahtavaa palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Fòrumin puisto on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 ulkouima-allasta ja 2 kahvilaa. Tässä vuonna 2004 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 363 huonetta 26 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
104 €
Melia Barcelona Sky

Melia Barcelona Sky

4.5 kautta 5.0 Pere IV, 272 - 286, Barcelona, Barcelona
Melia Barcelona Sky on saanut mahtavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Barcelonan eläintarha. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 3 baaria ja täyden palvelun kylpylän. Tässä vuonna 2008 rakennetussa 4,5 tähden hotellissa on 162 huonetta 29 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pillowtop-patjat.
Hae hinnat
Hotel Barcelona Condal Mar, managed by Melia

Hotel Barcelona Condal Mar, managed by Melia

4.0 kautta 5.0 c/ Cristobal de Moura, 138, Barcelona, Barcelona
Hotel Barcelona Condal Mar, managed by Melia on saanut loistavaa palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Diagonal Marin ostoskeskus. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ulkouima-allas ja ravintola. Tässä vuonna 2005 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 178 huonetta 9 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja satelliittikanavat.
70 €
Catalonia Atenas

Catalonia Atenas

4.0 kautta 5.0 Av. Meridiana, 151, Barcelona, Barcelona
Catalonia Atenas on saanut loistavaa palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Sagrada Família. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä täyden palvelun kylpylän ja ulkouima-altaan. Tässä 4 tähden hotellissa on 201 huonetta 10 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
65 €
Hotel SB Diagonal Zero Barcelona

Hotel SB Diagonal Zero Barcelona

4.5 kautta 5.0 Plaça de Llevant s/n, Esquina Rambla Prim, Barcelona, Barcelona
Hotel SB Diagonal Zero Barcelona on saanut loistavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee kokouskeskuksen yhteydessä, ja Fòrumin puisto on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 ravintolaa ja täyden palvelun kylpylän. Tässä vuonna 2009 rakennetussa 4,5 tähden hotellissa on 262 huonetta 17 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja älytelevision.
47 €
Catalonia Park Güell

Catalonia Park Güell

3.0 kautta 5.0 Pg. Mare de Déu del Coll, 10, Barcelona, Barcelona
Catalonia Park Güell on saanut mahtavaa palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Guell-puisto. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ulkouima-allas ja baari. Tässä 3 tähden hotellissa on 141 huonetta 6 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.

Kohteen La Garriga hotellit


Harkitsetko matkaa kohteeseen La Garriga? Jos haluat löytää majoitusliikkeen, joka sijaitsee lähellä nähtävyyksiä, voit antaa lomapäiväsi ja käyttää hotellihakutulosten vieressä olevia suodattimia löytääksesi majoituspaikan, joka on lähellä alueen nähtävyyksiä. Voit valita 6 hotellista ja muusta majoitusvaihtoehdosta kohteessa La Garriga löytääksesi parhaiten sopivan yöpymispaikan.


Suosittuja hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa La Garriga


Kun etsit itsellesi sopivaa yöpymispaikkaa kohteessa La Garriga, voit löytää ebookersin sivustolta majoitusliikkeen, joka tarjoaa palveluja kuten internetyhteyden, ilmaiset lentokenttäkuljetukset tai uima-altaan. Voit hyödyntää suodattimia rajataksesi hakuasi, jotta näet sinulle tärkeät palvelut, kuten huoneessa olevan keittiön ja ilmastoinnin.


Asiakkaat arvostavat tätä hotellia kohteessa La Garriga sen tarjoaman :

 • Hotel Blancafort Spa Termal

Tämä kohteen La Garriga majoitusliike on suosittu asiakkaiden keskuudessa uima-altaan takia:

 • Hotel Blancafort Spa Termal

Matkustajat, jotka yöpyivät tässä hotellissa kohteessa La Garriga, pitivät paikan päällä olevasta kuntokeskuksesta:

 • Hotel Blancafort Spa Termal

Kohteeseen La Garriga tutustuminen


Rentouttava La Garriga on tunnettu kylpylöistään. Suosittuihin nähtävyyksiin kohteessa La Garriga ja sen lähellä kuuluu:

 • Montsenyn luonnonpuisto
 • Circuit de Catalunya
 • Equus Aventura
 • Grau del Traver
 • Karting Cardedeu
 • Sant Miquel del Fain luostari
 • Casa Corbella

Kun suunnittelet matkaasi kohteeseen La Garriga, voit varata ebookersin kautta myös sopivat lennot kohteeseen Barcelona (BCN-Barcelonan kansainvälinen lentokenttä). Voit rajata hakuasi välilaskujen, lentoyhtiön tai lähtöajan mukaan löytääksesi itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon.


Milloin on paras aika vierailla kohteessa La Garriga?


Jos harkitset parasta mahdollista aikaa vierailla kohteessa La Garriga, saatat hyötyä näistä vuodenajan säätä koskevista tiedoista matkaa suunnitellessasi. Elokuu ja heinäkuu ovat yleensä lämpimimmät kuukaudet kohteessa La Garriga, kun taas kylmimmät kuukaudet ovat yleensä tammikuu ja helmikuu. Lokakuu ja syyskuu ovat sateisimmat kuukaudet, kun taas heinäkuu ja tammikuu ovat kuivimmat.


Tässä on katsaus kohteen keskimääräiseen sademäärään ja lämpötilaan:

 • Keskimääräinen lämpötila päivisin tammikuusta maaliskuuhun on 17°C ja öisin 6°C. Kauden keskimääräinen sademäärä on 121 cm.
 • Jos vierailet huhtikuun ja kesäkuun välisenä aikana, voit odottaa keskimääräisen lämpötilan olevan 27°C päivisin ja 10°C öisin. Keskimääräinen sademäärä tänä aikana on 139 cm.
 • Keskimääräinen lämpötila päivisin heinäkuusta syyskuuhun on 28°C ja öisin 17°C. Kauden keskimääräinen sademäärä on 147 cm.
 • Keskimääräinen lämpötila päivisin lokakuusta ja joulukuuhun on 23°C ja 7°C öisin. Kauden keskimääräinen sademäärä on 187 cm.
 • Vuosittainen keskimääräinen sademäärä kohteessa La Garriga on 594 cm.

Viimeksi varatut hotellit La Garriga

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.