Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Löydä täydellinen lentosi yli 400 lentoyhtiön joukosta

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat lennot Helsinki Stuttgart

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Tietoa lennoista välille Helsinki - Stuttgart

Lähtölentokentän IATA-koodi HEL
Kohdelentokentän IATA-koodi STR
Lentovaihtoehtoja 1
Lennon hinta 134 €
Keskimääräinen lentoaika 1 tuntia 45 minuuttia

Kohteen Stuttgart Parhaimmat Pakettimatkat

Stuttgart lento + hotelli economyluokan lennoilla

Lennot Helsingistä Stuttgartiin

Saksa on tunnetusti järjestelmällisyyden ja sydämellisyyden erikoinen yhteenliittymä, jossa suomalainen on kuin kotonaan. Maan kuudenneksi suurin kaupunki Stuttgart on tyylikäs mutta hilpeä kohde, joka houkuttaa niin liikematkailijoita kuin kaupunkilomailijoitakin. Varaamalla lennot Helsingistä Stuttgartiin ebookersin kautta pääset nauttimaan Etelä-Saksan iloista edullisesti.

Autoja, viiniä ja kaupunkilomailua

Stuttgartissa on yhä jonkin verran toisen maailmansodan pommituksista selvinneitä palatseja, kirkkoja ja muita vanhoja rakennuksia, joita kelpaa ihastella shoppailun ja vehreissä puistoissa istuskelun lomassa. Parhaiten Stuttgart tunnetaan kuitenkin bisneskaupunkina ja autoteollisuuden pääkallopaikkana. Esimerkiksi käynti valtavilla Mercedes Benzin tehtailla on huikea elämys, ja voit jatkaa autoteemaa tutustumalla autovalmistajien museoihin. Tämän jälkeen onkin mukava irtautua arjesta hurmaavilla viiniviljelmillä. Etenkin lapsiperheet puolestaan viihtyvät eläintarhassa ja planetaariossa. Kulttuuritarjonta ja monenlaiset tapahtumat pitävät tunnelman vireänä ympäri vuoden.

Otollinen aika matkustaa Stuttgartiin

Sään puolesta Stuttgart on mukava matkakohde ympäri vuoden, sillä kesä on hieman pidempi ja lämpöisempi kuin Suomessa ja talvi yleensä leuto, vaikka luntakin voi välillä esiintyä. Nähtävää kaupungissa riittää aina, ja matkan voi ajoittaa esimerkiksi useiden viinifestivaalien, huhtikuisten kevätjuhlien, marraskuussa alkavien joulumarkkinoiden tai syyskuisen olutfestivaalin yhteyteen. Kaikkein edullisimpia vuodenaikoja ovat kevät ja syksy, mutta lennot ovat ihastuttavan huokeita lähes ympäri vuoden joulu–tammikuun hintapiikkiä lukuun ottamatta. Voit siis etsiä halpoja lentoja Helsingistä Stuttgartiin aivan oman mielesi mukaan. Erityisen edullista on lentää arkena viikonlopun sijaan ja tehdä varaukset pari kuukautta etukäteen.

Halvat lennot Helsingistä Stuttgartiin

Suoria lentoja Helsingistä Stuttgartiin ei ole tarjolla, mutta välilaskuja tarvitaan yleensä vain yksi. Lyhimmillään SASin lennot Kööpenhaminan ja Air Berlinin lennot Berliinin kautta ovat perillä noin neljässä tunnissa. Myös Lufthansan lennot Frankfurtin tai Münchenin kautta ja KLM:n lennot Amsterdamin kautta kestävät usein alle viisi tuntia. Osaan Lufthansan lennoista kuuluu junayhteys Frankfurtista Stuttgartiin, ja myös ne näkyvät hakutuloksissa, kun vertailet lentoja Helsingistä Stuttgartiin ebookersin sivuilla. Reitillä liikennöivät myös esimerkiksi Turkish Airlines ja Finnair sekä edullisia kahden välilaskun lentoja tarjoava Austrian Airlines. Lentoja lähtee pitkin päivää aamusta alkuiltaan saakka. Aikaeroon on helppo sopeutua, sillä Saksa on vain tunnin Suomea jäljessä.

Lähtö Helsinki-Vantaan lentoasemalta

Helsinki-Vantaan lentoaseman (HEL) kahteen terminaaliin pääsee helposti monin eri tavoin. Helsingistä lentoasemalle liikennöivät Finnair City Bus, HSL:n bussit 415, 615 ja 617 sekä kehärataa kulkevat I- ja P-junat. Matka-aikaa kertyy 30–50 minuuttia kulkuvälineen mukaan ja hintaa noin 5–7 euroa. Kauempaa lentoasemalle pääsee Matkahuollon linja-autoilla, kaukojunista lähijuniin vaihtamalla sekä liittymälennoilla. Viidenkympin hintainen taksimatka Helsingin keskustasta kestää puolisen tuntia. Oman auton voi halutessaan jättää pysäköinnin keston mukaan valitulle pysäköintialueelle, josta on ilmainen kuljetus terminaaleihin. Varsinkin ruuhka-aikoina aamuisin ja iltapäivisin lennolle kannattaa saapua ajoissa, sillä tällöin muodostuu helposti jonoja.

Saapuminen Stuttgartiin

Neljästä terminaalista koostuva Stuttgartin lentoasema (STR) sijaitsee noin 13 kilometrin etäisyydellä kaupungin keskustasta. S-Bahn-paikallisjunat S2 ja S3 liikennöivät lentoasemalta keskustaan aamuviidestä puoleenyöhön. Matkaa kertyy kolme vyöhykettä, joten kertalipun hinta on nelisen euroa ja matka-aika vajaa puoli tuntia. Taksin hinta on muutama kymppi. Käytettävissä on myös tilattavia sukkulabusseja ja autovuokraamoja.

Mikäli valitset Lufthansan lennon, johon kuuluu Deutsche Bahnin junayhteys Frankfurtista Stuttgartin päärautatieasemalle (ZWS), saavut suoraan keskustaan. Sieltä voit jatkaa matkaa kävellen tai kaupungin sisäisen joukkoliikenteen keinoin. Samat liput käyvät sekä busseihin, pikaraitiovaunuihin että paikallisjuniin. Kertalipun hinta kaupungin keskustan kahdella vyöhykkeellä on alle 3 euroa. Vaihtoehtoisesti tarjolla on päivälippuja sekä museoissa, hotelleissa ja matkailijoiden palvelupisteissä myytäviä StuttCard-kortteja, joilla saa myös erilaisia alennuksia.

Helsinki - Stuttgart Lennot FAQ

 • Mikä on halvin hinta lennolle reitillä Helsinki – Stuttgart?

  Halvin löytämämme hinta lennolle reitillä Helsinki -- Stuttgart on 135 €. \nJatkamalla hakua alla löydät runsaasti tietoa, jonka avulla varaat haluamasi lennon ja viimeistelet matkasuunnitelmasi kohteeseen Stuttgart. Voit verrata lentoyhtiöitä ja alueen lentokenttiä sekä löytää mahtavia hotellitarjouksia. Anna ebookersin auttaa, jotta lentosi reitillä Helsinki -- Stuttgart on mahdollisimman edullinen!
 • Kuinka monta lentoa reitillä Helsinki – Stuttgart on tarjolla viikoittain?

  Reitillä Helsinki -- Stuttgart on tarjolla 117 viikoittaista lentoa.
 • Kuinka monta lentoyhtiötä liikennöi reitillä Helsinki – Stuttgart?

  reitillä Helsinki -- Stuttgart liikennöi 10 lentoyhtiötä.
 • Mitkä lentokentät sopivat parhaiten Helsinki – Stuttgart -lennoille?

  Löysimme alueelta Helsinki vain yhden lentoaseman, joka tarjoaa lentoja kohteeseen Stuttgart: Vantaa (HEL). Tämä lentoasema tarjoaa lentoja lentoasemalle Stuttgart (STR), mutta lentoja voi olla tarjolla rajoitetusti, joten varaa heti! Haluamme tarjota sinulle sopivimmat vaihtoehdot. Siten olet valmis nauttimaan kaupungin maisemista, nähtävyyksistä ja mauista heti, kun lentosi laskeutuu kohteeseen Stuttgart.
 • Mitkä ovat suosituimpia lentoyhtiöitä reitillä Helsinki – Stuttgart?

  Kun varaat lentosi suositulta lentoyhtiöltä, löydät usein parhaat lentotarjoukset. Me jopa löysimme lennon reitille Helsinki -- Stuttgart hintaan 135 €! Reitillä Helsinki -- Stuttgart 10 lentoyhtiötä tarjoaa halpoja lentoja, ja alueella Helsinki liikennöivistä suosituimpia ovat:\n\n* Lennot reitillä Helsinki (HEL) -- Stuttgart (STR)\n * Finnair\n * Lufthansa\n * Scandinavian Airlines\n
 • Mitkä lentoyhtiöt liikennöivät reitillä Helsinki – Stuttgart useimmin?

  * Helsinki (HEL) -- Stuttgart (STR)\n * Finnair -- 56 viikoittaista lentoa reitillä HEL -- STR\n \n\n * Lufthansa -- 27 viikoittaista lentoa reitillä HEL -- STR\n \n\n * Scandinavian Airlines -- 9 viikoittaista lentoa reitillä HEL -- STR\nSuuremmilla lentokentillä ja lentoyhtiöillä, jotka lentävät tietyllä reitillä useammin, on yleensä tarjolla enemmän istuinpaikkoja, mutta pienemmältä lentokentältä lentäminen voi olla halvempaa.
 • Mitkä alueen Helsinki lentoasemista tarjoavat lentoja kohteeseen Stuttgart joka viikko?

  Lentoyhtiöt, kuten Finnair, liikennöivät viikoittain 56 lentoa reitillä Helsinki -- Stuttgart. Lisätietoja alla:\n\n* Lentoasemalta Helsinki (HEL) liikennöidään viikoittain 117 lentoa kohteeseen Stuttgart (STR).\n
 • Kuinka kauan kestää suora lento reitillä Helsinki – Stuttgart?

  Suora lento reitillä Helsinki -- Stuttgart kestää yleensä noin 2 tuntia, 35 minuuttia, ja lennetty etäisyys on 1 644,4 kilometriä. Pisimmät lennot tällä reitillä kestävät yleensä 2 tuntia, 40 minuuttia. Lennon keskimääräinen kesto on 2 tuntia, 37 minuuttia.
 • Mikä on aikaisin ja myöhäisin saatavilla oleva lento reitillä Helsinki – Stuttgart?

  * Lento reitillä Helsinki (HEL) -- Stuttgart (STR)\n * Päivän ensimmäinen lähtevä lento: 08.10\n * Aikaisin saapumisaika: 09.45\n * Päivän viimeinen lähtevä lento: 16.55\n * Myöhäisin saapumisaika: 18.35\n
 • Minkälaisia koneita reitillä Helsinki – Stuttgart liikennöivät lentoyhtiöt käyttävät?

  Reitillä Helsinki -- Stuttgart liikennöivät lentoyhtiöt käyttävät muun muassa seuraavanlaisia lentokoneita.\n\n| **Lentoyhtiö** | **Lentokone** |\n|-----------------------|---------------|\n| Finnair | Embraer 190 |\n| Lufthansa | Embraer 190 |\n| Scandinavian Airlines | Embraer 190 |\n| KLM | Embraer 190 |\n| Air France | Embraer 190 |\n\n
 • Tarvitsenko passin lennolle Helsinki – Stuttgart?

  Yleensä passi tarvitaan, kun lennetään sen maan ulkopuolelle, jossa passi on myönnetty. Tarkista kuitenkin tarvittavat asiakirjat matkakohteesi tulli- ja matkustustiedoista.

Lentoyhtiö Lento Lähtee: HEL Saapuu: STR la
22.2
su
23.2
ma
24.2
ti
25.2
ke
26.2
to
27.2
pe
28.2
Välilaskut
AY 1453 04:40 pm 06:25 pm Tarkista hinta - Tarkista hinta - Tarkista hinta - Tarkista hinta 0 välilasku(a)
AY 1451 07:30 am 09:15 am - Tarkista hinta - Tarkista hinta - Tarkista hinta - 0 välilasku(a)

Varatuimmat hotellit Stuttgart

Näytä kaikki 442 majoitusliikettä kohteessa Stuttgart
77 €
Maritim Hotel Stuttgart

Maritim Hotel Stuttgart

4.0 kautta 5.0 Seidenstr. 34, Stuttgart, BW
Maritim Hotel Stuttgart on saanut loistavaa palautetta huoneiden hiljaisuudesta. Majoitusliike sijaitsee kokouskeskuksen yhteydessä, ja Liederhallen konsertti- ja kokouskeskus on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 3 ravintolaa ja täyden palvelun kylpylän. Tässä vuonna 1993 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 555 huonetta 9 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
64 €
DORMERO Hotel Stuttgart

DORMERO Hotel Stuttgart

4.5 kautta 5.0 Plieninger Str. 100, Stuttgart, BW
DORMERO Hotel Stuttgart on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kokouskeskuksen yhteydessä, ja SI-Centrum Stuttgart on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 5 ravintolaa ja 2 baaria. Tässä vuonna 1993 rakennetussa 4,5 tähden hotellissa on 454 huonetta 17 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
87 €
Hilton Garden Inn Stuttgart Neckar Park

Hilton Garden Inn Stuttgart Neckar Park

4.0 kautta 5.0 Mercedesstrasse 75, Stuttgart, BW
Hilton Garden Inn Stuttgart Neckar Park on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Porsche Arena (areena). Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja kuntoklubin. Tässä vuonna 2006 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 150 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.