Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat lennot Helsinki Stuttgart

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Tietoa lennoista välille Helsinki - Stuttgart

Lähtölentokentän IATA-koodi HEL
Kohdelentokentän IATA-koodi STR
Lennon hinta 136 €

Lennot Helsingistä Stuttgartiin

Saksa on tunnetusti järjestelmällisyyden ja sydämellisyyden erikoinen yhteenliittymä, jossa suomalainen on kuin kotonaan. Maan kuudenneksi suurin kaupunki Stuttgart on tyylikäs mutta hilpeä kohde, joka houkuttaa niin liikematkailijoita kuin kaupunkilomailijoitakin. Varaamalla lennot Helsingistä Stuttgartiin ebookersin kautta pääset nauttimaan Etelä-Saksan iloista edullisesti.

Autoja, viiniä ja kaupunkilomailua

Stuttgartissa on yhä jonkin verran toisen maailmansodan pommituksista selvinneitä palatseja, kirkkoja ja muita vanhoja rakennuksia, joita kelpaa ihastella shoppailun ja vehreissä puistoissa istuskelun lomassa. Parhaiten Stuttgart tunnetaan kuitenkin bisneskaupunkina ja autoteollisuuden pääkallopaikkana. Esimerkiksi käynti valtavilla Mercedes Benzin tehtailla on huikea elämys, ja voit jatkaa autoteemaa tutustumalla autovalmistajien museoihin. Tämän jälkeen onkin mukava irtautua arjesta hurmaavilla viiniviljelmillä. Etenkin lapsiperheet puolestaan viihtyvät eläintarhassa ja planetaariossa. Kulttuuritarjonta ja monenlaiset tapahtumat pitävät tunnelman vireänä ympäri vuoden.

Otollinen aika matkustaa Stuttgartiin

Sään puolesta Stuttgart on mukava matkakohde ympäri vuoden, sillä kesä on hieman pidempi ja lämpöisempi kuin Suomessa ja talvi yleensä leuto, vaikka luntakin voi välillä esiintyä. Nähtävää kaupungissa riittää aina, ja matkan voi ajoittaa esimerkiksi useiden viinifestivaalien, huhtikuisten kevätjuhlien, marraskuussa alkavien joulumarkkinoiden tai syyskuisen olutfestivaalin yhteyteen. Kaikkein edullisimpia vuodenaikoja ovat kevät ja syksy, mutta lennot ovat ihastuttavan huokeita lähes ympäri vuoden joulu–tammikuun hintapiikkiä lukuun ottamatta. Voit siis etsiä halpoja lentoja Helsingistä Stuttgartiin aivan oman mielesi mukaan. Erityisen edullista on lentää arkena viikonlopun sijaan ja tehdä varaukset pari kuukautta etukäteen.

Halvat lennot Helsingistä Stuttgartiin

Suoria lentoja Helsingistä Stuttgartiin ei ole tarjolla, mutta välilaskuja tarvitaan yleensä vain yksi. Lyhimmillään SASin lennot Kööpenhaminan ja Air Berlinin lennot Berliinin kautta ovat perillä noin neljässä tunnissa. Myös Lufthansan lennot Frankfurtin tai Münchenin kautta ja KLM:n lennot Amsterdamin kautta kestävät usein alle viisi tuntia. Osaan Lufthansan lennoista kuuluu junayhteys Frankfurtista Stuttgartiin, ja myös ne näkyvät hakutuloksissa, kun vertailet lentoja Helsingistä Stuttgartiin ebookersin sivuilla. Reitillä liikennöivät myös esimerkiksi Turkish Airlines ja Finnair sekä edullisia kahden välilaskun lentoja tarjoava Austrian Airlines. Lentoja lähtee pitkin päivää aamusta alkuiltaan saakka. Aikaeroon on helppo sopeutua, sillä Saksa on vain tunnin Suomea jäljessä.

Lähtö Helsinki-Vantaan lentoasemalta

Helsinki-Vantaan lentoaseman (HEL) kahteen terminaaliin pääsee helposti monin eri tavoin. Helsingistä lentoasemalle liikennöivät Finnair City Bus, HSL:n bussit 415, 615 ja 617 sekä kehärataa kulkevat I- ja P-junat. Matka-aikaa kertyy 30–50 minuuttia kulkuvälineen mukaan ja hintaa noin 5–7 euroa. Kauempaa lentoasemalle pääsee Matkahuollon linja-autoilla, kaukojunista lähijuniin vaihtamalla sekä liittymälennoilla. Viidenkympin hintainen taksimatka Helsingin keskustasta kestää puolisen tuntia. Oman auton voi halutessaan jättää pysäköinnin keston mukaan valitulle pysäköintialueelle, josta on ilmainen kuljetus terminaaleihin. Varsinkin ruuhka-aikoina aamuisin ja iltapäivisin lennolle kannattaa saapua ajoissa, sillä tällöin muodostuu helposti jonoja.

Saapuminen Stuttgartiin

Neljästä terminaalista koostuva Stuttgartin lentoasema (STR) sijaitsee noin 13 kilometrin etäisyydellä kaupungin keskustasta. S-Bahn-paikallisjunat S2 ja S3 liikennöivät lentoasemalta keskustaan aamuviidestä puoleenyöhön. Matkaa kertyy kolme vyöhykettä, joten kertalipun hinta on nelisen euroa ja matka-aika vajaa puoli tuntia. Taksin hinta on muutama kymppi. Käytettävissä on myös tilattavia sukkulabusseja ja autovuokraamoja.

Mikäli valitset Lufthansan lennon, johon kuuluu Deutsche Bahnin junayhteys Frankfurtista Stuttgartin päärautatieasemalle (ZWS), saavut suoraan keskustaan. Sieltä voit jatkaa matkaa kävellen tai kaupungin sisäisen joukkoliikenteen keinoin. Samat liput käyvät sekä busseihin, pikaraitiovaunuihin että paikallisjuniin. Kertalipun hinta kaupungin keskustan kahdella vyöhykkeellä on alle 3 euroa. Vaihtoehtoisesti tarjolla on päivälippuja sekä museoissa, hotelleissa ja matkailijoiden palvelupisteissä myytäviä StuttCard-kortteja, joilla saa myös erilaisia alennuksia.

Lennot Helsinki – Stuttgart

Onko kohteiden Helsinki ja Stuttgart välillä suoria lentoja?

Kohteiden Helsinki (HEL-Helsinki-Vantaa) ja Stuttgart (STR) välillä on helppoa lentää suoraan. Voit varata lentosi 1 yhtiöltä, joihin kuuluu Finnair. Varaa lippusi niin ymmärrät, miksi se on monien matkustajien suosikki.

Jos aiot lentää kohteiden Helsinki ja Stuttgart välillä, siihen menee noin 2 tuntia ja 37 minuuttia. Kohteiden välinen matka on 1 650 km. Suoria lentoja tällä välillä operoivat easyJet ja Finnair. Mikään ei voita uuteen kohteeseen lentämistä, varsinkin, jos matkalla ei tarvitse pysähtyä.

Mitkä ovat parhaat lentokentät kohteiden Helsinki ja Stuttgart välisille lennoille?

Jos olet lentämässä kohteesta Helsinki kohteeseen Stuttgart, lähtökenttäsi tulee mitä luultavimmin olemaan Helsinki (HEL-Helsinki-Vantaa) ja saapumiskenttäsi Stuttgart (STR).

Mitkä ovat suosituimpia kohteiden Helsinki ja Stuttgart välillä lentäviä lentoyhtiöitä?

Sinun ei tarvitse enää jatkaa parhaiten sopivan lentoyhtiön etsintää. Olemme tehneet työn puolestasi ja löytäneet useita lentoyhtiöitä, jotka tarjoavat lentoja kohteiden Helsinki ja Stuttgart välillä. Yksi vaihtoehto on easyJet, joka tarjoaa 39 lentoa joka kuukausi. Toinen suosittu yhtiö, joka operoi 5 lentoa tällä reitillä joka kuukausi, on Finnair. Vertaile lippuhintoja, varaa itsellesi niistä sopivin ja pakkaa tavarasi!

Kuinka monta lentoa kohteiden Helsinki ja Stuttgart välillä on?

Matka kohteiden Helsinki ja Stuttgart välillä ei voisi olla helpompi. 4 päivittäistä lentoa takaavat, että voit valita itsellesi parhaiten sopivan ajan.

Varatuimmat hotellit Stuttgart

Näytä kaikki 469 majoitusliikettä kohteessa Stuttgart
81 €
Hilton Garden Inn Stuttgart Neckar Park

Hilton Garden Inn Stuttgart Neckar Park

4.0 kautta 5.0 Mercedesstrasse 75, Stuttgart, BW
Hilton Garden Inn Stuttgart Neckar Park on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Porsche Arena (areena). Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja kuntoklubin. Tässä vuonna 2006 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 150 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
153 €
Althoff Hotel am Schlossgarten

Althoff Hotel am Schlossgarten

5.0 kautta 5.0 Schillerstrasse 23, Stuttgart, BW
Althoff Hotel am Schlossgarten on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Konigstrasse on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 ravintolaa ja baarin. Tässä vuonna 1962 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 106 huonetta 10 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
103 €
Jaz in the City Stuttgart

Jaz in the City Stuttgart

4.0 kautta 5.0 Wolframstrasse 41, Stuttgart, DE
Jaz in the City Stuttgart on saanut mahtavaa palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Milaneo on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja ympäri vuorokauden auki olevan kuntokeskuksen. Tässä vuonna 2017 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 166 huonetta 7 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja tablettitietokoneen.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.