Pääosion alkuosa
Menopaluumatkan kuvake
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halpoja menopaluulentoja kohteeseen Vilna

Halvimmat viimeisten 7 päivän aikana löydetyt hinnat kohteeseen Vilna olivat annetulla aikavälillä 80 € (yhdensuuntaiset lennot) ja 145 € (menopaluu). Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Lennot Vilnaan, Liettuan kauniiseen pääkaupunkiin

Liettuan pääkaupunki Vilna on maan itäosassa sijaitseva reilun puolen miljoonan asukkaan kaupunki. Vilna sopii erinomaisesti kesäiseksi kaupunkilomakohteeksi, sillä etäisyydet ovat kaupungissa lyhyitä ja suuri osa nähtävyyksistä sijaitsee Unescon maailmanperintökohteeksikin nimetyssä Vilnan vanhassa kaupungissa. Kompaktista koostaan huolimatta Vilnassa on kattava kulttuuri- ja ravintolatarjonta, hyvät ostosmahdollisuudet ja vilkas yöelämä. Varaa lennot Vilnaan ja lähde helpolle kaupunkilomalle!

Halvat lennot Vilnaan odottavat sinua ebookersilla

Vilna sijaitsee vain noin 700 kilometrin päässä Helsingistä. Tämä tarkoittaa sitä, että suorat lennot Vilnaan kestävät vain reilusta tunnista vajaaseen kahteen tuntiin. Suoraa reittiä Helsinki-Vantaalta Vilnaan liikennöi Finnair, ja lentoja on saatavana edullisesti myös kesäkuukausina. Välilaskullisen lennon Vilnaan voi saada hieman edullisemmin, eikä matka-aikakaan veny useilla yhteyksillä kuin noin kolmeen tuntiin. Yhden välilaskun lentoja on tarjolla muun muassa halpalentoyhtiöllä airBaltic, ja konetta vaihdetaan pääsääntöisesti Latvian Riiassa.

Vilnaan voi lentää edullisesti myös Turusta ja Tampereelta. Kummallakin reitillä operoi airBaltic, ja vaihto tapahtuu niin ikään Riiassa. Näillä reiteillä lennot ovat edullisimmillaan huhtikuussa, mutta hinnat pysyvät maltillisina myös kesäkuukausien aikana. Turusta ja Tampereelta lennettäessä koko yhdensuuntaisen lennon kesto on parhaimmillaan vain kolme tuntia, joskin monien yhteyksien kohdalla varsinkin paluumatka tahtoo venyä reilusti yli 15 tuntiin.

Halvat lennot Vilnaan ovat sinun, kun otat suunnaksi ebookersin verkkosivuston. Helppo matkahakumme auttaa sinua löytämään halvimmat lennot Vilnaan vaikkapa suuremmallekin matkaseurueelle. Hae, vertaa ja varaa oma kaupunkilomasi hurmaavassa Vilnassa!

Vilnassa liikkuminen on helppoa ja edullista

Vilnan lentokenttä sijaitsee vain noin seitsemän kilometrin päässä kaupungin keskustasta, mutta taksimatka kentältä kaupunkiin voi silti kestää puolisenkin tuntia liikenteestä johtuen. Matka maksaa noin 15–20 euroa. Edullisemmin keskustaan pääsee bussilla numero 1, joka suuntaa lähelle Vilnan rautatieasemaa, tai bussilla numero 2, jonka pääteasema on Lukiškių-aukio. Bussimatka Vilnassa kustantaa noin euron, mutta ei sisällä vaihto-oikeutta. Lippuja saa kioskeista ja bussien kuljettajilta. Julkinen liikenne toimii hyvin myös keskusta-alueella, joskin välimatkat ovat varsinkin vanhassa kaupungissa niin lyhyitä, ettei julkisille liikennevälineille välttämättä ole tarvetta.

Liettuassa on edullista liikkua myös pitkän matkan busseilla, joten Vilnan matkaan voi hyvin yhdistää visiitin myös johonkin toiseen liettualaiskaupunkiin. Myös ravintoloiden hintataso on hyvin edullinen Suomeen nähden, ja joitakin ostoksia pääsee niin ikään tekemään hieman Suomea halvemmalla. Maassa on nykyään käytössä euro, joten rahanvaihtoa ei tarvitse miettiä. Liettua on turvallinen maa, jossa voi liikkua luottavaisesti, kun pitää maalaisjärjen matkassa.

Vilnan kesä on lämmin ja täynnä toimintaa

Sisämaassa sijaitsevassa Vilnassa vallitsee mannerilmasto, eli kaupungissa on kesäisin yleisesti lämmintä, kun taas talvisin lämpötilat painuvat reilusti pakkasen puolelle. Paras aika vierailla Vilnassa on kesä, jolloin vanhan kaupungin katujen terassit täyttyvät niin turisteista kuin paikallisistakin ja kaupungissa vallitsee mukavan rento tunnelma. Kesälämpötilat nousevat harvoin tukalan kuumiksi, mutta joskus niinkin voi käydä – tällöin on tärkeää juoda riittävästi vettä. Kevät alkaa Liettuassa noin kuukautta aiemmin kuin koto-Suomessa, ja vuoden lämpimin kuukausi on heinäkuu. Kesäisin Vilnassa järjestetään myös paljon erilaisia tapahtumia, joissa paikallista kulttuuria pääsee ihailemaan aitiopaikalta.

Vilnan tärkeimpiä nähtävyyksiä ovat sen vanhakaupunki ja samaisessa paikassa sijaitseva katedraali kellotorneineen. Užupisin taitelijakortteleissa taas pääsee tutustumaan boheemimpaan Vilnaan: tämä trendikäs alue on nykyään täynnä taidegallerioita ja viihtyisiä kahviloita, ja naapurustossa pääsee kokemaan Vilnan aivan eri näkökulmasta kuin turistien suosimassa vanhassa kaupungissa.

Usein kysytyt kysymykset

❓ Kuinka paljon maksavat lentoliput kohteeseen Vilna?

✔️ Lennot kohteeseen Vilna maksavat yleensä 145 €–182 €. Jos haluat varata lennot vain yhteen suuntaan kohteeseen Vilna, voit löytää upeita tarjouksia niinkin halvalla kuin 80 €. Halpaa lentoa kohteeseen Vilna etsiessäsi kannattaa ottaa huomioon, että toukokuussa on halvin kuukausi.

❓ Mikä on halvin kuukausi lentää kohteeseen Vilna?

✔️ Halvin kuukausi varata lentoliput kohteeseen Vilna on toukokuussa. Jos matkasuunnitelmasi ovat joustavat etkä välitä mihin vuodenaikaan lähdet matkalle, lentojen varaaminen tälle kuukaudelle voi säästää sinulle huomattavastikin rahaa.

❓ Miten löydän halvimmat lennot kohteeseen Vilna?

✔️ Löydät halvat lennot kohteeseen Vilna helposti hakukoneemme avulla. Voit hakea yhdensuuntaisia lentoja, menopaluulentoja tai monia kohteita sisältäviä lentoja. Annettuasi hakemasi kohteet, päivät ja matkustajien määrät hakukoneeseen voit lajitella ja suodattaa tuloksia monien eri kriteerien mukaisesti. Lentolippujen hinnat kohteeseen Vilna saattavat vaihdella suurestikin etsimiesi päivien, lentoyhtiöiden, lipputyyppien, paikkavalintojen ja monien muiden valintojen mukaan. Tee varaus ebookersin kautta ja hyödynnä maailmanlaajuisen verkkomatkatoimiston tuomat edut, kuten halvemmat hinnat, kattava tarjonta, loistava kanta-asiakasohjelma sekä varauksen tekemisen helppous. Lentojen lisäksi voit varata myös matkasi muut osat ebookersin kautta, ja säästät näin huomattavasti aikaa ja rahaa.

❓ Voinko muuttaa Ebookersin kautta tekemääni lentovarausta kohteeseen Vilna?

✔️ Voit muuttaa kohteen Vilna lentoasi helposti avullamme. Ensiksi sinun kannattaa tutustua matkasuunnitelmassasi oleviin lentoyhtiön ehtoihin ja rajoituksiin. Näistä näet helposti lentoyhtiön muutoksia koskevat käytännöt sekä mahdolliset lisämaksut. Jos lentoyhtiösi on perinteinen yhtiö, voimme auttaa sinua muutoksen tekemisessä – ota vain meihin yhteyttä. Saat lisätietoja lentojenmuuttamisesta asiakaspalvelun artikkelista .

❓ Miten peruutan Ebookersin kautta varaamani lennon kohteeseen Vilna?

✔️ Voit peruuttaa lentolippusi kohteeseen Vilna helposti seuraamalla ohjeitamme. Ensiksi kannattaa kuitenkin tutustua lentoyhtiön ehtoihin ja rajoituksiin, jotka löydät kätevästi matkasuunnitelmastasi. Ehdoista näet lentoyhtiön peruutuksia koskevat käytännöt sekä yhtiön mahdollisesti veloittamat lisämaksut. Saat lisätietoja lentojen peruuttamisesta asiakaspalvelun artikkelista täällä.

❓ Mitkä ovat parhaat kohteeseen Vilna lentävät lentoyhtiöt?

✔️ Jos haluat varata lennon kohteeseen Vilna, tulet huomaamaan, että tähän kohteeseen lentää useita lentoyhtiöitä. Yksi näistä on SAS, Air Baltic, Belavia, Finnair, Lufthansa. Voit ebookersin avulla helposti vertailla lentoja nähdäksesi, minkä lentoyhtiön tarjoamat lennot sopivat parhaiten tarpeisiisi. Näin voit varmistaa, että käytät matkabudjettisi parhaiten hyväksesi ja että saat kaikki haluamasi matkan aikaiset palvelut käyttöösi.

Vilna Lentotiedot

Matkustaminen kohteeseen
Kohdelentokentän IATA-koodiVNO
Palvelevien lentoyhtiöiden määrä
LentoyhtiötSAS, Air Baltic, Belavia, Finnair, Lufthansa
Halvin lento145 €
Varhaisin lähtevä lento
Myöhäisin lähtevä lento

Mitkä yhtiöt lentävät kohteeseen Vilna?

SAS, Air Baltic, Belavia, Finnair, Lufthansa

Kartta

Paras aika lentää kohteesta

Tarvitsetko lentosi jälkeen auton?

Katso kaikki kohteen Vilna vuokra-autot

^Säästöt perustuvat kaikkiin lento + hotelli -pakettivarauksiin ebookers.fi-sivustolla tammikuusta joulukuuhun 2019 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.