Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
25.9. - 27.9.
Ensi viikonloppuna
2.10. - 4.10.

Varatuimmat hotellit Vilna

51 €
Radisson Blu Hotel Lietuva

Radisson Blu Hotel Lietuva

4.0 kautta 5.0 Konstitucijos av. 20, Vilna
Radisson Blu Hotel Lietuva on saanut loistavaa palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Europos bokštas (pilvenpiirtäjä). Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, 2 baaria ja ravintola. Tässä 4 tähden hotellissa on 456 huonetta 22 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-televisiot.
34 €
Comfort Hotel LT - Rock 'n' Roll Vilnius

Comfort Hotel LT - Rock 'n' Roll Vilnius

3.5 kautta 5.0 Kauno str. 14, Vilna
Comfort Hotel LT - Rock 'n' Roll Vilnius on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Vilnan katedraali. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja kuntokeskuksen. Tässä vuonna 2012 rakennetussa 3,5 tähden hotellissa on 200 huonetta 6 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
34 €
Green Vilnius Hotel

Green Vilnius Hotel

3.0 kautta 5.0 Pilaitės pr. 20, Vilna
Green Vilnius Hotel on saanut hyvää palautetta keskeisestä sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Vilnan televisiotorni. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä 3 tähden hotellissa on 126 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
37 €
Urbihop Hotel

Urbihop Hotel

3.5 kautta 5.0 Ažuolyno 7, Vilna
Urbihop Hotel on saanut hyvää palautetta alueen ostosmahdollisuuksista. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Kansallinen taidegalleria. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä 3,5 tähden hotellissa on 97 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
42 €
15th Avenue Hotel

15th Avenue Hotel

3.0 kautta 5.0 Gedimino av. 15, 2nd floor, Vilna
15th Avenue Hotel on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Gedimino prospektas. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, aamiainen (lisämaksusta) ja kuivapesulapalvelut. Tässä 3 tähden hotellissa on 15 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
180 €
Hotel PACAI

Hotel PACAI

5.0 kautta 5.0 Didžioji 7, Vilna
Hotel PACAI on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Pilies Street. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja kuntoklubin. Tässä 5 tähden hotellissa on 104 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja plasmatelevisiot.
89 €
Radisson Blu Royal Astorija Hotel

Radisson Blu Royal Astorija Hotel

5.0 kautta 5.0 Didzioji 35/2, Vilna
Radisson Blu Royal Astorija Hotel on saanut mahtavaa palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Vilnan kaupungintalo. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä täyden palvelun kylpylän ja sisäuima-altaan. Tässä vuonna 1901 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 126 huonetta 6 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kaapelikanavat.
46 €
Amberton Cathedral Square Hotel Vilnius

Amberton Cathedral Square Hotel Vilnius

4.0 kautta 5.0 Stuokos-Guceviciaus Str. 1, Vilna
Amberton Cathedral Square Hotel Vilnius on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Vilnan katedraali. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä 4 tähden hotellissa on 116 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
53 €
Hilton Garden Inn Vilnius City Centre

Hilton Garden Inn Vilnius City Centre

4.0 kautta 5.0 Gedimino av. 44 B, Vilna
Hilton Garden Inn Vilnius City Centre on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Gedimino prospektas. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ravintolan, ympäri vuorokauden auki olevan kuntokeskuksen ja baarin. Tässä vuonna 2019 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 164 huonetta 6 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
58 €
Shakespeare Boutique Hotel

Shakespeare Boutique Hotel

4.0 kautta 5.0 Bernardinu str. 8/8, Vilna
Shakespeare Boutique Hotel on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Pilies Street. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä 4 tähden hotellissa on 31 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kaapelikanavat.
60 €
Hotel Congress Avenue

Hotel Congress Avenue

4.5 kautta 5.0 Gedimino Ave. 12, Vilna
Hotel Congress Avenue on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Vilnan katedraali. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä vuonna 2015 rakennetussa 4,5 tähden hotellissa on 50 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
36 €
AirInn Vilnius Hotel

AirInn Vilnius Hotel

3.5 kautta 5.0 Rodūnios kelias 8, Vilna
AirInn Vilnius Hotel on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike on lentokentän yhteydessä, ja Vilnan katedraali sijaitsee lähettyvillä. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja kuntokeskus. Tässä 3,5 tähden hotellissa on 115 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
176 €
Grand Hotel Kempinski Vilnius

Grand Hotel Kempinski Vilnius

5.0 kautta 5.0 Universiteto Street 14, Vilna
Grand Hotel Kempinski Vilnius on saanut loistavaa palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Vilnan katedraali. Majoitusliikkeessä on saatavilla täyden palvelun kylpylä, sisäuima-allas ja ravintola. Tässä 5 tähden hotellissa on 96 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.
53 €
Courtyard by Marriott Vilnius City Center

Courtyard by Marriott Vilnius City Center

4.0 kautta 5.0 Rinktines G. 3, Vilna, Vilniaus
Courtyard by Marriott Vilnius City Center on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Žalgiris-stadion. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja ympäri vuorokauden auki olevan kuntokeskuksen. Tässä vuonna 2018 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 199 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
58 €
Hotel Vilnia

Hotel Vilnia

4.0 kautta 5.0 1 Maironio g., Vilna, Vilniaus apskr.
Hotel Vilnia on saanut mahtavaa palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Pilies Street. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä 4 tähden hotellissa on 79 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.

Parhaat halvat hotellit ja majoitukset Vilna

Näytä kaikki

Parhaat luksushotellit Vilna

Näytä kaikki

Kohteen Vilna hotellit


Harkitsetko lomaa kohteeseen Vilna? Jos haluat löytää majoituspaikan, joka on lähellä nähtävyyksiä, syötä lomapäiväsi ja käytä hotellihakutulosten vieressä olevia suodattimia löytääksesi hotellin, joka on lähellä alueen nähtävyyksiä kuten Vilnan kaupungintalo, Kaupungintalon aukio ja Aušros Vartai. Voit valita 141 hotellista ja muusta majoitustilasta kohteessa Vilna löytääksesi itsellesi sopivan yöpymispaikan.


Etsitpä sitten halpoja hotelleja kohteessa Vilna, perhelomalle sopivia majoitusliikkeitä tai lemmikkiystävällisiä majoitusvaihtoehtoja, Vilna tarjoaa useita erilaisia majoituspaikkoja, jotta sinä löydät itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon:

 • 66 lentokenttähotellia
 • 33 halpaa hotellia
 • 70 lapsiystävällistä hotellia
 • 22 luksushotellia
 • 50 lemmikkiystävällistä hotellia

Suosittuja hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Vilna


Kun etsit itsellesi sopivaa yöpymispaikkaa kohteessa Vilna, voit käyttää ebookersin sivustoa löytääksesi majoitusliikkeen, joka tarjoaa palveluja kuten internetyhteyden, ilmaiset lentokenttäkuljetukset tai uima-altaan. Voit hyödyntää suodattimia rajataksesi hotellihakuasi, jotta näet sinulle tärkeät palvelut, kuten huoneessa olevan keittiön ja ilmastoinnin.


Asiakkaat arvostavat seuraavia hotelleja kohteessa Vilna niiden ilmaisen aamupalan takia:

 • Argo Trakai
 • Artis Centrum Hotels
 • Comfort Hotel LT - Rock 'n' Roll Vilnius

Nämä kohteen Vilna majoitusliikkeet ovat suosittuja matkailijoiden keskuudessa niiden uima-altaiden takia:

 • Best Western Vilnius
 • Stikliai Hotel
 • The Narutis Hotel

Matkustajat, jotka yöpyivät näissä hotelleissa kohteessa Vilna pitivät paikan päällä olevasta kuntokeskuksesta:

 • Best Western Vilnius
 • IMPERIAL Hotel & Restaurant
 • AirInn Vilnius Hotel

Kohteeseen Vilna tutustuminen


Vilna on tunnettu museoista, linnastaan ja katedraalistaan. Suosittuihin nähtävyyksiin kohteessa Vilna ja sen lähellä kuuluu:

 • Vilnan kaupungintalo
 • Kaupungintalon aukio
 • Aušros Vartai
 • Vilnan katedraali
 • Pyhän Pietarin ja Pyhän Paavalin kirkko
 • Vilnan suuri synagoga
 • Pyhän Nikolauksen kirkko

Kun suunnittelet lomaasi kohteessa Vilna, voit varata ebookersin kautta myös lennot kohteeseen Vilna (VNO-Vilnan kansainvälinen lentokenttä). Voit rajata hakuasi välilaskujen, lentoyhtiön tai lähtöajan mukaan löytääksesi itsellesi parhaimman vaihtoehdon.


Milloin on paras aika vierailla kohteessa Vilna?


Jos harkitset parasta mahdollista aikaa vierailla kohteessa Vilna, saatat hyötyä näistä vuodenajan säätä koskevista tiedoista matkaa suunnitellessasi. Heinäkuu ja elokuu ovat yleensä lämpimimmät kuukaudet kohteessa Vilna, kun taas kylmimmät kuukaudet ovat yleensä tammikuu ja helmikuu. Elokuu ja heinäkuu ovat sateisimmat kuukaudet, kun taas maaliskuu ja tammikuu ovat kuivimmat.


Tässä on katsaus kohteen keskimääräiseen sademäärään ja lämpötilaan:

 • Keskimääräinen lämpötila päivisin tammikuusta maaliskuuhun on 7°C ja öisin -8°C. Kauden keskimääräinen sademäärä on 105 cm.
 • Jos vierailet huhtikuun ja kesäkuun välisenä aikana, voit odottaa keskimääräisen lämpötilan olevan 22°C päivisin ja 0°C öisin. Keskimääräinen sademäärä tänä aikana on 178 cm.
 • Keskimääräinen lämpötila päivisin heinäkuusta syyskuuhun on 23°C ja öisin 6°C. Kauden keskimääräinen sademäärä on 225 cm.
 • Keskimääräinen lämpötila päivisin lokakuusta ja joulukuuhun on 13°C ja -5°C öisin. Kauden keskimääräinen sademäärä on 132 cm.
 • Keskimääräinen sademäärä vuodessa kohteessa Vilna on 640 cm.

Viimeksi varatut hotellit Vilna

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.