Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Siauliai – Lennot ja hotelli

Pitkään ja hartaasti suunnitelluista unelmalomista suunnittelemattomiin tarjouksiin – ebookers räätälöi kaikki lennot, yöpymiset ja retket sinun toiveidesi mukaisesti.

Matkakassaasi jää enemmän käyttörahaa, kun ostat lentoliput ja majoituksen palvelustamme kerralla. Voit säästää jopa 9.6%^!

Tutustu yli 500 lentoyhtiökumppanin ja 500 000 majoituskohteen kattavaan kansainväliseen valikoimaan. Lennä tyylillä ja nauti lomastasi, valitsitpa sitten minkä tahansa kohteen.

Ehkä tämä auttaa päätöksenteossa: mikäli löydät edullisemman paketin kahden vuorokauden kuluessa matkapaketin varaamisesta, pistämme paremmaksi ja maksamme erotuksen takaisin.

Vihdoinkin on koittanut aika toteuttaa matkahaaveet. Halusitpa sitten vuoristoon arkea pakoon tai kuumalle aavikolle, me autamme sinua löytämään unelmiesi kohteen.

Varausehtoja sovelletaan.

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Siauliai

Näytä kaikki 5 majoitusliikettä kohteessa Siauliai
30 €
Viesbutis Vaivorykste

Viesbutis Vaivorykste

2.5 kautta 5.0 Gytariu g. 25, Siauliai, Siauliai
Viesbutis Vaivorykste on saanut loistavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 2,5 tähden hotellissa on 30 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kaapeli.
Hae hinnat
Tilava Omakotitalo Upealla Paikalla

Tilava Omakotitalo Upealla Paikalla

Piliakalnio 2, Bubiai, Siauliai, Lithuania

^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2018–31.12.2018 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.