Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
30.10. - 1.11.
Ensi viikonloppuna
6.11. - 8.11.

Varatuimmat hotellit Kaunas

45 €
Park Inn by Radisson Kaunas Hotel

Park Inn by Radisson Kaunas Hotel

4.5 kautta 5.0 27 Donelaicio Street, Kaunas
Park Inn by Radisson Kaunas Hotel on saanut hyvää palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Arkkienkeli Mikaelin kirkko. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä täyden palvelun kylpylän ja ravintolan. Tässä vuonna 2008 rakennetussa 4,5 tähden hotellissa on 206 huonetta 8 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
43 €
Kaunas City

Kaunas City

3.0 kautta 5.0 Laisves al. 90, Kaunas
Kaunas City on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kaunasin valtionteatteri. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä kahvilan ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä vuonna 2011 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 44 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja digitaalikanavat.
62 €
Best Baltic Kaunas Hotel

Best Baltic Kaunas Hotel

4.0 kautta 5.0 A. Mickeviciaus str. 28, Kaunas
Best Baltic Kaunas Hotel on saanut mainiota palautetta sijainnistaan lähellä kaikkea. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kaunasin valtionteatteri. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä 4 tähden hotellissa on 75 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
66 €
Hotel Kaunas

Hotel Kaunas

4.0 kautta 5.0 Laisves av. 79, Kaunas
Hotel Kaunas on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kaunasin valtionteatteri. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä 4 tähden hotellissa on 85 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja älytelevision.
51 €
Best Western Santakos Hotel

Best Western Santakos Hotel

4.0 kautta 5.0 J. Gruodžio g. 21, Kaunas
Best Western Santakos Hotel on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Tadas Ivanauskasin eläintieteellinen museo. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja sisäuima-altaan. Tässä 4 tähden hotellissa on 92 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja satelliittikanavat.
81 €
Europa Royale Kaunas Hotel

Europa Royale Kaunas Hotel

4.0 kautta 5.0 Miško g. 11, Kaunas
Europa Royale Kaunas Hotel on saanut mainiota palautetta hiljaisesta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Zalgiris-stadion. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 4 tähden hotellissa on 91 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pillowtop-patjallisen sängyn.
33 €
Hotel Metropolis

Hotel Metropolis

3.0 kautta 5.0 S. Daukanto g. 21, Kaunas
Hotel Metropolis on saanut mainiota palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Arkkienkeli Mikaelin kirkko. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä vuonna 1899 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 74 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja television.
31 €
Piano Apartments

Piano Apartments

3.0 kautta 5.0 Karaliaus Mindaugo 18a, Kaunas
Piano Apartments on saanut loistavaa palautetta mukavista sängyistään. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Tadas Ivanauskasin eläintieteellinen museo. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä 3 tähden huoneistohotellissa on 16 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
36 €
Perkuno Namai

Perkuno Namai

3.5 kautta 5.0 Perkūno al. 61, Kaunas
Perkuno Namai on saanut mainiota palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kaunasin kaupungintalo. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä 3,5 tähden hotellissa on 29 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja television.
41 €
ibis Kaunas Centre

ibis Kaunas Centre

3.5 kautta 5.0 Vytauto Pr. 28, Kaunas
Ibis Kaunas Centre on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta M. K. Čiurlionisin silta. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä 3,5 tähden hotellissa on 125 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
39 €
Amberton Cozy Hotel Kaunas

Amberton Cozy Hotel Kaunas

4.0 kautta 5.0 V. Kuzmos street 8, Kaunas
Amberton Cozy Hotel Kaunas on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kaupungintalon aukio. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja baari. Tässä 4 tähden hotellissa on 28 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
51 €
Hermis Hotel Kaunas

Hermis Hotel Kaunas

4.0 kautta 5.0 Savanorių av.404, Kaunas
Hermis Hotel Kaunas on saanut mainiota palautetta hiljaisesta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Ąžuolynas (puisto). Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja kuntokeskuksen. Tässä 4 tähden hotellissa on 13 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja satelliittikanavat.
34 €
Kaunas Apartments

Kaunas Apartments

3.0 kautta 5.0 Laisves Al. 50, Kaunas
Kaunas Apartments on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kaunasin valtionteatteri. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset kuljetukset rautatieasemalta majoitusliikkeeseen. Tässä 3 tähden huoneistohotellissa on 20 huoneistoa 3 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
40 €
King Mindaugas Apartments

King Mindaugas Apartments

3.5 kautta 5.0 Karaliaus Mindaugo pr. 64, Kaunas
King Mindaugas Apartments on saanut hyvää palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta M. K. Čiurlionisin silta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä vuonna 1910 rakennetussa 3,5 tähden huoneistohotellissa on 7 huoneistoa 3 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
44 €
Algiro Hotel

Algiro Hotel

3.5 kautta 5.0 Savanoriu pr. 120, Kaunas
Algiro Hotel on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta M.K. Ciurlionisin kansallinen taidemuseo. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja baarin. Tässä 3,5 tähden hotellissa on 23 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.

Parhaat halvat hotellit ja majoitukset Kaunas

Näytä kaikki

Parhaat luksushotellit Kaunas

Näytä kaikki

Kohteen Kaunas hotellit

Harkitsetko matkaa kohteeseen Kaunas? Jos haluat löytää majoitusliikkeen, joka on nähtävyyksien lähellä, voit antaa lomapäiväsi ja käyttää hotellihakutulosten vieressä olevia suodattimia löytääksesi majoituspaikan, joka on lähellä alueen nähtävyyksiä. Voit valita 73 hotellista ja muusta majoitusvaihtoehdosta kohteessa Kaunas löytääksesi parhaiten sopivan yöpymispaikan.

Etsitpä sitten halpoja hotelleja kohteessa Kaunas, koko perheelle sopivia majoitusliikkeitä tai lemmikkiystävällisiä majoitusvaihtoehtoja, Kaunas tarjoaa monia erilaisia majoituspaikkoja, joista löydät takuulla itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon:

 • 17 lentokenttähotellia
 • 7 halpaa hotellia
 • 14 lapsiystävällistä hotellia
 • 2 luksushotellia
 • 16 lemmikkiystävällistä hotellia

Suosittuja hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Kaunas

Kun etsit yöpymispaikkaa kohteessa Kaunas, voit löytää ebookersin sivustolta majoitusliikkeen, joka tarjoaa palveluja kuten internetyhteyden, uima-altaan tai ilmaiset lentokenttäkuljetukset. Voit käyttää suodattimia rajataksesi hakuasi, jotta näet sinulle tärkeät palvelut, kuten huoneessa olevan keittiön ja ilmastoinnin.

Asiakkaat pitävät näistä hotelleista kohteessa Kaunas niiden ilmaisen aamupalan takia:

 • HOF Hotel
 • Hermis Hotel Kaunas
 • Best Baltic Kaunas Hotel

Nämä kohteen Kaunas hotellit ovat suosittuja asiakkaiden keskuudessa niiden uima-altaiden takia:

 • Hermis Hotel Kaunas
 • Best Western Santakos Hotel
 • Hotel Kaunas

Asiakkaat, jotka yöpyivät näissä hotelleissa kohteessa Kaunas pitivät paikan päällä olevasta kuntosalista:

 • Park Inn by Radisson Kaunas Hotel
 • Hotel Kaunas
 • Hermis Hotel Kaunas

Kohteeseen Kaunas tutustuminen

Kaunas on tunnettu urheilutapahtumista. Suosittuihin nähtävyyksiin kohteessa Kaunas ja sen lähellä kuuluu:

 • Arkkienkeli Mikaelin kirkko
 • Ąžuolynas (puisto)
 • Paholaisen museo
 • Kaunasin kaupungintalo
 • Kaunasin linna
 • Yhdeksäs linnoitus
 • S.Dariaus ir S.Girėno stadionas (stadion)

Kun suunnittelet lomaasi kohteessa Kaunas, voit varata ebookersin kautta myös sopivat lennot kohteeseen Kaunas (KUN-Kaunasin kansainvälinen lentokenttä). Voit rajata hakuasi välilaskujen, lentoyhtiön tai lähtöajan mukaan löytääksesi itsellesi parhaimman vaihtoehdon.

Milloin on paras aika vierailla kohteessa Kaunas?

Jos mietit parasta mahdollista aikaa käydä kohteessa Kaunas, saatat hyötyä näistä vuodenajan säätä koskevista tiedoista lomaasi suunnitellessasi. Heinäkuu ja elokuu ovat yleensä lämpimimmät kuukaudet kohteessa Kaunas, kun taas kylmimmät kuukaudet ovat yleensä tammikuu ja joulukuu. Heinäkuu ja kesäkuu ovat sateisimmat kuukaudet, kun taas maaliskuu ja huhtikuu ovat kuivimmat.

Tässä on yleiskatsaus kohteen keskimääräiseen sademäärään ja lämpötilaan:

 • Keskimääräinen lämpötila päivisin tammikuusta maaliskuuhun on 7 °C ja öisin -7 °C. Kauden keskimääräinen sademäärä on 158 mm.
 • Jos vierailet huhtikuun ja kesäkuun välisenä aikana, voit odottaa keskimääräisen lämpötilan olevan 23 °C päivisin ja -1 °C öisin. Keskimääräinen sademäärä tänä aikana on 212 mm.
 • Keskimääräinen lämpötila heinäkuusta syyskuuhun on päivisin 24 °C ja öisin 5 °C. Kauden keskimääräinen sademäärä on 260 mm.
 • Keskimääräinen lämpötila päivisin lokakuusta ja joulukuuhun on 13 °C ja -7 °C öisin. Kauden keskimääräinen sademäärä on 195 mm.
 • Keskimääräinen sademäärä vuodessa kohteessa Kaunas on 825 cm.

Viimeksi varatut hotellit Kaunas

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.