Pääosion alkuosa

Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman

Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta

ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia

Top 20 suosituimmat loma-asunnot Vilna

Katso kaikki loma-asunnot kohteessa Vilna
Apartments in Latako and Pilies Streets

Apartments in Latako and Pilies Streets

3.5 kautta 5.0 23 Pilies g., Vilna, Vilniaus apskr.
Pilies Street ja Vilnan katedraali sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä huoneistohotellista. Kaupungintalon aukio ja Pyhän Annen kirkko ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Vilnan asema sijaitsee 18 minuutin kävelymatkan päässä.
Raugyklos apartments

Raugyklos apartments

3.0 kautta 5.0 Raugyklos g. 17, Vilna
Pyhän Nikolauksen kirkko ja Vilnan katedraali sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä huoneistohotellista. Vilnan kaupungintalo ja Kaupungintalon aukio ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Vilnan asema sijaitsee 7 minuutin kävelymatkan päässä.
Pommi Suojahuoneisto Vilnassa

Pommi Suojahuoneisto Vilnassa

Frank Zappan muistomerkki ja Vilnan katedraali sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä perheystävällisestä huoneistohotellista. Gedimino prospektas ja Pilies Street ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Vilnan asema sijaitsee 20 minuutin kävelymatkan päässä.
Helios City Vilnius Apartments

Helios City Vilnius Apartments

4.0 kautta 5.0 1 Savanoriu pr., Vilna, Vilniaus apskr.
4/5
(1 arvostelua)
Frank Zappan muistomerkki on 1,4 kilometrin ja Vilnan katedraali on 2,5 kilometrin päässä tästä huoneistohotellista. Kansanmurhan uhrien museo ja Vingis Park ovat myös 2 kilometrin päässä.
Arvosteltu 14.9.2020

Instructions were fine. We had some problems to find to underground garage, but got help immediately. Apartment was lovely and spacious. There was everything we needed and more. 2 bathrooms was luxury. View was amazing with hot air balloons flying on saturday morning. Some small broken things could ...

244 €
Loft 66&65 Panoramic View

Loft 66&65 Panoramic View

4.0 kautta 5.0 10D Smolensko g., Vilna, Vilniaus apskr.
Vingis Park on 2 kilometrin ja Vilnan katedraali on 3,2 kilometrin päässä tästä huoneistohotellista. Frank Zappan muistomerkki ja Pyhän Nikolauksen kirkko ovat myös 3 kilometrin päässä. Vilnan asema sijaitsee 25 minuutin kävelymatkan päässä.
39 €
Kempingas Slenyje

Kempingas Slenyje

2.0 kautta 5.0 Slenio g. 1, Trakai, Vilnius
Uzutrakis Manor Estate on 2,3 kilometrin päässä tästä leirintäalueesta. Trakaisaaren linna ja Trakain historiamuseo sijaitsevat 10 kilometrin päässä. Trakain Peninsula-linna ja Pyhän Marian kirkko ovat myös 10 kilometrin päässä.
ReHouse

ReHouse

3.0 kautta 5.0 Zemaitijos 11, Vilna
Pyhän Nikolauksen kirkko ja Vilnan katedraali sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä huoneistohotellista. Vilnan suuri synagoga ja Vilnan kaupungintalo ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Vilnan asema sijaitsee 12 minuutin kävelymatkan päässä.
80 €
Argo Trakai

Argo Trakai

4.0 kautta 5.0 Vytauto gatve 89, Trakai
5/5
(1 arvostelua)
Pyhän Marian kirkko on 0,8 kilometrin ja Trakaisaaren linna on 2 kilometrin päässä tästä historiallisella alueella sijaitsevasta kylpylälomalle soveltuvasta huoneistohotellista. Trakain historiamuseo ja Trakain Peninsula-linna ovat myös 2 kilometrin päässä.
Arvosteltu 10.4.2019

Hyvin entisöity rakennus, laadukkaat rakennus- ja sisutusmateriaalit. Mukava järvinäköala (takapihalle).

Rotušės Apartments

Rotušės Apartments

3.5 kautta 5.0 Saviciaus 8, Vilna
4/5
(1 arvostelua)
Kaupungintalon aukio ja Vilnan katedraali sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä huoneistohotellista. Vilnan kaupungintalo ja Pilies Street ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Vilnan asema sijaitsee 16 minuutin kävelymatkan päässä.
Arvosteltu 14.6.2019

This was exciting place, litlle difficulties having the key but I managed.

German 18 - Luxury Vilnius Apartment

German 18 - Luxury Vilnius Apartment

4.0 kautta 5.0 Vokieciu g. 18-3, Vilna, Vilniaus apskr.
5/5
(1 arvostelua)
Vilnan kaupungintalo ja Kaupungintalon aukio sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä huoneistohotellista. Aušros Vartai ja Vilnan yliopisto ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Vilnan asema sijaitsee 14 minuutin kävelymatkan päässä.
4 Makuuhuoneen / 2 Kylpyhuoneen Parvekehuoneisto Vanhassakaupungissa

4 Makuuhuoneen / 2 Kylpyhuoneen Parvekehuoneisto Vanhassakaupungissa

Pilies Street ja Vilnan katedraali sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä huoneistohotellista. Presidentinlinna ja Vilnan suuri synagoga ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Vilnan asema sijaitsee 19 minuutin kävelymatkan päässä.
Old Town Trio Apartments

Old Town Trio Apartments

3.5 kautta 5.0 Raugyklos 15, Vilna
Pyhän Nikolauksen kirkko ja Vilnan katedraali sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä huoneistohotellista. Vilnan kaupungintalo ja Kaupungintalon aukio ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Vilnan asema sijaitsee 8 minuutin kävelymatkan päässä.
Angel House Vilna, 14-38

Angel House Vilna, 14-38

Pyhän Annen kirkko ja Vilnan katedraali sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä huoneistohotellista. Pilies Street ja Bernardinen puisto ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Vilnan asema sijaitsee 22 minuutin kävelymatkan päässä.
Fantastic Asunto Sijaitsee Vilnan Vanhankaupungin Sydämessä

Fantastic Asunto Sijaitsee Vilnan Vanhankaupungin Sydämessä

Aušros Vartai ja Vilnan katedraali sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä huoneistohotellista. Pyhän hengen kirkko ja Tykistölinnoitus ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Vilnan asema sijaitsee 6 minuutin kävelymatkan päässä.
Vilhelmas Šopenas Huoneisto

Vilhelmas Šopenas Huoneisto

Aušros Vartai on 0,7 kilometrin ja Vilnan katedraali on 2,2 kilometrin päässä tästä huoneistohotellista. Pyhän Nikolauksen kirkko ja Pyhän hengen kirkko ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Vilnan asema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä.
Viihtyisä Huoneisto Lähellä Boheemia ja Vanhaa Kaupunkia

Viihtyisä Huoneisto Lähellä Boheemia ja Vanhaa Kaupunkia

Tykistölinnoitus on 0,9 kilometrin ja Vilnan katedraali on 2,2 kilometrin päässä tästä historiallisesta huoneistohotellista. Pyhän Annen kirkko ja Pilies Street ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Vilnan asema sijaitsee 21 minuutin kävelymatkan päässä.
Uusi Quiet & Cozy Apt Vanhassakaupungissa Ilmainen Pysäköinti Pamenkalnio

Uusi Quiet & Cozy Apt Vanhassakaupungissa Ilmainen Pysäköinti Pamenkalnio

Gedimino prospektas ja Vilnan katedraali sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä historiallisesta huoneistohotellista. Frank Zappan muistomerkki ja Kansanmurhan uhrien museo ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Vilnan asema sijaitsee 25 minuutin kävelymatkan päässä.
Viihtyisä Vilnan Vanhankaupungin Huoneisto, Josta on Upeat Näkymät ja King-size-vuode

Viihtyisä Vilnan Vanhankaupungin Huoneisto, Josta on Upeat Näkymät ja King-size-vuode

Gedimino prospektas ja Vilnan katedraali sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä huoneistohotellista. Liettuan kansallisooppera ja balettiteatteri ja Liettuan kansallismuseo ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.
Brand New Smart House in City Center

Brand New Smart House in City Center

3.5 kautta 5.0 16 Rinktines gatve, Snipiskes, Vilna
Žalgiris-stadion ja Vilnan katedraali sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä huoneistohotellista. Liettuan kansallismuseo ja Taideteollisuusmuseo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.
Penthouse in the City Center

Penthouse in the City Center

3.5 kautta 5.0 19 Kalvariju gatve, Snipiskes, Vilna
Europos bokštas (pilvenpiirtäjä) ja Vilnan katedraali sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä huoneistohotellista. Žalgiris-stadion ja Kansallinen taidegalleria ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.
Kartta

Kohteen Vilna vuokrattavat loma-asunnot

Kun lähdet lomalle kohteeseen Vilna, voit majoittua joko perinteisesti hotelliin tai kokeilla jotain uutta ja jännittävää varaamalla oman loma-asunnon. Loma-asunnot, huoneistot, huvilat ja mökit houkuttelevat hintojenkin puolesta, sillä niiden päivähinnat ovat usein huomattavasti hotellihuoneita edullisempia. Pennien venyttäminen ei kuitenkaan ole ainoa etu, jonka loma-asunnossa yöpyminen tarjoaa.

Vuokrattavassa loma-asunnossa tunnet itsesi nopeasti ennemmin paikalliseksi kuin tavalliseksi turistiksi. Loma-asunto kohteessa Vilna alkaa tuntua kodilta saman tien, kun astut ovesta sisään, sillä pääset rentoutumaan omassa olohuoneessa ja tekemään ruokaa omassa keittiössä – kenties tuoreista paikallisista raaka-aineista, jotka kävit hakemassa aamulla läheisiltä markkinoilta.

Kohteen Vilna loma-asunnoissa saat nauttia myös yksityisyydestä. Valitsit majapaikaksesi sitten tyylikkään lomahuoneiston, kauniin huvilan tai kodikkaan mökin, pääset kauaksi turistitemppeleiden henkilökunnasta ja muista asiakkaista, ja nautit lomastasi omassa rauhassa ja omaan tahtiisi. Voit syödä aamiaisen ilman aikatauluja keittiöpöydän ääressä, keskustella päivän suunnitelmista olohuoneessa ja lähteä kiertelemään kaupungille ja nähtävyyksille tietäen, että pääset aina lepäämään ja rauhoittumaan lomallasi omaan asuntoon päivän päätteeksi.

Valinnanvaraa loma-asunnoissa riittää, ja ebookersin avulla löydät sopivan majoituksen helposti. Voit hakea nykyaikaisia ja modernisti sisustettuja lomahuoneistoja, jotka sopivat loistavasti romanttiselle lomalle, tai isoja huviloita, joissa jokaisella perheenjäsenellä on oma huone ja rauha.

Löydät sopivan loma-asunnon kohteesta Vilna helposti katsomalla kartasta suosituimpien maamerkkien ja nähtävyyksien sijainnit ja valitsemalla sen mukaan huvilat, mökit tai loma-asunnot joko tapahtumien keskiöstä tai rauhallisemmalta alueelta. Syötä hakukoneeseen vain haluamasi matkapäivät, ja löydät sopivimmat ja viimeksi päivitetyt loma-asunnot kohteesta Vilna hetkessä.

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.