Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Eri majoitusmuodot kohteessa Kaunas

Viiden ja neljän tähden hotellit + lennot kohteessa Kaunas

Kolmen ja kahden tähden hotellit + lennot kohteessa Kaunas

Loma-asunnot + lennot kohteessa Kaunas

Huoneistot + lennot kohteessa Kaunas

B&B + lennot kohteessa Kaunas

Matkapaketit kohteeseen Kaunas

Parhaat lomapaketit kohteeseen Kaunas

Lomapaketit kohteeseen Kaunas Kolmeksi Yöksi

Lomapaketit kohteeseen Kaunas Neljäksi Yöksi

Kaunas – Matkat

Ei ole väliä, minkätyyppisen loman perään yleensä haikailet: matkat kohteeseen Kaunas tarjoavat tekemistä joka makuun, ja ebookers auttaa sinua löytämään tarvitsemasi tiedot unelmalomaa varten.

Kaunas – Lennot ja hotelli

Rentoudu ja anna ebookers-matkailutiimin ottaa ohjat käsiinsä. Lentoliput, majoitus ja fantastisia kokemuksia – me teemme kaikesta tästä mahdollista. Sinun tarvitsee vain nauttia!

Olet varmasti innoissasi jopa 9.6%^:n alennuksista, jos hankit sekä lennot että hotellihuoneet palvelustamme.

Kuvittele haaveittesi lomamatka valitsemalla haluamasi yli 500 lentoyhtiökumppanin ja runsaan 500 000 majoituspaikan joukosta eri puolilta maailmaa.

Hintatakuu on seuraavanlainen: kun olet ensin varannut paketin ebookers-palvelusta ja satut löytämään edullisemman tarjouksen kahden vuorokauden sisällä, pistämme paremmaksi palauttamalla sinulle hintojen välisen erotuksen. Enää ei kannata miettiä.

On tullut aika toteuttaa matkaunelmat. Kaipasitpa sitten lumisille vuorenhuipuille tai kuumalle aavikolle, me voimme auttaa sinua pitämään sisäisen seikkailijasi tyytyväisenä.

Varausehtoja sovelletaan.

Kaunas – Matkat

Kaupungin kortteleihin tutustuessasi huomaat nopeasti, ettet ole yksin: alueella asuu suurin piirtein 370 000 henkeä.

Matkakohde sijaitsee 90 km:n päässä maan pääkaupungista, joka on Vilna. Lähimpään kaupunkiin (Neveronys) kertyy matkaa 13 km.

Kaunasin eläintarha on hyvä paikka nähdä eläinkunnan edustajia ja saada tietää, mitä niiden hoitaminen vaatii. Retki tänne avaa niin nuorten kuin vanhojenkin silmät.

Ąžuolynas (puisto) on paikka, jossa voit hengähtää hetken ja ihastella pilvien lipuvan taivaalla. Elämän pieniä iloja, jotka eivät maksa mitään!

Vytautas Suuren sotamuseo on paikka, jossa on tarjolla mielenkiintoisia kokoelmia. Kulje itseksesi tai kysy, voitko osallistua opastetulle kierrokselle.

On onni, että sinunkaan ei enää tarvitse lähteä vaivalloiselle tutkimusmatkalle voidaksesi tutustua luonnon moniin ihmeisiin ja kulttuurihistorian aarteisiin. Siitä pitää huolen Tadas Ivanauskasin eläintieteellinen museo, joka tarjoaa vieraiden ihmeteltäviksi loputtoman määrän kiehtovia näyttelyesineitä ja ainutlaatuisia löydöksiä.

Jotkut matkailijat harrastavat ja ihailevat taidetta yli kaiken, kun taas toiset eivät välitä nähdä yhtään taideteosta kuvaamataidon tuntien jälkeen. Kuuluitpa sitten kumpaan tahansa näistä kahdesta, voit olla aivan varma että Paholaisen museo ja M.K. Čiurlionisin kansallinen taidemuseo esittelevät aina jotain kaunista, uutta ja joskus myös haastavaa tai hätkähdyttävää.

Vytautas Magnusin yliopisto on yksi seudun suurimmista historiallisista kohteista. Jos olet kiinnostunut tietämään vähän enemmän alueen menneisyydestä, se on aivan ehdoton.

Vytautas Suuren silta edustaa tässä kaupungissa jotain hyvin pysyvää. Paikalliset näyttävät pitävän sitä aivan itsestäänselvyytenä, kun taas monet vierailijat ovat varsin hämmästyneitä tästä entisaikojen monumentista.

Kohteen Kaunasin linna paksut kivimuurit ja korkeat tornit ovat kuin suoraan saduista. Tutustu kuninkaalliseen loistoon vierailemalla tässä historiallisessa paikassa.

Haluatko yhdistää vierailuusi myös syvällisemmän näkökulman? Silloin kannattaa käydä joissakin kaupungin merkittävimmistä uskonnollisista kohteista, joihin kuuluvat esimerkiksi Arkkienkeli Mikaelin kirkko ja Kaunasin katedraali. Jos aikaa on riittävästi, myös Pazaislisin luostari on tutustumisen arvoinen kohde.

Kaupungintalon aukio on keskeinen osa kaupunkikuvaa ja ehdottomasti tutustumisen arvoinen paikka. Siellä on usein runsaasti ihmisiä, joten se on mukava paikka viettää aikaa ja tarkkailla ohikulkijoiden elämää.

Kaunas on paikka, jossa menneisyyden tapahtumat eivät vaivu unholaan. Paikkakunnan lukuisista muistomerkeistä mainittakoon Yhdeksäs linnoitus ja Kaunasin kaupungintalo, jotka vaalivat menneisyyden tärkeiden sattumusten muistoa. Jatka matkaasi aikojen halki ja ota seuraavaksi suunnaksesi Perkunas-talo sekä M. K. Čiurlionisin silta.

Kaunas tarjoaa mukavasti erilaisia illanviettopaikkoja. Katso, mitä tapahtumia suosittu Kaunasin valtionteatteri järjestää lomapäiviesi aikana.

Kaunas – Hotellit

Onko tullut aika etsiä uusia elämyksiä? Varaa majoitus, niin voit ryhtyä suunnittelemaan itsellesi matkareittiä. ebookersin matkaopas tarjoaa yli 27 majoitusliikettä.

Sekä budjettimatkailijat että luksusmatkoista nauttivat löytävät helposti itselleen sopivan majoitusvaihtoehdon. Jos haluat löytää kivan huoneen edulliseen hintaan, muista varausta tehdessäsi Kaunas City ja Apple Economy Hotel. Vai olisiko haaveissasi elää kuin kuningas ja antaa asiantuntevan henkilökunnan majoitusliikkeessä Daugirdas Hotel pitää sinusta huolta koko loman ajan? Daugirdas Hotel on myös hyvä vaihtoehto niille, jotka osaavat arvostaa hienostunutta ilmapiiriä.

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Kaunas

Näytä kaikki 64 majoitusliikettä kohteessa Kaunas
63 €
Park Inn by Radisson Kaunas Hotel

Park Inn by Radisson Kaunas Hotel

4.5 kautta 5.0 27 Donelaicio Street, Kaunas
Park Inn by Radisson Kaunas Hotel on saanut hyvää palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Arkkienkeli Mikaelin kirkko. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä täyden palvelun kylpylän ja ravintolan. Tässä vuonna 2008 rakennetussa 4,5 tähden hotellissa on 206 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
49 €
Amberton Cozy Hotel Kaunas

Amberton Cozy Hotel Kaunas

4.0 kautta 5.0 V. Kuzmos street 8, Kaunas
Amberton Cozy Hotel Kaunas on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kaupungintalon aukio. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja baari. Tässä 4 tähden hotellissa on 28 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
46 €
Kaunas City

Kaunas City

3.0 kautta 5.0 Laisves al. 90, Kaunas
Kaunas City on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kaunasin valtionteatteri. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja kahvila. Tässä vuonna 2011 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 44 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja digitaali.

^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2018–31.12.2018 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.