Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Löydä täydellinen lentosi yli 400 lentoyhtiön joukosta

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat lennot Helsinki Vilna

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Tietoa lennoista välille Helsinki - Vilna

Lähtölentokentän IATA-koodi HEL
Kohdelentokentän IATA-koodi VNO
Lentovaihtoehtoja 1
Lennon hinta 124 €
Keskimääräinen lentoaika 1 tuntia 41 minuuttia

Kohteen Vilna Parhaimmat Pakettimatkat

Vilna lento + hotelli economyluokan lennoilla

Halvat Lennot Helsingistä Vilnaan

Haluatko viettää vaikkapa pitkän viikonlopun kuplivassa kulttuurikaupungissa, joka on hieman lähempänä kuin Pariisi tai Rooma? Sanonnan mukaan aidossa eurooppalaisessa kaupungissa tulee olla katedraali, joki sekä yliopisto. Liettuan pääkaupunki Vilna voi ylpeästi rastittaa listan jokaisen kohdan jopa moneen kertaan, mutta se on vasta alkusoittoa kaikelle kiehtovalle, mitä kaupunki tarjoaa. Vilnan vaiheikas historia ulottuu varhaiskeskiajalle, ja kaupungin olemus yhdistää menneisyyden värikkäitä kerroksia nykyaikaan ainutlaatuisella tavalla. Vuoden 2009 eurooppalaisen kulttuurikaupungin upeasti säilynyt keskiaikainen vanhakaupunki houkuttelee vierailijoita tutustumaan nähtävyyksiin ja tunnelmallisen Pilius-kävelykadun kahviloihin ja ravintoloihin. Katedraaliaukio, Suuriruhtinaiden palatsi ja Aamunkoiton portti ovat esimerkkejä suosituista historiallisista turistikohteista. Kaupunkia halkoo Nerisjoki, jonka pohjoispuolella taas kohoavat modernit tornitalot. Kaupunkipanoraamaa voi ihailla esimerkiksi kukkulalla sijaitsevan Gediminas-linnan tornista tai Vilnan korkeimman rakennuksen, TV-tornin näköalakahvilasta. Ostosmahdollisuuksiakaan ei Vilnasta puutu, ja Suomea hieman huokeampi hintataso tekee muotiliikkeissä ja matkamuistoputiikeissa shoppailusta entistä iloisempaa. Vilnan ruokakulttuuri hemmottelee kulinaristeja, sillä paikallisten leipomoiden hyllyt notkuvat leivonnaisista ja kaupungin nuoret keittiömestarit loihtivat bistroissa herkullisia menyitä. Vilnan ystävällinen ja välitön ilmapiiri valloittaa varmasti jokaisen matkaajan. Ihana kaupunkiloma odottaa sinua – varaa siis viipymättä halvat lennot Helsingistä Vilnaan.

Netistä vaivatta suorat lennot Helsingistä Vilnaan

Liettuassa lomaileminen on tehty suomalaisille helpoksi, sillä Finnair tarjoaa edullisesti suorat lennot Helsingistä Vilnaan. Lentoaika on vain tunti ja 15 minuuttia, ja lentoja on useampi päivässä. Aikainen varaaja nauttii tietenkin parhaista hinnoista, joten suunnittelemalla matkasi hyvissä ajoin säästät rahaa. Spontaani viikonloppumatkailijakin voi silti bongata hyvän tarjouksen ja lentää Vilnaan varsin huokeasti. Air Balticin lennot Helsingistä Vilnaan tekevät välilaskun Riikassa, mutta matkustusaika ei tuolloinkaan veny turhan pitkäksi, vaan olet perillä vajaassa kolmessa tunnissa. Edullisia lentoja on tarjolla runsain mitoin, joten vertaile niitä ebookersin hakukoneesta ja löydä omasi.

Lähtö Helsinki-Vantaan lentoasemalta

Lentomatka Liettuaan alkaa Helsinki-Vantaan lentoasemalta, joka sijaitsee Vantaan alueella noin 18 kilometrin päässä Helsingin keskustasta. Lentoasemalle on kätevät liikenneyhteydet niin läheltä kuin kaukaa. Helsingin keskustasta kentälle voi matkustaa puolessa tunnissa junalla, johon käy paikallisliikenteen lippu. Reitti kulkee Myyrmäen ja Tikkurilan asemien kautta, joten kaukojunista voi vaihtaa lentoasemalle vievään junaan. Helsingin rautatientorilta lähtee lisäksi Finnairin City Bus, jolla ehtii noin 30 minuutissa lentoasemalle kuuden–seitsemän euron hintaan. Lisämukavuutta kaipaavan kannattaa katsastaa esimerkiksi Airport Taxi -palvelu, joka kuljettaa sinut lentoasemalle kiinteään hintaan. Helsinki-Vantaan lentoasemalla on kaksi terminaalia, jotka yhdistyvät toisiinsa kävelymatkan mittaisella kulkukäytävällä. Molemmissa terminaaleissa on hyvä valikoima kahviloita, ravintoloita ja ostosmahdollisuuksia. Lentoasemalla on myös käytettävissä ilmainen Wi-Fi-verkko. Jos lentosi ajoittuu aikaiseen aamuun tai keski-iltapäivään, varaa riittävästi aikaa matkatavaroiden luovuttamiseen ja turvatarkastukseen. Pakollisten matkustusrutiinien jälkeen voitkin vaikkapa istahtaa kahvikupposelle ja viinerille.

Saapuminen Vilnaan

Lentosi Helsingistä laskeutuu Vilnan lentoasemalle, joka on suurin Liettuan neljästä kaupallisesta lentoasemasta ja sijaitsee seitsemän kilometriä Vilnasta etelään. Lentoasemalle antaa leimallisen ilmeen vanha, viehättävä 1950-luvun terminaalirakennus, jonka veistokset ja koristeaiheiset pylväät ovat näkemisen arvoisia. Uusi, tilavampi terminaali valmistui vuonna 2007 ja lisäsi merkittävästi lentoaseman kapasiteettia ja matkustajamääriä sekä nosti lentoaseman palveluiden tasoa. Ihailtuasi hetken 50-luvun neuvostoliittolaista arkkitehtuuria ja uutta, kiiltävää terminaalia voit siirtyä lentoaseman rautatieasemalle. Hyppää seuraavaksi nopeaan junaan, joka kiidättää sinut Vilnan päärautatieasemalle vain seitsemässä minuutissa. Myös bussit liikennöivät säännöllisesti lentoaseman ja Vilnan keskustan välillä. Taksimatka keskustaan ei tule kovin kalliiksi, ja kohteesta hieman riippuen mittariin on kertynyt perillä noin 9–12 euroa.

Helsinki - Vilna Lennot FAQ

 • Mikä on halvin hinta lennolle reitillä Helsinki – Vilna?

  Halvin löytämämme hinta lennolle reitillä Helsinki -- Vilna on 125 €. \nJatkamalla hakua alla löydät runsaasti tietoa, jonka avulla varaat haluamasi lennon ja viimeistelet matkasuunnitelmasi kohteeseen Vilna. Voit verrata lentoyhtiöitä ja alueen lentokenttiä sekä löytää mahtavia hotellitarjouksia. Anna ebookersin auttaa, jotta lentosi reitillä Helsinki -- Vilna on mahdollisimman edullinen!
 • Kuinka monta lentoa reitillä Helsinki – Vilna on tarjolla viikoittain?

  Reitillä Helsinki -- Vilna on tarjolla 98 viikoittaista lentoa.
 • Kuinka monta lentoyhtiötä liikennöi reitillä Helsinki – Vilna?

  reitillä Helsinki -- Vilna liikennöi 7 lentoyhtiötä.
 • Mitkä lentokentät sopivat parhaiten Helsinki – Vilna -lennoille?

  Löysimme alueelta Helsinki vain yhden lentoaseman, joka tarjoaa lentoja kohteeseen Vilna: Vantaa (HEL). Tämä lentoasema tarjoaa lentoja lentoasemalle Vilnius Intl. (VNO), mutta lentoja voi olla tarjolla rajoitetusti, joten varaa heti! Haluamme tarjota sinulle sopivimmat vaihtoehdot. Siten olet valmis nauttimaan kaupungin maisemista, nähtävyyksistä ja mauista heti, kun lentosi laskeutuu kohteeseen Vilna.
 • Mitkä ovat suosituimpia lentoyhtiöitä reitillä Helsinki – Vilna?

  Kun varaat lentosi suositulta lentoyhtiöltä, löydät usein parhaat lentotarjoukset. Me jopa löysimme lennon reitille Helsinki -- Vilna hintaan 125 €! Reitillä Helsinki -- Vilna 7 lentoyhtiötä tarjoaa halpoja lentoja, ja alueella Helsinki liikennöivistä suosituimpia ovat:\n\n* Lennot reitillä Helsinki (HEL) -- Vilna (VNO)\n * Finnair\n * Air Baltic\n * Scandinavian Airlines\n
 • Mitkä lentoyhtiöt liikennöivät reitillä Helsinki – Vilna useimmin?

  * Helsinki (HEL) -- Vilna (VNO)\n * Finnair -- 52 viikoittaista lentoa reitillä HEL -- VNO\n \n\n * Air Baltic -- 21 viikoittaista lentoa reitillä HEL -- VNO\n \n\n * Scandinavian Airlines -- 12 viikoittaista lentoa reitillä HEL -- VNO\nSuuremmilla lentokentillä ja lentoyhtiöillä, jotka lentävät tietyllä reitillä useammin, on yleensä tarjolla enemmän istuinpaikkoja, mutta pienemmältä lentokentältä lentäminen voi olla halvempaa.
 • Mitkä alueen Helsinki lentoasemista tarjoavat lentoja kohteeseen Vilna joka viikko?

  Lentoyhtiöt, kuten Finnair, liikennöivät viikoittain 52 lentoa reitillä Helsinki -- Vilna. Lisätietoja alla:\n\n* Lentoasemalta Helsinki (HEL) liikennöidään viikoittain 98 lentoa kohteeseen Vilna (VNO).\n
 • Kuinka kauan kestää suora lento reitillä Helsinki – Vilna?

  Suora lento reitillä Helsinki -- Vilna kestää yleensä noin 1 tunti, 15 minuuttia, ja lennetty etäisyys on 635,56 kilometriä. Pisimmät lennot tällä reitillä kestävät yleensä 1 tunti, 45 minuuttia. Lennon keskimääräinen kesto on 1 tunti, 27 minuuttia.
 • Mikä on aikaisin ja myöhäisin saatavilla oleva lento reitillä Helsinki – Vilna?

  * Lento reitillä Helsinki (HEL) -- Vilna (VNO)\n * Päivän ensimmäinen lähtevä lento: 07.40\n * Aikaisin saapumisaika: 09.00\n * Päivän viimeinen lähtevä lento: 16.20\n * Myöhäisin saapumisaika: 18.05\n
 • Tarvitsenko passin lennolle Helsinki – Vilna?

  Yleensä passi tarvitaan, kun lennetään sen maan ulkopuolelle, jossa passi on myönnetty. Tarkista kuitenkin tarvittavat asiakirjat matkakohteesi tulli- ja matkustustiedoista.

Lentoyhtiö Lento Lähtee: HEL Saapuu: VNO ma
24.2
ti
25.2
ke
26.2
to
27.2
pe
28.2
la
29.2
su
1.3
Välilaskut
AY 1101 07:50 am 09:30 am Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta 0 välilasku(a)
AY 1107 11:30 am 01:10 pm Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta 0 välilasku(a)
AY 1105 04:20 pm 06:05 pm Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta 0 välilasku(a)

Varatuimmat hotellit Vilna

Näytä kaikki 218 majoitusliikettä kohteessa Vilna
38 €
Comfort Hotel LT - Rock 'n' Roll Vilnius

Comfort Hotel LT - Rock 'n' Roll Vilnius

3.5 kautta 5.0 Kauno str. 14, Vilna
Comfort Hotel LT - Rock 'n' Roll Vilnius on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Vilnan katedraali. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja kuntokeskuksen. Tässä vuonna 2012 rakennetussa 3,5 tähden hotellissa on 200 huonetta 6 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
54 €
Radisson Blu Hotel Lietuva

Radisson Blu Hotel Lietuva

4.0 kautta 5.0 Konstitucijos av. 20, Vilna
Radisson Blu Hotel Lietuva on saanut loistavaa palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Europos bokštas (pilvenpiirtäjä). Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, 2 baaria ja ravintola. Tässä 4 tähden hotellissa on 456 huonetta 22 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-televisiot.
65 €
Artis Centrum Hotels

Artis Centrum Hotels

4.0 kautta 5.0 Totoriu str. 23, Vilna
Artis Centrum Hotels on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Vilnan katedraali. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ympäri vuorokauden auki oleva kuntokeskus ja aamiainen (lisämaksusta). Tässä vuonna 2001 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 118 huonetta 6 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.