Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Löydä täydellinen lentosi yli 400 lentoyhtiön joukosta

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat lennot Helsinki Malmö

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Tietoa lennoista välille Helsinki - Malmö

Lähtölentokentän IATA-koodi HEL
Kohdelentokentän IATA-koodi MMX
Lennon hinta 217 €

Kohteen Malmö Parhaimmat Pakettimatkat

Malmö lento + hotelli economyluokan lennoilla

Lennot Helsingistä Malmöhön

Ruotsin Malmössä voi aistia samaan aikaan sekä pikkukaupungin tunnelman että kansainvälisyyden. Maan kolmanneksi suurimmassa kaupungissa vietät esimerkiksi leppoisan ostos- tai kulttuurimatkan, jonka aikana voit piipahtaa helposti myös Kööpenhaminassa. Malmöhön kannattaa suunnata kesällä, jolloin kaupungissa riittää vilinää. Malmöhön on edullista matkata ja se on ennen kaikkea lähellä – varaa siis itsellesi halvat lennot Helsingistä Malmöhön!

Malmöhön on vaivattominta lentää Kööpenhaminan kautta, sillä se sijaitsee aivan lähellä Ruotsin rajaa ja Malmötä. Kööpenhaminasta lähtee runsaasti lentoja Malmön lentokentälle. Myös Tukholman kautta voi suunnata Malmöhön. Nopeimmillaan Malmössä on lentäen kolmessa tunnissa. Reitillä liikennöivät muun muassa Norwegian, SAS ja Braathens Regional Airlines. Halvimmillaan lennot ovat paria kuukautta ennen lähtöä, mutta vielä parin viikon varoitusajallakin edestakaisen lennon Helsingistä Malmöhön saa selvästi alta parin sadan euron.

Helsinki-Vantaan lentokenttä

Helsinki-Vantaan lentoaseman hyvät palvelut, kulkuyhteydet ja nykyaikaisuus takaavat mukavan lähdön matkallesi. Voit myös tehdä paljon matkajärjestelyjä jo ennen lentoasi: varaa vaikka pysäköinti autollesi, seuraa lentotietoja reaaliaikaisesti tai tee lähtöselvitys lentoyhtiön sivuilla. Varmista kuitenkin lentoyhtiöltäsi lähtöselvitykseen liittyvät käytännöt.

Taksilla hurauttaa puolessa tunnissa Helsingin keskustasta lentokentälle, ja hinta matkalle on 50 euron luokkaa. Myös junalla pääset vaivatta suoraan lentokentälle terminaalien välitilaan, ja linja-auto 615 Helsingin keskustasta kulkee lentokentän molempien terminaalien kautta. Jos taas saavut omalla autolla, jätä auto jollekin lentokentän pysäköintialueista ja siirry ilmaisella bussikuljetuksella terminaalillesi. Viikon pysäköinti maksaa halvimmillaan 42 euroa.

Malmön lentokenttä

Malmön lentoasema (MMX) sijaitsee 30 kilometrin päässä Malmöstä itään, ja sieltä löydät kaikki tarvitsemasi palvelut ravintoloista myymälöihin. Pääset kentältä Malmön keskustaan kätevästi terminaalin ulkopuolelta lähtevällä linja-autolla. Lipun bussiin voi ostaa esimerkiksi netistä, terminaalin automaatista tai Malmön lentoaseman informaatiotiskiltä. Internetistä ostaessa hinta on 105 kruunua (noin 11 euroa). Vaihtoehtoisesti voit ottaa lentoasemalta taksin. Taksifirmojen taksat vaihtelevat, joten varmista matkan hinta kuljettajalta. Jos haluat kierrellä kaupungissa vapaasti mielesi mukaan, voit myös hankkia kentältä vuokra-auton.

Liikkuminen Malmössä

Kaupungissa on hyvät bussiyhteydet, joista vastaa Skånetrafiken-yhtiö. Bussikyytiin pääsee yksittäislipuilla, mutta myös yhden tai kolmen vuorokauden mittaisia ladattavia korttejakin on tarjolla. Malmön matkailupalvelusta voi ostaa yksittäislipun hieman yli 20 kruunulla. Myös junalla, veneillä ja taksilla on mahdollista matkustaa. Paikasta toiseen pääsen tietysti kävellen tai vuokraamalla pyörän, jolloin pääset samalla tarkastelemaan Malmön kaupungin nähtävyyksiä.

Tehtävää ja nähtävää

Se, mitä Malmössä kannattaa tehdä ja nähdä, vaihtelee vuodenaikojen mukaan. Talvella kaupungissa on rauhallisempaa, mutta kesällä Malmö täyttyy tapahtumista ja kesäaktiviteeteista.

Suurtorin ja Pikkutorin alueelta löydät paljon hyviä ruokapaikkoja sekä runsaasti nähtävää. Möllevångstorgetilla ja Folkets Parkilla on myös paljon tapahtumia ja tekemistä. Perinteisen turismin ystäville Malmöstä löytyy useita museoita, kuten Malmön taidemuseo sekä luonnontieteellinen museo, ja Malmöhusin linnoituksesta löytyy näyttelyitä vielä lisää: niin historiasta, luonnosta, merenkäynnistä kuin teknologiastakin. Löytyypä paikalta myös sukellusvene ja akvaariokin. Näkemisen arvoinen on myös Juutinrauman 16 kilometrin mittainen silta, joka vie vastarannalle Kööpenhaminaan – mikset siis yhdistäisi Malmön-matkaasi toistakin kaupunkia.

Malmön liepeiltä löytyy myös shoppailijan unelma: Emporian ostoskeskus, joka tarjoaa kävijöilleen lähes kaikkea mahdollista. Päivittäin ostoskeskuksessa vierailee jopa 25 000 ihmistä. Emporiaan pääset Malmöstä junalla viidessä minuutissa. Muista kuitenkin ostaa lippu etukäteen ennen junaan astumista!

Kaupunkiloman ei aina tarvitse tarkoittaa vain monumentilta toiselle kulkemista. Visiitti Malmöhön tuo kaivattua vaihtelua arkeen, eikä se vaadi edes paljoa aikaa tai rahaa. Lähde tutustumaan läntiseen naapurimaahamme avoimin mielin ja katso, mitä tapahtuu, kun varaat ebookersilta lennot Helsingistä Malmöhön!

Helsinki - Malmö Lennot FAQ

 • Mikä on halvin hinta lennolle reitillä Helsinki – Malmö?

  Halvin löytämämme hinta lennolle reitillä Helsinki -- Malmö on 217 €. \nJatkamalla hakua alla löydät runsaasti tietoa, jonka avulla varaat haluamasi lennon ja viimeistelet matkasuunnitelmasi kohteeseen Malmö. Voit verrata lentoyhtiöitä ja alueen lentokenttiä sekä löytää mahtavia hotellitarjouksia. Anna ebookersin auttaa, jotta lentosi reitillä Helsinki -- Malmö on mahdollisimman edullinen!
 • Kuinka monta lentoa reitillä Helsinki – Malmö on tarjolla viikoittain?

  Reitillä Helsinki -- Malmö on tarjolla 267 viikoittaista lentoa.
 • Kuinka monta lentoyhtiötä liikennöi reitillä Helsinki – Malmö?

  reitillä Helsinki -- Malmö liikennöi 10 lentoyhtiötä.
 • Mitkä lentokentät sopivat parhaiten Helsinki – Malmö -lennoille?

  Löysimme alueelta Helsinki vain yhden lentoaseman, joka tarjoaa lentoja kohteeseen Malmö: Vantaa (HEL). Tämä lentoasema tarjoaa lentoja lentoasemalle Kastrup (CPH), mutta lentoja voi olla tarjolla rajoitetusti, joten varaa heti! Saapuessasi kohteeseen Malmö voit säästää aikaa ja rahaa laskeutumalla jollekin seuraavista lentokentistä:\n\n* Kastrup (CPH)\n* Sturup (MMX)\nHaluamme tarjota sinulle sopivimmat vaihtoehdot. Siten olet valmis nauttimaan kaupungin maisemista, nähtävyyksistä ja mauista heti, kun lentosi laskeutuu kohteeseen Malmö.
 • Mitkä ovat suosituimpia lentoyhtiöitä reitillä Helsinki – Malmö?

  Kun varaat lentosi suositulta lentoyhtiöltä, löydät usein parhaat lentotarjoukset. Me jopa löysimme lennon reitille Helsinki -- Malmö hintaan 217 €! Reitillä Helsinki -- Malmö 10 lentoyhtiötä tarjoaa halpoja lentoja, ja alueella Helsinki liikennöivistä suosituimpia ovat:\n\n* Lennot reitillä Helsinki (HEL) -- Malmö (CPH)\n * Finnair\n * Scandinavian Airlines\n * Icelandair\n\n\n\n* Lennot reitillä Helsinki (HEL) -- Malmö (MMX)\n * Finnair\n * Scandinavian Airlines\n * Malmö Aviation\n
 • Mitkä lentoyhtiöt liikennöivät reitillä Helsinki – Malmö useimmin?

  * Helsinki (HEL) -- Malmö (CPH)\n * Finnair -- 115 viikoittaista lentoa reitillä HEL -- CPH\n \n\n * Scandinavian Airlines -- 43 viikoittaista lentoa reitillä HEL -- CPH\n \n\n * Icelandair -- 20 viikoittaista lentoa reitillä HEL -- CPH\n\n\n\n* Helsinki (HEL) -- Malmö (MMX)\n * Finnair -- 29 viikoittaista lentoa reitillä HEL -- MMX\n \n\n * Scandinavian Airlines -- 17 viikoittaista lentoa reitillä HEL -- MMX\n \n\n * Malmö Aviation -- 17 viikoittaista lentoa reitillä HEL -- MMX\nSuuremmilla lentokentillä ja lentoyhtiöillä, jotka lentävät tietyllä reitillä useammin, on yleensä tarjolla enemmän istuinpaikkoja, mutta pienemmältä lentokentältä lentäminen voi olla halvempaa.
 • Mitkä alueen Helsinki lentoasemista tarjoavat lentoja kohteeseen Malmö joka viikko?

  Lentoyhtiöt, kuten Finnair, liikennöivät viikoittain 115 lentoa reitillä Helsinki -- Malmö. Lisätietoja alla:\n\n* Lentoasemalta Helsinki (HEL) liikennöidään viikoittain 200 lentoa kohteeseen Malmö (CPH).\n* Lentoasemalta Helsinki (HEL) liikennöidään viikoittain 67 lentoa kohteeseen Malmö (MMX).\n
 • Kuinka kauan kestää suora lento reitillä Helsinki – Malmö?

  Suora lento reitillä Helsinki -- Malmö kestää yleensä noin 1 tunti, 40 minuuttia, ja lennetty etäisyys on 897,82 kilometriä. Pisimmät lennot tällä reitillä kestävät yleensä 8 tuntia, 15 minuuttia. Lennon keskimääräinen kesto on 3 tuntia, 43 minuuttia.
 • Mikä on aikaisin ja myöhäisin saatavilla oleva lento reitillä Helsinki – Malmö?

  * Lento reitillä Helsinki (HEL) -- Malmö (CPH)\n * Päivän ensimmäinen lähtevä lento: 06.35\n * Aikaisin saapumisaika: 07.20\n * Päivän viimeinen lähtevä lento: 20.55\n * Myöhäisin saapumisaika: 21.35\n\n\n\n* Lento reitillä Helsinki (HEL) -- Malmö (MMX)\n * Päivän ensimmäinen lähtevä lento: 06.10\n * Aikaisin saapumisaika: 00.00\n * Päivän viimeinen lähtevä lento: 22.00\n * Myöhäisin saapumisaika: 22.35\n
 • Minkälaisia koneita reitillä Helsinki – Malmö liikennöivät lentoyhtiöt käyttävät?

  Reitillä Helsinki -- Malmö liikennöivät lentoyhtiöt käyttävät muun muassa seuraavanlaisia lentokoneita.\n\n| **Lentoyhtiö** | **Lentokone** |\n|-----------------------|---------------|\n| Finnair | Airbus A319 |\n| Scandinavian Airlines | Airbus A319 |\n| Icelandair | Airbus A319 |\n| Air Baltic | Airbus A319 |\n| Djibouti Airlines | Airbus A319 |\n\n
 • Tarvitsenko passin lennolle Helsinki – Malmö?

  Yleensä passi tarvitaan, kun lennetään sen maan ulkopuolelle, jossa passi on myönnetty. Tarkista kuitenkin tarvittavat asiakirjat matkakohteesi tulli- ja matkustustiedoista.

Hotellit Malmö

Näytä kaikki 194 majoitusliikettä kohteessa Malmö
Quality Hotel View

Quality Hotel View

Hyllie Stationstorg 29, Malmö
  3.0 kautta 5.0
   
   
  3,5/5 (4 arvostelua)

  Emporia ja Malmö Arena sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Malmö Isstadion (jäähalli) ja Swedbank Stadion ovat myös 5 kilometrin päässä. Hyllien ...

  Quality Hotel View75 €

  Quality Hotel View75 €
  Clarion Hotel Malmö Live

  Clarion Hotel Malmö Live

  Dag Hammarskjolds torg 2, Malmö
   4.0 kautta 5.0
    
    
   4,0/5 (9 arvostelua)

   Malmön konserttitalo ja messukeskus, Malmön linna (Malmöhus) ja Lilla Torg (tori) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Malmön kaupungintalo ...

   Clarion Hotel Malmö Live97 €

   Clarion Hotel Malmö Live97 €

   Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

   Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

   Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.