Tärkeää: tässä kohteessa saattaa olla käytössä COVID-19:ään liittyviä rajoituksia, jotka saattavat vaikuttaa majoittumiseen. Tarkista ennen varaamista kaikki kansalliset ja paikalliset tiedotteet sekä terveysviranomaisten tätä kohdetta koskevat ohjeet.

Lennot Liettua alkaen 58 €

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Hae halvat lennot kohteen Liettua suosituimpiin kaupunkeihin

Halvat menopaluulennot Liettua

Halvimmat viimeisten 7 päivän aikana löydetyt hinnat kohteeseen Liettua olivat annetulla aikavälillä 58 € (yhdensuuntaiset lennot) ja 105 € (menopaluu). Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
SAS
SAS
SAS
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle

Liettuan matkat yllättävät monipuolisuudellaan

Liettua on yksi kolmesta Baltian maasta Viron ja Latvian ohella. Sen muita rajanaapureita ovat Puola ja Valko-Venäjä sekä Venäjän Euroopan puoleinen osa Kaliningrad. Liettuan matkat suuntatuvat usein maan historialliseen pääkaupunkiin Vilnaan, edullisiin kylpylöihin tai kauniille rannikolle, joka täytyy kesäisin tapahtumista ja rantalomalaisista. Edulliset lennot Liettuaan ovat varattavissa ebookersin kautta. Käytä helppoa matkahakuamme, vertaa eri reittivaihtoehtojen hintoja ja varaa oma lomasi monipuoliseen Liettuaan!

Liettua on edullinen lomakohde vain muutaman tunnin päässä Suomesta

Hintataso Liettuassa on suomalaisnäkökulmasta edullinen. Ravintoloissa on huomattavasti halvempaa syödä kotimaahan verrattuna, ja palvelut, kuten kylpylät ja hyvinvointipalvelut, tuntuvat maksavan vain murto-osan Suomen hinnoista. Myös julkinen liikenne on Liettuassa edullista, ja varsinkin linja-autoilla matkustaa nopeasti ja mukavasti kaupungista toiseen.

Suora lento Suomesta Liettuaan kestää vain parisen tuntia. Kesällä Liettuassa on lämpimämpää kuin Suomessa, mutta sää on yhtä epävakainen. Liettuan kesä on tästä huolimatta täynnä toimintaa ja elämyksiä. Talvella kannattaa matkustaa suurempien kaupunkien joulumarkkinoille tai muuten vain tunnelmoimaan vaikkapa Vilnan vanhaan kaupunkiin. Kun säät sallivat, on Liettuassa mahdollista myös retkeillä luonnossa ja meren äärellä.

Halvat lennot Liettuaan ilman välilaskuja

Liettuan pääkaupunki Vilna on upea kaupunkilomakohde, jonka vanha kaupunki on Unescon maailmanperintökohde. Vilnassa on hyvä ravintolatarjonta, paljon katukahviloita ja kattavat ostosmahdollisuudet, ja siellä järjestetään ympäri vuoden erilaisia tapahtumia. Paras aika matkustaa Vilnaan on kesä, jolloin kaupungissa on pääosin lämmintä ja erilaiset festivaalit täyttävät pääkaupungin kadut. Myös joulunalusaika on tunnelmallinen historiallisessa Vilnassa.

Vilnan kansainvälinen lentoasema sijaitsee noin viisi kilometriä kaupungista etelään, ja lentoaseman ja keskustan välillä on mahdollista liikkua niin paikallisjunalla kuin bussillakin. Finnair lentää Helsinki-Vantaalta suoraan Vilnaan ympäri vuoden. Suora lento kestää vain tunnin ja 45 minuuttia, ja edullisimmillaan liput ovat tammi–helmikuussa. Vaihtoyhteydellä Helsingin kautta Vilna on saavutettavissa myös Oulusta, Kuopiosta, Joensuusta ja Ivalosta Finnairilla sekä Vaasasta Finnairilla tai SASilla, jonka lennoilla konetta vaihdetaan Tukholman Arlandassa.

Myös airBalticin välilaskulliset lennot Vilnaan ovat edullisia ja nopeita. Vaihto tapahtuu kaikilla reiteillä Riiassa, ja Helsingistä ja Turusta lentoaikaa kertyy yhteensä alle kolme tuntia. Tampereelta lennettäessä matka-aika on reilut kolme tuntia. AirBalticin välilaskulliset lennot Tampereelta tai Turusta eivät ole paljon kalliimpia Helsingistä lähteviin verrattuina. AirBalticin halvat lennot Liettuaan ovat saatavilla ympäri vuoden, joskin talvikuukausina halpoja lentoja voi olla paremmin saatavilla. Norwegianin siivin Vilnaan voi lentää Oslon kautta, mutta matka-aikaa kertyy tällöin vähintään seitsemän tuntia. Norwegianin lennot ovat edullisimmillaan maaliskuussa, jolloin perille voi päästä varsin mukavaan hintaan.

Nopeat lentoyhteydet Kaunasiin ja rannikolle

Kaunas on Liettuan toiseksi suurin kaupunki, joka tunnetaan niin ikään vanhasta kaupungistaan mutta myös punaisesta Kaunasin linnasta ja Urmas-nimellä kulkevasta suuresta markkina-alueestaan. Myös Kaunasiin pääsee suoraan Helsinki-Vantaalta Finnairin siivin. Suora lento kestää alle kaksi tuntia. Välilaskulla hintaa voi saada alemmas kymmenisen euroa, mutta tällöin matkaa on tehtävä SASilla vähintään kuusi tuntia Arlandan tai Kööpenhaminan kautta.

Palangan rannikkokaupunkiin lentää Suomesta välilaskun kautta kaksikin halpalentoyhtiötä. AirBalticin lento kestää yhteensä vähintään kolme tuntia, ja vaihto tapahtuu Riiassa. Tunnin pidempi reitti löytyy Norwegianilta, jonka konetta vaihdetaan Oslossa. Näiden reittien hinnat ovat edullisimmillaan maaliskuussa.

Autonvuokraustarjoukset Liettua

Economy Chevrolet Spark

Economy

Chevrolet Spark tai vastaava
  • 4 henkilöä
Chevrolet Spark
Compact Ford Focus

Compact

Ford Focus tai vastaava
  • 4 henkilöä
Ford Focus
Midsize Toyota Corolla

Midsize

Toyota Corolla tai vastaava
  • 5 henkilöä
Toyota Corolla
SUV Jeep Compass

SUV

Jeep Compass tai vastaava
  • 5 henkilöä
Jeep Compass

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.