Pääosion alkuosa

Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman

Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta

ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia

Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
27.11. - 29.11.
Ensi viikonloppuna
4.12. - 6.12.

Varatuimmat hotellit Tokio

97 €
The Royal Park Hotel Iconic Tokyo Shiodome

The Royal Park Hotel Iconic Tokyo Shiodome

4.0 kautta 5.0 1-6-3 Higashi-Shimbashi, Minato-ku, Tokio, Tokio
The Royal Park Hotel Iconic Tokyo Shiodome on saanut mahtavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Ginza Wakon rakennus. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä täyden palvelun kylpylän ja kuntokeskuksen. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen kiinteän internetyhteyden ja syvän kylpyammeen.
48 €
Sotetsu Fresa Inn Ginza-Nanachome

Sotetsu Fresa Inn Ginza-Nanachome

3.0 kautta 5.0 7-11-12 Ginza, Chuo, Tokio, Tokyo-to
Sotetsu Fresa Inn Ginza-Nanachome on saanut loistavaa palautetta hinta-laatu-suhteestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Ginza Sixin ostoskeskus. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja aamiaisen (lisämaksusta). Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja televisiot.
48 €
Sotetsu Fresa Inn Higashi Shinjuku

Sotetsu Fresa Inn Higashi Shinjuku

3.0 kautta 5.0 7-27-9 Shinjuku Shinjuku-ku, Tokio, Tokyo-to
Sotetsu Fresa Inn Higashi Shinjuku on saanut mainiota palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Shinjuku Gyoenin kansallinen puutarha. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja aamiainen (lisämaksusta). Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen kiinteän internetyhteyden ja syvän kylpyammeen.
176 €
Hilton Tokyo Odaiba

Hilton Tokyo Odaiba

4.5 kautta 5.0 1-9-1 Daiba, Minato-ku, Tokio
Hilton Tokyo Odaiba on saanut loistavaa palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Tokionlahti on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaiset alueelliset kuljetukset sekä täyden palvelun kylpylän ja sisäuima-altaan. Kaikki huoneet tarjoavat parvekkeet ja LCD-televisiot.
30 €
KOKO HOTEL Ginza 1chome

KOKO HOTEL Ginza 1chome

3.0 kautta 5.0 1-9-5, Ginza, Chuo-ku, Tokio, Tokio
KOKO HOTEL Ginza 1chome sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kabuki-zan teatteri. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja kuivapesulapalvelu. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
67 €
karaksa hotel TOKYO STATION

karaksa hotel TOKYO STATION

3.0 kautta 5.0 1-Chome 5-3 Yaesu, Chuo, Tokio, Tokio
Karaksa hotel TOKYO STATION on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan lähellä lentokenttää. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Tokio International Forum -konferenssikeskus. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa. Tässä 3 tähden hotellissa on 151 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
130 €
Hotel Metropolitan Tokyo Ikebukuro

Hotel Metropolitan Tokyo Ikebukuro

4.0 kautta 5.0 1-6-1 Nishi-Ikebukuro, Toshima-ku, Tokio, Tokyo-to
Hotel Metropolitan Tokyo Ikebukuro on saanut mahtavaa palautetta hiljaisesta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Nekobukuro. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 6 ravintolaa ja kuntokeskuksen. Tässä vuonna 1985 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 807 huonetta 25 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen kiinteän internetyhteyden ja syvän kylpyammeen.
58 €
Citadines Central Shinjuku Tokyo

Citadines Central Shinjuku Tokyo

3.5 kautta 5.0 1-2-9, Kabukicho, Shinjuku-ku, Tokio, Tokyo-to
Citadines Central Shinjuku Tokyo on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Robot Restaurant. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja kuivapesulapalvelun. Tässä vuonna 2008 rakennetussa 3,5 tähden hotellissa on 206 huonetta 14 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
165 €
Grand Nikko Tokyo Daiba

Grand Nikko Tokyo Daiba

4.5 kautta 5.0 2-6-1 Daiba, Minato-ku, Tokio, Tokyo-to
Grand Nikko Tokyo Daiba on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Tokionlahti. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmaiset alueelliset kuljetukset ja sisäuima-allas. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
117 €
Shinagawa Prince Hotel

Shinagawa Prince Hotel

3.5 kautta 5.0 4-10-30 Takanawa Minato-ku, Tokio, Tokyo-to
Shinagawa Prince Hotel on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan lähellä kaikkea. Majoitusliike on ostoskeskuksen yhteydessä, minkä lisäksi Tokionlahti on kävelyetäisyydellä. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä sisäuima-altaan ja kuntokeskuksen. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja jääkaapin.
380 €
Imperial Hotel

Imperial Hotel

5.0 kautta 5.0 1-1-1 Uchisaiwaicho Chiyoda-ku, Tokio, Tokyo-to
Imperial Hotel on saanut loistavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee kokouskeskuksen yhteydessä, ja Tokyo Takarazuka -teatteri on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja sisäuima-allas. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.
180 €
Haneda Excel Hotel Tokyu

Haneda Excel Hotel Tokyu

3.5 kautta 5.0 3-4-2 Haneda Airport Ota, Tokio, Tokyo-to
Haneda Excel Hotel Tokyu on saanut loistavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee lentokentän yhteydessä, ja Tokionlahti on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
41 €
APA HOTEL Roppongi Six

APA HOTEL Roppongi Six

3.0 kautta 5.0 2-3-11 Roppongi, Minato, Tokio, Tokio
APA HOTEL Roppongi Six sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Tokion keskusta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä aamiaisen (lisämaksusta) ja kuivapesulapalvelun. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.
72 €
Hotel JAL City Haneda Tokyo

Hotel JAL City Haneda Tokyo

3.5 kautta 5.0 4-11 Haneda Asahi-cho, Ota-ku, Tokio, Tokyo-to
Hotel JAL City Haneda Tokyo on saanut loistavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Tokionlahti. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset kuljetukset lentokentältä majoitusliikkeeseen ja ravintolan. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille taulutelevisiot ja jääkaapit.
85 €
The Royal Park Hotel Tokyo Haneda

The Royal Park Hotel Tokyo Haneda

4.0 kautta 5.0 2-6-5 Haneda International Airport, Ota-ku, Tokio, Tokyo-to
The Royal Park Hotel Tokyo Haneda on saanut hyvää palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee lentokentän yhteydessä, ja Tokionlahti on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-television.

Parhaat halvat hotellit ja majoitukset Tokio

Näytä kaikki

Parhaat luksushotellit Tokio

Näytä kaikki

Kohteen Tokio hotellit

Harkitsetko matkaa kohteeseen Tokio? Jos haluat löytää majoituspaikan, joka on lähellä nähtävyyksiä, syötä lomapäiväsi ja käytä hotellihakutulosten vieressä olevia suodattimia löytääksesi hotellin, joka on lähellä alueen nähtävyyksiä kuten Tokyo Tower, Tokyo Dome ja Tokyo Skytree. Voit valita 4499 hotellista ja muusta majoitustilasta kohteessa Tokio löytääksesi itsellesi sopivan yöpymispaikan.

Etsitpä sitten halpoja hotelleja kohteessa Tokio, perhelomaa varten sopivia majoitusliikkeitä tai majoituksia, joihin voit ottaa lemmikkisi mukaan, Tokio tarjoaa monia erilaisia majoituspaikkoja, joista voit löytää itsellesi sopivan vaihtoehdon:

 • 65 lentokenttähotellia
 • 344 halpaa hotellia
 • 389 lapsiystävällistä hotellia
 • 153 luksushotellia
 • 17 lemmikkiystävällistä hotellia

Suosittuja hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Tokio

Kun etsit yöpymispaikkaa kohteessa Tokio, voit käyttää ebookersin sivustoa löytääksesi hotellin, joka tarjoaa palveluja kuten internetyhteyden, uima-altaan tai ilmaiset lentokenttäkuljetukset. Voit käyttää suodattimia rajataksesi hotellihakuasi, jotta näet vain sinulle tärkeät palvelut, kuten ilmastoinnin ja huoneessa olevan keittiön.

Asiakkaat pitävät seuraavista hotelleista kohteessa Tokio niiden ilmaisen aamupalan takia:

 • Hotel Villa Fontaine Grand Tokyo-Shiodome
 • Hotel Villa Fontaine Tokyo-Hatchobori
 • Hotel Villa Fontaine Tokyo-Kayabacho

Nämä kohteen Tokio hotellit ovat suosittuja matkailijoiden keskuudessa niiden uima-altaiden takia:

 • Sheraton Grande Tokyo Bay Hotel
 • Hilton Tokyo Bay
 • Hyatt Regency Tokyo

Asiakkaat, jotka yöpyivät näissä hotelleissa kohteessa Tokio pitivät paikan päällä olevasta kuntokeskuksesta:

 • Citadines Shinjuku Tokyo
 • Hilton Tokyo
 • Cerulean Tower Tokyu Hotel

Kohteeseen Tokio tutustuminen

Urbaani Tokio on tunnettu kulttuuristaan, arkkitehtuuristaan ja ostosmahdollisuuksistaan. Suosittuihin nähtävyyksiin kohteessa Tokio ja sen lähellä kuuluu:

 • Tokion keisarillinen palatsi
 • Nippon Budōkan
 • Tokyo Tower
 • Tokion keskusta
 • Akihabara Electric Town
 • Roppongi Hiruzu
 • Tokyo Dome

Kun suunnittelet lomaasi kohteessa Tokio, voit varata ebookersin kautta myös lennot kohteeseen Tokio (NRT-Naritan kansainvälinen lentoasema). Voit rajata hakuasi välilaskujen, lentoyhtiön tai lähtöajan mukaan löytääksesi tarpeitasi vastaavan vaihtoehdon.

Milloin on paras aika vierailla kohteessa Tokio?

Jos mietit parasta mahdollista aikaa käydä kohteessa Tokio, saatat hyötyä näistä vuodenajan säätä koskevista tiedoista matkaa suunnitellessasi. Elokuu ja heinäkuu ovat yleensä lämpimimmät kuukaudet kohteessa Tokio, kun taas kylmimmät kuukaudet ovat yleensä tammikuu ja helmikuu. Syyskuu ja lokakuu ovat sateisimmat kuukaudet, kun taas tammikuu ja joulukuu ovat kuivimmat.

Tässä on yleiskatsaus kohteen keskimääräiseen sademäärään ja lämpötilaan:

 • Keskimääräinen lämpötila päivisin tammikuusta maaliskuuhun on 15 °C ja öisin 2 °C. Kauden keskimääräinen sademäärä on 229 mm.
 • Jos vierailet huhtikuun ja kesäkuun välisenä aikana, voit odottaa keskimääräisen lämpötilan olevan 26 °C päivisin ja 8 °C öisin. Keskimääräinen sademäärä tänä aikana on 447 mm.
 • Keskimääräinen lämpötila heinäkuusta syyskuuhun on päivisin 30 °C ja öisin 18 °C. Kauden keskimääräinen sademäärä on 528 mm.
 • Keskimääräinen lämpötila päivisin lokakuusta ja joulukuuhun on 23 °C ja 3 °C öisin. Kauden keskimääräinen sademäärä on 363 mm.
 • Vuosittainen keskimääräinen sademäärä kohteessa Tokio on 1567 cm.

Viimeksi varatut hotellit Tokio

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.