Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
21.6. - 23.6.
Ensi viikonloppuna
28.6. - 30.6.

Varatuimmat hotellit Fukuoka

Oriental Hotel Fukuoka Hakata Station 89 €
Oriental Hotel Fukuoka Hakata Station

Oriental Hotel Fukuoka Hakata Station

4-23 Hakataekichuogai, Fukuoka, Fukuoka
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Hakatan kanaalikaupunki, Fukuokan kokouskeskus ja Marine Messe Fukuokan konferenssikeskus sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä hotellista. Ohorin puisto ja Fukuoka Yafuoku! Dome ovat myös 10 kilometrin päässä. Fukuoka Hakatan asema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Gionin asema 13 minuutin kävelymatkan päässä.

  Canal City Fukuoka Washington Hotel 71 €
  Canal City Fukuoka Washington Hotel

  Canal City Fukuoka Washington Hotel

  1-2-20 Sumiyoshi, Hakata-ku, Fukuoka, Fukuoka-ken
    
   3.0 kautta 5.0 Tähteä

   Hakatan kanavakaupunki ja Hakatan kanaalikaupunki sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Hakata Machiyan kansanmuseo ja Kushidan pyhäkkö ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Gionin asema on 9 minuutin kävelymatkan päässä, ja Nakasu-kawabatan asema on 9 minuutin kävelymatkan päässä.

   Hilton Fukuoka Sea Hawk 238 €
   Hilton Fukuoka Sea Hawk

   Hilton Fukuoka Sea Hawk

   2-2-3 Jigyohama Chuo-Ku, Chuo-ku, Fukuoka, Fukuoka-ken
     
    4.5 kautta 5.0 Tähteä

    Fukuoka Yafuoku! Dome ja Momochi Beach (ranta) ovat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista, josta on suora yhteys rannalle. Fukuoka Tower (rakennus) ja Fukuoka City Museum (museo) ovat myös 2 kilometrin päässä. Tojinmachin asema on 17 minuutin kävelymatkan päässä, ja Nishijinin asema on 21 minuutin kävelymatkan päässä.

    Tokyu Stay Hakata 68 €
    Tokyu Stay Hakata

    Tokyu Stay Hakata

    1-11-11 Hakataekiminami, Hakata, Fukuoka, Fukuoka
      
     3.0 kautta 5.0 Tähteä

     Amu Plaza Hakata, Tochoji-temppeli ja Hakatan kanaalikaupunki sijaitsee 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Hakata Machiyan kansanmuseo ja Kushidan pyhäkkö ovat myös 2 kilometrin päässä. Fukuoka Hakatan asema on 7 minuutin kävelymatkan päässä, ja Gionin asema on 17 minuutin kävelymatkan päässä.

     Hotel New Otani Hakata 92 €
     Hotel New Otani Hakata

     Hotel New Otani Hakata

     1-1-2 Watanabe-dori, Chuo-ku, Fukuoka, Fukuoka-ken
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Yanagibashi Market, Hakatan kanaalikaupunki ja Tenjinin maanalainen kaupunki sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Fukuoka Asian Art Museum (taidemuseo) ja Hakata Machiyan kansanmuseo ovat myös 2 kilometrin päässä. Watanabe-dorin asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Yakuinin asema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

      Hakata Excel Hotel Tokyu 90 €
      Hakata Excel Hotel Tokyu

      Hakata Excel Hotel Tokyu

      4-6-7 Nakasu, Hakata-ku, Fukuoka, Fukuoka-ken
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Kawabatadori Shopping Street ja Fukuoka Asian Art Museum (taidemuseo) sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Hakatan kanaalikaupunki ja Kushidan pyhäkkö ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Nakasu-kawabatan asema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Tenjinin asema 8 minuutin kävelymatkan päässä.

       Grand Hyatt Fukuoka 154 €
       Grand Hyatt Fukuoka

       Grand Hyatt Fukuoka

       1- 2- 82 Sumiyoshi, Hakata- Ku, Fukuoka, Fukuoka-ken
         
        5.0 kautta 5.0 Tähteä

        Hakatan kanaalikaupunki, Hakata Machiyan kansanmuseo ja Kushidan pyhäkkö sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä joen rannalla sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Tochoji-temppeli ja Fukuoka Asian Art Museum (taidemuseo) ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Gionin asema on 9 minuutin kävelymatkan päässä, ja Nakasu-kawabatan asema on 10 minuutin kävelymatkan päässä.

        Hotel Monterey La Soeur Fukuoka 73 €
        Hotel Monterey La Soeur Fukuoka

        Hotel Monterey La Soeur Fukuoka

        2-8-27 Daimyo Chuo-ku, Fukuoka, Fukuoka-ken
          
         3.5 kautta 5.0 Tähteä

         Shintencho Arcade ja Port of Hakata sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Tenjin Core ja Tenjinin maanalainen kaupunki ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Tenjinin asema on 5 minuutin kävelymatkan päässä, ja Akasakan asema on 7 minuutin kävelymatkan päässä.

         Parhaat halvat hotellit ja majoitukset Fukuoka

         Näytä kaikki

         Arvioitu hinta 1 yölle / 2 aikuiselle

         Parhaat luksushotellit Fukuoka

         Näytä kaikki

         Arvioitu hinta 1 yölle / 2 aikuiselle

         Löydä ja varaa parhaat hotellit kohteessa Fukuoka

         Jos matkakohteesi on Fukuoka, voit alkaa seuraavaksi etsiä sopivia majoitusvaihtoehtoja. Sopivan hakukoneen avulla päätöksen tekeminen on helppoa. Syöttämällä pelkät päivämääräsi saat kohteen Fukuoka hotellit nopeasti eteesi kätevänä listana. Voit myös tarkastella hotellien sijainteja yksityiskohtaisessa karttanäkymässä, jotta tiedät tarkalleen millaiselta alueelta olet majapaikkaa varaamassa. Voit suodattaa hakua myös tiettyjen nähtävyyksien mukaan, mikä on kätevää, jos tiedät jo valmiiksi, mitkä maamerkit haluat ehdottomasti nähdä. Hotellikuvauksissa pääset katselemaan kuvia ja lukemaan kunkin majoitusliikkeen tarjoamista palveluista ja huonetyypeistä: sopivan majoituksen löytäminen ei ole koskaan ollut helpompaa.

         Siirtyminen lentokentältä kohteen Fukuoka hotellille nopeasti

         Hotellien lisäksi voit etsiä myös maakuljetuksia, jotta varaamasi kohteen Fukuoka hotelli löytyy helposti ja nopeasti heti laskeuduttuasi. Lentoja kohteeseen Fukuoka on myös tarjolla, ja voit valita sinulle sopivat lennot niin lentoyhtiön, reitin kuin hinnankin perusteella suosimillasi päivämäärillä. Lentokentältä hotellille pääset siirtymään yleensä nopeasti autolla, joten kannattaa tutustua saatavilla oleviin autonvuokraustarjouksiin. Auto on kätevä kulkupeli etenkin silloin, jos aiot tehdä retkiä kaupungin laitamille tai ulkopuolelle.

         Löydä hauskaa tekemistä läheltä kohteen Fukuoka hotellia

         Kohteesta Fukuoka löytyy paljon mielenkiintoista nähtävää ja tehtävää, joten päätöksen tekeminen voi olla vaikeaa. Voit hakea inspiraatiota Aktiviteetit-työkalulla, jolla saat haettua nähtävyyksiä ja aktiviteetteja varmaasi kohteen Fukuoka hotellin läheltä. Tekemistä löytyy aina rennoista riennoista kuuluisiin nähtävyyksiin ja arkkitehtuurisiin aarteisiin ja perheystävällisiin kohteisiin, jotta lomasi kohteessa Fukuoka olisi varmasti ikimuistoinen.

         Viimeksi varatut hotellit Fukuoka

         Viimeisimmät hotelliarvostelut kohteessa Fukuoka

         Hinnat ovat edullisimpia perushintoja, joita on saatavilla seuraavan 30 päivän aikana. Hinnanmuutokset ovat mahdollisia ja eivät välttämättä sisällä hotellin palvelumaksuja, lisävuoteen hintaa tai sivukuluja, kuten huonepalvelumaksua. Hotelli kuitenkin veloittaa paikallisessa valuutassa sen hetkisellä kurssilla. Paikalliset maksut veloitetaan erikseen.