Tärkeää: tässä kohteessa saattaa olla käytössä COVID-19:ään liittyviä rajoituksia, jotka saattavat vaikuttaa majoittumiseen. Tarkista ennen varaamista kaikki kansalliset ja paikalliset tiedotteet sekä terveysviranomaisten tätä kohdetta koskevat ohjeet.

Lennot Tokio alkaen 344 €

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halpoja menopaluulentoja kohteeseen Tokio

Halvimmat viimeisten 7 päivän aikana löydetyt hinnat kohteeseen Tokio olivat annetulla aikavälillä 344 € (yhdensuuntaiset lennot) ja 535 € (menopaluu). Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

to 10.3.
HEL
Helsinki
HND
Tokio
344 €
Turkish Airlines
su 31.10.
HEL
Helsinki
HND
Tokio
346 €
Aeroflot-Russian Airlines
ti 8.6.
HEL
Helsinki
NRT
Tokio
470 €
Etihad Airways
ke 21.7.
HEL
Helsinki
NRT
Tokio
494 €
Qatar Airways
to 20.5. - la 29.5.
HEL
Helsinki
HND
Tokio
535 €
Aeroflot-Russian Airlines
ti 7.9.
HEL
Helsinki
NRT
Tokio
550 €
KLM
ke 10.11.
HEL
Helsinki
NRT
Tokio
551 €
Air France
to 20.5. - la 22.5.
HEL
Helsinki
HND
Tokio
570 €
Aeroflot-Russian Airlines
ma 18.10. - pe 19.11.
HEL
Helsinki
NRT
Tokio
576 €
Air France
ti 19.10. - la 20.11.
HEL
Helsinki
NRT
Tokio
576 €
KLM
to 17.2. - ma 28.2.
HEL
Helsinki
HND
Tokio
580 €
Turkish Airlines
ti 8.3.
HEL
Helsinki
NRT
Tokio
627 €
Emirates
ke 20.10. - su 21.11.
HEL
Helsinki
HND
Tokio
728 €
SAS
ke 19.5. - to 27.5.
HEL
Helsinki
NRT
Tokio
756 €
Qatar Airways

Usein kysytyt kysymykset

❓ Kuinka paljon maksavat lentoliput kohteeseen Tokio?

✔️ Lennot kohteeseen Tokio maksavat yleensä 535 €–756 €. Jos haluat varata lennot vain yhteen suuntaan kohteeseen Tokio, voit löytää upeita tarjouksia niinkin halvalla kuin 344 €. Halpaa lentoa kohteeseen Tokio etsiessäsi kannattaa ottaa huomioon, että toukokuussa on halvin kuukausi.

❓ Mikä on halvin kuukausi lentää kohteeseen Tokio?

✔️ Halvin kuukausi varata lentoliput kohteeseen Tokio on maaliskuussa. Jos matkasuunnitelmasi ovat joustavat etkä välitä mihin vuodenaikaan lähdet matkalle, lentojen varaaminen tälle kuukaudelle voi säästää sinulle huomattavastikin rahaa.

❓ Miten löydän halvimmat lennot kohteeseen Tokio?

✔️ Löydät halvat lennot kohteeseen Tokio helposti hakukoneemme avulla. Voit hakea yhdensuuntaisia lentoja, menopaluulentoja tai monia kohteita sisältäviä lentoja. Annettuasi hakemasi kohteet, päivät ja matkustajien määrät hakukoneeseen voit lajitella ja suodattaa tuloksia monien eri kriteerien mukaisesti. Lentolippujen hinnat kohteeseen Tokio saattavat vaihdella suurestikin etsimiesi päivien, lentoyhtiöiden, lipputyyppien, paikkavalintojen ja monien muiden valintojen mukaan. Tee varaus ebookersin kautta ja hyödynnä maailmanlaajuisen verkkomatkatoimiston tuomat edut, kuten halvemmat hinnat, kattava tarjonta, loistava kanta-asiakasohjelma sekä varauksen tekemisen helppous. Lentojen lisäksi voit varata myös matkasi muut osat ebookersin kautta, ja säästät näin huomattavasti aikaa ja rahaa.

❓ Voinko muuttaa Ebookersin kautta tekemääni lentovarausta kohteeseen Tokio?

✔️ Voit muuttaa kohteen Tokio lentoasi helposti avullamme. Ensiksi sinun kannattaa tutustua matkasuunnitelmassasi oleviin lentoyhtiön ehtoihin ja rajoituksiin. Näistä näet helposti lentoyhtiön muutoksia koskevat käytännöt sekä mahdolliset lisämaksut. Jos lentoyhtiösi on perinteinen yhtiö, voimme auttaa sinua muutoksen tekemisessä – ota vain meihin yhteyttä. Saat lisätietoja lentojenmuuttamisesta asiakaspalvelun artikkelista .

❓ Miten peruutan Ebookersin kautta varaamani lennon kohteeseen Tokio?

✔️ Voit peruuttaa lentolippusi kohteeseen Tokio helposti seuraamalla ohjeitamme. Ensiksi kannattaa kuitenkin tutustua lentoyhtiön ehtoihin ja rajoituksiin, jotka löydät kätevästi matkasuunnitelmastasi. Ehdoista näet lentoyhtiön peruutuksia koskevat käytännöt sekä yhtiön mahdollisesti veloittamat lisämaksut. Saat lisätietoja lentojen peruuttamisesta asiakaspalvelun artikkelista täällä.

❓ Mitkä ovat parhaat kohteeseen Tokio lentävät lentoyhtiöt?

✔️ Jos haluat varata lennon kohteeseen Tokio, tulet huomaamaan, että tähän kohteeseen lentää useita lentoyhtiöitä. Yksi näistä on Turkish Airlines, Aeroflot-Russian Airlines, Etihad Airways, Qatar Airways, KLM, Air France, Emirates, SAS. Voit ebookersin avulla helposti vertailla lentoja nähdäksesi, minkä lentoyhtiön tarjoamat lennot sopivat parhaiten tarpeisiisi. Näin voit varmistaa, että käytät matkabudjettisi parhaiten hyväksesi ja että saat kaikki haluamasi matkan aikaiset palvelut käyttöösi.

Tokio Lentotiedot

Matkustaminen kohteeseen
Kohdelentokentän IATA-koodi TYO
Palvelevien lentoyhtiöiden määrä
Lentoyhtiöt Turkish Airlines, Aeroflot-Russian Airlines, Etihad Airways, Qatar Airways, KLM, Air France, Emirates, SAS
Halvin lento 535 €
Varhaisin lähtevä lento
Myöhäisin lähtevä lento

Mitkä yhtiöt lentävät kohteeseen Tokio?

Turkish Airlines, Aeroflot-Russian Airlines, Etihad Airways, Qatar Airways, KLM, Air France, Emirates, SAS

Tarvitsetko lentosi jälkeen auton?

Economy

Chevrolet Spark tai vastaava
  • 4 henkilöä
undefined – lentokenttä (undefined)
Chevrolet Spark

Compact

Ford Focus tai vastaava
  • 4 henkilöä
undefined – lentokenttä (undefined)
Ford Focus

Midsize

Toyota Corolla tai vastaava
  • 5 henkilöä
undefined – lentokenttä (undefined)
Toyota Corolla

SUV

Jeep Compass tai vastaava
  • 5 henkilöä
undefined – lentokenttä (undefined)
Jeep Compass

*Savings based on all holiday package bookings with Flight + Hotel on ebookers.com from January 2017 to December 2017, as compared to the price of the same components booked separately. Savings will vary based on origin/destination, length of trip, stay dates and selected travel supplier(s). Savings not available on all packages. For Free Flight or 100% Off Flight deals, package savings is greater than or equal to the current cost of one component, when both are priced separately.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.