Halvat lennot Antalya

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat menopaluulennot Antalya

Halvimmat viimeisten 7 päivän aikana löydetyt hinnat kohteeseen Antalya olivat annetulla aikavälillä 41 € (yhdensuuntaiset lennot) ja 177 € (menopaluu). Sivustomme avulla saat hyvät lentotarjouksen kohteeseen Antalya vuodelle 2023. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Usein kysytyt kysymykset

❓ Kuinka paljon maksavat lentoliput kohteeseen Antalya?

✔️ Lennot kohteeseen Antalya maksavat yleensä 177 €–441 €. Jos haluat varata lennot vain yhteen suuntaan kohteeseen Antalya, voit löytää upeita tarjouksia niinkin halvalla kuin 41 €.

❓ Mikä on halvin kuukausi lentää kohteeseen Antalya?

✔️ Halvin kuukausi varata lentoliput kohteeseen Antalya yhdensuuntaiselle matkalle on lokakuussa ja menopaluulennolle marraskuussa. Jos matkasuunnitelmasi ovat joustavat etkä välitä mihin vuodenaikaan lähdet matkalle, lentojen varaaminen tälle kuukaudelle voi säästää sinulle huomattavastikin rahaa.

❓ Miten löydän halvimmat lennot kohteeseen Antalya?

✔️ Löydät halvat lennot kohteeseen Antalya helposti hakukoneemme avulla. Voit hakea yhdensuuntaisia lentoja, menopaluulentoja tai monia kohteita sisältäviä lentoja. Annettuasi hakemasi kohteet, päivät ja matkustajien määrät hakukoneeseen voit lajitella ja suodattaa tuloksia monien eri kriteerien mukaisesti. Lentolippujen hinnat kohteeseen Antalya saattavat vaihdella suurestikin etsimiesi päivien, lentoyhtiöiden, lipputyyppien, paikkavalintojen ja monien muiden valintojen mukaan. Tee varaus ebookersin kautta ja hyödynnä maailmanlaajuisen verkkomatkatoimiston tuomat edut, kuten halvemmat hinnat, kattava tarjonta, loistava kanta-asiakasohjelma sekä varauksen tekemisen helppous. Lentojen lisäksi voit varata myös matkasi muut osat ebookersin kautta, ja säästät näin huomattavasti aikaa ja rahaa.

❓ Voinko muuttaa Ebookersin kautta tekemääni lentovarausta kohteeseen Antalya?

✔️ Voit muuttaa kohteen Antalya lentoasi helposti avullamme. Ensiksi sinun kannattaa tutustua matkasuunnitelmassasi oleviin lentoyhtiön ehtoihin ja rajoituksiin. Näistä näet helposti lentoyhtiön muutoksia koskevat käytännöt sekä mahdolliset lisämaksut. Jos lentoyhtiösi on perinteinen yhtiö, voimme auttaa sinua muutoksen tekemisessä – ota vain meihin yhteyttä. Saat lisätietoja lentojenmuuttamisesta asiakaspalvelun artikkelista.

❓ Miten peruutan Ebookersin kautta varaamani lennon kohteeseen Antalya?

✔️ Voit peruuttaa lentolippusi kohteeseen Antalya helposti seuraamalla ohjeitamme. Ensiksi kannattaa kuitenkin tutustua lentoyhtiön ehtoihin ja rajoituksiin, jotka löydät kätevästi matkasuunnitelmastasi. Ehdoista näet lentoyhtiön peruutuksia koskevat käytännöt sekä yhtiön mahdollisesti veloittamat lisämaksut. Saat lisätietoja lentojen peruuttamisesta asiakaspalvelun artikkelista täällä.

❓ Mitkä ovat parhaat kohteeseen Antalya lentävät lentoyhtiöt?

✔️ Jos haluat varata lennon kohteeseen Antalya sinne lentävät seuraavat lentoyhtiöt: Pegasus Airlines, Scandinavian Airlines, SunExpress, Norwegian Air International Ltd, Norwegian Air Shuttle, Lufthansa, Finnair, Swiss International Air Lines, Air Baltic. Voit ebookersin avulla helposti vertailla lentoja nähdäksesi, minkä lentoyhtiön tarjoamat lennot sopivat parhaiten tarpeisiisi. Näin voit varmistaa, että käytät matkabudjettisi parhaiten hyväksesi ja että saat kaikki haluamasi matkan aikaiset palvelut käyttöösi.

❓Voinko lentää kohteeseen Antalya (AYT) lomalle?

✔️Jos suunnittelet lomaa kohteeseen Antalya (AYT), saat viimeisimmät tiedot COVID-19-matkailuneuvojaltamme.

Antalya Lentotiedot

Matkustaminen kohteeseen
Kohdelentokentän IATA-koodi
AYT
Palvelevien lentoyhtiöiden määrä
Lentoyhtiöt
Pegasus Airlines, Scandinavian Airlines, SunExpress, Norwegian Air International Ltd, Norwegian Air Shuttle, Lufthansa, Finnair, Swiss International Air Lines, Air Baltic
Halvin lento
177 €
Varhaisin lähtevä lento
Myöhäisin lähtevä lento
Kohdelentokenttä
Antalyan kansainvälinen lentokenttä
Menopaluumatkan hinta
77 €

Mitkä yhtiöt lentävät kohteeseen Antalya?

Pegasus Airlines, Scandinavian Airlines, SunExpress, Norwegian Air International Ltd, Norwegian Air Shuttle, Lufthansa, Finnair, Swiss International Air Lines, Air Baltic

Antalya – lento ja hotelli -paketit economy-lennoilla

Kaila Beach Hotel - All Inclusive
Villa Augusto Boutique Hotel - Boutique Class
Sunprime C-Lounge Hotel - Adults Only
Haydarpasha Palace
Kleopatra Arsi Hotel
Özcan Hotel
Sealife Buket Resort & Beach Hotel – All Inclusive
Xperia Saray Beach Hotel  - All Inclusive
The Lumos Deluxe Resort Hotel - All Inclusive
Büyük Hotel
Alanya Beach Hotel
Çimen Otel
Etkö löydä etsimääsi?
Katso kaikki saatavilla olevat matkat: Helsinki –> Antalya
Näytä kaikki matkat
Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Tarvitsetko lentosi jälkeen auton?

*Savings based on all holiday package bookings with Flight + Hotel on ebookers.com from January 2017 to December 2017, as compared to the price of the same components booked separately. Savings will vary based on origin/destination, length of trip, stay dates and selected travel supplier(s). Savings not available on all packages. For Free Flight or 100% Off Flight deals, package savings is greater than or equal to the current cost of one component, when both are priced separately.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.