Lennot Istanbul

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat menopaluulennot Istanbul

Halvimmat viimeisten 7 päivän aikana löydetyt hinnat kohteeseen Istanbul olivat annetulla aikavälillä 79 € (yhdensuuntaiset lennot) ja 150 € (menopaluu). Sivustomme avulla saat hyvät lentotarjouksen kohteeseen Istanbul vuosille 2022 ja 2023. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Halvat lennot Istanbuliin

Turkin kaupunkikohteista suosituimpiin kuuluva Istanbul on kiehtova kaupunki, jonka monimuotoinen historia on jättänyt nähtäville toinen toistaan upeampia nähtävyyksiä. Sen sijainti aivan Euroopan ja Aasian rajalla – molemmin puolin – on kautta aikojen tehnyt siitä tärkeän kauppapaikan, joten alueella on pitkä historia. Lennot Istanbuliin ovat kysyttyjä, sillä kaupunki on lähes ympäri vuoden suosittu matkakohde. Halvat lennot Istanbuliin on yhä helpompi löytää, sillä tarjontaa on paljon, ja kilpailu laskee hintoja. Istanbul on suosituimmillaan kevään ja syksyn kuukausina, jolloin sää suosii matkailijoita. Keskikesällä kaupungissa voi olla jopa tukahduttavan kuuma, minkä vuoksi monet valitsevat Turkissa kaupunkilomailun sijaan rantakohteen. Halvimmat lennot Istanbuliin löytyvätkin ebookersin kautta yleensä kaikkein vilkkaimpien sesonkien ulkopuolelta, mutta monipuolisen lentovalikoiman ansiosta voi sesonkiaikaankin löytyä sopivanhintaisia lentoja. Istanbuliin pääsee Suomesta suorilla lennoilla sekä tietenkin erilaisilla välilaskullisilla lennoilla esimerkiksi Keski-Euroopan kautta. Suorat lennot Istanbuliin kestävät noin kolme ja puoli tuntia, kun taas välilaskullisella lennolla matka-aika voi pidentyä muutamalla tunnilla välilaskun pituudesta riippuen. Usein välilaskulliset lennot voivat olla halvempia kuin suorat lennot, mutta kannattaa aina vertailla erilaisia vaihtoehtoja – ihan pikkusummaa ei välttämättä kannata lähteä säästämään pitkän vaihdon kustannuksella. Hintatietoinen matkailija vertailee myös viikonpäivien välisiä eroja lentojen hinnoissa. Vaihtelua voi olla saman viikon sisällä paljonkin, joten jos lähtöpäivän valinnassa on varaa joustolle, on hyvä idea käydä läpi eri päivien tarjontaa.

Halvalla Istanbuliin

Istanbul sopii hyvin monen tyyppisille matkailijoille, sillä sen tarjonta on erittäin laaja. Lento Istanbuliin on vain muutaman tunnin pyrähdys, ja kohteessa odottaa nähtävyys toisensa perään sekä tietenkin upeita ostosmahdollisuuksia. Historian ja kulttuurin ystäville Istanbul tarjoaa loputtomasti kiehtovia nähtävyyksiä, ja kevyttä kaupunkikulttuuria kaipaavat nauttivat Istanbulin vilkkaudesta. Istanbuliin halvalla matkustaminen on yhä helpompaa, sillä lentoja saa kohtuuhinnalla. Lentojen hinnoissa säästetyt pennoset voi kukin kuluttaa itselleen mieluisimmalla tavalla, sillä tarjontaa on paljon. Istanbul on hyvin suuri kaupunki, jonka alueelle sopii paljon nähtävää ja koettavaa. Aika ei pääse varmasti käymään pitkäksi sen kaduilla. Matkailijan on hyvä muistaa, että vaikka islaminuskoiseksi maaksi Turkki onkin varsin vapaamielinen eikä paljaita olkapäitä katsota pahalla, erityisesti uskonnollisilla nähtävyyksillä, kuten moskeijoilla, on syytä pukeutua paikallisia tapoja kunnioittavasti.

Kätevästi perille Istanbuliin

Lennot Istanbuliin laskeutuvat yleensä Atatürkin kansainväliselle lentoasemalle (IST). Se on hyvin vilkas lentoliikenteen solmukohta, josta on yhteyksiä kaikkialle maailmaan. Lennot Istanbuliin ovatkin suosittuja paitsi itse kaupunkiin, myös muualle matkailevien parissa, sillä Atatürkin lentoaseman kautta pääsee kattavasti lentämään joka ilmansuuntaan. Atatürkin lentoasema on suuri mutta selkeä, joten siellä liikkuminen on koosta huolimatta sujuvaa. Lentoasema sijaitsee noin 24 kilometrin päässä Istanbulin keskustasta. Välimatkan voi taittaa esimerkiksi julkisen liikenteen avulla hyvinkin nopeasti ja kohtuuhintaan, sillä yksi Istanbulin metron linjoista kuljettaa suoraan lentoasemalta keskustaan ja takaisin. Joukkoliikennevaihtoehdoista myös bussit kulkevat lentoasemalta keskustaan vaikkakin tietysti hitaammin. Taksi on suosittu vaihtoehto lentoasemalta majapaikkaan siirtymisessä, sillä ovelta ovelle on sen avulla helppo siirtyä matkatavaroiden kanssa. Taksit ovat varsin kohtuuhintaisia, mutta pienellä budjetilla liikkuvan kannattaa harkita julkista liikennettä. On hyvä aina joko sopia kuskin kanssa hinta kuljetukselle etukäteen tai ainakin tarkistaa, että mittari laitetaan matkan alkaessa päälle. Näin vältytään epäselvyyksiltä. Viehättävässä kaupungissa liikkuminen onnistuu julkisen liikenteen ja taksien avulla sujuvasti rokottamatta liiemmälti lompakkoa. Vuokra-autoilu ei houkuttele kovinkaan monia, sillä paikallinen liikennekulttuuri on varsin erilaista suomalaiseen verrattuna.

Usein kysytyt kysymykset

❓ Kuinka paljon maksavat lentoliput kohteeseen Istanbul?

✔️ Lennot kohteeseen Istanbul maksavat yleensä 150 €–241 €. Jos haluat varata lennot vain yhteen suuntaan kohteeseen Istanbul, voit löytää upeita tarjouksia niinkin halvalla kuin 79 €.

❓ Mikä on halvin kuukausi lentää kohteeseen Istanbul?

✔️ Halvin kuukausi varata lentoliput kohteeseen Istanbul yhdensuuntaiselle matkalle on elokuussa ja menopaluulennolle joulukuussa. Jos matkasuunnitelmasi ovat joustavat etkä välitä mihin vuodenaikaan lähdet matkalle, lentojen varaaminen tälle kuukaudelle voi säästää sinulle huomattavastikin rahaa.

❓ Miten löydän halvimmat lennot kohteeseen Istanbul?

✔️ Löydät halvat lennot kohteeseen Istanbul helposti hakukoneemme avulla. Voit hakea yhdensuuntaisia lentoja, menopaluulentoja tai monia kohteita sisältäviä lentoja. Annettuasi hakemasi kohteet, päivät ja matkustajien määrät hakukoneeseen voit lajitella ja suodattaa tuloksia monien eri kriteerien mukaisesti. Lentolippujen hinnat kohteeseen Istanbul saattavat vaihdella suurestikin etsimiesi päivien, lentoyhtiöiden, lipputyyppien, paikkavalintojen ja monien muiden valintojen mukaan. Tee varaus ebookersin kautta ja hyödynnä maailmanlaajuisen verkkomatkatoimiston tuomat edut, kuten halvemmat hinnat, kattava tarjonta, loistava kanta-asiakasohjelma sekä varauksen tekemisen helppous. Lentojen lisäksi voit varata myös matkasi muut osat ebookersin kautta, ja säästät näin huomattavasti aikaa ja rahaa.

❓ Voinko muuttaa Ebookersin kautta tekemääni lentovarausta kohteeseen Istanbul?

✔️ Voit muuttaa kohteen Istanbul lentoasi helposti avullamme. Ensiksi sinun kannattaa tutustua matkasuunnitelmassasi oleviin lentoyhtiön ehtoihin ja rajoituksiin. Näistä näet helposti lentoyhtiön muutoksia koskevat käytännöt sekä mahdolliset lisämaksut. Jos lentoyhtiösi on perinteinen yhtiö, voimme auttaa sinua muutoksen tekemisessä – ota vain meihin yhteyttä. Saat lisätietoja lentojenmuuttamisesta asiakaspalvelun artikkelista.

❓ Miten peruutan Ebookersin kautta varaamani lennon kohteeseen Istanbul?

✔️ Voit peruuttaa lentolippusi kohteeseen Istanbul helposti seuraamalla ohjeitamme. Ensiksi kannattaa kuitenkin tutustua lentoyhtiön ehtoihin ja rajoituksiin, jotka löydät kätevästi matkasuunnitelmastasi. Ehdoista näet lentoyhtiön peruutuksia koskevat käytännöt sekä yhtiön mahdollisesti veloittamat lisämaksut. Saat lisätietoja lentojen peruuttamisesta asiakaspalvelun artikkelista täällä.

❓ Mitkä ovat parhaat kohteeseen Istanbul lentävät lentoyhtiöt?

✔️ Jos haluat varata lennon kohteeseen Istanbul sinne lentävät seuraavat lentoyhtiöt: Pegasus Airlines, Air France, Lufthansa, SAS, KLM. Voit ebookersin avulla helposti vertailla lentoja nähdäksesi, minkä lentoyhtiön tarjoamat lennot sopivat parhaiten tarpeisiisi. Näin voit varmistaa, että käytät matkabudjettisi parhaiten hyväksesi ja että saat kaikki haluamasi matkan aikaiset palvelut käyttöösi.

❓Voinko lentää kohteeseen Istanbul (IST) lomalle?

✔️Jos suunnittelet lomaa kohteeseen Istanbul (IST), saat viimeisimmät tiedot COVID-19-matkailuneuvojaltamme.

Istanbul Lentotiedot

Matkustaminen kohteeseen
Kohdelentokentän IATA-koodi IST
Palvelevien lentoyhtiöiden määrä
Lentoyhtiöt Pegasus Airlines, Air France, Lufthansa, SAS, KLM
Halvin lento 150 €
Varhaisin lähtevä lento
Myöhäisin lähtevä lento

Mitkä yhtiöt lentävät kohteeseen Istanbul?

Pegasus Airlines, Air France, Lufthansa, SAS, KLM

Istanbul – lento ja hotelli -paketit economy-lennoilla

Erguvan Hotel - Special Class
Elite World Asia Hotel
Valide Sultan Konagi
Sultanahmet Palace Hotel - Special Class
Dersaadet Hotel - Special Class
Hotellino
Sultans Royal Hotel
Hotel Saba Sultan
Hotel Yasmak Sultan
Adamar Hotel - Special Class
Esans Hotel - Special Class
Niles Hotel Istanbul - Special Class
Etkö löydä etsimääsi?
Katso kaikki saatavilla olevat matkat: Helsinki –> Istanbul
Näytä kaikki matkat

Tarvitsetko lentosi jälkeen auton?

*Savings based on all holiday package bookings with Flight + Hotel on ebookers.com from January 2017 to December 2017, as compared to the price of the same components booked separately. Savings will vary based on origin/destination, length of trip, stay dates and selected travel supplier(s). Savings not available on all packages. For Free Flight or 100% Off Flight deals, package savings is greater than or equal to the current cost of one component, when both are priced separately.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.