Pääosion alkuosa

Löydä täydellinen lentosi yli 400 lentoyhtiön joukosta

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat meno-paluu lennot Istanbul

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Kohteen Istanbul Parhaimmat Pakettimatkat

Istanbul lento + hotelli economyluokan lennoilla

Tieto lennoista

Kohdelentokenttä Sabiha Gökçenin kansainvälinen lentoasema
Kohdekaupunki Istanbul
Lennon hinta 136 €

Lennot Istanbuliin

Lennot Istanbuliin laskeuduvat Atatürkin kansainväliselle lentoasemalle, Istanbulin Euroopan puoleiselle lentoasemalle. Lentoasema sijaitsee 20 kilometrin päässä Istanbulin keskustasta. Kentältä keskustaan pääsemiseksi on useita keinoja. Ehkäpä yleisin näistä on taksi, jolla matka kentältä Taksimin aukiolle tai Sultanahmetiin, Istanbulin vanhaankaupunkiin, maksaa 40 Turkin liiraa eli noin 18 euroa. Voit ottaa kentältä myös joko lentokenttäbussin tai paikallisliikenteen bussin, joilla lipun hinta on 5-10 liiraa bussista riippuen. Mikäli sinulla ei ole paljoa kantamuksia, voit seurata Light Rail-kylttejä, jotka vievät sinut metrolle. Metrolla pääset suoraan bussiasemalle Istanbulin keskustaan, josta voit jatkaa myös muiden metrolinjojen avulla esimerkiksi syvemmälle vanhaankaupunkiin. Matka metrolla maksaa 2-3,5 liiraa määränpäästäsi riippuen.

Lennot Istanbuliin ovat usein edullisimpia Turkish Airlinesilla, joka mainettaan huomattavasti parempi, erittäin hyvälaatuinen lentoyhtiö. Palvelu on erittäin hyvää, Turkish Airlinesin laivasto on uusi ja lentoaikataulut säntillisiä. Ebookersilta Turkish Airlinesin lennot Istabuliin ovat erityisen edullisia juontaen juurensa pitkäaikaiseen yhteistyöhön. Suoria lentoja Istanbuliin on tarjolla etenkin Helsingistä, ja yleensä näille lennoille tulee hintaan n. 250€ euroa riippuen sesongista. Myös Lufthansan lennot Istabuliin ovat edukkaita.

Varaa siis samantien lennot Istanbuliin ja lähde nauttimaan turkkilaisesta kulttuurista ja kauneimmista nähtävyyksistä.

Kauttamme saat varattua myös hotellin Istanbluista, ja mikäli sinun tarvitsee liikkua matkallasi vapaasti, voit varata kauttamme vuokra-autonkin. Hotelleja voit hakea niiden sijainnin, hinnan, tähtiluokituksen ja asiakasarvioiden mukaan. Jos vaikka mieltäsi kutkuttaa ajatus yöpymisestä määränpääsi Istanbulin keskustassa sijaitsevassa 5 tähden hotellissa, mille asiakkaat ovat antaneet arvosanaksi vähintään 4,5, tee haku noilla kriteereilla ja valitse vapaasti mieluisin hotelli! Anna meidän auttaa Istanbulin matkasi suunnittelussa, ja aloita matkan varaaminen syöttämällä matkasi päivämäärät viereiseen hakukoneeseemme!

Mitkä yhtiöt lentävät kohteeseen Istanbul?

Pegasus Airlines, Air France, Lufthansa, KLM, Turkish Airlines, Ukraine International Airlines, Aegean, British Airways, Aeroflot-Russian Airlines, Air Serbia, flydubai, SAS

Kartta

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.