Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Lisää Pakistan hotelleja

Hae hinnat
Avari Xpress Gulberg

Avari Xpress Gulberg

4.0 kautta 5.0 Main Boulevard Gulberg 13-K, Lahore
Avari Xpress Gulberg sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta M.M. Alam Road. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja ravintolan. Tässä 4 tähden hotellissa on 210 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
140 €
Ramada by Wyndham Islamabad

Ramada by Wyndham Islamabad

4.0 kautta 5.0 1 Club Road Murree Road, Islamabad
Ramada by Wyndham Islamabad on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Jinnah Sport Stadium (stadion). Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset lentokenttäkuljetukset ja 4 ravintolaa. Tässä 4 tähden hotellissa on 108 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
95 €
Pearl Continental Lahore

Pearl Continental Lahore

4.5 kautta 5.0 Shahrah-e-Quaid-e-Azam, The Mall, Lahore
Pearl Continental Lahore on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Lahoren eläintarha. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset lentokenttäkuljetukset. Tässä 4,5 tähden hotellissa on 607 huonetta 7 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
111 €
Pearl Continental Hotel Karachi

Pearl Continental Hotel Karachi

4.5 kautta 5.0 Club Road, PO Box# 8513, Karachi
Pearl Continental Hotel Karachi on saanut hyvää palautetta huonepalvelustaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Frere Hall (historiallinen rakennus). Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset lentokenttäkuljetukset. Tässä vuonna 1964 rakennetussa 4,5 tähden hotellissa on 286 huonetta 9 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
107 €
Pearl Continental Rawalpindi

Pearl Continental Rawalpindi

3.5 kautta 5.0 The Mall Road, Rawalpindi
Pearl Continental Rawalpindi on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 3 ravintolaa. Tässä 3,5 tähden hotellissa on 189 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
110 €
Mövenpick Hotel Karachi

Mövenpick Hotel Karachi

4.0 kautta 5.0 Club Road, Karachi
Mövenpick Hotel Karachi on saanut loistavaa palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Frere Hall (historiallinen rakennus). Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja ilmaiset lentokenttäkuljetukset. Tässä 4 tähden hotellissa on 407 huonetta 9 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
Hae hinnat
Ramada by Wyndham Karachi Creek

Ramada by Wyndham Karachi Creek

3.5 kautta 5.0 Zulfiqar Street 1 Phase-VIII, Karachi
Ramada by Wyndham Karachi Creek on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Cliftonin ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 3,5 tähden hotellissa on 45 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
96 €
Ramada Plaza by Wyndham Karachi Airport Hotel

Ramada Plaza by Wyndham Karachi Airport Hotel

3.5 kautta 5.0 Star Avenue Terminal 1, Jinnah International Airport, Karachi
Ramada Plaza by Wyndham Karachi Airport Hotel sijaitsee lähellä kohdetta Karachin yliopisto. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen valet-pysäköinnin. Tässä 3,5 tähden hotellissa on 170 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
44 €
OBAN Hotel

OBAN Hotel

3.5 kautta 5.0
OBAN Hotel sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta M.M. Alam Road. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja ravintolan. Tässä 3,5 tähden hotellissa on 56 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-television.
112 €
Islamabad Marriott Hotel

Islamabad Marriott Hotel

4.0 kautta 5.0 Aga Khan Road Shalimar 5, Islamabad
Islamabad Marriott Hotel on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan lähellä lentokenttää. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Kansallinen taidegalleria. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja 6 ravintolaa. Tässä 4 tähden hotellissa on 288 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja plasmatelevisiot.

Halvat meno-paluu lennot Pakistan

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Autovuokraamojen parhaat tarjoukset kohteessa Pakistan

Katso kaikki kohteen Pakistan vuokra-autot

Edulliset matkat kohteeseen Pakistan

Suunnitelmissa matka kohteeseen Pakistan? Jos haluat päästä reissuun mahdollisimman halvalla, kannattaa varata lennot, hotelli sekä kaikki lisäpalvelut samalla kertaa. Mitä enemmän kohteen Pakistan matkapakettiin valitset, sitä enemmän saat myös alennusta. Sivustollamme on yli 400 lentoyhtiön, 320 000 majoitusliikkeen sekä lukemattomien autovuokraamoiden ja aktiviteettijärjestäjien tuotteita, joista voi koota täsmälleen tarpeitasi vastaavan matkapaketin. Haluatko perhelomalle kohteeseen Pakistan? Onnistuu. Vai onko kyseessä työ-, biletys- tai kulttuurimatka? Ei ongelmaa. Meiltä löydät vaihtoehtoja aivan joka makuun.

Täydelliset matkapaketit kohteeseen Pakistan

Sivustomme hakukoneella voit koota juuri sinun tarpeitasi vastaavan matkapaketin. Prosessi on äärimmäisen helppo: riittää, kun annat matkasi kohteen ja ajankohdan, niin pääset valitsemaan ensin hotellin ja sitten lennot ja/tai vuokra-auton sekä lisäpalvelut. Kun haku on tehty, voit järjestää hotelli- ja lentovaihtoehdot esimerkiksi hinnan mukaan, jotta voit löytää hetkessä juuri sinun budjettiisi sopivan vaihtoehdon. Lopuksi voit lisätä matkapakettiisi myös matkavakuutuksen, lentokenttäkuljetukset tai aktiviteetteja, kuten esimerkiksi retkiä tai kiertoajelun. Perinteistä matkaopaspalvelua emme tarjoa, mutta sen sijaan sinua avustaa netissä ja puhelimitse tavoitettava asiakaspalvelumme. Sen lisäksi saat apua ja neuvoja majoitusliikkeesi vastaanotosta.

Pakettina varaaminen tuo paitsi säästöä myös mielenrauhaa. Kun kaikki on varattuna ja selvillä, voit vaikka unohtaa koko matkan aina sen lähtöpäivään asti. Riittää, kun saavut lentokentälle ajoissa, muusta huolehdimme me. Kyseessä ei kuitenkaan ole perinteinen pakettimatka. Niillä joudut nimittäin sopeutumaan järjestäjän ohjelmaan, sääntöihin ja aikatauluun – ebookersin matkalla kaikesta päätät sinä!

Varaa täydellinen loma kohteeseen Pakistan

ebookers tarjoaa kattavan valikoiman lomia kohteeseen Pakistan. Siinä missä moni muu tarjoaa matkoja vain tietyille päiville tai tiettyyn vuodenaikaan, ebookersilla voit valita minkä tahansa ajankohdan, lennot ja majapaikan. Halutessasi voit siis lähteä matkaan viikonvaihteen sijaan vaikka tiistaina ja viipyä perillä viikonlopun, viikon tai kahden sijaan täsmälleen haluamasi ajan. Lentoja valitessa yleisiä kriteerejä ovat hinta ja lähtöaika, majoituksessa puolestaan hinta sekä sijainti ja mukavuudet. Yhtä hyvin valintasi voi tosin perustua myös johonkin aivan muuhun kriteeriin – vaihtoehtoja riittää!

 

Tervetuloa lomalle, jolla kaikesta päätät sinä!

^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2019–31.12.2019 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.