Lennot Qatar

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Hae halvat lennot kohteen Qatar suosituimpiin kaupunkeihin

Halvat menopaluulennot Qatar

Halvimmat viimeisten 7 päivän aikana löydetyt hinnat kohteeseen Qatar olivat annetulla aikavälillä 217 € (yhdensuuntaiset lennot) ja 378 € (menopaluu). Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Pegasus Airlines
Pegasus Airlines
Pegasus Airlines
Pegasus Airlines
Pegasus Airlines
Pegasus Airlines

Qatarin-matkat – aavikkoa, kulttuuria ja upeita pilvenpiirtäjiä

Qatar on Persianlahdella sijaitseva pieni ja aavikkoinen maa. Se kuuluu öljy- ja kaasuvarantojensa ansiosta maailman vauraimpien valtioiden joukkoon, mikä näkyy varsinkin pääkaupungin Dohan katukuvassa. Qatar on täynnä luksusta, mutta myös mielenkiintoista kulttuuria ja historiaa. Toisaalta Qatarin-matkat ovat suosittuja myös maan lämpimän ilmaston ja kauniiden hiekkarantojen ansiosta.

Qatarissa ei palele talvellakaan

Paras aika matkustaa Qatariin on joulu–tammikuu, jolloin lämpötilat pysyttelevät päivisin 20 ja 30 asteen välillä. Yöllä lämpötila voi kuitenkin tippua jopa kymmeneen asteeseen, joten pitkähihaista kannattaa tähän aikaan vuodesta pakata reilusti mukaan. Kuumuudesta pitäville sopivia kuukausia ovat myös helmi-, maalis- ja marraskuu, jolloin elohopea kohoaa päivittäin reilusti yli 30 asteeseen. Huhtikuusta lokakuulle päivälämpötila on keskimäärin 40 astetta, ja varsinkin rannikkoalueilla kosteus tekee kuumuudesta suorastaan tukalaa. Kesällä Qatarissa ei myöskään sada juuri ollenkaan, ja ajoittain voi esiintyä rajujakin hiekkamyrskyjä. Muina aikoina sadekuuroja tulee silloin tällöin, muutamana päivänä kuukaudessa.

Maassa maan tavalla

Qatariin matkustavan on hyvä pitää mielessä, että vaikka maa on monia naapureitaan vapaamielisempi, myös Qatarissa turistien odotetaan käyttäytyvän tiettyjen sääntöjen mukaisesti. Hotellin uima-allasta ja hiekkarantoja lukuun ottamatta naisten tulee peittää vähintäänkin olkapäänsä ja nilkkansa. Myös julkisia hellyydenosoituksia on syytä välttää. Alkoholia on Qatarissa käytettävä maltillisesti, sillä julkisilla paikoilla esiintyminen alkoholin vaikutuksen alaisena katsotaan maassa rikokseksi.

Halvat lennot Qatariin helposti ulottuvillasi

Suomesta lennetään tällä hetkellä Qatarin pääkaupungin Dohan läheiselle Hamadin kansainväliselle lentoasemalle niin suorin lennoin kuin yhdellä tai kahdella välilaskullakin. Suoraa lentoa operoi Qatar Airways, ja matkaa kertyy suuntaansa vain reilut kuusi tuntia. Välilaskulliset lennot Qatariin ovat suoria lentoja halvemmat, mutta matka-aika pitenee huomattavasti; yhdensuuntaisen matkan kesto on tällöin vähintään vajaat 12 tuntia. Halpalentoyhtiöitä ei reitiltä löydy, vaan lennoista huolehtivat muun muassa Finnair, Etihad Airways, Lufthansa, British Airways ja Turkish Airlines.

Qatariin matkustaminen on helppoa, sillä viisumia ei tarvitse hakea etukäteen vaan se hankitaan Dohan lentoasemalta. Hintaa viisumille tulee noin 30 euroa, ja sillä saa oleskella maassa peräti kuukauden päivät. Helppoa on myös Qatarin-matkan varaaminen, kun teet sen ebookersilla. Vertaile lentojen hintoja ja varaa halvat lennot Qatariin kauttamme niin olet perillä ennen kuin huomaatkaan. Lento Qatariin vie sinut niin itämaiden mystiikan kuin modernin luksuksenkin pariin, upeista hiekkarannoista puhumattakaan!

Ostoksille, aavikolle ja maailmanperintökohteeseen

Qatarin pääkaupunki Doha on melko pieni, mutta sitäkin hienompi paikka. Dohan keskustassa on lähinnä pilvenpiirtäjiä ja hulppeita ostoskeskuksia, joiden sisästä voi löytää niin huvipuiston kuin luistinradankin. Ostosmahdollisuudet ovat erittäin kattavat, joskin hintataso on Qatarissa melko lailla samaa luokkaa kuin Suomessakin. Dohassa, kuten muuallakin Qatarissa, liikkuminen on turvallista, kunhan käyttää maalaisjärkeä ja muistaa käyttäytyä maan tapojen mukaisesti. Valokuvausta tulee harrastaa maltillisesti ja paikallisia ihmisiä kunnioittaen.

Taksilla kulkeminen on Qatarissa hyvin edullista. Taksilla kannattaa kulkea jo lyhyitäkin matkoja, sillä kuumuudessa voi olla yllättävän väsyttävää kävellä, eikä jalankulkijoita oteta Qatarin liikenteessä kovinkaan hyvin huomioon. Kävelyteitä ei nimittäin juurikaan ole, eikä kadun ylittäminen tunnu kunnollisten liikennevalojen puuttuessa aina olevan lainkaan mahdollista. Taksilla voi kuitenkin helposti ja edullisesti suunnata niin rannoille kuin vaikkapa historialliseen Al Zubarahin linnoituskaupunkiinkin, joskin pidemmillä matkoilla hinnasta kannattaa neuvotella jo etukäteen. Vaihtoehtoisesti Qatarista voi vuokrata auton, jolla pieni maa on katettu hetkessä.

Autonvuokraustarjoukset Qatar

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.