Lennot Georgia

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Hae halvat lennot kohteen Georgia suosituimpiin kaupunkeihin

Halvat menopaluulennot Georgia

Halvimmat viimeisten 7 päivän aikana löydetyt hinnat kohteeseen Georgia olivat annetulla aikavälillä 135 € (yhdensuuntaiset lennot) ja 184 € (menopaluu). Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Lufthansa
Lufthansa
Lufthansa
Lufthansa
Air Baltic
Turkish Airlines

Kohteena tutkimaton Georgia? Matkat löydät edullisesti täältä!

Georgia on salaperäinen ja omalaatuinen maa Kaukasus-vuoriston kupeessa. Maan historia ulottuu aina ajanlaskun alkuun asti ja pitää sisällään mitä mielenkiintoisempia vaiheita. Nykyään Georgia on kasvava matkailumaa, jonne myös suomalaiset löytävät tiensä yhä useammin. Kun ostat Georgiaan matkat vaikka koko perheelle, pääset siis tutustumaan pieneen maahan, jossa tuskin moni ystävistäsi on käynyt. Entä mitä kaikkea kannattaa ottaa huomioon, jotta saisit mahdollisimman halvat matkat Georgiaan?

Aikainen varaaja nappaa halvat lennot Georgiaan!

Aivan: matkan ostamisajankohdalla on suuri vaikutus lentojen hintoihin. Kun varaat lentoliput Georgiaan kaksi kuukautta ennen lennon lähtöä tai vielä aikaisemmin, voit säästää hinnoissa huomattavasti spontaaneihin varaajiin nähden. Toinen tapa päästä halvemmalla on valita lentoyhtiö huolellisesti. Suomalaiset matkailijat suosivat usein SASia ja Finnairia, mutta tällä reitillä ne ovat keskimäärin huomattavasti muita lentoyhtiöitä kalliimpia. Sen sijaan saat todennäköisimmin halvat lennot Georgiaan Turkish Airlinesilta, Ukraine International Airlinesilta sekä airBalticilta.

Helposti lentäen Georgiaan

Kansainväliset lennot Georgiaan laskeutuvat pääkaupunki Tbilisin lentokentälle. Suoria lentoja reitille ei valitettavasti ole tarjolla, mutta noin 2 500 kilometrin pituinen lento Georgian pääkaupunkiin taittuu välilaskuineen nopeimmillaan alle kuudessa tunnissa. Monilla reiteillä lennot ovat halvempia, jos välilaskuja on useampia. Georgian-lennot eivät kahdella tai useammalla välilaskulla ole kuitenkaan merkittävästi halvempia kuin yhden välilaskun lennot, ja sitä paitsi hitaammilla yhteyksillä lennon kesto saattaa venyä turhan pitkäksi. Valitse siis huoletta sekä nopea että halpa lento Georgiaan.

Paras aika matkustaa

Epäröitkö vielä vai oletko jo päättänyt matkustaa Georgiaan? Halvimmat lennot saat todennäköisesti helmi- tai marraskuussa. Georgian talvi on verrattain kylmä: talvikuukausina lämpötila on keskimäärin muutaman asteen plussan puolella. Kaukasus-vuoriston takia Georgian ilmasto on jossain määrin jakautunut siten, että maan eteläosassa vallitsee subtrooppinen kostea ilmasto ja idän puolella mannermaisen kuiva ilmasto. Lisäksi korkeuserot aiheuttavat vaihtelua ilmastoon. Osassa Georgian jylhää vuoristoa on ympärivuotinen lumipeite. Jos sinulla ei kuitenkaan ole mahdollisuutta matkustaa Georgiaan talvella ja haluat silti päästä halvalla, tarkkaile lentojen hintoja kevään ja syksyn aikana. Kalleinta Georgiaan puolestaan on lentää keskikesällä sekä joulun ja uudenvuoden aikaan. Kesäisin Georgian ilmasto onkin miellyttävä, sillä keskilämpötilat nousevat maltillisiin 20–25 asteen lukemiin.

Perillä Georgiassa

Kun olet vihdoin ilmassa ja matkalla Georgiaan, lento laskeutuu Tbilisin kansainväliselle lentokentälle (IATA: TBS). Lentokenttä sijaitsee noin 17 kilometrin päässä Tbilisin kaupungista, ja sen kautta matkustaa vuosittain noin kaksi miljoonaa matkailijaa. Pienellä mutta modernilla lentokentällä on ravintoloita ja myymälöitä sekä muun muassa apteekki. Entä miten pääset lentokentältä hotelliisi? Helpoiten junalla: Tbilisin lentokentän matkustajaterminaalin luona on rautatieasema, josta liikennöi junia kaupungin keskustaan muutaman kerran päivässä. Matka-aika on noin puoli tuntia. Voit ostaa lipun suoraan junan konduktööriltä tai rautatieaseman lipunmyynnistä. Junalla matkustaminen on Georgiassa varsin edullista: junalippu lentokentältä keskustaan maksaa alle euron verran. Lisäksi bussi numero N37 kulkee lentokentältä Tbilisin kaupunkiin. Bussilipun hinta on suurin piirtein sama kuin junalipunkin. Yöaikaan junia tai busseja ei kulje, joten vaihtoehdoksi jää taksi: matka Tbilisin keskustaan maksaa noin 30 Georgian laria.

Muita kohteita Georgiassa

Georgiassa on myös kaksi muuta kansainvälistä lentokenttää: toinen sijaitsee maan toiseksi suurimmassa kaupungissa Kutaisissa ja toinen Mustanmeren rannalla Batumissa. Pääset lentäen halvalla etenkin Batumiin, jolloin saat mahdollisuuden viettää unohtumattoman rantaloman. Batumin lentokenttä sijaitsee vain kahden kilometrin päässä kaupungin keskustasta. Lento Batumin lentokentälle kestää lyhimmillään vajaat yhdeksän tuntia yksi välilasku mukaan luettuna. Olipa haaveissasi sitten kaupunkiloma, rantaloma tai vaellusmatka Georgiaan, pieni maa pystyy tarjoamaan sen kaiken – vieraanvaraisen hymyn kera! Osta Georgiaan lennot pian, niin sinulla on mitä odottaa.

Autonvuokraustarjoukset Georgia

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.