Halvat lennot Kyprokselle alkaen 83 €

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Hae halvat lennot kohteen Kypros suosituimpiin kaupunkeihin

Halvat menopaluulennot Kypros

Halvimmat viimeisten 7 päivän aikana löydetyt hinnat kohteeseen Kypros olivat annetulla aikavälillä 83 € (yhdensuuntaiset lennot) ja 169 € (menopaluu). Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Lufthansa
Aegean
Austrian Airlines
Norwegian Air International Ltd
Air Baltic
Scandinavian Airlines

Lento ja hotelli -tarjoukset kohteeseen Kypros

Kypros – Lomat Economy-lennoilla

Crowne Plaza Limassol, an IHG Hotel
Hotel Indigo Larnaca, an IHG Hotel
Radisson Beach Resort Larnaca
Napa Beachfront Villa
Nissiblu Beach Resort
Liza Dream House
Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Unelmien Kyproksen-matkat odottavat varaamista vain muutaman klikkauksen päässä.

Meri, aurinko, historialliset kaupungit, mielenkiintoinen, osin ristiriitainenkin menneisyys… tutustuminen kaikkeen tähän odottaa, kun varaat nyt halvat lennot Kyprokselle, Välimeren kolmanneksi suurimmalle saarelle. Kypros sopii matkakohteeksi kaikkina vuodenaikoina, paitsi ehkä kuumimpana kesänä. Jos nautit paahtavista helteistä ja 35–40 asteen lämpötiloista, mikään ei estä suunnittelemasta lentoa Kyprokselle kesäaikaankin. Toisaalta talvella Välimerellä on kosteaa ja tuulista, joten rantalomaa ei silloin tule niinkään vietettyä. Kyproksen luonnosta ja kulttuurista voi kuitenkin nauttia silloinkin. Enin osa sateista saadaan tammikuussa, ja joulu–maaliskuussa lämpötila laskee yleensä joitakin kertoja alle kymmeneen asteeseen. Kaikkein parasta matkustusaikaa Kyprokselle ovat kevät ja alkukesä sekä toisaalta syksy pitkälle lokakuun loppuun saakka. Silloin vietät Kyproksella parasta rantalomaa ilman huolenhäivää, sillä Kyprosta pidetään Välimeren aurinkovarmimpana matkakohteena. Suurin osa lomamatkoista suuntautuu Kyproksen kreikankielisen tasavallan alueelle, joka kattaa kaksi kolmannesta saaren pinta-alasta. Suosituimmat lomakohteet ovat Agia Napa, Pafos ja Limassol. Etenkin Agia Napa tunnetaan upeista, pitkistä hiekkarannoistaan, jotka mataluutensa ansiosta sopivat myös lapsiperheille. Jos Agia Napan maine nuorisopaikkana ja bilekeskuksena ei houkuttele, voit valita hiukan etäämmällä sijaitseva Protaraksen.

Halvat lennot Kyprokselle

Helsingistä voit lentää esimerkiksi Kyproksen päälentokentälle Larnakaan, jonne on tarjolla kesäkaudella suoria lentoja neljä kertaa viikossa. Lentoaika suorilla lennoilla Kyprokselle on noin neljä tuntia. Jos matkustat muulloin kuin kesällä, käteviä yhteyksiä löytyy esimerkiksi Norwegianilla ja easyJetillä Lontoon kautta Pafokseen tai Norwegianilla Tukholman kautta Larnakaan. Toinen vaihtoehto on varata esimerkiksi Aegean Airlinesin, Finnairin, Lufthansan tai Norwegianin lennot Ateenaan ja jatkaa matkaa Kyprokselle sieltä. Myös Ukraine International Airlines vie kätevästi vain reilussa kuudessa tunnissa perille Kiovan kautta.

Perille Kyprokselle

Kyproksen pääkenttä Larnakan kansainvälinen lentoasema (LCA) sijaitsee lähellä samannimistä kaupunkia. Lentokentältä voit vuokrata auton, hypätä taksiin tai yksityisen bussifirman bussiin. Taksitolppa löytyy tuloaulan tasolta 0. Yksityiset bussit vievät hotelleille ja eri puolilla Kyprosta sijaitseviin lomakohteisiin sovitusti. Rantalomalla vuokra-autosta on vain harmia, mutta jos haluat kierrellä Kyproksen kylissä ja Troodosvuorella, vuokra-auto on kätevä tapa liikkua saarella. Muista kuitenkin saaren vasemmanpuoleinen liikenne. Pafoksen kansainvälinen lentoasema (PFO) sijaitsee noin kuuden kilometrin päässä Pafoksesta kaakkoon. Pafoksen lentoasemalta kaupunkiin tai muualle Kyprokselle pääset joko taksilla tuloaulan edustalta tai yksityisten bussifirmojen busseilla.

Lomaa Kyproksella

Kyproksen-matkat painottuvat rantalomaan, mikä ei ole ihme, kun kyseessä on Välimeren aurinkovarmin kohde ja upeimmat hiekkarannat. Kaikilla rannoilla aivan pienimpiä, syrjäisiä poukamia lukuun ottamatta on mahdollisuus myös monipuoliseen vesiurheiluun snorklauksesta ja polkuveneilystä sukeltamiseen ja surffaukseen. Majoitusmahdollisuuksia saarella on tarjolla laidasta laitaan isojen ketjujen luksushotelleista pieniin perhehotelleihin ja hostelleihin sekä aamiaismajoituspaikkoihin, lomahuoneistoihin ja vuokrattaviin huviloihin. Vuokra-auton lisäksi myös bussiliikenne toimii, kunhan muistat, että aikataulut ovat usein vain suuntaa-antavia. Mutta ketäpä se lomalla haittaisikaan.

Jos etsit muutakin kuin rantalomaa, voit valita tukikohdaksesi joko Limassolin tai Larnakan – vaikka rannat ovat lähellä, kaupungeissa voi myös viettää täysipainoista kaupunkilomaa museoissa, kirkoissa ja gallerioissa kierrellen sekä shoppaillen edullisilla toreilla ja pikkuputiikeissa. Larnakasta löydät lisäksi merkkiliikkeitä ja ostoskeskuksia. Kyprokselta löydät myös historiallisesti merkittäviä kohteita, kuten Unescon maailmanperintöluettelosta löytyvät Troodosvuoriston maalauksin koristellut kirkot ja esihistoriallisen Khirokitian kylän. Myös Turkin alaisuudessa olevaan Kyproksen pohjoisosaan voi nykyisin tutustua, sillä rajanylitys onnistuu EU-passin turvin. Varsinkin kahtia jaettu pääkaupunki Nikosia on mielenkiintoinen vierailukohde. Kyproksella on helppo viettää vaivatonta, omannäköistä lomaa. Kyproksen-matkat kannattaakin varata heti.

Autonvuokraustarjoukset Kypros

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.