Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia

Suosituimmat hotellit Kypros

Mediterranean Beach Hotel 94 €
Mediterranean Beach Hotel

Mediterranean Beach Hotel

71 Amathus Avenue, Agios Tychonas, Limassol
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Mediterranean Beach Hotel on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Amathusin ranta on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 5 ravintolaa. Tässä vuonna 1991 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 292 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kalustetun parvekkeen.

  The Ciao Stelio Deluxe Hotel 121 €
  The Ciao Stelio Deluxe Hotel

  The Ciao Stelio Deluxe Hotel

  Piale Pasia 156, Larnaka
    
   5.0 kautta 5.0 Tähteä

   The Ciao Stelio Deluxe Hotel on saanut loistavaa palautetta hinta-laatu-suhteestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Mackenzie Beach. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ilmainen omatoiminen pysäköinti. Tässä vuonna 2015 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 52 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.

   Lordos Beach Hotel 78 €
   Lordos Beach Hotel

   Lordos Beach Hotel

   Dhekelia Road, Pyla, Larnaca
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Lordos Beach Hotel on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Theofilos Georgiadisin puisto. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja 3 ulkouima-allasta. Tässä vuonna 1983 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 175 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen.

    Radisson Blu Hotel, Larnaca 197 €
    Radisson Blu Hotel, Larnaca

    Radisson Blu Hotel, Larnaca

    Atlantidon 2, Larnaka
      
     5.0 kautta 5.0 Tähteä

     Radisson Blu Hotel, Larnaca on saanut mahtavaa palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Theofilos Georgiadisin puisto on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ilmaiset hotellinjohtajan kutsut. Tässä vuonna 2018 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 106 huonetta 16 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvät kylpyammeet.

     Lebay Beach Hotel
     Lebay Beach Hotel

     Lebay Beach Hotel

     Dhekelia Road, Oroklini
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Lebay Beach Hotel on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Larnakan satama. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ilmaiset hotellinjohtajan kutsut. Tässä 4 tähden hotellissa on 48 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen.

      The Royal Apollonia 133 €
      The Royal Apollonia

      The Royal Apollonia

      Georgiou A, Str Patamos Germasogias, Limassol
        
       5.0 kautta 5.0 Tähteä

       The Royal Apollonia on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike on ostoskeskuksen yhteydessä, minkä lisäksi Dasoudin ranta on kävelyetäisyydellä. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 3 ravintolaa. Tässä vuonna 1972 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 204 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvät kylpyammeet.

       Leonardo Plaza Cypria Maris Beach Hotel & Spa 83 €
       Leonardo Plaza Cypria Maris Beach Hotel & Spa

       Leonardo Plaza Cypria Maris Beach Hotel & Spa

       Theas Afroditis Avenue 10, Yeroskipou, Geroskipou, Paphos
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Leonardo Plaza Cypria Maris Beach Hotel & Spa on saanut hyvää palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Pafosin Aphrodite Waterpark -vesipuisto. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 4 tähden hotellissa on 379 huonetta 6 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen.

        Capital Coast Resort & Spa 55 €
        Capital Coast Resort & Spa

        Capital Coast Resort & Spa

        Tombs of the Kings Road 69, Pafos
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Capital Coast Resort & Spa on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Kuninkaiden haudat. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja täyden palvelun kylpylän. Tässä 4 tähden huoneistohotellissa on 113 huoneistoa 4 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaille LCD-television ja jääkaapin.

         Four Seasons Hotel 196 €
         Four Seasons Hotel

         Four Seasons Hotel

         Leoforos Amathountos 67-69, Agios Tychon, Limassol
           
          5.0 kautta 5.0 Tähteä

          Four Seasons Hotel on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Amathusin ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 4 ravintolaa. Tässä vuonna 1993 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 296 huonetta 6 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja television.

          Forest Park Hotel 52 €
          Forest Park Hotel

          Forest Park Hotel

          62 Spyrou Kyprianou Street, Platres
            
           4.0 kautta 5.0 Tähteä

           Forest Park Hotel on saanut hyvää palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Millomerisin vesiputous. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ilmainen omatoiminen pysäköinti. Tässä 4 tähden hotellissa on 137 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille kalustetut parvekkeet ja satelliitti.

           Parklane, a Luxury Collection Resort & Spa, Limassol 171 €
           Parklane, a Luxury Collection Resort & Spa, Limassol

           Parklane, a Luxury Collection Resort & Spa, Limassol

           11 Giannou Kranidioti Street, Pyrgos, Limassol
             
            5.0 kautta 5.0 Tähteä

            Parklane, a Luxury Collection Resort & Spa, Limassol on saanut mahtavaa palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike on kokouskeskuksen yhteydessä, ja Amathusin ranta sijaitsee lähettyvillä. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen valet-pysäköinti ja 3 ulkouima-allasta. Tässä 5 tähden hotellissa on 274 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-television.

            Amathus Beach Hotel Limassol 177 €
            Amathus Beach Hotel Limassol

            Amathus Beach Hotel Limassol

            75 Amathounta Avenue, Agios Tychon, Limassol
              
             5.0 kautta 5.0 Tähteä

             Amathus Beach Hotel Limassol on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Amathusin ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja 5 ravintolaa. Tässä vuonna 1973 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 239 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja television.

             Etsi hotellitarjous kohteessa Kypros

             Kohteessa Kypros löytyy niin paljon majoitusvaihtoehtoja, että joudut helposti valinnanvaikeuden eteen niitä etsiessäsi. Hyvällä hakukoneella löydät etsimäsi kuitenkin helposti ja voit varata halvan majoituksen kohteesta Kypros hetkessä. Voit tarkastella hotelleja yksityiskohtaisessa karttanäkymässä, jotta tiedät tarkalleen, mitkä nähtävyydet sijaitsevat minkäkin hotellin lähistöllä.

             Voit itse asiassa jopa etsiä majoituspaikkaa tiettyjen nähtävyyksien ja maamerkkien lähistöltä, ja suodattaa hakutuloksia hinnan tai tähtiluokituksen mukaan. Kattavien hotellikuvausten avulla voit päättää nopeasti ja helposti, mitkä huoneet ja palvelut vastaavat parhaiten tarpeitasi ja lomatoiveitasi.

              

             Matkustaminen majoituksellesi kohteessa Kypros

             Matkustit paikan päälle sitten läheltä tai kaukaa, on hyvä varata kuljetukset hotellillesi kohteessa Kypros etukäteen. Lennot kohteeseen Kypros löytyvät nopeasti ja näet saman tien, mitkä saatavilla olevista lentoyhtiöistä ja reiteistä ovat nopeimpia ja edullisimpia.

             Voit sen jälkeen tutustua myös autonvuokraustarjouksiimme järjestääksesi ajoneuvon odottamaan laskeutumistasi, jotta pääset siirtymään saumattomasti lentokentältä hotellille. Omalla autolla pääset myös helposti tutustumaan lähialueisiin ja tehdä päiväretkiä naapurikyliin ja kaupunkeihin. Tutustu kohteeseesi omalla tavallasi ja tahdillasi.

              

             Tekemistä läheltä hotelliasi kohteessa Kypros

             Jos totta puhutaan, on yksi loman kohokohdista juuri se, ettei tarvitse tehdä mitään. Jo pelkkä majapaikassa loikoilu ja rentoutuminen on tarpeeksi tekemistä! Kohteessa Kypros riittää kuitenkin paljon tekemistä ja nähtävää, joten jos kaipaat ideoita, mitä lomalla kannattaa tehdä, voit tutustua Aktiviteetit-hakutyökaluumme. Sen avulla saat listan nähtävyyksistä ja aktiviteeteista varaamasi majoituksen läheltä kohteessa Kypros, etsit sitten seikkailua tai koko perheen kohteita.

             Viimeksi varatut hotellit Kypros

             Viimeisimmät hotelliarvostelut kohteessa Kypros

             *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.