Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Suosituimmat hotellit Israel

Royal Beach Tel Aviv 186 €
Royal Beach Tel Aviv

Royal Beach Tel Aviv

Ha-Yarkon St. 19, Tel Aviv
   
  5.0 kautta 5.0 Tähteä

  Matkailutoimisto, Carmelin tori ja Ben Yehudan katu (ostospaikka) ovat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä kaupungin keskustassa sijaitsevasta hotellista, josta on suora yhteys rannalle. Frishmanin ranta ja Gordon-ranta ovat myös 2 kilometrin päässä.

  Embassy Hotel Tel Aviv 130 €
  Embassy Hotel Tel Aviv

  Embassy Hotel Tel Aviv

  5 Shalom Aleichem St., Corner of 74 HaYarkon St., Tel Aviv, Tel Aviv
    
   0.0 kautta 5.0 Tähteä

   Yhdysvaltain suurlähetystö Israelissa ja Frishmanin ranta sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Trumpeldorin hautausmaa ja Jerusalem-uimaranta ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

   Orient Hotel Jerusalem 284 €
   Orient Hotel Jerusalem

   Orient Hotel Jerusalem

   3 Emek Refaim St, Jerusalem
     
    5.0 kautta 5.0 Tähteä

    The First Station -tapahtumakeskus, Kuningas Daavidin hauta ja L.A. Meyerin islamilaisen taiteen instituutti sijaitsee 2 kilometrin päässä tästä luksusluokan hotellista. Jerusalem Great Synagogue ja Jaffan portti ovat myös 2 kilometrin päässä.

    David InterContinental Tel Aviv 281 €
    David InterContinental Tel Aviv

    David InterContinental Tel Aviv

    12 Kaufman St, Tel Aviv
      
     0.0 kautta 5.0 Tähteä

     Drummersin ranta, Carmelin tori ja Hatachana-keskus ovat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä rannan tuntumassa kaupungin keskustassa sijaitsevasta hotellista. Rothschild Boulevard ja Ben Yehudan katu (ostospaikka) ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

     Mendeli Street Hotel 160 €
     Mendeli Street Hotel

     Mendeli Street Hotel

     5 Mendeli St, Tel Aviv
       
      0.0 kautta 5.0 Tähteä

      Ben Yehudan katu (ostospaikka), Frishmanin ranta ja Gordon-ranta sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä lähellä rantaa sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Dizengoff Centre (ostoskeskus) ja Hilton-ranta ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

      Notre Dame of Jerusalem Center 144 €
      Notre Dame of Jerusalem Center

      Notre Dame of Jerusalem Center

      3 Paratroopers Road, P.O. Box 20531, Jerusalem
        
       0.0 kautta 5.0 Tähteä

       Pyhän haudan kirkko ja Tower of David Museum of the History of Jerusalem (Jerusalemin historian museo) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä boutique-tyylinen hotellista. Puutarhahauta ja Temppelivuori ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

       Isrotel Dead Sea 132 €
       Isrotel Dead Sea

       Isrotel Dead Sea

       Ein Boqeq, Ein Bokek
         
        5.0 kautta 5.0 Tähteä

        Masadan kansallispuisto on 17,6 kilometrin päässä tästä rannalla historiallisella alueella sijaitsevasta hotellista. Ein Gedi -ranta ja Ein Gedi -kylpylä sijaitsevat 32 kilometrin päässä. Neot HaKikarin puisto ja Ein Gedin kansallispuisto ovat myös 40 kilometrin päässä.

        Carlton Tel Aviv Hotel 245 €
        Carlton Tel Aviv Hotel

        Carlton Tel Aviv Hotel

        10 Eliezer Peri St, Tel Aviv
          
         5.0 kautta 5.0 Tähteä

         Independence Park (urheilukeskus), Ben Yehudan katu (ostospaikka) ja Hilton-ranta ovat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä rannalla sijaitsevasta hotellista. Gordon-ranta ja Frishmanin ranta ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

         Sadot, Airport Hotel - an Atlas Boutique Hotel 180 €
         Sadot, Airport Hotel - an Atlas Boutique Hotel

         Sadot, Airport Hotel - an Atlas Boutique Hotel

         Assaf Center Street, Assaf HaRofeh, Be'er Ya'akov
           
          4.0 kautta 5.0 Tähteä

          Assaf Harofehin sairaala on 0,3 kilometrin päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta hotellista. Kaarien allas ja Yamit 2000 -vesipuisto sijaitsevat 10 kilometrin päässä. Jaffan satama ja Rothschild Boulevard ovat myös 15 kilometrin päässä.

          Herbert Samuel Jerusalem 194 €
          Herbert Samuel Jerusalem

          Herbert Samuel Jerusalem

          Shamai 25, Jerusalem
            
           5.0 kautta 5.0 Tähteä

           Hameshulash ja Ben Yehudan katu (ostospaikka) sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä luksusluokan hotellista. Mamillan ostoskeskus ja Jerusalem Great Synagogue ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

           Isrotel Tower Hotel 211 €
           Isrotel Tower Hotel

           Isrotel Tower Hotel

           78 Hayarkon St, Tel Aviv
             
            4.5 kautta 5.0 Tähteä

            Yhdysvaltain suurlähetystö Israelissa ja Ben Yehudan katu (ostospaikka) sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä luksusluokan hotellista. Frishmanin ranta ja Gordon-ranta ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

            65 Hotel, Rothschild, Tel Aviv - an Atlas Boutique Hotel 199 €
            65 Hotel, Rothschild, Tel Aviv - an Atlas Boutique Hotel

            65 Hotel, Rothschild, Tel Aviv - an Atlas Boutique Hotel

            65, Rothschild Boulevard, Tel Aviv
              
             0.0 kautta 5.0 Tähteä

             Rothschild Boulevard ja Habima-teatteri sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Carmelin tori ja Ben Yehudan katu (ostospaikka) ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Tel Aviv HaHaganan asema on 23 minuutin kävelymatkan päässä, ja Tel Aviv HaShalomin asema on 27 minuutin kävelymatkan päässä.

             Etsi hotellit kohteessa Israel

             Kohteessa Israel löytyy niin paljon majoitusvaihtoehtoja, että joudut helposti valinnanvaikeuden eteen niitä etsiessäsi. Hyvällä hakukoneella löydät etsimäsi kuitenkin helposti ja voit varata hotellit kohteesta Israel hetkessä. Voit tarkastella hotelleja yksityiskohtaisessa karttanäkymässä, jotta tiedät tarkalleen, mitkä nähtävyydet sijaitsevat minkäkin hotellin lähistöllä. Voit itse asiassa jopa etsiä hotelleja tiettyjen nähtävyyksien ja maamerkkien lähistöltä, ja suodattaa hakutuloksia hinnan tai tähtiluokituksen mukaan. Kattavien hotellikuvausten avulla voit päättää nopeasti ja helposti, mitkä huoneet ja palvelut vastaavat parhaiten tarpeitasi ja lomatoiveitasi.

             Matkustaminen kohteen Israel hotellille

             Matkustit paikan päälle sitten läheltä tai kaukaa, on hyvä varata kuljetukset hotellillesi kohteessa Israel etukäteen. Lennot kohteeseen Israel löytyvät nopeasti ja näet saman tien, mitkä saatavilla olevista lentoyhtiöistä ja reiteistä ovat nopeimpia ja edullisimpia. Voit sen jälkeen tutustua myös autonvuokraustarjouksiimme järjestääksesi ajoneuvon odottamaan laskeutumistasi, jotta pääset siirtymään saumattomasti lentokentältä hotellille. Omalla autolla pääset myös helposti tutustumaan lähialueisiin ja tehdä päiväretkiä naapurikyliin ja kaupunkeihin. Tutustu kohteeseesi omalla tavallasi ja tahdillasi.

             Tekemistä läheltä hotelliasi kohteessa Israel

             Jos totta puhutaan, on yksi loman kohokohdista juuri se, ettei tarvitse tehdä mitään. Jo pelkkä hotellissa loikoilu ja rentoutuminen on tarpeeksi tekemistä! Kohteessa Israel riittää kuitenkin paljon tekemistä ja nähtävää, joten jos kaipaat ideoita, mitä lomalla kannattaa tehdä, voit tutustua
             our Aktiviteetit-hakutyökaluumme. Sen avulla saat listan nähtävyyksistä ja aktiviteeteista varaamasi hotellin läheltä kohteessa Israel, etsit sitten seikkailua tai koko perheen kohteita.

             Viimeksi varatut hotellit Israel

             Viimeisimmät hotelliarvostelut kohteessa Israel

             Hinnat ovat edullisimpia perushintoja, joita on saatavilla seuraavan 30 päivän aikana. Hinnanmuutokset ovat mahdollisia ja eivät välttämättä sisällä hotellin palvelumaksuja, lisävuoteen hintaa tai sivukuluja, kuten huonepalvelumaksua. Hotelli kuitenkin veloittaa paikallisessa valuutassa sen hetkisellä kurssilla. Paikalliset maksut veloitetaan erikseen.