Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia

Suosituimmat hotellit Israel

Royal Beach Tel Aviv 198 €
Royal Beach Tel Aviv

Royal Beach Tel Aviv

Ha-Yarkon St. 19, Tel Aviv
   
  5.0 kautta 5.0 Tähteä

  Royal Beach Tel Aviv on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Carmelin tori. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä täyden palvelun kylpylän ja ulkouima-altaan. Tässä vuonna 2013 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 228 huonetta 19 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.

  Embassy Hotel Tel Aviv 113 €
  Embassy Hotel Tel Aviv

  Embassy Hotel Tel Aviv

  5 Shalom Aleichem St., Corner of 74 HaYarkon St., Tel Aviv, Tel Aviv
    
   0.0 kautta 5.0 Tähteä

   Embassy Hotel Tel Aviv on saanut mainiota palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee kokouskeskuksen yhteydessä, ja Frishmanin ranta on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä kuivapesulapalvelut ja concierge-palvelut. Tässä vuonna 2013 rakennetussa hotellissa on 72 huonetta 2 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.

   Isrotel Tower Hotel 148 €
   Isrotel Tower Hotel

   Isrotel Tower Hotel

   78 Hayarkon St, Tel Aviv
     
    4.5 kautta 5.0 Tähteä

    Isrotel Tower Hotel on saanut hyvää palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Frishmanin ranta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ulkouima-allas ja ravintola. Tässä 4,5 tähden hotellissa on 120 huonetta 10 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kaapeli.

    The David Citadel Hotel 358 €
    The David Citadel Hotel

    The David Citadel Hotel

    7 King David St, Jerusalem
      
     5.0 kautta 5.0 Tähteä

     The David Citadel Hotel on saanut hyvää palautetta sijainnistaan lähellä kaikkea. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Mamillan ostoskeskus on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja 2 ravintolaa. Tässä vuonna 1998 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 385 huonetta 10 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pillowtop-patjat.

     Orient Hotel Jerusalem 234 €
     Orient Hotel Jerusalem

     Orient Hotel Jerusalem

     3 Emek Refaim St, Jerusalem
       
      5.0 kautta 5.0 Tähteä

      Orient Hotel Jerusalem on saanut loistavaa palautetta alueen nähtävyyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Pyhän Andeaksen kirkko. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä täyden palvelun kylpylän ja sisäuima-altaan. Tässä vuonna 2017 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 243 huonetta 9 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.

      Isrotel Dead Sea 141 €
      Isrotel Dead Sea

      Isrotel Dead Sea

      Ein Boqeq, Ein Bokek
        
       5.0 kautta 5.0 Tähteä

       Isrotel Dead Sea on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 2 ravintolaa. Tässä 5 tähden hotellissa on 296 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen.

       Waldorf Astoria Jerusalem 342 €
       Waldorf Astoria Jerusalem

       Waldorf Astoria Jerusalem

       26-28 Agron Street, Jerusalem
         
        0.0 kautta 5.0 Tähteä

        Waldorf Astoria Jerusalem on saanut hyvää palautetta uima-altaastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Mamillan ostoskeskus. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja 3 ravintolaa. Tässä vuonna 2013 rakennetussa hotellissa on 226 huonetta 10 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.

        Jerusalem Gate Hotel 76 €
        Jerusalem Gate Hotel

        Jerusalem Gate Hotel

        43 Yirmiyahu Street, Jerusalem
          
         0.0 kautta 5.0 Tähteä

         Jerusalem Gate Hotel on saanut mainiota palautetta hiljaisesta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Kansainväinen kokouskeskus on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset hotellinjohtajan kutsut ja ravintolan. Tässä hotellissa on 298 huonetta 9 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja plasmatelevision.

         Dan Boutique Jerusalem 122 €
         Dan Boutique Jerusalem

         Dan Boutique Jerusalem

         31 Hebron Road, Jerusalem
           
          4.5 kautta 5.0 Tähteä

          Dan Boutique Jerusalem on saanut hyvää palautetta keskeisestä sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta The First Station -tapahtumakeskus. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä 4,5 tähden hotellissa on 129 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvät kylpyammeet.

          The Inbal Jerusalem 260 €
          The Inbal Jerusalem

          The Inbal Jerusalem

          Liberty Bell Park, 3, Jabotinsky St., Jerusalem
            
           5.0 kautta 5.0 Tähteä

           The Inbal Jerusalem on saanut mainiota palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee kokouskeskuksen yhteydessä, ja Montefioren tuulimylly on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja täyden palvelun kylpylän. Tässä vuonna 1982 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 283 huonetta 9 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.

           Mamilla Hotel - The Leading Hotels of The World 358 €
           Mamilla Hotel - The Leading Hotels of The World

           Mamilla Hotel - The Leading Hotels of The World

           11 King Solomon St., Jerusalem
             
            5.0 kautta 5.0 Tähteä

            Mamilla Hotel - The Leading Hotels of The World on saanut mainiota palautetta keskeisestä sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Mamillan ostoskeskus on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 ravintolaa ja 2 kahvilaa. Tässä vuonna 2009 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 194 huonetta 8 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvät kylpyammeet.

            Sadot, Airport Hotel - an Atlas Boutique Hotel 177 €
            Sadot, Airport Hotel - an Atlas Boutique Hotel

            Sadot, Airport Hotel - an Atlas Boutique Hotel

            Assaf Center Street, Assaf HaRofeh, Be'er Ya'akov
              
             4.0 kautta 5.0 Tähteä

             Sadot, Airport Hotel - an Atlas Boutique Hotel on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Assaf Harofehin sairaala on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ilmaiset kuljetukset majoitusliikkeestä lentokentälle. Tässä vuonna 2007 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 55 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.

             Etsi hotellitarjous kohteessa Israel

             Kohteessa Israel löytyy niin paljon majoitusvaihtoehtoja, että joudut helposti valinnanvaikeuden eteen niitä etsiessäsi. Hyvällä hakukoneella löydät etsimäsi kuitenkin helposti ja voit varata halvan majoituksen kohteesta Israel hetkessä. Voit tarkastella hotelleja yksityiskohtaisessa karttanäkymässä, jotta tiedät tarkalleen, mitkä nähtävyydet sijaitsevat minkäkin hotellin lähistöllä.

             Voit itse asiassa jopa etsiä majoituspaikkaa tiettyjen nähtävyyksien ja maamerkkien lähistöltä, ja suodattaa hakutuloksia hinnan tai tähtiluokituksen mukaan. Kattavien hotellikuvausten avulla voit päättää nopeasti ja helposti, mitkä huoneet ja palvelut vastaavat parhaiten tarpeitasi ja lomatoiveitasi.

              

             Matkustaminen majoituksellesi kohteessa Israel

             Matkustit paikan päälle sitten läheltä tai kaukaa, on hyvä varata kuljetukset hotellillesi kohteessa Israel etukäteen. Lennot kohteeseen Israel löytyvät nopeasti ja näet saman tien, mitkä saatavilla olevista lentoyhtiöistä ja reiteistä ovat nopeimpia ja edullisimpia.

             Voit sen jälkeen tutustua myös autonvuokraustarjouksiimme järjestääksesi ajoneuvon odottamaan laskeutumistasi, jotta pääset siirtymään saumattomasti lentokentältä hotellille. Omalla autolla pääset myös helposti tutustumaan lähialueisiin ja tehdä päiväretkiä naapurikyliin ja kaupunkeihin. Tutustu kohteeseesi omalla tavallasi ja tahdillasi.

              

             Tekemistä läheltä hotelliasi kohteessa Israel

             Jos totta puhutaan, on yksi loman kohokohdista juuri se, ettei tarvitse tehdä mitään. Jo pelkkä majapaikassa loikoilu ja rentoutuminen on tarpeeksi tekemistä! Kohteessa Israel riittää kuitenkin paljon tekemistä ja nähtävää, joten jos kaipaat ideoita, mitä lomalla kannattaa tehdä, voit tutustua Aktiviteetit-hakutyökaluumme. Sen avulla saat listan nähtävyyksistä ja aktiviteeteista varaamasi majoituksen läheltä kohteessa Israel, etsit sitten seikkailua tai koko perheen kohteita.

             Viimeksi varatut hotellit Israel

             Viimeisimmät hotelliarvostelut kohteessa Israel

             *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.