Pääosion alkuosa

Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman

Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta

ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia

Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
27.11. - 29.11.
Ensi viikonloppuna
4.12. - 6.12.

Varatuimmat hotellit Eilat

149 €
Isrotel Royal Garden Hotel

Isrotel Royal Garden Hotel

5.0 kautta 5.0 North Beach, Eilat
Isrotel Royal Garden Hotel on saanut loistavaa palautetta perheystävällisistä palveluistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Mifratsin ranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen.
125 €
Isrotel Agamim

Isrotel Agamim

4.5 kautta 5.0 Kampen St, North Beach, Eilat
Isrotel Agamim on saanut mahtavaa palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Ice Mall. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ulkouima-allas. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen.
160 €
Leonardo Plaza Hotel Eilat

Leonardo Plaza Hotel Eilat

Leonardo Plaza Hotel Eilat on saanut hyvää palautetta hyvistä kylpyhuoneistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Ice Space. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 2 ulkouima-allasta. Tässä lomakylässä on 300 huonetta 7 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
68 €
Isrotel Riviera Club

Isrotel Riviera Club

3.5 kautta 5.0 North Beach 2, Eilat
Isrotel Riviera Club on saanut loistavaa palautetta huoneistojen mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Mifratsin ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.
212 €
Leonardo Club Hotel Eilat - All Inclusive

Leonardo Club Hotel Eilat - All Inclusive

Northern Shore, Eilat
Leonardo Club Hotel Eilat - All Inclusive on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Eilatin satama. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
145 €
Reef Eilat Hotel By Herbert Samuel

Reef Eilat Hotel By Herbert Samuel

Reef Eilat Hotel By Herbert Samuel on saanut loistavaa palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Korallirannan luonnonsuojelualue. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ulkouima-altaan ja ravintolan. Tässä hotellissa on 79 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen.
111 €
Dan Panorama Eilat

Dan Panorama Eilat

North Beach, Eilat
Dan Panorama Eilat on saanut mahtavaa palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Eilatin satama. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ulkouima-allas. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.
88 €
Prima Music Eilat

Prima Music Eilat

Almog Beach, Eilat
Prima Music Eilat on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Korallirannan luonnonsuojelualue. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
38 €
Sunset Inn

Sunset Inn

Retamin 130, Eilat
Sunset Inn on saanut mainiota palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Eilatin museo ja taidegalleria. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja baari. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.
136 €
Caesar Premier Eilat

Caesar Premier Eilat

Tarshish 11, Eilat
Caesar Premier Eilat on saanut hyvää palautetta hinta-laatu-suhteestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Ice Space. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja täyden palvelun kylpylän. Tässä hotellissa on 241 huonetta 8 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.
114 €
Crowne Plaza Hotel Eilat

Crowne Plaza Hotel Eilat

North Beach, Eilat
Crowne Plaza Hotel Eilat on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Eilatin satama. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja täyden palvelun kylpylän. Tässä hotellissa on 266 huonetta 9 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen.
151 €
U Magic Palace Hotel

U Magic Palace Hotel

North Beach, Eilat
U Magic Palace Hotel sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Eilatin satama. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ilmainen omatoiminen pysäköinti. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
151 €
Aria

Aria

5.0 kautta 5.0 North Beach Eilat, Eilat
Aria on saanut loistavaa palautetta mukavista sängyistään. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Papaya-ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja täyden palvelun kylpylän. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen.
209 €
Royal Beach Eilat

Royal Beach Eilat

5.0 kautta 5.0 North Beach, Eilat
Royal Beach Eilat on saanut mainiota palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Mifratsin ranta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ilmainen omatoiminen pysäköinti. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kaapelikanavat.
164 €
Queen of Sheba Eilat Hotel

Queen of Sheba Eilat Hotel

5.0 kautta 5.0 8 Antib Road, North Shore, Eilat
Queen of Sheba Eilat Hotel on saanut mahtavaa palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Mifratsin ranta on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ulkouima-allas. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.

Parhaat halvat hotellit ja majoitukset Eilat

Näytä kaikki

Parhaat luksushotellit Eilat

Näytä kaikki

Kohteen Eilat hotellit

Harkitsetko retkeä kohteeseen Eilat? Jos haluat löytää majoituspaikan, joka on nähtävyyksien lähellä, syötä lomapäiväsi ja käytä hakutulosten vieressä olevia suodattimia löytääksesi majoituspaikan, joka on lähellä alueen nähtävyyksiä kuten Delfiiniriutta, Korallirannan luonnonsuojelualue ja HaNesiha-ranta. Voit valita 244 hotellista ja muusta majoitustilasta kohteessa Eilat löytääksesi parhaiten sopivan yöpymispaikan.

Etsitpä sitten halpoja hotelleja kohteessa Eilat, perhelomaa varten sopivia majoitusliikkeitä tai lemmikkiystävällisiä majoitusvaihtoehtoja, Eilat tarjoaa runsaasti erilaisia majoituspaikkoja, joista löydät takuulla itsellesi sopivan vaihtoehdon:

 • 11 lentokenttähotellia
 • 19 halpaa hotellia
 • 65 lapsiystävällistä hotellia
 • 20 luksushotellia
 • 7 lemmikkiystävällistä hotellia

Suosittuja hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Eilat

Kun etsit yöpymispaikkaa kohteessa Eilat, voit löytää ebookersin sivustolta hotellin, joka tarjoaa palveluja kuten internetyhteyden, uima-altaan tai ilmaiset lentokenttäkuljetukset. Voit käyttää suodattimia rajataksesi hakuasi, jotta näet vain sinulle tärkeät palvelut, kuten ilmastoinnin ja huoneessa olevan keittiön.

Asiakkaat pitävät seuraavista hotelleista kohteessa Eilat niiden ilmaisen aamupalan takia:

 • Americana Hotel
 • Adi Hotel Eilat
 • Queen of Sheba Eilat Hotel

Nämä kohteen Eilat hotellit ovat suosittuja matkailijoiden keskuudessa niiden uima-altaiden takia:

 • Dan Eilat
 • Isrotel Agamim
 • Isrotel Riviera Club

Asiakkaat, jotka yöpyivät näissä kohteen Eilat hotelleissa pitivät paikan päällä olevasta kuntosalista:

 • Herods Palace Hotel
 • Prima Music Eilat
 • Almog Eilat

Kohteeseen Eilat tutustuminen

Luonnonkaunis Eilat on tunnettu rannoistaan, merinäköaloista ja uimisesta. Suosittuihin nähtävyyksiin kohteessa Eilat ja sen lähellä kuuluu:

 • Delfiiniriutta
 • Korallirannan luonnonsuojelualue
 • HaNesiha-ranta
 • HaYam-ostoskeskus
 • Papaya-ranta
 • Eilatin museo ja taidegalleria
 • Eilatin satama

Kun järjestät lomaa kohteeseen Eilat, voit varata ebookersin kautta myös sopivat lennot kohteeseen Eilat (ETM-Ramonin kansainvälinen). Voit rajata hakuasi välilaskujen, lentoyhtiön tai lähtöajan mukaan löytääksesi tarpeitasi vastaavan vaihtoehdon.

Milloin on paras aika vierailla kohteessa Eilat?

Jos mietit parasta mahdollista aikaa vierailla kohteessa Eilat, saatat hyötyä näistä vuodenajan säätä koskevista tiedoista lomaasi suunnitellessasi. Heinäkuu ja elokuu ovat yleensä lämpimimmät kuukaudet kohteessa Eilat, kun taas kylmimmät kuukaudet ovat yleensä tammikuu ja helmikuu. Tammikuu ja helmikuu ovat sateisimmat kuukaudet, kun taas kesäkuu ja heinäkuu ovat kuivimmat.

Tässä on yleiskatsaus kohteen keskimääräiseen sademäärään ja lämpötilaan:

 • Keskimääräinen lämpötila päivisin tammikuusta maaliskuuhun on 28 °C ja öisin 9 °C. Kauden keskimääräinen sademäärä on 24 mm.
 • Jos vierailet huhtikuun ja kesäkuun välisenä aikana, voit odottaa keskimääräisen lämpötilan olevan 40 °C päivisin ja 15 °C öisin. Keskimääräinen sademäärä tänä aikana on 16 mm.
 • Keskimääräinen lämpötila heinäkuusta syyskuuhun on päivisin 40 °C ja öisin 22 °C. Kauden keskimääräinen sademäärä on 0 mm.
 • Keskimääräinen lämpötila päivisin lokakuusta ja joulukuuhun on 35 °C ja 11 °C öisin. Kauden keskimääräinen sademäärä on 24 mm.
 • Vuoden keskimääräinen sademäärä kohteessa Eilat on 65 cm.

Viimeksi varatut hotellit Eilat

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.