Pääosion alkuosa

Suositut Huoneistohotellit – Torremolinos

69 €
Hotel Apartamentos Bajondillo

Hotel Apartamentos Bajondillo

4.0 kautta 5.0 Paseo Maritimo s/n, Torremolinos, Malaga
Hotel Apartamentos Bajondillo on saanut loistavaa palautetta huonepalvelustaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Bajondillon ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset lentokenttäkuljetukset ja ulkouima-altaan. Tässä 4 tähden huoneistohotellissa on 622 huoneistoa 9 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.
43 €
Sol Timor Apartaments

Sol Timor Apartaments

3.0 kautta 5.0 Salvador Allende 51, Torremolinos, Malaga
Sol Timor Apartaments on saanut mahtavaa palautetta huoneistojen tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta La Carihuelan ranta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, 2 ravintolaa ja 3 baaria. Tässä 3 tähden huoneistohotellissa on 343 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
77 €
MS Aguamarina Suites

MS Aguamarina Suites

4.0 kautta 5.0 Calle del Bajondillo, 57, Torremolinos, Malaga
MS Aguamarina Suites on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta San Miguel -katu. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä sisäuima-altaan ja ravintolan. Tässä 4 tähden huoneistohotellissa on 130 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa taulutelevision ja jääkaapin.
152 €
Apartamentos Torre de la Roca

Apartamentos Torre de la Roca

1.0 kautta 5.0 Calle Brasil 18, Torremolinos, Malaga
Apartamentos Torre de la Roca on saanut loistavaa palautetta keskeisestä sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta San Miguel Arcángelin seurakuntakirkko. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä 1 tähden huoneistohotellissa on 20 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa keittiön ja pesukoneen/kuivausrummun.
Hae hinnat
Apartment Club Playa Flores

Apartment Club Playa Flores

3.0 kautta 5.0 Calle la Colina 164, Torremolinos, Málaga
Tämä huoneistohotelli on saanut loistavaa palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike on lentokentän yhteydessä, minkä lisäksi Aqualand Torremolinos -vesipuisto on kävelyetäisyydellä. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset hotellinjohtajan kutsut ja ulkouima-altaan. Tässä 3 tähden huoneistohotellissa on 37 huoneistoa 4 kerroksessa. Huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Hof van Holland by Playa Miguel

Hof van Holland by Playa Miguel

3.5 kautta 5.0 3 Calle Bulto, Torremolinos, Andalusia
Hof van Holland by Playa Miguel on saanut loistavaa palautetta kätevästä pysäköinnistään. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta La Carihuelan ranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä 3,5 tähden huoneistohotellissa on 8 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Medina Azahara

Medina Azahara

Cruz 20, Torremolinos, Malaga
Medina Azahara sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Plaza Costa del Sol. Majoitusliikkeessä on saatavilla ulkouima-allas, ravintola ja pelihalli/-huone. Tässä huoneistohotellissa on 145 huoneistoa.
Hae hinnat
Hof van Holland Carihuela

Hof van Holland Carihuela

3.0 kautta 5.0 Calle Bulto 3, Torremolinos, Málaga
Hof van Holland Carihuela sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta La Carihuelan ranta. Tässä majoitusliikkeessä on 8 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Kartta

Suosituimmat hotellit – Torremolinos

Näytä kaikki 944 majoitusliikettä kohteessa Torremolinos
Gran Cervantes By Blue Sea 61 €
Gran Cervantes By Blue Sea

Gran Cervantes By Blue Sea

Las Mercedes S N, Torremolinos, Malaga
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  San Miguel -katu ja Bajondillon ranta sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. La Carihuelan ranta ja Aqualand Torremolinos ovat myös 2 kilometrin päässä. Torremolinosin asema sijaitsee 6 minuutin kävelymatkan päässä.

  Hotel Apartamentos Bajondillo 69 €
  Hotel Apartamentos Bajondillo

  Hotel Apartamentos Bajondillo

  Paseo Maritimo s/n, Torremolinos, Malaga
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Plaza Costa del Sol ja Crocodile Park sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä rantakadulla sijaitsevasta huoneistohotellista. La Baterían puisto sijaitsee 2,4 kilometrin päässä. Torremolinosin asema sijaitsee 7 minuutin kävelymatkan päässä.

   Melia Costa Del Sol 90 €
   Melia Costa Del Sol

   Melia Costa Del Sol

   Paseo Maritimo 11- Playa De Bajondillo, Torremolinos, Malaga
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    San Miguel Arcángelin seurakuntakirkko, Aqualand Torremolinos ja Sea Life sijaitsevat 5 kilometrin päässä tästä rannalla sijaitsevasta hotellista. Málagan Picasso-museo ja Picasson synnyinkoti ovat myös 20 kilometrin päässä. Torremolinosin asema sijaitsee 7 minuutin kävelymatkan päässä.

    Sol House Costa del Sol 80 €
    Sol House Costa del Sol

    Sol House Costa del Sol

    Calle de Salvador Allende 45, Torremolinos, Malaga
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     La Carihuelan ranta ja Sea Life sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä rannalla sijaitsevasta ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Benalmádenan venesatama ja Bajondillon ranta ovat myös 3 kilometrin päässä. El Pinillon asema sijaitsee 16 minuutin kävelymatkan päässä.

     *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.