Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Nazareth – Matkat

Matka kohteeseen Nazareth tarjoaa loputtomasti nähtävää ja koettavaa kaikenikäisille matkailijoille. Lue lisää, niin pääset tutustumaan tarkemmin kaupungin suosituimpiin nähtävyyksiin.

Nazareth – Matkat

Kaupunkialueella asuu vakituisesti suunnilleen 65 000 ihmistä.

Se sijaitsee noin 100 km pohjoiseen valtion pääkaupungista, joka on Jerusalem, ja 4 km länteen lähikaupungista (Nazareth Iliit).

Oletko valmis jännittävään seikkailuun keskellä kauneinta luontoa? Nauti rauhallisesta ympäristöstä, raikkaasta ilmasta ja kauniista maisemista kohteissa Tabor-vuori ja Precipice-vuori.

Jos etsit rauhaa ja hiljaisuutta, valitse vierailukohteeksi Nasaretin Marian kansainvälinen keskus. Tutustu mielenkiintoisiin näyttelyihin tai pelkästään istu ja rauhoitu.

Nazareth Village paljastaa paljon tämän kaupungin menneisyydestä. Näyttelyt esittelevät monien tarinoiden, kuvien, esineiden sekä tärkeiden ihmisten ja tapahtumien avulla sen, millaisena tunnemme seudun tänään.

Lomamatka tällä alueella tarjoaa monta mahdollisuutta mitä tulee historiallisesti tärkeisiin nähtävyyksiin. Seudun historia taas avautuu varmasti aivan eri tasolla vieraillessasi kohteissa Tel Megiddo (historiallinen alue) ja Tsipori. Siinä tapauksessa, että historia ei vielä saanut sinua aivan uuvuksiin, muista käydä myös kohteissa Nasaretin muinainen kylpylä ja El-Babour.

Belvoirin linnoitus on vaikuttava puolustuslinnake. Saat tietää lisää siellä käytetyistä puolustusmenetelmistä ja käyttää mielikuvitustasi vapaasti kuvitellessasi piirityksiä ja muita konflikteja jotka käytiin juuri sillä paikalla.

Marian ilmestyksen kirkko ja Marian ilmestyksen kreikkalaisortodoksinen kirkko ovat sopivia paikkoja seudun uskonnolliseen elämään ja historiaan tutustumiseen. Kristuskirkko ja Pyhän Joosefin kirkko ovat myös historiallisesti merkittäviä kohteita.

Lomakuvien lisäksi matkalta on aina tuotava kotiin myös joitain tuliaisia. Nasaretin vanha tori on paikka, jonka liikkeistä löydät lukuisia houkuttelevia esineitä.

Nazareth – Hotellit

Sinun on parasta varata majoitus hyvissä ajoin. Juuri nyt tarjolla on vain 15 majoitusliikettä. ebookersin sivustolta selvität helposti kaikki tarvittavat tiedot.

Lukuisten vierailijoiden kokeilemat ja hyväksi havaitsemat vaihtoehdot, kuten Golden Crown Hotel ja Alexandra House, tekevät mieleisesi yöpymispaikan valinnasta nopeaa ja helppoa.

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Nazareth

Näytä kaikki 422 majoitusliikettä kohteessa Nazareth
Fauzi Azar by Abraham Hostels

Fauzi Azar by Abraham Hostels

Old City, Nazareth
   
   

  Fauzi Azar by Abraham Hostels on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Nazareth-Tir'anin ...

  Fauzi Azar by Abraham Hostels39 €

  Fauzi Azar by Abraham Hostels39 €
  Mary's Well Nazareth

  Mary's Well Nazareth

  Hagalil street 6026, Nazareth
    
    
   5,0/5 (1 arvostelua)

   Mary's Well Nazareth on saanut loistavaa palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Nazareth-Tir'anin vuoret. ...

   Mary's Well Nazareth116 €

   Mary's Well Nazareth116 €

   ^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2018–31.12.2018 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

   *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.