Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Tiberias – Matkat

Valitse lennot, tarkista passin voimassaolo ja ota suunnaksi Tiberias – matka tähän kaupunkiin tutustuttaa sinut monen suosimaan lomakohteeseen.

Tiberias – Lennot ja hotelli

Kun huomaat, että on aika jättää arjen huolet taakse ja kokea Tiberias ja sen kiehtovat nähtävyydet, ebookers tarjoaa sinulle houkuttelevat tarjoukset lentolipuista ja majoituksista!

Varaamalla lennot ja majoituksen yhdessä säästät jopa 9.6%^.

Uppoudu yli 500 kumppanilentoyhtiön ja runsaan 500 000 majoituspaikan kansainväliseen valikoimaan. Matkusta tyylikkäästi ja rentoudu kaikessa rauhassa, menitpä sitten mihin tahansa.

Kiinnostaako hintatakuu? Jos löydät jostakin edullisemman lento- ja hotellipaketin kahden vuorokauden kuluessa varauksen tekemisestä, vastaamme siihen palauttamalla sinulle hintojen välisen erotuksen.

Älä enää mieti, vaan lankea kiusaukseen ja vastaa kaukaisten kohteiden kutsuun. Eksoottisia kaupunkikohteita ja rentoja rantalomia – rajana on vain mielikuvitus.

Varausehtoja sovelletaan.

Tiberias – Matkat

Kaupungissa asuu 40 000 henkilöä.

Jotta pääset kohteeseen Tiberias koko maan pääkaupungista (Jerusalem), sinun täytyy matkata 120 km pohjoiseen. Hyvä maamerkki on myös kohteesta länteen sijaitseva naapurikaupunki Kefar H̱ittim, jonne kertyy matkaa 4 km.

Haluatko päästä lähemmäs luontoa? Lataa kaupungin vilinässä ehtyneet akkusi kohteissa Beatitudes-vuori ja Hamat Tiberiasin kansallispuisto. Tiberiasin kuumat lähteet on myös paikka, jota ei kannata jättää väliin. Tämän alueen luonto tekee sinuun takuulla vaikutuksen.

Vietä muutama tunti nauttien kohteen Amdur Fine -galleria vaikuttavista taideteosten kokoelmista. Jos joku teoksista jää erityisesti mieleen, selvitäpä saatko tietoja tekijästä.

Dona Gracia -museo kuiskaa korvaasi monta kaupungin historian sisäänsä kätkemää salaisuutta! Museo tuo esiin eri esineiden, tietojen, merkittävien tapahtumien ja ihmisten kautta sen kehityksen, minkä tunnemme tänä päivänä.

Myös Kapernaum (historiallinen alue) ja Tabgha (historiallinen alue) antavat hyvän tilaisuuden vilkaista kaupungin menneisyyteen. Maimonidesin hauta on myös kiinnostava vaihtoehto, kun toivot saavasi tietää enemmän.

Vaikka et olisikaan uskonnollinen, Pyhän Pietarin kirkko ja St. Andrew’s Church of Scotland, Tiberias ovat hyviä paikkoja hiljaisuudesta nauttimiseen.

Tiberias – Hotellit

Varmista majoitus mahdollisimman pian, niin saat lisää aikaa ajatella sinua odottavia upeita elämyksiä! ebookersin matkaoppaassa on yli 32 majoitusliikettä.

Sekä pikkubudjetilla reissaavat että kuherruskuukauttaan viettävät pystyvät vaivatta valitsemaan itselleen mieluisan majoitusvaihtoehdon. Jos toiveissasi on mukava huone järkevään hintaan, hyviä vaihtoehtoja ovat The Scots Hotel ja Leonardo Club Hotel Tiberias. Jos silti haluat vain levätä ja nauttia erinomaisesta palvelusta lomapäivien aikana, Nof Ginosar Hotel ja Prima Galil ovat varma valinta. Voit jättää stressin kotiin ja antaa näiden laatuhotellien ystävällisen henkilökunnan huolehtia kaikesta.

Parhaat matka-aktiviteetit kohteeseen Tiberias

Katso kaikki 1 aktiviteettia kohteessa Tel Aviv

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Tiberias

Näytä kaikki 107 majoitusliikettä kohteessa Tiberias
Leonardo Plaza Hotel Tiberias

Leonardo Plaza Hotel Tiberias

Habanim Street 1, Tiberias
   
   

  Leonardo Plaza Hotel Tiberias on saanut mahtavaa palautetta alueen nähtävyyksistä. Majoitusliike sijaitsee kokouskeskuksen yhteydessä, ja Genesaretinjärvi on ...

  Leonardo Plaza Hotel Tiberias176 €

  Leonardo Plaza Hotel Tiberias176 €
  King Solomon Hotel Tiberias

  King Solomon Hotel Tiberias

  23 Hashomer Street, Tiberias
    
    

   King Solomon Hotel Tiberias on saanut mainiota palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Maimonidesin hauta. Majoitusliike ...

   King Solomon Hotel Tiberias81 €

   King Solomon Hotel Tiberias81 €

   ^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2018–31.12.2018 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

   *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.