Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Netanya – Matkat

Paljon hienoja nähtävyyksiä useammallekin reissulle tarjoaa Netanya – matka tähän kiinnostavaan kaupunkikohteeseen takaa ainutlaatuisen lomakokemuksen.

Netanya – Lennot ja hotelli

Tiedämme, että kaikki turistit ovat erilaisia, ja siksi ebookers luo juuri sinulle ihanteellisen matkan. Lennoista majoitukseen ja autonvuokrauksesta erikoisretkiin – Netanya odottaa jo sinua ja matkakumppaneitasi.

Tykkäät takuulla jopa 9.6%^:n säästöistä, jos varaat sekä lentoliput että hotellit kauttamme.

Haluaisitko syödä illallista kattouima-altaan äärellä? Ei hätää! Valikoimassamme on yli 500 kumppanilentoyhtiötä sekä runsaat 500 000 majoituskohdetta, jotka ovat valmiina toteuttamaan villeimmätkin haaveesi. Maailma on sinun.

Miltä hintatakuu kuulostaa? Jos onnistut löytämään jostakin edullisemman lento- ja hotellitarjouksen kahden vuorokauden sisällä varauksesta, vastaamme siihen palauttamalla erotuksen tilillesi.

Etsitpä sitten suurkaupungin jatkuvaa sykettä tai suojaisaa vuoristomajaa, me voimme auttaa parantamaan matkakuumeesi.

Varausehtoja sovelletaan.

Netanya – Matkat

Monen kohteen erityisestä ilmapiiristä ja vetovoimasta käy kiittäminen sen asukkaita. Israel on miellyttävää aluetta, jonka väestöstä noin 170 000 asustelee vakituisesti tämän kaupungin alueella.

Netanya sijaitsee 70 km:n päässä valtion pääkaupungista, joka on Jerusalem. Lähimpään kaupunkiin (Even Yehuda) on matkaa 5 km.

Jos haluat löytää paikan, jossa voisit ihastella upeaa auringonnousua, ota suunnaksi Poleg (ranta) tai Herzl (ranta) ja löydä itsellesi täydellinen katselukulma rantaviivan tuntumasta.

Merkittävien ihmisten ja tapahtumien muistolle luotu Voiton muistomerkki on monumentti, jolla on tärkeä sija paikallisten sydämessä.

Puuttuuko matkatavaroistasi joitain matkalla tarvittavia perustarvikkeita? Hätä ei ole tämännäköinen, HaSharon-ostoskeskus on nimittäin paikka, josta voit löytää kaiken tarvitsemasi.

Jos turistin elämä alkaa tuntua puuduttavalta, ota illalla rennosti ja hemmottele itseäsi hyvällä show'lla tai muulla esityksellä. Esimerkiksi Netanyan amfiteatteri järjestää mielenkiintoista ohjelmaa.

Netanya – Hotellit

Tässä hyvä vihje! Jos tarkoituksesi on jäädä yöksi, sinun on parasta varata majoitus hyvissä ajoin. Juuri nyt saatavilla on ainoastaan 16 majoitusliikettä. Tarkista ebookersin sivusto selvittääksesi kaikki tarvittavat tiedot.

Jos olet sitä mieltä, että kulutat lomakassasi mieluummin ikimuistoisen kokemusten luomiseen kuin yöpymisestä maksamiseen, Ramada Hotel and Suites Netanya ja Leonardo Plaza Netanya ovat tutustumisen arvoisia majoitusliikkeitä. Vaihtoehtoisesti voit antaa ammattitaitoisen henkilökunnan majoitusliikkeessä Island Luxurious Suites Hotel tai El Yam Luxury Resort palvella sinua kuin kuningasta. Kun olet kerran lomalla, anna itsellesi lupa elää ruhtinaallisesti!

Parhaat matka-aktiviteetit kohteeseen Netanya

Katso kaikki 1 aktiviteettia kohteessa Netanya

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Netanya

Näytä kaikki 105 majoitusliikettä kohteessa Netanya
West Lagoon Resort Netanya

West Lagoon Resort Netanya

Kehilat Tzfat Street, Netanya
   
   
  4,0/5 (2 arvostelua)

  West Lagoon Resort Netanya on saanut mahtavaa palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Voiton muistomerkki. ...

  West Lagoon Resort Netanya167 €

  West Lagoon Resort Netanya167 €
  Azimut Hotel Medi Terre Netanya

  Azimut Hotel Medi Terre Netanya

  20 Sderot Nitsa, Netanya
    
    
   3,5/5 (2 arvostelua)

   Azimut Hotel Medi Terre Netanya on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Tamnoonin ranta. ...

   Azimut Hotel Medi Terre Netanya88 €

   Azimut Hotel Medi Terre Netanya88 €

   ^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2018–31.12.2018 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

   *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.