Pääosion alkuosa
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
17.7. - 19.7.
Ensi viikonloppuna
24.7. - 26.7.

Suositut Maalaistalot Israel

92 €
Kibbutz Ashdot Yaacov Ichud Country Lodging

Kibbutz Ashdot Yaacov Ichud Country Lodging

Kibbutz Ashdot Yaacov Ichud Country Lodging sijaitsee lähellä kohdetta Jarmukin kulttuurin museo. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja kokoushuoneet. Tässä maalaistalossa on 44 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.
Hae hinnat
Carmey Avdat Farm

Carmey Avdat Farm

Midreshet Ben-Gurion, Ramat Negev
Carmey Avdat Farm on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Ben-Gurionin hauta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset hotellinjohtajan kutsut. Tässä vuonna 1998 rakennetussa maalaistalossa on 6 huonetta 1 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille yksityiset uima-altaat ja keittonurkkaukset.
196 €
Smadar-Inn

Smadar-Inn

Hameyasdim 31, Zikhron Ya'aqov
Smadar-Inn sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Nili-museo – Beit Aaronsohn. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ilmainen omatoiminen pysäköinti. Tässä maalaistalossa on 8 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
Hae hinnat
Gan Vradim - Roses Garden

Gan Vradim - Roses Garden

Mitzpe Menachem 86, Merom HaGalil
Gan Vradim - Roses Garden sijaitsee lähellä kohdetta Galilee Mountains. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä maalaistalossa on 2 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja poreammeet.
Hae hinnat
Paradise in the Heights

Paradise in the Heights

Had Nes 278, Had Nes
Paradise in the Heights sijaitsee lähellä kohdetta Breichat HaMeshushim. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja sisäuima-altaan. Tässä maalaistalossa on 6 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja poreammeen.
Hae hinnat
sweetzimer

sweetzimer

P.B. 179, Merom HaGalil, ND
Sweetzimer sijaitsee lähellä kohdetta Yigal Allon -museo. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin sekä aamiaisen (lisämaksusta) ja ulkouima-altaan (kauden mukaan). Tässä maalaistalossa on 2 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden.

Kohteen Israel Maalaistalot – varaa ebookersilta

Haluaisitko yöpyä paikassa, jolla on takanaan vuosisatojen historia ja loistelias menneisyys? Monet kohteen Israel Maalaistalot ovat historiallisia rakennuksia, jotka ovat toimineet menneinä vuosisatoina yläluokkaisten sukujen koteina. Niissä on edelleen näkyvillä vaikutteita menneistä ajoista, kuten itämaisia mattoja, vanhoja öljymaalauksia ja antiikkiesineiden peittämiä takanreunuksia. Kohteen Israel Maalaistalot tarjoavat kuitenkin nykyaikaiset mukavuudet, joihin kuuluvat esimerkiksi langaton internetyhteys ja modernit kylpyhuoneet.

Kohteen Israel Maalaistalot – vietä rentouttava loma

Maaseudulla vietetty loma on tervetullut tauko arjen kiireiden keskellä. Kohteen Israel Maalaistalot, jotka löytyvät ebookersin sivuilta, sopivat erinomaisesti rauhallisen loman viettämiseen. Kohteen Israel Maalaistalot sijaitsevat yleensä vähän syrjemmässä, mikä takaa levollisen ilmapiirin. Vaikka tilava huone ja ihanan pehmeä sänky vetävätkin puoleensa, välillä kannattaa lähteä kävelylle raikkaaseen ulkoilmaan ja tutustua kohdetta Israel ympäröivään maaseutuun.

Kun loman viettää maatalossa, pääsee nauttimaan maistuvista aterioista. Ruoat valmistetaan lähellä tuotetuista aineksista ja niiden valmistuksesta vastaavat taitavat kokit. Myös ruokailutilat ovat viihtyisät. Maalaistalot tarjoavat makuelämyksiä pitkin päivää runsaista aamiaisista herkullisiin iltapäiväteekattauksiin. Jos haluat kuitenkin välillä lähteä tutustumaan kohteen Israel muuhun ravintolatarjontaan, henkilökunta osaa kertoa sinulle parhaimmat ravintolavinkit.

Valitsitpa minkä tahansa maatalomajoituksen kohteessa Israel, ympäristö on varmasti viihtyisä. Valinnan varaa riittää isoista, lukemattomien huoneiden täyttämistä taloista pienempiin, vain muutamia vieraita majoittaviin hotelleihin, jotka tekevät vaikutuksen pelkistetyllä tunnelmallaan. Katso kaikki kohteen Israel Maalaistalot ebookers.fi-sivustolta.

Löydä helposti kohteen Israel Maalaistalot ebookersin avulla

Monissa majoitusta tarjoavissa maataloissa on myös erilaisia vapaa-ajanviettomahdollisuuksia, kuten uima-allas tai tenniskenttä. Käytä majoituksen valinnassa apuna hakutoiminnon suodattimia, joilla voit rajata tuloksia esimerkiksi haluamiesi palveluiden mukaan. Voit käyttää apuna myös karttatoimintoa, joka näyttää kohteen Israel Maalaistalot kartalla. Löydä juuri toiveitasi vastaava maatalomajoitus kohteesta Israel, ja pian voit alkaa laskea päiviä tulevaan lomaasi.

Suosituimmat hotellit Israel

Näytä kaikki 4 074 majoitusliikettä kohteessa Israel
*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.