Pääosion alkuosa
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
3.7. - 5.7.
Ensi viikonloppuna
10.7. - 12.7.

Suositut Matkailuvaunualueet Israel

Hae hinnat
Dead Sea Camping

Dead Sea Camping

Tämä leirintäalue sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Ein Gedi -ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset rantakuljetukset. Tässä leirintäalueessa on 10 majoitustilaa. Majoitustila tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa 3 kylpyhuonetta.
Hae hinnat
Betzet Beach Campsite

Betzet Beach Campsite

Betzet Beach Campsite sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Betzet-ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin sekä ravintolan ja baarin. Tässä leirintäalueessa on 40 majoitustilaa. Jokainen majoitustila tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa pation.
Hae hinnat
The Caravan & Camping Hamat Gader

The Caravan & Camping Hamat Gader

Hamat Gader, Hamat Gader
Tämä leirintäalue sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Hamat Gaderin kuumat lähteet. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ulkouima-altaan. Tässä leirintäalueessa on 70 majoitustilaa. Majoitustila tarjoaa sadesuihkupään ja yksityisen pihan.
77 €
Galilee Bedouin Camplodge

Galilee Bedouin Camplodge

Hilf-tabash, Emek Izrael
Galilee Bedouin Camplodge on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Nazareth-Tir'anin vuoret. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja kokoushuoneet. Tässä vuonna 2011 rakennetussa leirintäalueessa on 4 majoitustilaa 1 kerroksessa. Kaikki majoitustilat tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet/patiot.
Hae hinnat
Village on the Cliff

Village on the Cliff

Giv'at Yo'av, Giv'at Yo'av, Northern District
Village on the Cliff sijaitsee lähellä kohdetta Ein Gevin ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä leirintäalueessa on 11 majoitustilaa. Kaikki majoitustilat tarjoavat 2 kylpyhuonetta ja patiot.

Kohteen Israel Matkailuvaunualueet – ikimuistoinen loma perheen kanssa

Jos haluat lomaltasi upeita muistoja, tällöin kohteen Israel Matkailuvaunualueet ovat täydellinen vaihtoehto. Ne sopivat erityisen hyvin lapsiperheiden lomailuun, sillä ilmapiiri on rento ja hintataso edullinen. Perheen kesken vietetty aika onkin loman parasta antia. Päivisin on mukava tutustua kohteen Israel luontoon, ja iltaisin pimeän laskeuduttua voi esimerkiksi grillailla ja viettää aikaa rennosti yhdessä. Tällaisista lomapäivistä jää ihania muistoja pitkäksi aikaa.

Matkailuvaunualueet tarjoavat myös monia muita ajanviettomahdollisuuksia. Näihin voivat kuulua esimerkiksi pelihuoneet, uima-altaat, leikkikentät ja ravintolat, joten aika ei käy pitkäksi, kun vietätte lomaa kohteessa Israel.

Kohteen Israel Matkailuvaunualueet – vietä loma ulkoilmaelämästä nauttien

Jos haluat sisällyttää lomaasi seikkailua ja ulkoilma-aktiviteetteja, kohteen Israel Matkailuvaunualueet saattaisivat olla sinulle oikea vaihtoehto majoituspaikaksi. Ne sopivat hyvin myös lapsiperheiden lomanviettopaikaksi ja sijaitsevat yleensä rauhallisemmassa ympäristössä kuin perinteiset hotellit. Pääset siis nauttimaan kohteen Israel luonnosta ja sen tarjoamasta rauhasta aivan majoituspaikkasi läheisyydessä. Mukaan kannattaakin ottaa kävelyretkille sopivat varusteet.

Kohteen Israel Matkailuvaunualueet – katso parhaat tarjoukset

Jos suunnittelet lomaa pienemmällä budjetilla, kohteen Israel Matkailuvaunualueet ovat sopiva vaihtoehto. Palveluissa ja varustuksessa on huomioitu erityisesti lapsiperheiden tarpeet, ja yöpymiseen on erilaisia vaihtoehtoja telttamajoituksesta lomamökkeihin. Ja mikä parasta, majoittuminen on edullista isoihin hotelleihin ja lomakeskuksiin verrattuna. Myöskään lomabudjettiin ei tarvitse varata paljoa rahaa, sillä luonnossa vietetty aika ei maksa mitään.

Löydä ebookersilta kohteen Israel parhaat Matkailuvaunualueet

Aloita matkan suunnittelu jo hyvissä ajoin, jotta löydät kohteen Israel parhaat Matkailuvaunualueet. Käytä majoituksen etsimisessä apuna haku-asetuksia ja kätevää karttatoimintoamme, joilla voit rajata vaihtoehtoja. Kartan avulla löydät helposti kohteesta Israel toiveitasi vastaavat majoitusvaihtoehdot ja näet niiden sijainnin. Jos haluat jättää arkipäivän kiireet taaksesi tai lähteä ikimuistoiselle lomalle perheen kesken luonnon rauhaan, asuntovaunualueella vietetty loma on täydellinen ratkaisu tähän.

Suosituimmat hotellit Israel

Näytä kaikki 4 149 majoitusliikettä kohteessa Israel
*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.