Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
7.8. - 9.8.

Varatuimmat hotellit Tiberias

146 €
Leonardo Plaza Hotel Tiberias

Leonardo Plaza Hotel Tiberias

Habanim Street 1, Tiberias
Leonardo Plaza Hotel Tiberias on saanut mahtavaa palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee kokouskeskuksen yhteydessä, ja Genesaretinjärvi on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 ravintolaa ja täyden palvelun kylpylän. Tässä hotellissa on 262 huonetta 10 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen.
143 €
Kineret Bagalil

Kineret Bagalil

Gdud Barak Street, Tiberias
Kineret Bagalil on saanut mahtavaa palautetta rantasijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Genesaretinjärvi. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja kuntoklubi. Jokainen huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
152 €
Caesar Premier Tiberias

Caesar Premier Tiberias

103 Hatayelet Street, Tiberias
Caesar Premier Tiberias on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Genesaretinjärvi. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja täyden palvelun kylpylän. Tässä hotellissa on 229 huonetta 7 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.
90 €
Astoria Galilee Hotel

Astoria Galilee Hotel

13 Bruriah Street, Sea of Galilee, Tiberias
Astoria Galilee Hotel on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Maimonidesin hauta. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset hotellinjohtajan kutsut. Tässä vuonna 1933 rakennetussa hotellissa on 100 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
131 €
Leonardo Hotel Tiberias

Leonardo Hotel Tiberias

Gdud Barak 17, Tiberias
Leonardo Hotel Tiberias on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Genesaretinjärvi. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Tässä hotellissa on 198 huonetta 9 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kaapelikanavat.
Hae hinnat
Rimonim Galei Kinnereth Hotel

Rimonim Galei Kinnereth Hotel

1 Eliezer Kaplan St, Tiberias
Rimonim Galei Kinnereth Hotel on saanut mahtavaa palautetta rantasijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Genesaretinjärvi. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja täyden palvelun kylpylä. Tässä hotellissa on 120 huonetta 7 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.
110 €
Lake House Kinneret

Lake House Kinneret

HaMarchatzaot Road, Tiberias
Lake House Kinneret on saanut loistavaa palautetta hinta-laatu-suhteestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Genesaretinjärvi. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä hotellissa on 250 huonetta 8 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
222 €
Leonardo Club Hotel Tiberias - All Inclusive

Leonardo Club Hotel Tiberias - All Inclusive

1 Habanim Street, Tiberias
Leonardo Club Hotel Tiberias - All Inclusive sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Genesaretinjärvi. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ilmaiset hotellinjohtajan kutsut. Tässä lomakeskuksessa on 395 huonetta 10 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen.
335 €
The Scots Hotel

The Scots Hotel

1St Gdud Barak Rd., Tiberias
The Scots Hotel on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Genesaretinjärvi. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja täyden palvelun kylpylän. Tässä hotellissa on 69 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
50 €
Panorama Hotel

Panorama Hotel

Hagalil 56, Tiberias
Panorama Hotel on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Genesaretinjärvi. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Tässä hotellissa on 38 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kaapelikanavat.
93 €
Prima Galil

Prima Galil

Elhadef 1, Tiberias
Prima Galil on saanut mainiota palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Genesaretinjärvi. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset hotellinjohtajan kutsut. Tässä hotellissa on 93 huonetta 8 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kaapelikanavat.
87 €
King Solomon Hotel Tiberias

King Solomon Hotel Tiberias

23 Hashomer Street, Tiberias
King Solomon Hotel Tiberias on saanut mainiota palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Maimonidesin hauta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä täyden palvelun kylpylän ja ravintolan. Tässä hotellissa on 218 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
300 €
U Boutique Kinneret by the Sea of Galilee

U Boutique Kinneret by the Sea of Galilee

Gdud Barak 17, Tiberias
U Boutique Kinneret by the Sea of Galilee on saanut hyvää palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Genesaretinjärvi. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ilmainen omatoiminen pysäköinti. Tässä vuonna 2017 rakennetussa hotellissa on 62 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
146 €
Shirat Hayam - Boutique Hotel

Shirat Hayam - Boutique Hotel

Yigal Allon promenade, 1 Jordan, Tiberias
Shirat Hayam - Boutique Hotel on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Genesaretinjärvi. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä hotellissa on 11 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja poreammeen.
169 €
Gai Beach Resort Spa Hotel

Gai Beach Resort Spa Hotel

Eliezer Kaplan, Tiberias, Galilee
Gai Beach Resort Spa Hotel sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Amdur Fine -galleria. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä lomakylässä on 198 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvät kylpyammeet.

Parhaat halvat hotellit ja majoitukset Tiberias

Näytä kaikki

Parhaat luksushotellit Tiberias

Näytä kaikki

Kohteen Tiberias hotellit


Harkitsetko matkaa kohteeseen Tiberias? Jos haluat löytää majoitusliikkeen, joka sijaitsee nähtävyyksien lähellä, voit antaa lomapäiväsi ja käyttää hakutulosten vieressä olevia suodattimia löytääksesi majoituspaikan, joka on lähellä alueen nähtävyyksiä. Voit valita 63 hotellista ja muusta majoitustilasta kohteessa Tiberias löytääksesi parhaiten sopivan yöpymispaikan.


Etsitpä sitten halpoja hotelleja kohteessa Tiberias, koko perheelle sopivia majoitusliikkeitä tai lemmikkiystävällisiä majoitusvaihtoehtoja, Tiberias tarjoaa useita erilaisia majoituspaikkoja, jotta sinä löydät itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon:

 • 3 lentokenttähotellia
 • 6 halpaa hotellia
 • 26 lapsiystävällistä hotellia
 • 8 luksushotellia
 • 2 lemmikkiystävällistä hotellia

Suosittuja hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Tiberias


Kun etsit itsellesi sopivaa yöpymispaikkaa kohteessa Tiberias, voit löytää ebookersin sivustolta majoitusliikkeen, joka tarjoaa palveluja kuten internetyhteyden, ilmaiset lentokenttäkuljetukset tai uima-altaan. Voit hyödyntää suodattimia rajataksesi hakuasi, jotta näet sinulle tärkeät palvelut, kuten ilmastoinnin ja huoneessa olevan keittiön.


Asiakkaat pitävät seuraavista hotelleista kohteessa Tiberias niiden ilmaisen aamupalan takia:

 • Caesar Premier Tiberias
 • Golan Hotel Tiberias
 • Leonardo Club Hotel Tiberias - All Inclusive

Nämä kohteen Tiberias majoitusliikkeet ovat suosittuja asiakkaiden keskuudessa niiden uima-altaiden takia:

 • Rimonim Galei Kinnereth Hotel
 • Leonardo Plaza Hotel Tiberias
 • Club Hotel Tiberias

Matkustajat, jotka yöpyivät näissä hotelleissa kohteessa Tiberias pitivät paikan päällä olevasta kuntokeskuksesta:

 • Caesar Premier Tiberias
 • Royal Plaza Hotel
 • Villa Europe 1917

Kohteeseen Tiberias tutustuminen


Tiberias on tunnettu kiertoajeluista ja uimisesta. Suosittuihin nähtävyyksiin kohteessa Tiberias ja sen lähellä kuuluu:

 • Pyhän Pietarin kirkko
 • Amdur Fine -galleria
 • Maimonidesin hauta
 • Tiberiasin venesatama
 • Hamat Tiberiasin kansallispuisto
 • Magdala
 • Genesaretinjärvi

Kun järjestät lomaa kohteeseen Tiberias, voit varata ebookersin kautta myös sopivat lennot kohteeseen Haifa (HFA). Voit rajata hakuasi välilaskujen, lentoyhtiön tai lähtöajan mukaan löytääksesi itsellesi parhaimman vaihtoehdon.


Milloin on paras aika vierailla kohteessa Tiberias?


Jos harkitset parasta mahdollista aikaa matkustaa kohteeseen Tiberias, saatat hyötyä näistä vuodenajan säätä koskevista tiedoista lomaasi suunnitellessasi. Elokuu ja heinäkuu ovat yleensä lämpimimmät kuukaudet kohteessa Tiberias, kun taas kylmimmät kuukaudet ovat yleensä tammikuu ja helmikuu. Joulukuu ja tammikuu ovat sateisimmat kuukaudet, kun taas kesäkuu ja heinäkuu ovat kuivimmat.


Tässä on katsaus kohteen keskimääräiseen sademäärään ja lämpötilaan:

 • Keskimääräinen lämpötila päivisin tammikuusta maaliskuuhun on 23°C ja öisin 9°C. Kauden keskimääräinen sademäärä on 10 cm.
 • Jos vierailet huhtikuun ja kesäkuun välisenä aikana, voit odottaa keskimääräisen lämpötilan olevan 30°C päivisin ja 13°C öisin. Keskimääräinen sademäärä tänä aikana on 1 cm.
 • Keskimääräinen lämpötila päivisin heinäkuusta syyskuuhun on 32°C ja öisin 22°C. Kauden keskimääräinen sademäärä on 0 cm.
 • Keskimääräinen lämpötila päivisin lokakuusta ja joulukuuhun on 30°C ja 11°C öisin. Kauden keskimääräinen sademäärä on 9 cm.
 • Vuoden keskimääräinen sademäärä kohteessa Tiberias on 20 cm.
*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.