Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Ensi viikonloppuna
25.9. - 27.9.

Varatuimmat hotellit Limassol

126 €
Mediterranean Beach Hotel

Mediterranean Beach Hotel

4.0 kautta 5.0 71 Amathus Avenue, Agios Tychonas, Limassol
Mediterranean Beach Hotel on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Amathusin ranta on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 5 ravintolaa. Tässä vuonna 1991 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 292 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kalustetun parvekkeen.
200 €
GrandResort

GrandResort

5.0 kautta 5.0 Amathus Area, Limassol, Limassolin alue
GrandResort on saanut hyvää palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Amathusin rauniot. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja 5 ravintolaa. Tässä vuonna 1992 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 255 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
144 €
Crowne Plaza Limassol

Crowne Plaza Limassol

4.0 kautta 5.0 Promachon Eleftherias 2, Agios Athanasios, Limassol
Crowne Plaza Limassol on saanut hyvää palautetta sijainnistaan lähellä kaikkea. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Dasoudin ranta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja 2 ravintolaa. Tässä 4 tähden hotellissa on 144 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
360 €
Four Seasons Hotel

Four Seasons Hotel

5.0 kautta 5.0 Leoforos Amathountos 67-69, Agios Tychon, Limassol
Four Seasons Hotel on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Amathusin ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 4 ravintolaa. Tässä vuonna 1993 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 296 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja televisiot.
381 €
Amara – Sea Your Only View ™

Amara – Sea Your Only View ™

5.0 kautta 5.0 95 Amathus Avenue, Limassol, Limassolin alue
Amara – Sea Your Only View ™ on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Amathusin rauniot. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen valet-pysäköinnin. Tässä 5 tähden hotellissa on 207 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen/pation.
156 €
Alasia Hotel

Alasia Hotel

4.5 kautta 5.0 6 Haidari Street, Limassol
Alasia Hotel on saanut mahtavaa palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Limassolin venesatama. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, 2 ravintolaa ja 2 baaria. Tässä vuonna 2012 rakennetussa 4,5 tähden hotellissa on 61 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvät kylpyammeet.
97 €
Kapetanios Odysseia Hotel

Kapetanios Odysseia Hotel

3.0 kautta 5.0 Enaerios Complex, 28th October & Makarios III Ave, Limassol
Kapetanios Odysseia Hotel on saanut mahtavaa palautetta rantasijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Limassolin eläintarha. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 2 ravintolaa. Tässä 3 tähden hotellissa on 159 huonetta 7 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.
76 €
Pefkos Hotel

Pefkos Hotel

2.0 kautta 5.0 Mishiaouli and Kavazoglou 70, Limassol
Pefkos Hotel on saanut loistavaa palautetta hinta-laatu-suhteestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Limassolin vesimuseo. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja allasbaari. Tässä 2 tähden hotellissa on 110 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen.
190 €
The Royal Apollonia

The Royal Apollonia

5.0 kautta 5.0 Georgiou A, Str Patamos Germasogias, Limassol
The Royal Apollonia on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Galatexin ranta on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 3 ravintolaa. Tässä vuonna 1972 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 204 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvät kylpyammeet.
197 €
St Raphael Resort

St Raphael Resort

5.0 kautta 5.0 502 Leoforos Amathountos, Limassol, Limassolin alue
St Raphael Resort on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Amathusin ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja 2 ulkouima-allasta. Tässä vuonna 1987 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 272 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja satelliittikanavat.
300 €
Amathus Beach Hotel Limassol

Amathus Beach Hotel Limassol

5.0 kautta 5.0 75 Amathounta Avenue, Agios Tychon, Limassol
Amathus Beach Hotel Limassol on saanut mahtavaa palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Amathusin ranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 ulkouima-allasta ja 5 ravintolaa. Tässä vuonna 1973 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 239 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja television.
Hae hinnat
Alinea Suites Limassol Center

Alinea Suites Limassol Center

3.5 kautta 5.0 107 Ellados, Limassol, Limassol
Alinea Suites Limassol Center sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Cyprus University of Technology. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä aamiaisen (lisämaksusta) ja kuivapesulapalvelut. Tässä 3,5 tähden huoneistohotellissa on 30 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja tablettitietokoneen.
55 €
Tycoon Hotel Apartments

Tycoon Hotel Apartments

3.0 kautta 5.0 19 Ambelakion Street, Potamos Germasogeias, Limassol
Tycoon Hotel Apartments on saanut loistavaa palautetta huoneistojen siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Galatexin ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 3 baaria. Tässä 3 tähden huoneistohotellissa on 14 huoneistoa 3 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.
104 €
Ajax Hotel

Ajax Hotel

4.0 kautta 5.0 Georgiou Neophytou & D. Nicolaou St., Limassol
Ajax Hotel on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Dasoudin ranta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, täyden palvelun kylpylä ja sisäuima-allas. Tässä vuonna 1991 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 171 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.
Hae hinnat
Vesipuiston Lomakerho 006

Vesipuiston Lomakerho 006

ARIADNIS, Limassol, Limassolin alue
Tämä huoneistohotelli sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Amathusin ranta. Majoitusliikkeessä on saatavilla sisäuima-allas, kuntokeskus ja poreallas. Huoneisto tarjoaa yksityisen porealtaan ja keittiön.

Parhaat halvat hotellit ja majoitukset Limassol

Näytä kaikki

Parhaat luksushotellit Limassol

Näytä kaikki

Kohteen Limassol hotellit


Harkitsetko retkeä kohteeseen Limassol? Jos haluat löytää majoitusliikkeen, joka on lähellä nähtävyyksiä, voit antaa lomapäiväsi ja käyttää hakutulosten vieressä olevia suodattimia löytääksesi majoituspaikan, joka on lähellä alueen nähtävyyksiä kuten Limassolin linna. Voit valita 91 hotellista ja muusta majoitustilasta kohteessa Limassol löytääksesi parhaiten sopivan yöpymispaikan.


Etsitpä sitten halpoja hotelleja kohteessa Limassol, koko perheelle sopivia majoitusliikkeitä tai paikkoja, joihin voit ottaa lemmikkisi mukaan, Limassol tarjoaa runsaasti erilaisia majoituspaikkoja, jotta sinä löydät itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon:

 • 10 lentokenttähotellia
 • 13 halpaa hotellia
 • 54 lapsiystävällistä hotellia
 • 9 luksushotellia
 • 8 lemmikkiystävällistä hotellia

Suosittuja hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Limassol


Kun etsit yöpymispaikkaa kohteessa Limassol, voit löytää ebookersin sivustolta hotellin, joka tarjoaa palveluja kuten internetyhteyden, ilmaiset lentokenttäkuljetukset tai uima-altaan. Voit käyttää suodattimia rajataksesi hakuasi, jotta näet vain sinulle tärkeät palvelut, kuten ilmastoinnin ja huoneessa olevan keittiön.


Asiakkaat pitävät näistä hotelleista kohteessa Limassol niiden ilmaisen aamupalan takia:

 • Alasia Hotel
 • Navarria Hotel
 • Poseidonia Beach Hotel

Nämä kohteen Limassol hotellit ovat suosittuja asiakkaiden keskuudessa niiden uima-altaiden takia:

 • Mediterranean Beach Hotel
 • Crowne Plaza Limassol
 • Kapetanios Odysseia Hotel

Asiakkaat, jotka yöpyivät näissä hotelleissa kohteessa Limassol pitivät paikan päällä olevasta kuntosalista:

 • Londa Hotel
 • Four Seasons Hotel
 • Alasia Hotel

Kohteeseen Limassol tutustuminen


Limassol on tunnettu rannoistaan, huvivenesatamastaan ja ravintoloista. Suosittuihin nähtävyyksiin kohteessa Limassol ja sen lähellä kuuluu:

 • Limassolin linna
 • Sankareiden aukio
 • Cyprus University of Technology
 • Rantapromenadi
 • Limassolin alueen arkeologinen museo
 • Limassolin yleinen puutarha
 • Limassolin eläintarha

Kun suunnittelet lomaasi kohteessa Limassol, voit varata ebookersin kautta myös sopivat lennot kohteeseen Pafos (PFO-Pafoksen kansainvälinen lentokenttä). Voit rajata hakuasi välilaskujen, lentoyhtiön tai lähtöajan mukaan löytääksesi tarpeitasi vastaavan vaihtoehdon.


Milloin on paras aika vierailla kohteessa Limassol?


Jos mietit parasta mahdollista aikaa vierailla kohteessa Limassol, saatat hyötyä näistä vuodenajan säätä koskevista tiedoista lomaasi suunnitellessasi. Elokuu ja heinäkuu ovat yleensä lämpimimmät kuukaudet kohteessa Limassol, kun taas kylmimmät kuukaudet ovat yleensä tammikuu ja helmikuu. Tammikuu ja joulukuu ovat sateisimmat kuukaudet, kun taas syyskuu ja huhtikuu ovat kuivimmat.


Tässä on yleiskatsaus kohteen keskimääräiseen sademäärään ja lämpötilaan:

 • Keskimääräinen lämpötila päivisin tammikuusta maaliskuuhun on 20°C ja öisin 8°C. Kauden keskimääräinen sademäärä on 19 cm.
 • Jos vierailet huhtikuun ja kesäkuun välisenä aikana, voit odottaa keskimääräisen lämpötilan olevan 30°C päivisin ja 11°C öisin. Keskimääräinen sademäärä tänä aikana on 4 cm.
 • Keskimääräinen lämpötila päivisin heinäkuusta syyskuuhun on 29°C ja öisin 9°C. Kauden keskimääräinen sademäärä on 16 cm.
 • Keskimääräinen sademäärä vuodessa kohteessa Limassol on 39 cm.

Viimeksi varatut hotellit Limassol

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.