Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia

Katso hotellien hinnat kohteessa Limassolin alue

Suosituimmat hotellit Limassolin alue

70 €
Forest Park Hotel

Forest Park Hotel

4.0 kautta 5.0 62 Spyrou Kyprianou Street, Platres
Forest Park Hotel on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Painted Churches in the Troodos Region. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja täyden palvelun kylpylän. Tässä 4 tähden hotellissa on 137 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kalustetun parvekkeen.
126 €
Mediterranean Beach Hotel

Mediterranean Beach Hotel

4.0 kautta 5.0 71 Amathus Avenue, Agios Tychonas, Limassol
Mediterranean Beach Hotel on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Amathusin ranta on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 5 ravintolaa. Tässä vuonna 1991 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 292 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kalustetun parvekkeen.
200 €
GrandResort

GrandResort

5.0 kautta 5.0 Amathus Area, Limassol, Limassolin alue
GrandResort on saanut hyvää palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Amathusin rauniot. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja 5 ravintolaa. Tässä vuonna 1992 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 255 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
144 €
Crowne Plaza Limassol

Crowne Plaza Limassol

4.0 kautta 5.0 Promachon Eleftherias 2, Agios Athanasios, Limassol
Crowne Plaza Limassol on saanut hyvää palautetta sijainnistaan lähellä kaikkea. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Dasoudin ranta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja 2 ravintolaa. Tässä 4 tähden hotellissa on 144 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
231 €
Columbia Beach Resort

Columbia Beach Resort

5.0 kautta 5.0 Columbia Beach Resort, Pissouri Bay, Pissouri
Columbia Beach Resort on saanut loistavaa palautetta rantasijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Painted Churches in the Troodos Region. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja 2 ulkouima-allasta. Tässä vuonna 2002 rakennetussa 5 tähden lomakylässä on 169 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen kiinteän internetyhteyden ja parvekkeet/patiot.
360 €
Four Seasons Hotel

Four Seasons Hotel

5.0 kautta 5.0 Leoforos Amathountos 67-69, Agios Tychon, Limassol
Four Seasons Hotel on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Amathusin ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 4 ravintolaa. Tässä vuonna 1993 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 296 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja televisiot.
330 €
Parklane, a Luxury Collection Resort & Spa, Limassol

Parklane, a Luxury Collection Resort & Spa, Limassol

5.0 kautta 5.0 11 Giannou Kranidioti Street, Pyrgos, Limassol
Parklane, a Luxury Collection Resort & Spa, Limassol on saanut loistavaa palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike on kokouskeskuksen yhteydessä, ja Amathusin ranta sijaitsee lähettyvillä. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja 3 ulkouima-allasta. Tässä 5 tähden hotellissa on 274 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-television.
381 €
Amara – Sea Your Only View ™

Amara – Sea Your Only View ™

5.0 kautta 5.0 95 Amathus Avenue, Limassol, Limassolin alue
Amara – Sea Your Only View ™ on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Amathusin rauniot. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen valet-pysäköinnin. Tässä 5 tähden hotellissa on 207 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen/pation.
71 €
New Helvetia Hotel

New Helvetia Hotel

3.0 kautta 5.0 6, Helvetia Street, Platres
New Helvetia Hotel on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Painted Churches in the Troodos Region. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä 3 tähden hotellissa on 39 huonetta 2 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen.
156 €
Alasia Hotel

Alasia Hotel

4.5 kautta 5.0 6 Haidari Street, Limassol
Alasia Hotel on saanut mahtavaa palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Limassolin venesatama. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, 2 ravintolaa ja 2 baaria. Tässä vuonna 2012 rakennetussa 4,5 tähden hotellissa on 61 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvät kylpyammeet.
97 €
Kapetanios Odysseia Hotel

Kapetanios Odysseia Hotel

3.0 kautta 5.0 Enaerios Complex, 28th October & Makarios III Ave, Limassol
Kapetanios Odysseia Hotel on saanut mahtavaa palautetta rantasijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Limassolin eläintarha. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 2 ravintolaa. Tässä 3 tähden hotellissa on 159 huonetta 7 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.
76 €
Pefkos Hotel

Pefkos Hotel

2.0 kautta 5.0 Mishiaouli and Kavazoglou 70, Limassol
Pefkos Hotel on saanut loistavaa palautetta hinta-laatu-suhteestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Limassolin vesimuseo. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja allasbaari. Tässä 2 tähden hotellissa on 110 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen.
190 €
The Royal Apollonia

The Royal Apollonia

5.0 kautta 5.0 Georgiou A, Str Patamos Germasogias, Limassol
The Royal Apollonia on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Galatexin ranta on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 3 ravintolaa. Tässä vuonna 1972 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 204 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvät kylpyammeet.
197 €
St Raphael Resort

St Raphael Resort

5.0 kautta 5.0 502 Leoforos Amathountos, Limassol, Limassolin alue
St Raphael Resort on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Amathusin ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja 2 ulkouima-allasta. Tässä vuonna 1987 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 272 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja satelliittikanavat.
300 €
Amathus Beach Hotel Limassol

Amathus Beach Hotel Limassol

5.0 kautta 5.0 75 Amathounta Avenue, Agios Tychon, Limassol
Amathus Beach Hotel Limassol on saanut mahtavaa palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Amathusin ranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 ulkouima-allasta ja 5 ravintolaa. Tässä vuonna 1973 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 239 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja television.

Etsi hotellitarjous kohteessa Limassolin alue

Kohteessa Limassolin alue löytyy niin paljon majoitusvaihtoehtoja, että joudut helposti valinnanvaikeuden eteen niitä etsiessäsi. Hyvällä hakukoneella löydät etsimäsi kuitenkin helposti ja voit varata halvan majoituksen kohteesta Limassolin alue hetkessä. Voit tarkastella hotelleja yksityiskohtaisessa karttanäkymässä, jotta tiedät tarkalleen, mitkä nähtävyydet sijaitsevat minkäkin hotellin lähistöllä.

Voit itse asiassa jopa etsiä majoituspaikkaa tiettyjen nähtävyyksien ja maamerkkien lähistöltä, ja suodattaa hakutuloksia hinnan tai tähtiluokituksen mukaan. Kattavien hotellikuvausten avulla voit päättää nopeasti ja helposti, mitkä huoneet ja palvelut vastaavat parhaiten tarpeitasi ja lomatoiveitasi.

 

Matkustaminen majoituksellesi kohteessa Limassolin alue

Matkustit paikan päälle sitten läheltä tai kaukaa, on hyvä varata kuljetukset hotellillesi kohteessa Limassolin alue etukäteen. Lennot kohteeseen Limassolin alue löytyvät nopeasti ja näet saman tien, mitkä saatavilla olevista lentoyhtiöistä ja reiteistä ovat nopeimpia ja edullisimpia.

Voit sen jälkeen tutustua myös autonvuokraustarjouksiimme järjestääksesi ajoneuvon odottamaan laskeutumistasi, jotta pääset siirtymään saumattomasti lentokentältä hotellille. Omalla autolla pääset myös helposti tutustumaan lähialueisiin ja tehdä päiväretkiä naapurikyliin ja kaupunkeihin. Tutustu kohteeseesi omalla tavallasi ja tahdillasi.

 

Tekemistä läheltä hotelliasi kohteessa Limassolin alue

Jos totta puhutaan, on yksi loman kohokohdista juuri se, ettei tarvitse tehdä mitään. Jo pelkkä majapaikassa loikoilu ja rentoutuminen on tarpeeksi tekemistä! Kohteessa Limassolin alue riittää kuitenkin paljon tekemistä ja nähtävää, joten jos kaipaat ideoita, mitä lomalla kannattaa tehdä, voit tutustua Aktiviteetit-hakutyökaluumme. Sen avulla saat listan nähtävyyksistä ja aktiviteeteista varaamasi majoituksen läheltä kohteessa Limassolin alue, etsit sitten seikkailua tai koko perheen kohteita.

Viimeisimmät hotelliarvostelut kohteessa Limassolin alue

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.