Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Eri majoitusmuodot kohteessa Faro

Viiden ja neljän tähden hotellit + lennot kohteessa Faro

Kolmen ja kahden tähden hotellit + lennot kohteessa Faro

Loma-asunnot + lennot kohteessa Faro

B&B + lennot kohteessa Faro

Matkapaketit kohteeseen Faro

Parhaat lomapaketit kohteeseen Faro

Faro – Matkat

Irtaudu arkihuolista ja järjestä itsellesi mahtava matka kohteeseen Faro – apunasi on ebookers.

Faro – Matkat

Olitko tietoinen, että tällä alueella asuu 41 000 ihmistä? Tulet varmasti tutustumaan muutamaan ennen kuin suuntaat takaisin kotiin!

Suuntaamalla siitä 220 km luoteeseen saavut koko valtion pääkaupunkiin (Lissabonin alue). Jos sitä vastoin seikkailet 12 km luoteeseen, pääset tutustumaan lähimpään kaupunkiin, joka on Almancil.

Koska viimeksi olit piknikillä puistossa? Antonio Sergion puisto on paikka, jossa voit rentoutua ja nauttia hyvästä seurasta.

Lomalle lähdetään ennen kaikkea rentoutumaan, ja monille matkailijoille tämä tarkoittaa suuntaamista meren rannalle. Valitse määränpääksesi joko Praia da Ilha de Faron ranta tai Praia da Ilha da Culatran ranta, tai näe halutessasi molemmat! Ota tämän jälkeen suunnaksesi Ilha da Barreta (ranta) nähdäksesi enemmän alueen rannikkoa.

Jos haluat oppia lisää historiasta, ota suunnaksi Faron juutalaisten perinnekeskus ja tutustu sen mielenkiintoisiin kokoelmiin. Kysy lisätietoja henkilökunnalta tai osallistu opastetulle kierrokselle, niin et jää mistään paitsi.

Centro Ciência Viva do Algarve tarjoaa uusinta tietoa innovaatioista ja paljon nähtävää tieteestä kiinnostuneille.

Nykyään kenenkään ei enää ole pakko matkata maailman kaukaisimpiin kolkkiin voidakseen ihmetellä luonnon ja ihmiskunnan historian monia ihmeitä. Voit yksinkertaisesti vierailla paikoissa kuten Museo Arqueológico de Faro ja Museu Regional Do Algarve, joissa on esillä hämmästyttävä kokoelma erikoisia näyttelyesineitä ja löydöksiä käteväsi samassa rakennuksessa.

Arc da Vila ja Faron vanhakaupunki vievät sinut kauas menneisyyteen. Vieraillessasi katsomassa niiden vaikuttavia kokoelmia ymmärrät paremmin ja tutustut todella tämän seudun historiaan. Siinä tapauksessa, että historian nälkäsi vain yltyy, käypä myös kohteissa Faron kaupungintalo ja Milreun roomalaisrauniot.

Voit oppia paljon merkittävistä henkilöistä, jotka joskus ovat kutsuneet kohteita Palácio Episcopal de Faro ja Palácio de Estoi kodikseen. Otapa selvää kiertokäynneistä näihin mahtaviin residensseihin, jos haluaisit poiketa myös sisään näkemään kaikki yksityiskohdat.

Vaikka et olisikaan uskonnollinen, paikat, kuten Igreja do Carmo ja Faron katedraali, ovat mukavan rauhallisia vierailukohteita. Haluatko tutustua tarkemmin matkakohteesi kulttuuriin? Silloin kohteeksi kannattaa valita Ermida de Nossa Senhora da Guia (kirkko) ja Igreja da Misericórdia.

Vaikka ohjelmasi olisi kuinka täyteen ahdettu, yritä löytää aikaa myös aukioilla ja toreilla kävelyyn. Praça da Cidade Velha on hyvä paikka kaupungin tunnelmasta nauttimiseen.

Puuttuuko matkalaukustasi joitain matkalla tarvittavia perustarvikkeita? Ei hätää, Forum Algarve -ostoskeskus on paikka, josta voit löytää kaiken tarvitsemasi.

Vipattaako menojalka? Eri vaihtoehtoja selatessasi muista ottaa huomioon Faron kaupunginteatteri ja sen ohjelmakalenteri. Jos mikään ei herätä mielenkiintoasi, ACTA - A Companhia de Teatro do Algarve -teatteri voi olla enemmän sinun makuusi.

Faro – Hotellit

Voit varata majoituksesi heti, kun tiedät matkapäiväsi. ebookersin sivustolla tarjolla olevan yli 28 majoitusliikkeen ansiosta majapaikan valitseminen on lastenleikkiä.

Jos haet lomallesi yksinkertaista majoitusvaihtoehtoa etkä kaipaa ylellisiä ekstroja, Hotel Sol Algarve osoitteessa Rua Infante Dom Henrique 52 miellyttää sinua varmasti. Toinen majoitusliike, joka tarjoaa asiakkailleen hienoa palvelua hyväksyttävään hintaan, on osoitteessa Estrada Senhora Saude, 24 sijaitseva Alnacir. Jos toiveenasi kuitenkin on nauttia parhaasta mahdollisesta palvelusta lomapäivien aikana, Four Seasons Fairways ja Monte da Quinta Resort ovat varma valinta. Voit jättää stressin kotiin ja antaa näiden laatuhotellien etevän henkilökunnan pitää sinusta huolta.

Parhaat matka-aktiviteetit kohteeseen Faro

Katso kaikki 4 aktiviteettia kohteessa Faro

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Faro

Näytä kaikki 227 majoitusliikettä kohteessa Faro
Hotel Faro & Beach Club

Hotel Faro & Beach Club

Praca D Francisco Gomes 2, Faro
  4.0 kautta 5.0
   
   
  4,3/5 (38 arvostelua)

  Hotel Faro & Beach Club on saanut loistavaa palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Faron vanhakaupunki. ...

  Hotel Faro & Beach Club85 €

  Hotel Faro & Beach Club85 €
  EVA SENSES HOTEL

  EVA SENSES HOTEL

  Avenida da Republica, 1, Faro
   4.0 kautta 5.0
    
    
   4,1/5 (72 arvostelua)

   EVA SENSES HOTEL on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Ria Formosan luonnonpuisto. ...

   EVA SENSES HOTEL86 €

   EVA SENSES HOTEL86 €

   ^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2018–31.12.2018 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

   *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.