Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Rimini

64 €
Erbavoglio Hotel

Erbavoglio Hotel

4.0 kautta 5.0 Viale Tripoli 211, Rimini, RN
Erbavoglio Hotel on saanut loistavaa palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Viale Regina Elena. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, baari ja kattoterassi. Tässä vuonna 2014 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 59 huonetta 8 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-television.
89 €
Hotel Aria

Hotel Aria

4.5 kautta 5.0 Viale Dandolo, 13, Rimini, RN
Hotel Aria on saanut loistavaa palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kokouskeskuksen yhteydessä, ja Riminin ranta on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä allasbaarin ja konferenssikeskuksen. Tässä vuonna 2014 rakennetussa 4,5 tähden hotellissa on 55 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.
47 €
Hotel Sovrana & Re Aqva SPA

Hotel Sovrana & Re Aqva SPA

4.0 kautta 5.0 Via Misurata, 14, Rimini, RN
Hotel Sovrana & Re Aqva SPA on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kokouskeskuksen yhteydessä, ja Viale Vespucci on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä täyden palvelun kylpylän ja baarin. Tässä vuonna 2008 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 51 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kalustetun parvekkeen.
90 €
Savoia Hotel Rimini

Savoia Hotel Rimini

4.5 kautta 5.0 Viale Lungomare Murri 13, Rimini, RN
Savoia Hotel Rimini on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Riminin ranta on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, 2 ravintolaa ja täyden palvelun kylpylä. Tässä 4,5 tähden hotellissa on 110 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
75 €
Hotel Select Suites & Spa

Hotel Select Suites & Spa

4.0 kautta 5.0 Viale Gramsci 89, Riccione, RN
Hotel Select Suites & Spa on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee kokouskeskuksen yhteydessä, ja Villa Franceschin modernin ja nykytaiteen galleria on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja täyden palvelun kylpylän. Tässä vuonna 2000 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 36 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pillowtop-patjat.
107 €
The Box Riccione

The Box Riccione

4.0 kautta 5.0 viale milano 54, Riccione
The Box Riccione on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Viale Ceccarini. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä 4 tähden hotellissa on 40 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja digitaali.
210 €
i-Suite Hotel

i-Suite Hotel

5.0 kautta 5.0 Viale Regina Elena 28, Rimini, RN
I-Suite Hotel on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Riminin ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ulkouima-altaan ja ravintolan. Tässä 5 tähden hotellissa on 54 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen.
Hae hinnat
Hotel Sabbia d'Oro

Hotel Sabbia d'Oro

2.0 kautta 5.0 5 Viale Timavo, Rimini
Hotel Sabbia d'Oro sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Arenas-vesipuisto. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ravintolan. Tässä 2 tähden hotellissa on 30 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
Hae hinnat
Villa Augustea

Villa Augustea

3.0 kautta 5.0 Viale Regina Elena 56, Rimini
Villa Augustea on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Riminin ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ulkouima-altaan ja ravintolan. Tässä 3 tähden hotellissa on 42 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja digitaali.
41 €
Hotel Regina Elena 57 & Oro Bianco Spa

Hotel Regina Elena 57 & Oro Bianco Spa

4.0 kautta 5.0 Viale Regina Elena, 57, Rimini, RN
Hotel Regina Elena 57 & Oro Bianco Spa on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Riminin ranta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, täyden palvelun kylpylä ja ulkouima-allas. Tässä 4 tähden hotellissa on 55 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa LCD-television ja minibaarin.

Autovuokraamojen parhaat tarjoukset kohteessa Rimini

Katso kaikki kohteen Rimini vuokra-autot

Rimini matkavinkit

Rimini ei ole hintaluokaltaan paljon Suomea halvempi, mutta hyviä ostospaikkoja toki löytyy. Edullisempia ostoksia haalivien kannattaa poiketa Coin–tavarataloon ja suureen Le Befane–ostoskeskukseen. Piazza Cavour-aukiolla järjestetään keskiviikkoisin ja lauantaisin markkinat. Vanhankaupungin corso d'Auguston–pääkadulta löytää hintavampia desing-putiikkeja.

Riminin ravintolavalikoima on monipuolinen. Rimini on tunnettu vilkkaasta yöelämästään ja baareja, diskoja ja yökerhoja löytyy runsaasti. Kesäisin rannoilla toimivat ulkoilmabaarit ovat hyvin suosittuja etenkin nuorten keskuudessa.

Rimini matkat

Rimini on Italian itärannikolla sijaitseva viehättävä, vanha kaupunki, jonka historia ulottuu yli 2000 vuoden taakse. Matkat Riminiin sopivat erityisesti rantaloman ystäville, sillä kaupungista löytyy peräti 15 kilometrin pituinen ranta, joka on hyvin hienohiekkainen ja loivasti syvenevä. Rannalta löytyy myös hyviä harrastusmahdollisuuksia, kuten rantalentopalloa ja polkuveneilyä, sekä ravintoloita ja baareja. Rannat on jaettu maksullisiin ja maksuttomiin alueisiin. 12 kilometrin päässä kaupungissa löytyy myös suosittu Aquafan–vesipuisto. Riminissä voi liikkua esimerkiksi polkupyörillä ja kaupungista löytyykin useita polkupyörävuokraamoja. Golfaajien kannattaa suunnata 15 kilometrin päässä sijaitsevan Villa Verrucchion 18-reikäiselle golfkentälle.

Sen lisäksi että Rimini tarjoaa aurinkoa ja uintikelejä, voi kaupungissa nauttia vilkkaasta yöelämästä sekä historiallisista nähtävyyksistä. Turismista huolimatta Rimini on hyvin tunnelmallinen italialainen kaupunki. Riminin vanhasta kaupungista löytyy paljon historiallisia nähtävyyksiä, joista tunnetuimpia ovat Augustuksen riemukaari, Tiberuksen silta, Amfiteatteri 100-luvulta, San Fancescon kirkko, Castel Sismondo, Palazza dell’Arengo e del Podesta ja Pyhän Johannes kastajan kirkko. Muita mainitsemisen arvoisia nähtävyyksiä ovat esimerkiksi Rocca Malatestianan linnoitus ja Malastestojen temppeli sekä lapsiperheiden suosikkikohde, delfinaario. Päiväretkikohteeksi kannattaa ottaa myös 30 kilometrin päässä sijaitseva minivaltio, San Marino.

Milloin kannattaa matkustaa

Matkat Riminiin kannattaa järjestää keväällä, kesällä tai syksyllä. Rimini on ainakin rantalomailijoille parhaimmillaan kesäkuukausina, jolloin päivälämpötila on 25-30 astetta.

Parhaat matka-aktiviteetit kohteeseen Rimini

Katso kaikki 1 aktiviteettia kohteessa Bologna

^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2019–31.12.2019 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.