Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Rimini matkavinkit

Rimini ei ole hintaluokaltaan paljon Suomea halvempi, mutta hyviä ostospaikkoja toki löytyy. Edullisempia ostoksia haalivien kannattaa poiketa Coin–tavarataloon ja suureen Le Befane–ostoskeskukseen. Piazza Cavour-aukiolla järjestetään keskiviikkoisin ja lauantaisin markkinat. Vanhankaupungin corso d'Auguston–pääkadulta löytää hintavampia desing-putiikkeja.

Riminin ravintolavalikoima on monipuolinen. Rimini on tunnettu vilkkaasta yöelämästään ja baareja, diskoja ja yökerhoja löytyy runsaasti. Kesäisin rannoilla toimivat ulkoilmabaarit ovat hyvin suosittuja etenkin nuorten keskuudessa.

Rimini matkat

Rimini on Italian itärannikolla sijaitseva viehättävä, vanha kaupunki, jonka historia ulottuu yli 2000 vuoden taakse. Matkat Riminiin sopivat erityisesti rantaloman ystäville, sillä kaupungista löytyy peräti 15 kilometrin pituinen ranta, joka on hyvin hienohiekkainen ja loivasti syvenevä. Rannalta löytyy myös hyviä harrastusmahdollisuuksia, kuten rantalentopalloa ja polkuveneilyä, sekä ravintoloita ja baareja. Rannat on jaettu maksullisiin ja maksuttomiin alueisiin. 12 kilometrin päässä kaupungissa löytyy myös suosittu Aquafan–vesipuisto. Riminissä voi liikkua esimerkiksi polkupyörillä ja kaupungista löytyykin useita polkupyörävuokraamoja. Golfaajien kannattaa suunnata 15 kilometrin päässä sijaitsevan Villa Verrucchion 18-reikäiselle golfkentälle.

Sen lisäksi että Rimini tarjoaa aurinkoa ja uintikelejä, voi kaupungissa nauttia vilkkaasta yöelämästä sekä historiallisista nähtävyyksistä. Turismista huolimatta Rimini on hyvin tunnelmallinen italialainen kaupunki. Riminin vanhasta kaupungista löytyy paljon historiallisia nähtävyyksiä, joista tunnetuimpia ovat Augustuksen riemukaari, Tiberuksen silta, Amfiteatteri 100-luvulta, San Fancescon kirkko, Castel Sismondo, Palazza dell’Arengo e del Podesta ja Pyhän Johannes kastajan kirkko. Muita mainitsemisen arvoisia nähtävyyksiä ovat esimerkiksi Rocca Malatestianan linnoitus ja Malastestojen temppeli sekä lapsiperheiden suosikkikohde, delfinaario. Päiväretkikohteeksi kannattaa ottaa myös 30 kilometrin päässä sijaitseva minivaltio, San Marino.

Milloin kannattaa matkustaa

Matkat Riminiin kannattaa järjestää keväällä, kesällä tai syksyllä. Rimini on ainakin rantalomailijoille parhaimmillaan kesäkuukausina, jolloin päivälämpötila on 25-30 astetta.

Löydä halvat matkat kohteeseen Rimini

ebookers tarjoaa monipuolisen kattauksen hotelleja, lentoja ja palveluita, joista kokoat hetkessä oman matkasi kohteeseen Rimini. Varaaminen on helppoa ja nopeaa, ja asiakaspalvelu auttaa sinua pulmatilanteissa. Alla on lisätietoja kohteen Rimini lomamatkoista ja matkapaketeista.

Kuinka paljon matkapaketit maksavat kohteeseen Rimini?

Juuri nyt kohteeseen Rimini saa erittäin edullisia pakettimatkoja. Koska voit koota matkapaketin kohteeseen Rimini itse, löydät siihen taatusti juuri sinulle sopivat lennot, hotellin ja palvelut edulliseen hintaan.

Voinko säästää auton vuokrassa jos vuokraan sen hotellin ja lennon yhteydessä

Kyllä. Pakettimatkat kohteeseen Rimini ovat yleensä halvempia kuin matkan osat erikseen, mikä tarkoittaa, että kaikki kannattaa varata kerralla. Alennusta saa kaikkiin yhdistelmiin; mitä enemmän pakettiin kuuluu, sitä enemmän voit saada alennusta. Toki ymmärrämme, että joskus matkan yksityiskohtia ei voi lyödä lukkoon. Silloin voit valita myös pelkät lennot, hotellin, vuokra-auton tai vaikka aktiviteetteja.

Miten löydän kohteen Rimini matkatarjoukset?

Edulliset matkatarjoukset kohteeseen Rimini löydät tämän sivun hakukoneella. Sinun tarvitsee vain syöttää siihen matkasi perustiedot ja napsauttaa “Hae”, niin saat hetkessä eteesi kattavan valikoiman edullisia matkapaketteja. Lennot ja hotellin valittuasi voit lisätä mukaan myös vuokra-auton, aktiviteetteja ja haluamasi lisäpalvelut. Kuten yllä jo tulikin mainittua, pakettihinta on yleensä halvempi kuin matkan osat erikseen.

Mikä on paras aika vuodesta matkustaa kohteeseen Rimini?

Kohteen Rimini suosituimmat kuukaudet ovat elokuu, heinäkuu, kesäkuu. Niiden aikaan paikan päällä on eniten väkeä, ja lento- ja hotellihinnat ovat huipussaan. Muina aikoina matkailijoita on vähemmän. Yleensä tämä tarkoittaa, että saat myös lomamatkat kohteeseen Rimini halvemmalla, joskin täysin varmaa se ei ole. Etenkin suuret tapahtumat voivat nimittäin aiheuttaa lyhyitä hintapiikkejä myös sesonkiaikojen ulkopuolella. Tästä johtuen parhaassa asemassa ovat ne, jotka voivat tarvittaessa siirtää matkaansa vähintään päivän tai pari.

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Rimini

Hae hinnat
The Box Riccione

The Box Riccione

4.0 kautta 5.0 viale milano 54, Riccione
The Box Riccione on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Viale Ceccarini. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä 4 tähden hotellissa on 40 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja digitaalikanavat.
60 €
Waldorf Palace Hotel

Waldorf Palace Hotel

4.0 kautta 5.0 Via Gran Bretagna 10, Cattolica, RN
Waldorf Palace Hotel on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Acquario Di Cattolican akvaario. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ulkouima-altaan ja ravintolan. Tässä 4 tähden hotellissa on 114 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.
36 €
Hotel Napoleon

Hotel Napoleon

2.0 kautta 5.0 Viale S. Francesco 1, Riccione, Provincia di Rimini
Hotel Napoleon on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Beach Village -vesipuisto. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä 2 tähden hotellissa on 32 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja ilmaiset hygieniatuotteet.
157 €
Hotel Lungomare

Hotel Lungomare

4.0 kautta 5.0 Viale Milano 7, Riccione, RN
Hotel Lungomare on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Viale Danten ostoskatu. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaiset kuljetukset rautatieasemalta majoitusliikkeeseen. Tässä 4 tähden hotellissa on 54 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa parvekkeen ja taulutelevision.
95 €
Hotel Imperiale

Hotel Imperiale

4.0 kautta 5.0 Viale Vespucci, 16, Rimini, RN
Hotel Imperiale on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan lähellä kaikkea. Majoitusliike sijaitsee kokouskeskuksen yhteydessä, ja Viale Vespucci on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 ravintolaa ja kuntokeskuksen. Tässä vuonna 1970 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 78 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
46 €
Hotel Polo

Hotel Polo

4.0 kautta 5.0 Viale A. Vespucci, 23, Rimini, RN
Hotel Polo on saanut loistavaa palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Viale Vespucci. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja kahvilan. Tässä 4 tähden hotellissa on 57 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja digitaalikanavat.
59 €
Hotel St. Gregory Park

Hotel St. Gregory Park

4.0 kautta 5.0 Via Lucio Lando, 40, Rimini, RN
Hotel St. Gregory Park on saanut loistavaa palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kokouskeskuksen yhteydessä, ja Riminin venesatama on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja concierge-palvelut. Tässä 4 tähden hotellissa on 70 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen.
68 €
Hotel Du Soleil

Hotel Du Soleil

4.0 kautta 5.0 Viale Regina Elena, 82, Rimini, RN
Hotel Du Soleil sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Riminin ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Tässä 4 tähden hotellissa on 68 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvät kylpyammeet.
68 €
Hotel Elizabeth

Hotel Elizabeth

4.0 kautta 5.0 Via Rovereto, 11, Bellaria-Igea Marina, RN
Hotel Elizabeth on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Bagno Delio 2. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä vuonna 1948 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 50 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa parvekkeen ja LCD-television.
118 €
Astoria Suite Hotel

Astoria Suite Hotel

4.0 kautta 5.0 Viale Amerigo Vespucci, 27, Rimini, RN
Astoria Suite Hotel on saanut loistavaa palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Viale Vespucci. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmaiset hotellinjohtajan kutsut ja 3 rantabaaria. Tässä 4 tähden residenssissä on 40 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.

Halvat meno-paluu lennot Rimini

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Autovuokraamojen parhaat tarjoukset kohteessa Rimini

Katso kaikki kohteen Rimini vuokra-autot

^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2019–31.12.2019 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.