Italia on saattanut asettaa COVID-19:stä johtuvia matkustusrajoituksia ja vaatimuksen oma-ehtoisesta karanteenista.

Rimini matkat ja lomat

Valitse vähintään kaksi tuotetta ja säästä matkastasi:

Seuraava matkasi kohteeseen Rimini ebookersilta

  • Selaa vuoden 2021 lomapakettitarjouksia nyt! Niistä löydät hotellin ja lennot tai hotellin ja auton sisältäviä paketteja alennettuun hintaan. Varaa täydellinen matkasi yhdestä ja samasta paikasta!
  • Olet onnenpekka! Mahtavia tarjouksia upeista majoitusliikkeistä. Selaa majoitusvaihtoehtoja yllä olevalla hakutoiminnolla.
  • Tarjoamme ilmaisen peruutuksen useimmissa hotelleissa, jos suunnitelmasi muuttuvat*

Lue lisää COVID-19-tietosivulta.

Löydä tähän hetkeen juuri sinulle sopiva matka!

*Joissain hotelleissa peruutus on tehtävä viimeistään 24–48 tuntia ennen sisäänkirjautumista. Lisätietoja sivustolla.

Löydä itsellesi täydellinen lomamatka kohteesta Rimini

Jos Rimini on valikoitunut kohteeksesi seuraavalle kaupunkilomallesi, teet reissusta unohtumattoman ja itsesi näköisen helposti. Helppokäyttöisten hakutyökalujen avulla voit tarkastella monenlaisia hotellivaihtoehtoja sekä nopeimpia ja halvimpia lentoja vaivatta. Kohteen Rimini lomamatkat ovat niin monipuoliset, että matkapaketteja löytyy jokaiseen budjettiin, etsit sitten ylellistä kaupunkikämppää keskustasta tai budjettiystävällisempää majoitusta urbaanille seikkailullesi. Tämän lisäksi voit järjestää myös kuljetukset ja aktiviteetit samalta sivustolta!

 

Saa enemmän vähemmällä: lomatarjoukset Rimini

Kohteen Rimini lomien hinnat päivitetään jatkuvasti, joten saat tyylikkään kaupunkiloman edullisesti ja helposti. Syötä hakukoneeseen vain valitsemasi päivämäärät, ja saat nopeasti listan kohteen Rimini hotelleista, jotka ovat saatavilla matkustuspäivinäsi. Tarkkojen hotellikuvausten ja kuvien avulla päätöksen tekeminen on myös helppoa. Seuraavaksi voitkin sitten valita lentosi, sillä voit säästää jopa 7.7%^ matkasi kokonaishinnasta, jos varaat lennot ja hotellit samalla kertaa. Ja jos pystyt tämän lisäksi joustamaan matkustuspäivissäsi, saatat löytää vielä parempia lomatarjouksia kohteesta Rimini, sillä hinnat vaihtelevat eri päivien välillä joskus huomattavasti.

 

Vietä hauska matka lomakohteessa Rimini

Kaupunkilomalla pärjää yleensä helposti julkisten kulkuvälineiden ja omien jalkojen avulla. Jos kuitenkin haluat vierailla kaupungin ulkopuolella ja tehdä päiväretkiä lähialueille, voi olla hyvä idea vuokrata auto. Tutustumalla saatavilla oleviin autonvuokraustarjouksiin voit kierrellä lähialueilla vapaasti ja varata menopelin odottamaan heti lentosi laskeutumista. Voit tutustua myös paikallisiin nähtävyyksiin Aktiviteetit-hakukoneella päättääksesi, mitä sinä haluat lomasi aikana tehdä ja nähdä.

Matkavinkit kohteeseen Rimini

Rimini ei ole hintaluokaltaan paljon Suomea halvempi, mutta hyviä ostospaikkoja toki lytyy. Edullisempia ostoksia haalivien kannattaa poiketa Coin–tavarataloon ja suureen Le Befane–ostoskeskukseen. Piazza Cavour-aukiolla järjestetään keskiviikkoisin ja lauantaisin markkinat. Vanhankaupungin corso d'Auguston–pääkadulta lytää hintavampia desing-putiikkeja.

Riminin ravintolavalikoima on monipuolinen. Rimini on tunnettu vilkkaasta yelämästään ja baareja, diskoja ja ykerhoja lytyy runsaasti. Kesäisin rannoilla toimivat ulkoilmabaarit ovat hyvin suosittuja etenkin nuorten keskuudessa.

Rimini matkat

Rimini on Italian itärannikolla sijaitseva viehättävä, vanha kaupunki, jonka historia ulottuu yli 2000 vuoden taakse. Matkat Riminiin sopivat erityisesti rantaloman ystäville, sillä kaupungista lytyy peräti 15 kilometrin pituinen ranta, joka on hyvin hienohiekkainen ja loivasti syvenevä. Rannalta lytyy mys hyviä harrastusmahdollisuuksia, kuten rantalentopalloa ja polkuveneilyä, sekä ravintoloita ja baareja. Rannat on jaettu maksullisiin ja maksuttomiin alueisiin. 12 kilometrin päässä kaupungissa lytyy mys suosittu Aquafan–vesipuisto. Riminissä voi liikkua esimerkiksi polkupyrillä ja kaupungista lytyykin useita polkupyrävuokraamoja. Golfaajien kannattaa suunnata 15 kilometrin päässä sijaitsevan Villa Verrucchion 18-reikäiselle golfkentälle.

Sen lisäksi että Rimini tarjoaa aurinkoa ja uintikelejä, voi kaupungissa nauttia vilkkaasta yelämästä sekä historiallisista nähtävyyksistä. Turismista huolimatta Rimini on hyvin tunnelmallinen italialainen kaupunki. Riminin vanhasta kaupungista lytyy paljon historiallisia nähtävyyksiä, joista tunnetuimpia ovat Augustuksen riemukaari, Tiberuksen silta, Amfiteatteri 100-luvulta, San Fancescon kirkko, Castel Sismondo, Palazza dell’Arengo e del Podesta ja Pyhän Johannes kastajan kirkko. Muita mainitsemisen arvoisia nähtävyyksiä ovat esimerkiksi Rocca Malatestianan linnoitus ja Malastestojen temppeli sekä lapsiperheiden suosikkikohde, delfinaario. Päiväretkikohteeksi kannattaa ottaa mys 30 kilometrin päässä sijaitseva minivaltio, San Marino.

Milloin kannattaa matkustaa

Matkat Riminiin kannattaa järjestää keväällä, kesällä tai syksyllä. Rimini on ainakin rantalomailijoille parhaimmillaan kesäkuukausina, jolloin päivälämptila on 25-30 astetta.

0

Suosituimmat aktiviteetit – Rimini

Lisää Rimini hotelleja

Etkö löydä etsimääsi?
Näytä kaikki saatavilla olevat majoitusliikkeet kohteessa Rimini
Näytä kaikki majoitusliikkeet
Alin löytämämme hinta viimeisten 24 tunnin aikana 1 yölle ja 2 aikuiselle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.