Lennot Firenze

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Hae halvat lennot kohteen Firenze suosituimpiin kaupunkeihin

Halvat menopaluulennot Firenze

Halvimmat viimeisten 7 päivän aikana löydetyt hinnat kohteeseen Firenze olivat annetulla aikavälillä 83 € (yhdensuuntaiset lennot) ja 111 € (menopaluu). Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

SAS
Air Baltic
KLM
Air France
Lufthansa
Lufthansa
SAS
Finnair
Lufthansa
Lufthansa
KLM
Air France

Lento ja hotelli -tarjoukset kohteeseen Firenze

Firenze – Lomat Economy-lennoilla

Villa Cora
NH Collection Firenze Porta Rossa
Bernini Palace
Portrait Firenze - Lungarno Collection
Helvetia & Bristol Firenze – Starhotels Collezione
Palazzo Montebello

Halvat lennot kohteeseen Firenze

Mistä löydän halvimmat lennot kohteeseen Firenze?

Halvimmat lennot kohteeseen Firenze löydät ebookersin lentohakukoneesta. Löydät helposti parhaat lentotarjoukset ja voit varata edulliset lennot helposti vertaamalla hintoja ja lentoyhtiöitä. Hakukonetta on todella vaivatonta käyttää. Syötä vain lähtöpaikka ja kohteen nimi, haluamasi matkustuspäivät ja kuinka monta henkilöä matkustaa. Klikkaamalla ‘hae’ etsimme sinulle halvimmat lennot kohteeseen Firenze.

Mikä on halvin hinta lennolle kohteeseen Firenze?

Halvin lento kohteesta Helsinki (HEL) kohteeseen Firenze (FLR) maksaa tällä hetkellä edestakaisena lentona ainoastaan 111 € tai yhdensuuntaisena puolestaan 83 €.

Milloin on paras aika matkustaa kohteeseen Firenze?

Lentojen hintojen vaihtelu riippuu matkasi ajankohdasta sekä miten ajoissa teet lennon varauksen. Yleisesti ottaen saat lentoliput halvalla, kun matkustat sesongin ulkopuoliseen aikaan. Tämä pätee myös kotimaan matkailuun, sillä paras aika matkustaa Suomessa on yleisten pyhäpäivien ja juhlien ulkopuolella. Myös koulujen lomien aikaan kotimaan lennot saattavat olla erittäin haluttuja, jolloin lennot Helsinkiin tai Tampereelle on hyvä varata kiireettömämpään aikaan. Suositut lennot Kittilään. Ouluun tai Rovaniemelle on hyvä suunnitella loma-aikojen ulkopuolelle. Halvin aika matkustaa kohteeseen Firenze edestakaisella lennolla on heinäkuussa ja yhdensuuntaisella lennolla puolestaan kesäkuussa.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Firenze?

Kohteeseen Firenze lentää jopa 12 lentoyhtiötä, joiden väliltä voit valita itsellesi parhaan vaihtoehdon. Hakukoneellamme näet helposti kaikki lentoyhtiöt ja valitset sinulle sopivimman lentomatkan seuraavien lentoyhtiöiden valikoimasta: SAS, Air Baltic, KLM, Air France, Lufthansa, Finnair.

Voiko kohteen Firenze lentoja perua COVID-19 tilanteen vuoksi?

Lennon peruminen COVID-19 tilanteen vuoksi kohteeseen Firenze voi olla mahdollista. Voit tarkastaa tililtäsi varauksesi tilan. Jos sinulla on mitä tahansa muita kysymyksiä liittyen aiheeseen, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme. Kun ostat lentoliput ebookersin kautta, voit lisätä lennoille ebookersin peruutusvakuutuksen. Näin pidätät itselläsi oikeuden perua varauksen. Sen hinta on yleensä varsin kohtuullinen ja vastineeksi saat runsaasti mielenrauhaa!

Mitä jos lentoni kohteeseen Firenze peruuntuu?

Lennon peruuntuminen kohteeseen Firenze saattaa johtua monesta syystä. Lennon peruuntuessa ota yhteyttä asiakaspalveluumme joka auttaa sinua lennon peruuntumiseen liittyvissä asioissa.

Autonvuokraustarjoukset Firenze

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.