Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia

Katso hotellien hinnat kohteessa Firenze

Suosituimmat hotellit Firenze

68 €
Hotel Laurus al Duomo

Hotel Laurus al Duomo

4.0 kautta 5.0 Via Cerretani, 54r, Firenze, FI
Hotel Laurus al Duomo on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Santa Maria del Fioren katedraali. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja kahvilan. Tässä 4 tähden hotellissa on 50 huonetta 7 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
63 €
Palazzo Alfieri Residenza d’epoca – Alfieri Collezione

Palazzo Alfieri Residenza d’epoca – Alfieri Collezione

Lungarno Corsini 2, Firenze, FI
Palazzo Alfieri Residenza d’epoca – Alfieri Collezione on saanut mahtavaa palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Ponte Vecchio. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja kattoterassin. Tässä residenssissä on 25 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
89 €
TSH Florence Lavagnini

TSH Florence Lavagnini

4.0 kautta 5.0 Viale Spartaco Lavagnini 70 72, Firenze
TSH Florence Lavagnini on saanut mahtavaa palautetta alueen nähtävyyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Basson linnoitus. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja ympäri vuorokauden auki oleva kuntokeskus. Tässä 4 tähden hotellissa on 390 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kaapelikanavat.
48 €
Novella House

Novella House

Via del Porcellana 53, Firenze, Firenze
Novella House on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Santa Maria del Fioren katedraali. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja concierge-palvelut. Tässä vuonna 1700 rakennetussa kaupunkipientalossa on 9 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja 2 kylpyhuonetta.
44 €
Firenze Camping In Town

Firenze Camping In Town

Via Generale Dalla Chiesa, 1-3, Firenze, FI
Firenze Camping In Town on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Teatro ObiHall. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä leirintäalueessa on 80 majoitustilaa. Jokainen majoitustila tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja ilmaiset hygieniatuotteet.
99 €
Palazzo Castri 1874

Palazzo Castri 1874

4.0 kautta 5.0 Piazza dell Indipendenza, 7, Firenze, FI
Palazzo Castri 1874 on saanut loistavaa palautetta mukavista sängyistään. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Basson linnoitus. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja 2 baaria. Tässä vuonna 1860 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 58 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja memory foam -patjalliset sängyt.
Hae hinnat
Affittacamere Alba

Affittacamere Alba

Largo Fratelli Alinari 15, Firenze, FI
Affittacamere Alba on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Santa Maria del Fioren katedraali. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, aamiainen (lisämaksusta) ja kuljetukset lentokentältä majoitusliikkeeseen (lisämaksusta). Tässä kaupunkipientalossa on 6 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
134 €
NH Collection Firenze Porta Rossa

NH Collection Firenze Porta Rossa

5.0 kautta 5.0 Via Porta Rossa 19, Firenze, FI
NH Collection Firenze Porta Rossa on saanut mahtavaa palautetta alueen nähtävyyksistä. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Piazza della Signoria on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja baari. Tässä vuonna 1100 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 70 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja digitaalikanavat.
94 €
Zip b&b in Florence

Zip b&b in Florence

Via Sant'Antonino 1, Firenze, Città Metropolitana di Firenze
Zip b&b in Florence on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Santa Maria del Fioren katedraali. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Tässä aamiaismajoituksessa on 2 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
85 €
Villino Fiorentino

Villino Fiorentino

Via delle Cinque Giornate 12, Firenze
Villino Fiorentino on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Basson linnoitus. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja kirjaston. Tässä vuonna 1934 rakennetussa kaupunkipientalossa on 7 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
45 €
Hotel Costantini

Hotel Costantini

2.0 kautta 5.0 Via Calzaiuoli 13, Firenze, FI
Hotel Costantini on saanut loistavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee lentokentän yhteydessä, ja Santa Maria del Fioren katedraali on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja concierge-palvelut. Tässä 2 tähden hotellissa on 15 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
Hae hinnat
FH55 Hotel Villa Fiesole

FH55 Hotel Villa Fiesole

4.0 kautta 5.0 Via Beato Angelico 35, Fiesole, FI
FH55 Hotel Villa Fiesole on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Villa Medici (historiallinen rakennus). Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Tässä 4 tähden hotellissa on 32 huonetta 2 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi taulutelevision ja minibaarin.
273 €
Hotel Lungarno - Lungarno Collection

Hotel Lungarno - Lungarno Collection

5.0 kautta 5.0 Borgo San Jacopo 14, Firenze, FI
Hotel Lungarno - Lungarno Collection on saanut mahtavaa palautetta huoneiden hiljaisuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Ponte Vecchio. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä 5 tähden hotellissa on 73 huonetta 8 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
45 €
Hotel La Fortezza

Hotel La Fortezza

3.0 kautta 5.0 Viale Giovanni Milton 95, Firenze, FI
Hotel La Fortezza on saanut mahtavaa palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kokouskeskuksen yhteydessä, ja Basson linnoitus on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä kuivapesulapalvelun ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Tässä vuonna 2002 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 38 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
130 €
Plaza Hotel Lucchesi

Plaza Hotel Lucchesi

4.0 kautta 5.0 Lungarno Della Zecca Vecchia 38, Firenze, FI
Plaza Hotel Lucchesi on saanut loistavaa palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Firenzen kaupungintalo (Palazzo Vecchio). Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja allasbaarin. Tässä vuonna 1860 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 92 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.

Hotellit Firenzessä – Italian aarteessa

Keski-Italiassa sijaitseva kaunis Firenze on suosittu matkailukohde kaupungin kauneuden vuoksi. Firenze, joka on Toscanan alueen pääkaupunki, pitää sisällään kauniita historiallisia rakennuksia ja renessanssiajan taideaarteita.

Firenzen monipuolinen hotellivalikoima

Italian Firenze on erittäin suosittu matkailukaupunki kauneutensa ja Italian huokeiden hintojen vuoksi. Myös yöpyminen on suhteellisen edullista kaupungissa, sillä matkailijalla on valittavanaan useita erihintaisia hotelleja aina edullisesta hieman kalliimpaan riippuen hotellin tarjoamista palveluista. Hotellit Firenzessä sijaitsevat aivan keskustassa tai sen kupeessa, mikä on erinomaista kaupungin nähtävyyksiin tutustuttaessa tai shoppaillessa kaupungin useissa liikkeissä. Etsi juuri sinun tarpeisiisi sopivanhintainen hotelli Firenzestä tai Italian muista kaupungeista, kuten esimerkiksi Calenzanosta käyttämällä kätevää hakukonettamme.

Firenze - taiteen pääkaupunki

Firenze on tunnetusti taiteen metropoli, sillä suurin osa Italian taideaarteista sijaitsee juuri Firenzessä. Firenzen Uffizi on yksi maailman merkittävimmistä taidemuseoista, joka sisältää suurten mestareiden, kuten Michelangelon, Rafaelin ja Leonardo da Vincin korvaamattomia töitä. Kaupungista löytyy myös kirkkoja, joista yksi maailman kauneimmista sijaitsee Piazza della Duomon aukiolla. Firenzen Duomo eli Santa Maria del Fioren katedraali on massiivinen rakennelma, jonka valtava kupolikatto erottuu pitkälle. Santa Maria del Fioren kirkko on yksi maailman suurimmista. 1200-luvulla rakennettu Bargellon palatsi toimii Bargellon kansallisena museona, joka pitää sisällään useita merkittäviä taidekokoelmia, kuten esimerkiksi marmoria oleva Daavidin patsaan ja ja Neitsyt Marian.

Shoppailijan upea Firenze

Firenze tarjoaa vannoutuneelle shoppailijalle herkullisen valikoiman erilaisia myymälöitä, kauppahalleja, pikkukauppoja ja katukaupustelijoita. Piazza San Lorenzon kupeesta löytyy kätevästi kauppahalli, josta löytää kotiin vietäväksi erilaisia tuliaisia sekä elintarvikkeita. Via de' Tornabuoni sisältää hieman kalliimpia liikkeitä, ja Via Ricasoli on katu, jonka varrelta löytyy hyviä pikkukauppoja, Borgo de’ Greci on tunnettu nahkatuotteistaan. Reggellon alueella sijaitsevat hieman suuremmat ostospaikat. Alueelta löytyy esimerkiksi The Mall, joka tarjoaa huippumuotia suurilta muotisuunnittelijoilta, kuten Armanilta ja Valentinolta. Firenzen outlet-myymälä on paikka, jossa saattaa tehdä herkullisia löytöjä. Kannattaa siis suunnata McArthurGlens Barberino Designer Outlet-myymälään. Outlet-myymälä sijaitsee hieman etäämmällä keskustasta, mutta kauppaan järjestetään säännöllisesti kuljetuksia.

Herkuttele italialaisittain

Firenze sisältää useita ravintoloita ja kahviloita, joten shoppailun välissä voi kätevästi käväistä paikallisessa nauttimassa pikkunaposteltavaa, kuten pizzapaloja ja erilaisia voileipiä. Vaihtoehtoisesti voi myös tutustua paikalliseen ravintolaan ja nauttia herkullisesta ateriasta. San Croce, Piazza Santa Spirito -aukion ruokailupaikat tarjoavat edullista, mutta herkullista syötävää. Oltrarnosta löytyvät kätevät buffet-ravintolat, ja Pop Cafe tarjoaa lounaita ja illallisia huokeaan hintaan.

Viimeisimmät hotelliarvostelut kohteessa Firenze

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.