Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia

Suosituimmat hotellit Venetsia

Palazzo Veneziano 93 €
Palazzo Veneziano

Palazzo Veneziano

Fondamenta delle Zattere 1413, Venetsia
   
  4.5 kautta 5.0 Tähteä

  Palazzo Veneziano on saanut mahtavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee lentokentän yhteydessä, ja Canal Grande on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä venesataman ja baarin. Tässä vuonna 2017 rakennetussa 4,5 tähden hotellissa on 84 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.

  Hotel Montecarlo 62 €
  Hotel Montecarlo

  Hotel Montecarlo

  Calle Specchieri 463 San Marco, Venetsia, VE
    
   3.0 kautta 5.0 Tähteä

   Hotel Montecarlo on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Pyhän Markuksen tori. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä vuonna 1592 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 54 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.

   Hilton Molino Stucky Venice 98 €
   Hilton Molino Stucky Venice

   Hilton Molino Stucky Venice

   Isola Della Giudecca 810, Venetsia, VE
     
    5.0 kautta 5.0 Tähteä

    Hilton Molino Stucky Venice on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike on kokouskeskuksen yhteydessä, minkä lisäksi Canal Grande on kävelyetäisyydellä. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 3 ravintolaa ja 3 baaria. Tässä vuonna 2005 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 379 huonetta 7 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen kiinteän internetyhteyden ja LED-televisiot.

    Hyatt Centric Murano Venice 90 €
    Hyatt Centric Murano Venice

    Hyatt Centric Murano Venice

    Riva Longa, 49, Murano Island, Venetsia, VE
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Hyatt Centric Murano Venice on saanut loistavaa palautetta hiljaisesta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Palazzo Giustinian (palatsi) on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmaiset lentokenttäkuljetukset ja ravintola. Tässä vuonna 2013 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 119 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.

     Hotel Savoia & Jolanda 82 €
     Hotel Savoia & Jolanda

     Hotel Savoia & Jolanda

     Riva Degli Schiavoni 4187, Venetsia, VE
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Hotel Savoia & Jolanda on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Huokausten silta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ravintolan. Tässä 4 tähden hotellissa on 51 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-televisiot.

      Carnival Palace Hotel 82 €
      Carnival Palace Hotel

      Carnival Palace Hotel

      Fondamenta di Cannaregio, 929, Venetsia, VE
        
       4.5 kautta 5.0 Tähteä

       Carnival Palace Hotel on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan lähellä lentokenttää. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Canal Grande. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä 4,5 tähden hotellissa on 67 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja televisiot.

       Hotel Ala (Adults Recom'd) 76 €
       Hotel Ala (Adults Recom'd)

       Hotel Ala (Adults Recom'd)

       San Marco 2494, Campo Santa Maria Del Giglio, Venetsia, VE
         
        3.5 kautta 5.0 Tähteä

        Hotel Ala (Adults Recom'd) on saanut loistavaa palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Canal Grande. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja kattoterassin. Tässä 3,5 tähden hotellissa on 80 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja memory foam -patjallisen sängyn.

        Hotel Plaza Venice 52 €
        Hotel Plaza Venice

        Hotel Plaza Venice

        Viale Stazione 36, Mestre, VE
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Hotel Plaza Venice on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Piazza Ferretto (aukio). Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 ravintolaa ja baarin. Tässä vuonna 1958 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 209 huonetta 8 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.

         Jolly Camping In Town 19 €
         Jolly Camping In Town

         Jolly Camping In Town

         Via Giuseppe De Marchi 7, Marghera, Mestre, VE
           
          3.0 kautta 5.0 Tähteä

          Jolly Camping In Town on saanut mahtavaa palautetta majoitustilojen mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Porto Marghera (teollisuusalue). Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä 3 tähden leirintäalueessa on 35 majoitustilaa. Jokainen majoitustila tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja italialaiset Frette-lakanat.

          Hotel Olimpia Venice, BW Signature Collection 74 €
          Hotel Olimpia Venice, BW Signature Collection

          Hotel Olimpia Venice, BW Signature Collection

          395 Fondamenta delle Burchielle, Santa Croce, Venetsia, VE
            
           3.5 kautta 5.0 Tähteä

           Hotel Olimpia Venice, BW Signature Collection on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Canal Grande. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä 3,5 tähden hotellissa on 40 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.

           Hilton Garden Inn Venice Mestre San Giuliano 62 €
           Hilton Garden Inn Venice Mestre San Giuliano

           Hilton Garden Inn Venice Mestre San Giuliano

           Via Orlanda, 1, Mestre, VE
             
            4.0 kautta 5.0 Tähteä

            Hilton Garden Inn Venice Mestre San Giuliano on saanut mahtavaa palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike on kokouskeskuksen yhteydessä, minkä lisäksi San Giulianon puisto on kävelyetäisyydellä. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ulkouima-allas. Tässä 4 tähden hotellissa on 136 huonetta 6 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.

            Colombina Hotel 71 €
            Colombina Hotel

            Colombina Hotel

            Castello, Calle Del Remedio 4416, Venetsia, VE
              
             4.0 kautta 5.0 Tähteä

             Colombina Hotel on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Pyhän Markuksen tori. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä 4 tähden hotellissa on 35 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.

             Etsi hotellitarjous kohteessa Venetsia

             Kohteessa Venetsia löytyy niin paljon majoitusvaihtoehtoja, että joudut helposti valinnanvaikeuden eteen niitä etsiessäsi. Hyvällä hakukoneella löydät etsimäsi kuitenkin helposti ja voit varata halvan majoituksen kohteesta Venetsia hetkessä. Voit tarkastella hotelleja yksityiskohtaisessa karttanäkymässä, jotta tiedät tarkalleen, mitkä nähtävyydet sijaitsevat minkäkin hotellin lähistöllä.

             Voit itse asiassa jopa etsiä majoituspaikkaa tiettyjen nähtävyyksien ja maamerkkien lähistöltä, ja suodattaa hakutuloksia hinnan tai tähtiluokituksen mukaan. Kattavien hotellikuvausten avulla voit päättää nopeasti ja helposti, mitkä huoneet ja palvelut vastaavat parhaiten tarpeitasi ja lomatoiveitasi.

              

             Matkustaminen majoituksellesi kohteessa Venetsia

             Matkustit paikan päälle sitten läheltä tai kaukaa, on hyvä varata kuljetukset hotellillesi kohteessa Venetsia etukäteen. Lennot kohteeseen Venetsia löytyvät nopeasti ja näet saman tien, mitkä saatavilla olevista lentoyhtiöistä ja reiteistä ovat nopeimpia ja edullisimpia.

             Voit sen jälkeen tutustua myös autonvuokraustarjouksiimme järjestääksesi ajoneuvon odottamaan laskeutumistasi, jotta pääset siirtymään saumattomasti lentokentältä hotellille. Omalla autolla pääset myös helposti tutustumaan lähialueisiin ja tehdä päiväretkiä naapurikyliin ja kaupunkeihin. Tutustu kohteeseesi omalla tavallasi ja tahdillasi.

              

             Tekemistä läheltä hotelliasi kohteessa Venetsia

             Jos totta puhutaan, on yksi loman kohokohdista juuri se, ettei tarvitse tehdä mitään. Jo pelkkä majapaikassa loikoilu ja rentoutuminen on tarpeeksi tekemistä! Kohteessa Venetsia riittää kuitenkin paljon tekemistä ja nähtävää, joten jos kaipaat ideoita, mitä lomalla kannattaa tehdä, voit tutustua Aktiviteetit-hakutyökaluumme. Sen avulla saat listan nähtävyyksistä ja aktiviteeteista varaamasi majoituksen läheltä kohteessa Venetsia, etsit sitten seikkailua tai koko perheen kohteita.

             Viimeksi varatut hotellit Venetsia

             Viimeisimmät hotelliarvostelut kohteessa Venetsia

             *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.