Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Aina edulliset Sydney hotellit

148 €
Katso tiedot
Viimeisin varaus oli 4 tuntia sitten
Rydges Sydney Airport Hotel

Rydges Sydney Airport Hotel

8 Arrival Court, Mascot
76 henkilöä tarkastelee tätä majoitusliikettä tällä hetkellä
4,4
/ 5 (17 arvostelua)
5.0 kautta 5.0

Marrickville Metro on 4,6 kilometrin päässä tästä luksusluokan hotelli. Sydneyn yliopisto ja Marrickville Market sijaitsevat 10 kilometrin päässä. Enmore Theatre ja Royal Prince Alfred Hospital ovat myös 10 kilometrin päässä.

185 €
Katso tiedot
Viimeisin varaus oli 4 tuntia sitten
Four Seasons Hotel Sydney

Four Seasons Hotel Sydney

199 George St., Sydney
40 henkilöä tarkastelee tätä majoitusliikettä tällä hetkellä
4,4
/ 5 (7 arvostelua)
5.0 kautta 5.0

Museum of Contemporary Art, Circular Quay ja The Rocks Markets sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä perheystävällisestä historiallisella alueella sijaitsevasta hotelli. Sydneyn oopperatalo ja Sydney Tower ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

196 €
Katso tiedot
Viimeisin varaus oli 3 tuntia sitten
Hyatt Regency Sydney

Hyatt Regency Sydney

161 Sussex Street, Sydney
64 henkilöä tarkastelee tätä majoitusliikettä tällä hetkellä
4,0
/ 5 (7 arvostelua)
5.0 kautta 5.0

Wildlife Sydney ja Circular Quay sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä rannalla sijaitsevasta perheystävällisestä hotelli. Sydney Harbour Bridge ja Sydneyn oopperatalo ovat myös 3 kilometrin päässä.

119 €
Katso tiedot
Viimeisin varaus oli 2 tuntia sitten
Meriton Suites Kent Street, Sydney

Meriton Suites Kent Street, Sydney

528 Kent Street, Sydney
40 henkilöä tarkastelee tätä majoitusliikettä tällä hetkellä
4.5 kautta 5.0

Luksusluokan huoneistohotelli kaupungin sydämessä, lähellä sijaitsee World Square Shopping Centre, Chinatownin iltamarkkinat ja Sydneyn kaupungintalo. Lähistöllä ovat myös The Galeries ja Capitol Theatre.

82 €
Katso tiedot
Viimeisin varaus oli 2 tuntia sitten
Travelodge Hotel Sydney Airport

Travelodge Hotel Sydney Airport

289 King Street, Mascot
35 henkilöä tarkastelee tätä majoitusliikettä tällä hetkellä
3.0 kautta 5.0

Hotelli lähellä lentokenttää. Marrickville Metro, Royal Prince Alfred Hospital ja Sydneyn yliopisto ovat lähellä. Lähellä sijaitsee myös Enmore Theatre ja Marrickville Market.

142 €
Katso tiedot
Viimeisin varaus oli 2 tuntia sitten
Amora Hotel Jamison Sydney

Amora Hotel Jamison Sydney

11 Jamison Street, Sydney
61 henkilöä tarkastelee tätä majoitusliikettä tällä hetkellä
4,5
/ 5 (11 arvostelua)
5.0 kautta 5.0

St Patrick’s Church ja Circular Quay sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotelli. Sydneyn oopperatalo ja Sydney Harbour Bridge ovat myös 2 kilometrin päässä.

121 €
Katso tiedot
Viimeisin varaus oli 4 tuntia sitten
Travelodge Hotel Sydney Wynyard

Travelodge Hotel Sydney Wynyard

7-9 York Street, Sydney
55 henkilöä tarkastelee tätä majoitusliikettä tällä hetkellä
3,6
/ 5 (14 arvostelua)
4.5 kautta 5.0

St Patrick’s Church ja Circular Quay sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotelli. Sydney Harbour Bridge ja Sydneyn oopperatalo ovat myös 2 kilometrin päässä.

140 €
Katso tiedot
Viimeisin varaus oli 2 tuntia sitten
Mercure Sydney

Mercure Sydney

818-820 George Street, Chippendale
22 henkilöä tarkastelee tätä majoitusliikettä tällä hetkellä
4,0
/ 5 (1 arvostelua)
4.0 kautta 5.0

Railway Square and Kensington Street sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä perheystävällisestä lähellä lentokenttää sijaitsevasta hotelli. Central Park ja Paddy's Market ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

Kartta

Viimeksi varatut Sydney Hotellit

Hotellit Sydneyssä – Australian kaakkoisrannikon miljoonakaupungissa

Australian suurin kaupunki, Sydney on upea matkakohde, jossa näkemistä riittää useammaksi viikoksikin. Kaupungin maantieteellisellä alueella on ollut asutusta ainakin 50 000 vuoden ajan, mutta kaupunki kasvoi Australian suurimmaksi kaupungiksi vasta 1900-luvun loppupuolella.

Monipuolinen ja laadukas valikoima hienoja hotelleja

Sydneyn hotellivalikoima on todella laaja, kuten maan suurimmassa kaupungissa olla pitääkin. Hotellit Sydneyssä sijaitsevat pääasiassa kaupungin keskustassa meren äärellä, mutta myös mm. kaupungin kansainvälisen lentokentän läheltä on mahdollista löytää itselleen sopiva yösija. Hotellien hintataso kaupungissa vaihtelee huomattavasti, sillä Sydneyn kokoisen miljoonakaupungin tulee vastata erilaisten matkailijoiden sekä tarpeisiin että mieltymyksiin. Hotelliyö kaupungissa voi maksaa, vuodenajasta riippuen, aina noin 50 eurosta useampaan sataan euroon asti. Paras aika matkustaa Sydneyyn on kesä, mutta koska kaupunki sijaitsee eteläisellä pallonpuoliskolla, tämä tarkoittaa aikaa lokakuun lopulta maaliskuun loppuun. Halvemmasta matkabudjetista haaveilevan kannattaa suunnata Australiaan touko-elokuussa, jolloin turistien määrä kaupungissa on hieman alhaisempi. Matkaa kaupunkiin suunnitteleva voi etsiä tarpeisiinsa sopivan hotellin Sydneystä tai muualta Australiastakäyttämällä kätevää hakukonettamme.

Loistelias satama sekä pehmeitä rantoja

Satama-alue on kaupungin sydän. Kaupungin keskustan länsipuolella sijaitseva Darling Harbour on todellinen nähtävyys, jonne niin paikalliset kuin turistitkin tulevat nauttimaan aurinkoisesta päivästä. Darling Harbourissa voi halutessaan shopata, tutustua useisiin museoihin sekä ihastella Sydney Entertainment Centren tarjontaa. Darling Harbourista on helppoa siirtyä kaupungin ydinkeskustaan, joka tuntuu ensisilmäyksellä hieman tylsältä suurine pilvenpiirtäjineen. Hetken aikaa keskustassa kuljettuaan on kuitenkin helppo ymmärtää Sydneyn kaupungin kauneus, sillä melkein koko kaupungin anti sijaitsee vain kivenheiton päässä ydinkeskustasta. Yksi must-nähtävyyksistä on umpikujia ja mukulakivikatuja täynnä oleva kaupunginosa, The Rocks. Sieltä matkailija löytää upeita terasseja, historiallisia kävelykierroksia sekä viikoittain järjestettävät markkinat. Sydney on hyvä kohde myös rantalomien ystäville, sillä upeita hiekkarantoja kaupungissa ja sen lähialueilla riittää. Bondi Beach on pakollinen kokemus, mutta esim. snorklauksesta pitävien kannattaa suunnata vaikkapa Gordons Bayhin.

Kaupungin maailmankuulut nähtävyydet eivät petä matkailijoita

Sydneyn oopperatalo on ehdottomasti yksi maailman kuuluisimmista rakennuksista, ja se on valmistumisensa jälkeen (1973) listattu jopa Unescon maailmanperintökohteisiin. Oopperatalo ei ole kaunis paitsi ulkoa mutta myös sisältä, ja opastettu kierros talon sisällä on melkoinen elämys. Kuuluisiin nähtävyyksiin lukeutuu myös kaupungin sydämessä eli satamassa sijaitseva Sydney Harbour Bridge, joka on yli kilometrin pitkä. Vuosituhannen vaihteesta alkaen sillan päälle on myös päässyt kiipeämään, ja näkymät sieltä ovat hulppeat koko kaupungin yli. Museoista innostuneille Sydney tarjoaa laajan kattauksen erilaisia kokoelmia, sillä kaupungista löytyvät niin merenkulkumuseo, Australia-museo kuin Nicholson-museokin.

Viimeisimmät arvostelut kohteessa Sydney

Hinnat ovat edullisimpia perushintoja, joita on saatavilla seuraavan 30 päivän aikana. Hinnanmuutokset ovat mahdollisia ja eivät välttämättä sisällä hotellin palvelumaksuja, lisävuoteen hintaa tai sivukuluja, kuten huonepalvelumaksua. Hotelli kuitenkin veloittaa paikallisessa valuutassa sen hetkisellä kurssilla. Paikalliset maksut veloitetaan erikseen.