Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat lennot Helsinki Sydney

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Tietoa lennoista välille Helsinki - Sydney

Lähtölentokentän IATA-koodi HEL
Kohdelentokentän IATA-koodi SYD
Lennon hinta 950 €

Halvat lennot Helsingistä Sydneyyn

Kun pohjoisen pallonpuoliskon kiinnostavimmat suurkaupunkikohteet on jo koluttu, on aika ottaa haltuun ”Down Under” ja suunnata Sydneyn sykkivään metropoliin. Sydney on yksi Australian suosituimpia ja houkuttelevimpia matkakohteita, sillä pilvenpiirtäjien katveessa on vehreitä puistoja ja omaleimaisia kaupunginosia. Etsi halvat lennot Helsingistä Sydneyyn ebookersin kautta ja vietä pitkä loma miljoonakaupungin kaduilla. Sydney on loistava kohde kaupunkilomailun ystäville, mutta rantaleijonat eivät myöskään pety Australian suurimman kaupungin tarjontaan. Varaamalla lennot Helsingistä Sydneyyn olet jo askeleen lähempänä maailmankuulua Bondi Beachia, jota erityisesti surffaajat rakastavat. Lentomatka Suomesta Australiaan on pitkä mutta vaivan arvoinen, sillä kaikenkokenut reissaajakin riemastuu nähdessään Sydneyn oopperatalon tai Harbour Bridgen ensimmäistä kertaa omin silmin.

Paras aika matkustaa Sydneyyn

Ainakaan Suomen säihin verrattuna huonoa aikaa matkustaa Sydneyyn ei olekaan, sillä Australian kaakkoisrannikolla sijaitsevassa metropolissa pakkanen ja räntäsade ovat tuntemattomia vitsauksia. Pohjoiseen pallonpuoliskoon nähden vuodenajat ovat päinvastaiset, joten Australian kesä on kauneimmillaan tammikuussa. Jos olet rantalomailun ystävä, vertaile lentoja Helsingistä Sydneyyn joulukuun ja helmikuun välisenä aikana. Bondi Beachin lisäksi Sydneyn lähiympäristössä on lukuisia muitakin rantoja, joilla auringonpalvonta onnistuu helteisissä merkeissä. Meriveden lämpötila on yleensä vähintään parikymmentä astetta ympäri vuoden. Kaupunkilomaa suunnittelevien seikkailijoiden kannattaa valita lento Helsingistä Sydneyyn mieluummin johonkin toiseen vuodenaikaan, sillä Australian syys‑ ja kevätilmat muistuttavat vielä vahvasti Suomen suvea. Talvella keskilämpötila on 10–15 plusasteen paikkeilla, joten toppatakkia ei silloinkaan kannata ottaa matkalle mukaan.

Etsi kätevin lento Helsingistä Sydneyyn

Lähes käsittämättömältä tuntuva yli 15 000 kilometrin matka Suomesta Australiaan vie auttamatta aikaa, sillä ainakaan tällä hetkellä yhdelläkään lentoyhtiöllä ei ole tarjolla suoria lentoja Helsingistä Sydneyyn. Yhden välilaskun sisältävien lentovaihtoehtojen vertaileminen huolellisesti kannattaa, sillä parhaimmillaankin lennot Sydneystä Helsinkiin vievät lähes vuorokauden. Hyviä vaihtoehtoja ovat esimerkiksi Finnairin lennot Hongkongin kautta, Quantas Airwaysin yhteys Singaporen kautta tai Qatar Airwaysin reitti Dohan kautta. Mannerten välisillä lennoilla ”kätevä” ja ”hintava” löytyvät valitettavan usein samasta lauseesta, mutta voit säästää yleensä rahaa olemalla liikkeellä ajoissa ja joustamalla hieman matkapäivissä. Kaksi välilaskua sisältävät lennot Helsingistä Sydneyyn ovat yleensä edullisempi vaihtoehto, mutta matka‑aika lipsuu auttamatta toisen vuorokauden puolelle. Kahdeksan tunnin aikaero laittaa matkailijan kellon joka tapauksessa iloisesti sekaisin, joten pitkiä lentoaikoja ei kannata turhaan arastella.

Lähtö Helsinki‑Vantaan lentoasemalta

Pitkälle lentomatkalle on mukava lähteä hyvin levänneenä, joten jos lentosi Helsinki‑Vantaalta lähtee aikaisin aamulla, kannattaa yöpyä esimerkiksi lentokenttähotellissa. Useimmilta Helsinki‑Vantaan lähellä sijaitsevilta lentokenttähotelleilta on kuljetus lentoasemalle. Suoraan kentälle saapuminen onnistuu myös kätevästi, sillä julkiset yhteydet Helsinki‑Vantaalle pelaavat hyvin. Pääkaupunkiseudun ulkopuolelta tulevien matkailijoiden kannattaa tarkistaa esimerkiksi Matkahuollon sivuilta, liikennöidäänkö heidän kotikaupungistaan suoria bussiyhteyksiä lentoasemalla. Helsingin keskustasta tai muualta pääkaupunkiseudulta päin tulevat matkailijat voivat hyödyntää paikallisliikenteen tarjoamia mahdollisuuksia. Seutulipun hinnalla Helsinki‑Vantaan lentoasemalle pääsee esimerkiksi kehärataa kiertävillä I‑ ja P‑junilla, joilla matka päärautatieasemalta kentälle kestää noin puoli tuntia. Toinen vaihtoehto on HSL:n bussi numero 615, jolla matka Rautatientorilta Helsinki‑Vantaalle kestää suurin piirtein kolme varttia. Rautatientorilta pääsee lentoasemalle myös Finnair City Busilla, joka kulkee saman välin noin puolessa tunnissa vain hiukan kalliimpaan hintaan.

Saapuminen Sydneyyn

Pitkän lentomatkan jälkeen taksi Sydneyn lentoasemalta kaupunkikeskustaan on houkutteleva ja helppo vaihtoehto. Noin kymmenen kilometrin matka taittuu alle puolessa tunnissa eikä yleensä maksa yli 60:tä Australian dollaria. Lentoasemalta on helppo suunnata Sydneyyn myös junalla tai bussilla. Airport Link ‑junayhteydellä matka Sydneyn keskustaan vie alle vartin. Paikallisliikenteen bussi numero 400 ja lukuisat lentokenttäkuljetusta tarjoavat bussit ovat myös toimivia vaihtoehtoja väsyneelle matkalaiselle.

Lennot Helsinki – Sydney

Onko kohteiden Helsinki ja Sydney välillä suoria lentoja?

Jos haluat varata suorat lennot kohteiden Helsinki ja Sydney välillä, se ei juuri nyt ole mahdollista. Näiden kaupunkien välillä ei ole suoria lentoja. Mutta usea lentoyhtiö operoi välilaskullisia lentoja.

Mitkä ovat parhaat lentokentät kohteiden Helsinki ja Sydney välisille lennoille?

Jos suunnittelet matkaa kohteesta Helsinki kohteeseen Sydney, lähtökenttäsi tulee mitä todennäköisemmin olemaan Helsinki (HEL-Helsinki-Vantaa) ja saapumiskenttäsi Sydney, NSW (SYD-Kingsford Smithin kansainvälinen lentoasema).

Mitkä ovat suosituimpia kohteiden Helsinki ja Sydney välillä lentäviä lentoyhtiöitä?

Sinun ei tarvitse enää jatkaa täydelllisen lentoyhtiön etsintää. Olemme tehneet sen puolestasi ja löytäneet monia lentoyhtiöitä, jotka lentävät kohteiden Helsinki ja Sydney välillä. Yksi niistä on Qantas, joka lentää 17 lentoa kuussa. Mutta jos haluat varmistaa, että saat rahoillesi vastinetta, kannattaa tarkistaa myös muut vaihtoehdot. Finnair on toinen loistava vaihtoehto, ja se tarjoaa 17 lentoa kuukaudessa.

Kuinka monta lentoa kohteiden Helsinki ja Sydney välillä on?

Oletko valmis aloittamaan lomasi ja lentämään kohteeseen Sydney? Aloita valitsemalla omasi 31 lennosta, jotka liikennöivät kohteiden Helsinki ja Sydney välillä joka kuukausi.

Varatuimmat hotellit Sydney

Näytä kaikki 5 897 majoitusliikettä kohteessa Sydney
154 €
Four Seasons Hotel Sydney

Four Seasons Hotel Sydney

5.0 kautta 5.0 199 George St., Sydney, NSW
Four Seasons Hotel Sydney on saanut loistavaa palautetta mukavista sängyistään. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Circular Quay. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä täyden palvelun kylpylän ja ulkouima-altaan. Tässä vuonna 1982 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 531 huonetta 34 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pillowtop-patjat.
159 €
Shangri-La Hotel, Sydney

Shangri-La Hotel, Sydney

5.0 kautta 5.0 176 Cumberland Street, The Rocks, NSW
Shangri-La Hotel, Sydney on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Circular Quay. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 ravintolaa ja täyden palvelun kylpylän. Tässä vuonna 1992 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 564 huonetta 36 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja satelliittikanavat.
131 €
The Star Grand Hotel and Residences Sydney

The Star Grand Hotel and Residences Sydney

5.0 kautta 5.0 80 Pyrmont Street, Pyrmont, NSW
The Star Grand Hotel and Residences Sydney on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Star Casino. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 20 ravintolaa ja 8 baaria. Tässä vuonna 1999 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 480 huonetta 15 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja Tempur-Pedic-patjalliset sängyt.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.