Halvat lennot Australiaan alkaen 559 €

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Hae halvat lennot kohteen Australia suosituimpiin kaupunkeihin

Halvat menopaluulennot Australia

Halvimmat viimeisten 7 päivän aikana löydetyt hinnat kohteeseen Australia olivat annetulla aikavälillä 559 € (yhdensuuntaiset lennot) ja 1 071 € (menopaluu). Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Air France
Air France
Air France
Air France
Etihad Airways
Finnair

Australian-matka maailman toiselle laidalle

Eteläisellä pallonpuoliskolla omana maanosanaan sijaitsee Australia. Eksoottinen ja ainutlaatuinen maa, jonne matka Suomesta kestää hyvän tovin. Australiassa voi samalla kokea suurkaupunkien sykkeen kuin luonnon ihmeet ja erikoiset eläimet, joita ei löydy luonnonvaraisina mistään muualta. Australian itä- ja kaakkoisrannikolla sijaitsevat tunnetuimmat suurkaupungit, kuten Sydney, pääkaupunki Canberra, Melbourne sekä Brisbane. Etäämpänä muista, aivan länsirannikolla on Perthin kaupunki. Australia on kuin tehty rantalomailuun, sillä siellä on valtava määrä upeita hiekkarantoja, ja meriveden aalloissa kelpaa surffata lainelaudan päällä. Hyvinä surffauspaikkoina tunnetaan varsinkin Byron Bay sekä Gold Coastilla sijaitseva Surfers Paradise. Australian rannoilta voi lähteä snorklaamaan tai sukeltelemaan koralliriutoille, joita värittävät valtavat määrät erilaisia kaloja ja kilpikonnia. Voit myös uida delfiinien kanssa tai lähteä valasretkelle katselemaan Australian rannikolle saapuneita valaita.

Australian-matka on hieno tilaisuus päästä tapaamaan mitä eksoottisimpia eläimiä. Suloiset koalakarhut, vesinokkaeläimet ja ylväät kengurut on mahdollista nähdä omassa luontaisessa elinympäristössään esimerkiksi Kengurusaarella. Australian luonto on uskomaton: sukella maailman suurimmalle Isolle valliriutalle, tutustu melkein keskellä Australiaa sijaitsevaan valtaisaan kivimuodostelma Ayers Rockiin sekä vuoristoiseen Tasmanian saareen, jossa temmeltää kuuluisa tasmanian tuholainen. Varaa halvat matkat Australiaan jo tänään ebookersin avulla, ja matkasi kohti Australiaa voi alkaa!

Paras aika lentää Australiaan

Maapallon eteläisellä laidalla olevan Australian vuodenajat ovat aivan päälaellaan Suomeen verrattuna. Kun täällä on kesä, on Australiassa talvi ja toisinpäin. Australia on suuri maa ja myös maanosa, ja sen ilmasto vaihtelee trooppisesta aavikon ilmastoon ja aina lauhkeaan asti. Paras matkustusajankohta on hyvin paljon riippuvainen siitä, minne päin Australian mannerta matkasi suuntautuu. Suurimmassa osassa Australiaa esiintyvät kaikki neljä vuodenaikaa, lukuun ottamatta pohjoisen trooppista aluetta, jonka säätä rytmittävät sadekausi ja kuiva kausi. Sadekaudella eli joulukuusta maaliskuuhun ilma on hyvin kostea ja kuuma. Pohjoiseen on miellyttävämpää matkustaa Suomen kesän aikaan. Kaakkoisosassa maata sijaitsevilla Australian Alpeilla voi talvisin eli kesä–elokuun välisenä aikana käydä laskettelemassa, kun samaan aikaan muualla päin Australiaa tarkenee aivan hyvin sukeltaa tai surffata meressä. Kevät ja syksy ovat myös hyvää matkailuaikaa, sillä silloin lämpötilat ovat suomalaisten makuun hyvin sopivat.

Hinnalla on väliä!

Hintojen vertailu on varmin keino hankkia halvat lennot Australiaan. Heinäkuu on monelle kesälomakuukausi, ja moni muukin Australiaan matkaava on valinnut sen lomansa ajankohdaksi. Lentolippujen hinnat ovat tällöin usein tavanomaista korkeampia. Kalleimmat ja halvimmat lentokuukaudet vaihtelevat hieman kaupungin mukaan. Esimerkiksi Melbourneen ja Brisbaneen saa touko- ja huhtikuussa, kun taas hyvin moneen muuhun Australian kaupungeista, kuten Sydneyyn, Perthiin tai Adelaideen pääsee edullisemmin Australian kevätaikaan eli syys–marraskuun välillä. Molemmat ajankohdat ovat harkitsemisen arvoisia vaihtoehtoja, jos matkakuluista haluaa hieman nipistää.

Halvat lennot Australiaan

Maapallon toiselle puolelle ei lennetäkään ihan hetkessä. Lento Australiaan ei mene valitettavasti suorinta reittiä, vaan lentoihin sisältyy vähintään yksi välilasku. Yhdenkin välilaskun lennoilla perille ehtii silti kohtalaisen nopeasti, eli yhdessä vuorokaudessa. Yhden välilaskun lennoilla Suomesta Australian useisiin kaupunkeihin pääsee monella eri lentoyhtiöllä. Näitä ovat muun muassa kotoinen Finnair, Qatar Airways, Qantas Aiways sekä Cathay Pacific. Parhaimmat yhteydet Suomesta on Sydneyn, Melbournen, Perthin, Brisbanen sekä Adelaiden lentoasemille. Muillekin lentoasemille on mahdollista lentää, mutta silloin täytyy varautua useampaan välilaskuun. Säästöä voi yrittää kerryttää lentolipuista myös valitsemalla kahden tai kolmen välilaskun lentoja, mutta ero ei silti ole suuri yhden pysähdyksen lentoihin ja aikaa saattaa kulua matkoihin huomattavasti enemmän. Etsi edulliset lennot Australiaan ebookersin näppärällä hakukoneella!

Autonvuokraustarjoukset Australia

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.