Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Löydä täydellinen lentosi yli 400 lentoyhtiön joukosta

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat lennot Helsinki Peking

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Tietoa lennoista välille Helsinki - Peking

Lähtölentokentän IATA-koodi HEL
Kohdelentokentän IATA-koodi PEK
Lennon hinta 350 €

Halvat lennot Helsingistä Pekingiin

Jättimäinen moderni metropoli vai ikivanha sivistys ja kulttuuri? Valintaa ei tarvitse tehdä, jos varaat lennot Helsingistä Pekingiin. Kiinan huikea pääkaupunki tarjoaa kumpaakin näistä ja kaikkea siltä väliltä. Matkan huono puoli on korkeintaan runsaudenpula ja tunne, että pidemmälläkin lomalla ehtii nähdä kaikesta vain pintaraapaisun.

Helsinki–Peking-lennot

Lennot Helsingistä Pekingiin on helppo etsiä ja varata vaikka heti. Tarjolla on Finnairin käteviä suoria lentoja, joilla matka-aika on vain noin seitsemän ja puoli tuntia. Lennot maksavat tällä hetkellä ilman erikoistarjouksia noin 700 euroa. Huomattavasti edullisempi yhteys on tarjolla Aeroflotilla Moskovan kautta, mutta matka-aika saattaa venyä reilustikin. Osa Aeroflotin yhteyksistä on kestoltaan reilun kymmenen tunnin luokkaa, mutta toisinaan matkaan kuluu jopa lähes vuorokausi. Suoralla lennolla säästät siis jopa 18 tuntia matka-aikaa ja pääset ottamaan kaiken irti lomastasi perillä. Ennen varaamista kannattaa myös tarkistaa, millaiset hinnat Air Chinan lennoilla Tukholman kautta on. Kaikkein parasta matkustusaikaa Pekingiin on huhti–toukokuu, jolloin ei ole kuuma eikä kylmä. Pekingin kesä on ahdistavan kuuma, eivätkä ilmansaasteet helpota tilannetta. Talvella taas on kylmää ja lumista. Talveen osuu myös kiinalaisen uudenvuoden vietto, joka on asenteesta riippuen joko upea kerran elämässä -kokemus tai vaihtoehtoisesti vain hankaloittava tekijä. Koska Kiinan ja Pekingin ihmismäärä on jo muutenkin omaa luokkaansa, juhlapyhät saattavat tehdä liikkumisesta ja lomailusta ylivoimaisen hankalaa.

Lennolle Helsinki-Vantaalta

Helsinki-Vantaan lentoasema palvelee erinomaisesti Pekingiin matkalla olevaa matkailijaa. Kentällä ei yleensä tarvitse jonottaa pitkään esimerkiksi turvatarkastukseen, vaikka jonottamista ja tungosta onkin luvassa matkakohteessa. Kentällä keräät siis vielä voimia tulevaan. Helsingin keskustasta on nopeat liikenneyhteydet lentokentälle, ja voit valita joko bussin, paikallisjunan tai omaa reittiään ajavan Finnair City Busin. Jos saavut omalla autolla, voit jättää sen parkkiin jollekin lentoaseman tilavista pysäköintialueista. Muualta Suomesta voit myös lentää kotimaanlennolla Helsinkiin ja tarvittaessa yöpyä jossakin lähellä sijaitsevista lentokenttähotelleista.

Perille Pekingiin

Pekingin kansainvälinen lentoasema (PEK) sijaitsee noin 25 kilometrin päässä kaupungin keskustasta ja Tiananmenin aukiosta. Siihen kuuluu kolme eri terminaalia. Matka keskustaan taittuu parhaiten metron Airport Express Linella, jolla ehtii keskustaan 20 minuutissa. Toinen vaihtoehto on shuttle-bussi, jolla on yhdeksän eri reittiä. Terminaalien välillä liikutaan myös shuttle-bussilla, joka kulkee seitsemän minuutin välein. Pekingissä kannattaa unohtaa autoilu ja siirtyä suosiolla julkisiin liikennevälineisiin. Etenkin metroverkosto on selkeä ja erinomainen, ja kaikki kuulutukset tehdään myös englanniksi. Tungokset voivat silti joskus saada vaihtamaan apostolinkyytiin tai pyöräilyyn. Pyörän vuokraaminen onkin helppoa ja edullista. Taksilla voit huristella, jos tiedät määränpääsi tarkan osoitteen. Sen voi pyytää vaikkapa paperilapulle hotellin vastaanotosta. Aikaero Suomen ja Pekingin välillä on +6 tuntia.

Majoitus Pekingissä

Pekingistä on helppoa löytää mukava majoitus. Hotellit ovat suomalaisittain edullisia: keskitasoisen kahden hengen hinta on noin 20 euroa/yö. Tarjolla on myös vaatimattomampaa hostellimajoitusta ja toisaalta viimeisen päälle luksusta, joka sekin saattaa hyvissä ajoin varattaessa olla varsin kohtuuhintaista.

Nähtävää Pekingissä

Pekingin tunnetuin nähtävyys on Kielletyn kaupungin uskomaton palatsialue, johon kuuluu kaikkiaan noin 800 rakennusta. Alueen vieressä on maailman suurin aukio, jopa miljoona ihmistä kerralla vetävä Tiananmen, surullisenkuuluisa vuoden 1989 opiskelijamielenosoituksista. Aukiolla on Mao Zedongin mausoleumi ja Kansan sankareiden muistomerkki. Eikä mahtavaa Kiinan muuriakaan voi jättää väliin, kuuluihan se aikoinaan maailman seitsemään ihmeeseen. Modernia liikekeskusta pilvenpiirtäjineen täplittää siellä täällä ikivanha, toisenlainen Kiina, joka tosin katoaa kovaa vauhtia rakentamisen tieltä. Lähde katsomaan, mitä vielä on jäljellä ja mihin suuntaan Kiina on matkalla – etsi ja varaa nyt halvat lennot Helsingistä Pekingiin.

Helsinki - Peking Lennot FAQ

 • Mikä on halvin hinta lennolle reitillä Helsinki – Peking?

  Halvin löytämämme hinta lennolle reitillä Helsinki -- Peking on 351 €. \nJatkamalla hakua alla löydät runsaasti tietoa, jonka avulla varaat haluamasi lennon ja viimeistelet matkasuunnitelmasi kohteeseen Peking. Voit verrata lentoyhtiöitä ja alueen lentokenttiä sekä löytää mahtavia hotellitarjouksia. Anna ebookersin auttaa, jotta lentosi reitillä Helsinki -- Peking on mahdollisimman edullinen!
 • Kuinka monta lentoa reitillä Helsinki – Peking on tarjolla viikoittain?

  Reitillä Helsinki -- Peking on tarjolla 153 viikoittaista lentoa.
 • Kuinka monta lentoyhtiötä liikennöi reitillä Helsinki – Peking?

  reitillä Helsinki -- Peking liikennöi 7 lentoyhtiötä.
 • Mitkä lentokentät sopivat parhaiten Helsinki – Peking -lennoille?

  Löysimme alueelta Helsinki vain yhden lentoaseman, joka tarjoaa lentoja kohteeseen Peking: Vantaa (HEL). Tämä lentoasema tarjoaa lentoja lentoasemalle Capital Intl. (PEK), mutta lentoja voi olla tarjolla rajoitetusti, joten varaa heti! Saapuessasi kohteeseen Peking voit säästää aikaa ja rahaa laskeutumalla jollekin seuraavista lentokentistä:\n\n* Capital Intl. (PEK)\n* Nanyuan (NAY)\nHaluamme tarjota sinulle sopivimmat vaihtoehdot. Siten olet valmis nauttimaan kaupungin maisemista, nähtävyyksistä ja mauista heti, kun lentosi laskeutuu kohteeseen Peking.
 • Mitkä ovat suosituimpia lentoyhtiöitä reitillä Helsinki – Peking?

  Kun varaat lentosi suositulta lentoyhtiöltä, löydät usein parhaat lentotarjoukset. Me jopa löysimme lennon reitille Helsinki -- Peking hintaan 351 €! Reitillä Helsinki -- Peking 7 lentoyhtiötä tarjoaa halpoja lentoja, ja alueella Helsinki liikennöivistä suosituimpia ovat:\n\n* Lennot reitillä Helsinki (HEL) -- Peking (PEK)\n * Finnair\n * Aeroflot Russian Airlines\n * Air China\n
 • Mitkä lentoyhtiöt liikennöivät reitillä Helsinki – Peking useimmin?

  * Helsinki (HEL) -- Peking (PEK)\n * Finnair -- 75 viikoittaista lentoa reitillä HEL -- PEK\n \n\n * Aeroflot Russian Airlines -- 28 viikoittaista lentoa reitillä HEL -- PEK\n \n\n * Air China -- 16 viikoittaista lentoa reitillä HEL -- PEK\nSuuremmilla lentokentillä ja lentoyhtiöillä, jotka lentävät tietyllä reitillä useammin, on yleensä tarjolla enemmän istuinpaikkoja, mutta pienemmältä lentokentältä lentäminen voi olla halvempaa.
 • Mitkä alueen Helsinki lentoasemista tarjoavat lentoja kohteeseen Peking joka viikko?

  Lentoyhtiöt, kuten Finnair, liikennöivät viikoittain 75 lentoa reitillä Helsinki -- Peking. Lisätietoja alla:\n\n* Lentoasemalta Helsinki (HEL) liikennöidään viikoittain 153 lentoa kohteeseen Peking (PEK).\n
 • Kuinka kauan kestää suora lento reitillä Helsinki – Peking?

  Suora lento reitillä Helsinki -- Peking kestää yleensä noin 7 tuntia, 35 minuuttia, ja lennetty etäisyys on 6 341,07 kilometriä. Pisimmät lennot tällä reitillä kestävät yleensä 7 tuntia, 35 minuuttia. Lennon keskimääräinen kesto on 7 tuntia, 35 minuuttia.
 • Mikä on aikaisin ja myöhäisin saatavilla oleva lento reitillä Helsinki – Peking?

  * Lento reitillä Helsinki (HEL) -- Peking (PEK)\n * Päivän ensimmäinen lähtevä lento: 18.20\n * Aikaisin saapumisaika: 06.55\n * Päivän viimeinen lähtevä lento: 18.20\n * Myöhäisin saapumisaika: 06.55\n
 • Minkälaisia koneita reitillä Helsinki – Peking liikennöivät lentoyhtiöt käyttävät?

  Reitillä Helsinki -- Peking liikennöivät lentoyhtiöt käyttävät muun muassa seuraavanlaisia lentokoneita.\n\n| **Lentoyhtiö** | **Lentokone** |\n|---------------------------|---------------------------|\n| Finnair | AIRBUS INDUSTRIE A350-900 |\n| Aeroflot Russian Airlines | AIRBUS INDUSTRIE A350-900 |\n| Air China | AIRBUS INDUSTRIE A350-900 |\n| Scandinavian Airlines | AIRBUS INDUSTRIE A350-900 |\n| China Southern Airlines | AIRBUS INDUSTRIE A350-900 |\n\n
 • Tarvitsenko passin lennolle Helsinki – Peking?

  Yleensä passi tarvitaan, kun lennetään sen maan ulkopuolelle, jossa passi on myönnetty. Tarkista kuitenkin tarvittavat asiakirjat matkakohteesi tulli- ja matkustustiedoista.

Varatuimmat hotellit Peking

Näytä kaikki 1 555 majoitusliikettä kohteessa Peking
118 €
Hilton Beijing Capital Airport

Hilton Beijing Capital Airport

5.0 kautta 5.0 Terminal 3, 1 Sanjing Road, Peking, Beijing
Hilton Beijing Capital Airport on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan lähellä lentokenttää. Majoitusliike on lentokentän yhteydessä, ja Golden Portin kilparata sijaitsee lähettyvillä. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmaiset lentokenttäkuljetukset ja 4 ravintolaa. Tässä vuonna 2010 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 322 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat syvät kylpyammeet ja memory foam -patjalliset sängyt.
123 €
Cordis, Beijing Capital Airport by Langham Hospitality Group

Cordis, Beijing Capital Airport by Langham Hospitality Group

5.0 kautta 5.0 No. 1 Yi Jing Road Terminal 3, Capital International Airport, Peking, Beijing
Cordis, Beijing Capital Airport by Langham Hospitality Group on saanut loistavaa palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Kiinan uusi kansainvälinen messukeskus. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ilmaiset lentokenttäkuljetukset. Tässä vuonna 2010 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 269 huonetta 6 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.
123 €
Shangri-La Hotel, Beijing

Shangri-La Hotel, Beijing

5.0 kautta 5.0 29 Zizhuyuan Road, Peking, Beijing
Shangri-La Hotel, Beijing on saanut hyvää palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Pekingin yliopisto. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 4 ravintolaa. Tässä vuonna 1987 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 670 huonetta 24 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.