Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat lennot Helsinki Göteborg

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Tietoa lennoista välille Helsinki - Göteborg

Lähtölentokentän IATA-koodi HEL
Kohdelentokentän IATA-koodi GOT
Lentovaihtoehtoja 1
Lennon hinta 143 €
Keskimääräinen lentoaika 1 tuntia 13 minuuttia

Lennot Helsinki Göteborg

Odottaako sinua matka Göteborgiin, vuoden 2012 Ruotsin ruokapääkaupunkiin? Kauttamme löydät parhaat lennot Helsingistä Göteborgiin, ja tarvittaessa myös hotellin määränpäässäsi. Älä siis suotta surffaa muille sivuille, vaan syötä matkustuspäivämääräsi sekä matkalaisten lukumäärä hakukoneeseemme, ja valitse parhaat lennot Göteborgiin!

Lähtö Helsingistä

Helsinki-Vantaan lentoasema sijaitsee Vantaan puolella, n. 20 kilometrin päässä Helsingin keskustasta. Jos olet saapumassa lennollesi omalla autolla, voit jättää sen Lomaparkkiin, mikä kustantaa 39-65€ riippuen valitsetko ulkoparkin vai hallipaikan. Junalla saapuvat voivat jäädä pois Tikkurilan asemalla ja jatkaa siitä suoraan bussilla lentoasemalle, ja Helsingin suunnasta saapuvat pääsevät paikallislinjalla 615 molempien terminaalien eteen. Bussimatka kestää n. 40 minuuttia, joten varaathan matkaan ja turvatarkastuksiin tarpeeksi aikaa. Lentoasema on palkittu monta kertaa palveluistaan ja viihtyisyydestään, joten vaikka joutuisit hetken odottamaan lennon lähtöä, viihdyt varmasti paikalla.

Saapuminen Göteborgiin

Göteborgissa lennot laskeutuvat yleensä Landvetterin kentälle, joka on 25 kilometrin päässä keskustasta, mutta osa lennoista saapuu pienemmälle Göteborg City Airportille 14 kilometrin päähän kaupungista. Molemmilta kentiltä pääsee helpoiten keskustaan Flygbussarna-linja-autoilla, joihin kannattaa ostaa lippu jo etukäteen internetin kautta, muuten hintaan lisätään 10 kruunun lisämaksu.

Göteborgissa pääsee helposti joka paikkaan kävellen, ja varsinkin keskusta-alue on pyhitetty jalankulkijoille. Myös pyörällä on helppo ja nopea liikkua ympäri kaupunkia, ja mikäli hotellisi ei tarjoa pyörää käyttöön, niitä pystyy vuokraamaan edullisesti. Kävelyn ja pyöräilyn lisäksi kannattaa tutustua kaupungin laajaan raitiovaunuverkostoon, millä pääsee oikeastaan mihin tahansa kaupungissa, ja matkalla on hyvä ihailla kaupungin kauniita maisemia. Julkisen liikenteen liput käyvät myös lauttoihin, joilla pääsee tutustumaan kaupungin läheiseen saaristoon

Varaa siis samantien lentosi Helsingistä Göteborgiin, ja lähde tutustumaan länsinaapurimme toiseksi suurimpaan kaupunkiin, tulet varmasti ihastumaan!

Lennot Helsinki – Göteborg

Onko kohteiden Helsinki ja Göteborg välillä suoria lentoja?

Onko Finnair valintasi lennolle kohteeseen Göteborg? Hyvä valinta! Se on yksi johtavista lentoyhtiöistä, joka tarjoaa suoria lentoja kohteiden Helsinki (HEL-Helsinki-Vantaa) ja Göteborg (GOT-Landvetter) välillä, joten voit olla varma, että lentosi on mukava.

Kuinka kauan suora lento kohteiden Helsinki ja Göteborg välillä kestää?

Tähän 780 km matkaan menee yleensä suurin piirtein 2 tuntia ja 10 minuuttia. Kannattaa harkita varauloskäyntipaikan varaamista suoralle lennolle kohteiden Helsinki ja Göteborg välillä, jos haluat matkustaa rennommin.

Mitkä ovat parhaat lentokentät kohteiden Helsinki ja Göteborg välisille lennoille?

Jos suunnittelet matkaa kohteesta Helsinki kohteeseen Göteborg, lähtökenttäsi tulee mitä luultavimmin olemaan Helsinki (HEL-Helsinki-Vantaa) ja saapumislentokenttäsi Göteborg (GOT-Landvetter).

Mitkä ovat suosituimpia kohteiden Helsinki ja Göteborg välillä lentäviä lentoyhtiöitä?

Lentoa valitessaan monet hakevat tiettyjä lennonaikaisia mukavuuksia, kuten maistuvaa ruokaa tai hyvää palvelua. Vertaa näitä suosittuja yhtiöitä löytääksesi sen, mikä takaa haluamasi mukavuudet:

  • SAS, 166 lentoa kuussa
  • Icelandair, 42 lentoa kuussa
  • Finnair, 40 lentoa kuussa
  • Norwegian Air Shuttle, 33 lentoa kuussa
  • Air China, 28 lentoa kuussa
  • Ethiopian Airlines, 24 lentoa kuussa
Kuinka monta lentoa kohteiden Helsinki ja Göteborg välillä on?

Välillä Helsinki – Göteborg lennetään keskimäärin 9 lentoa päivässä. Seuraavan matkan suunnittelu käy siis todella helposti.

Lentoyhtiö Lento Lähtee: HEL Saapuu: GOT to
29.10
pe
30.10
la
31.10
su
1.11
ma
2.11
ti
3.11
ke
4.11
Välilaskut
AY 865 06:15 pm 07:25 pm - Tarkista hinta - Tarkista hinta - - - 0 välilasku(a)
AY 867 06:20 pm 07:35 pm - - - - Tarkista hinta - - 0 välilasku(a)
AY 863 08:00 am 09:15 am - - - - - - Tarkista hinta 0 välilasku(a)

Varatuimmat hotellit Göteborg

Näytä kaikki 184 majoitusliikettä kohteessa Göteborg
108 €
Gothia Towers

Gothia Towers

4.5 kautta 5.0 Mässans Gata 24, Göteborg
Gothia Towers on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kokouskeskuksen yhteydessä, ja Lisebergin huvipuisto on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja 4 ravintolaa. Tässä vuonna 1984 rakennetussa 4,5 tähden hotellissa on 1141 huonetta 77 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
115 €
Avalon Hotel

Avalon Hotel

4.0 kautta 5.0 Kungstorget 9, Göteborg
Avalon Hotel on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Göteborgin yliopisto. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja baari. Tässä vuonna 2007 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 101 huonetta 7 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-television.
116 €
Clarion Hotel Post, Gothenburg

Clarion Hotel Post, Gothenburg

4.0 kautta 5.0 Drottningtorget 10, Göteborg
Clarion Hotel Post, Gothenburg on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kokouskeskuksen yhteydessä, ja Drottningtorget on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 ravintolaa ja 2 baaria. Tässä vuonna 2012 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 500 huonetta 13 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen kiinteän internetyhteyden ja LED-televisiot.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.