Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Löydä täydellinen lentosi yli 400 lentoyhtiön joukosta

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Tietoa lennoista välille Helsinki - Hampuri

Lentovaihtoehtoja 1
Keskimääräinen lentoaika 1 tuntia 5 minuuttia

Kohteen Hampuri Parhaimmat Pakettimatkat

Hampuri lento + hotelli economyluokan lennoilla

Halvat lennot Helsingistä Hampuriin

Hilpeä, hurmaava Hampuri sijaitsee Pohjois-Saksassa Elbejoen varrella. Se on Berliinin jälkeen Saksan suurin kaupunki ja muodostaa oman kaupunkivaltionsa sekä kokonaisen osavaltion. Hampuri on ennen kaikkea satamakaupunki, joka keskiajasta lähtien on toiminut merkittävänä kauppapaikkana. Nykyisin se on vilkas ja trendikäs mutta silti kotoisa suurkaupunki. Hampuri on todella tutustumisen arvoinen kaupunkilomakohde, josta löytyy runsaasti nähtävyyksiä jokaiseen makuun. Pohjoisen Venetsiaksikin kutsutun kaupungin kanaalit, vesialueet ja vehreät puistot viettelevät vierailijan. Kaupungissa on lukuisia mielenkiintoisia museoita ja historiallisia nähtävyyksiä. Sunnuntaiaamun perinteisiä kalamarkkinoita ei kannata jättää väliin, vaikka ei olisikaan erityisen aamuvirkku. Lauluista tuttu Reeperbahn on syntisen kadun maineessa, mutta punaisten lyhtyjen lisäksi sieltä löytyvät kaupungin suosituimmat baarit ja yökerhot. Kun on aika suunnata vaikkapa viikonlopuksi tähän hienoon hansakaupunkiin, ebookersin kautta löydät parhaiten halvat lennot Helsingistä Hampuriin.

Suorat lennot Helsingistä Hampuriin

Hampurissa vallitsee meri-ilmasto, jonka ansiosta kaupungissa on usein sateista ja pilvistä. Etenkin talvella ilmat voivat olla arvaamattomia. Kauneimmasta säästä pääsee nauttimaan touko–elokuussa, ja kesällä lämpötila voi kohota 28 asteeseen. Myös keväällä tai syksyllä Hampurissa vieraileminen voi olla hieno idea. Menneinä vuosikymmeninä Hampuriin matkattiin Suomesta usein laivalla, mutta nykyisin sinne pääsee helposti ja nopeasti lentämällä. Noin kahden tunnin mittaisia suoria lentoja Helsingistä Hampuriin tarjoavat Finnair sekä Air Berlin. Myös esimerkiksi Air Baltic lentää Hampuriin Riian kautta, ja välilaskun kestosta riippuen perille voi päästä alle neljässä tunnissa. Lufthansa liikennöi Helsingin ja Hampurin välillä tehden välilaskun joko Frankfurtissa tai Münchenissä. Vaihtoyhteydelliset lennot ovat pitempiä, mutta ne ovat usein myös edullisempia kuin suorat lennot. Parhaista hinnoista pääsee nauttimaan, kun varaa lentonsa hyvissä ajoin. Lentoja Helsingistä Hampuriin löytyy runsaasti eri lentoyhtiöiltä. Voit löytää omaan aikatauluusi ja budjettiisi sopivat lennot Helsingistä Hampuriin vertailemalla eri vaihtoehtoja ebookersin hakukoneen avulla. Jos matkustuspäivät ovat joustavat, kannattaa tehdä hintavertailuja myös eri päivien välillä.

Lähtö Helsingistä

Matka Hampuriin alkaa Helsinki-Vantaan lentoasemalta, joka sijaitsee noin 18 kilometrin etäisyydellä Helsingin keskustasta hyvien liikenneyhteyksien päässä. Jos suuntaat lentoasemalle Helsingin keskustasta, voit nousta sieltä I-tai P-junaan. Junamatka keskustasta lentoasemalle kestää noin puoli tuntia ja maksaa paikallisliikenteen seutulipun verran. Myös kaukojunilla saapuvat pääsevät rautateitse aina lentoasemalle asti vaihtamalla kehäradan juniin Pasilassa, Helsingissä tai Tikkurilassa. Muista kaukolippua ostaessasi merkitä määräasemaksi Helsinki Lentoasema. Helsingin Rautatientorilta voi hypätä myös Finnairin City Busiin tai paikallisliikenteen bussiin 615. Finnairin City Bus on näistä kahdesta hieman nopeampi. Myös monet kaukobussilinjat ajavat lentoaseman kautta ja pysähtyvät aivan terminaalien edessä. Omalla autolla lentoasemalle saapuvat voivat jättää autonsa pitkäaikaissäilytykseen lentoaseman Lomaparkkiin. Vaikka pysäköintihalleissa on yleensä tilaa, etenkin lomasesonkien aikaan on hyvä ajatus varata autopaikka etukäteen netin kautta, jolloin voi myös saada pysäköinnin halvemmalla. Lentoasemalle on syytä saapua hyvissä ajoin etenkin aamu-ja iltapäivälentoja varten. Vaikka turvatarkastusjonot etenevät Helsinki-Vantaalla yleensä sujuvasti, on matkustaminen mukavampaa, kun ei tarvitse kiirehtiä. Ylimääräisen ajan saa helposti kulumaan Helsinki-Vantaan monipuolisten palveluiden parissa.

Saapuminen Hampuriin

Hampurin lentoasema sijaitsee noin kahdeksan kilometrin etäisyydellä Hampurin keskustasta. Lentoasemalla on kaksi terminaalia, joita yhdistää niiden keskellä oleva Airport Plaza -rakennus. Lentoasemalta on hyvät liikenneyhteydet kaupunkiin. Kätevin tapa siirtyä lentoasemalta Hampurin keskustaan on juna. S-Bahn-paikallisjunaverkoston linja S1 kulkee lentoasemalta Hampurin päärautatieasemalle kymmenen minuutin välein, ja matka keskustaan kestää 25 minuuttia. Lentoaseman juna-asema sijaitsee terminaalien edessä, ja sille voi siirtyä hissillä, portailla tai liukuportailla. Lentoasemalta voi myös ottaa taksin Hampurin keskustaan terminaalien 1 ja 2 edestä. Taksimatkan hinta on noin 30 euroa. Jos taas on suuntaamassa Hampurin ulkopuolelle, taksinkuljettajan kanssa voi neuvotella kyydille etukäteen kiinteän hinnan.

Helsinki - Hampuri Lennot FAQ

 • Mikä on halvin hinta lennolle reitillä Helsinki – Hampuri?

  Halvin löytämämme hinta lennolle reitillä Helsinki -- Hampuri on . \nJatkamalla hakua alla löydät runsaasti tietoa, jonka avulla varaat haluamasi lennon ja viimeistelet matkasuunnitelmasi kohteeseen Hampuri. Voit verrata lentoyhtiöitä ja alueen lentokenttiä sekä löytää mahtavia hotellitarjouksia. Anna ebookersin auttaa, jotta lentosi reitillä Helsinki -- Hampuri on mahdollisimman edullinen!
 • Kuinka monta lentoa reitillä Helsinki – Hampuri on tarjolla viikoittain?

  Reitillä Helsinki -- Hampuri on tarjolla 155 viikoittaista lentoa.
 • Kuinka monta lentoyhtiötä liikennöi reitillä Helsinki – Hampuri?

  reitillä Helsinki -- Hampuri liikennöi 11 lentoyhtiötä.
 • Mitkä lentokentät sopivat parhaiten Helsinki – Hampuri -lennoille?

  Löysimme alueelta Helsinki vain yhden lentoaseman, joka tarjoaa lentoja kohteeseen Hampuri: Vantaa (HEL). Tämä lentoasema tarjoaa lentoja lentoasemalle Hamburg (HAM), mutta lentoja voi olla tarjolla rajoitetusti, joten varaa heti! Haluamme tarjota sinulle sopivimmat vaihtoehdot. Siten olet valmis nauttimaan kaupungin maisemista, nähtävyyksistä ja mauista heti, kun lentosi laskeutuu kohteeseen Hampuri.
 • Mitkä ovat suosituimpia lentoyhtiöitä reitillä Helsinki – Hampuri?

  Kun varaat lentosi suositulta lentoyhtiöltä, löydät usein parhaat lentotarjoukset. Me jopa löysimme lennon reitille Helsinki -- Hampuri hintaan ! Reitillä Helsinki -- Hampuri 11 lentoyhtiötä tarjoaa halpoja lentoja, ja alueella Helsinki liikennöivistä suosituimpia ovat:\n\n* Lennot reitillä Helsinki (HEL) -- Hampuri (HAM)\n * Finnair\n * Scandinavian Airlines\n * Lufthansa\n
 • Mitkä lentoyhtiöt liikennöivät reitillä Helsinki – Hampuri useimmin?

  * Helsinki (HEL) -- Hampuri (HAM)\n * Finnair -- 73 viikoittaista lentoa reitillä HEL -- HAM\n \n\n * Scandinavian Airlines -- 16 viikoittaista lentoa reitillä HEL -- HAM\n \n\n * Lufthansa -- 15 viikoittaista lentoa reitillä HEL -- HAM\nSuuremmilla lentokentillä ja lentoyhtiöillä, jotka lentävät tietyllä reitillä useammin, on yleensä tarjolla enemmän istuinpaikkoja, mutta pienemmältä lentokentältä lentäminen voi olla halvempaa.
 • Mitkä alueen Helsinki lentoasemista tarjoavat lentoja kohteeseen Hampuri joka viikko?

  Lentoyhtiöt, kuten Finnair, liikennöivät viikoittain 73 lentoa reitillä Helsinki -- Hampuri. Lisätietoja alla:\n\n* Lentoasemalta Helsinki (HEL) liikennöidään viikoittain 155 lentoa kohteeseen Hampuri (HAM).\n
 • Kuinka kauan kestää suora lento reitillä Helsinki – Hampuri?

  Suora lento reitillä Helsinki -- Hampuri kestää yleensä noin 2 tuntia, ja lennetty etäisyys on 1 174,57 kilometriä. Pisimmät lennot tällä reitillä kestävät yleensä 2 tuntia. Lennon keskimääräinen kesto on 2 tuntia.
 • Mikä on aikaisin ja myöhäisin saatavilla oleva lento reitillä Helsinki – Hampuri?

  * Lento reitillä Helsinki (HEL) -- Hampuri (HAM)\n * Päivän ensimmäinen lähtevä lento: 07.50\n * Aikaisin saapumisaika: 08.50\n * Päivän viimeinen lähtevä lento: 17.30\n * Myöhäisin saapumisaika: 18.30\n
 • Minkälaisia koneita reitillä Helsinki – Hampuri liikennöivät lentoyhtiöt käyttävät?

  Reitillä Helsinki -- Hampuri liikennöivät lentoyhtiöt käyttävät muun muassa seuraavanlaisia lentokoneita.\n\n| **Lentoyhtiö** | **Lentokone** |\n|-----------------------|---------------|\n| Finnair | Airbus A319 |\n| Scandinavian Airlines | Airbus A319 |\n| Lufthansa | Airbus A319 |\n| Icelandair | Airbus A319 |\n| KLM | Airbus A319 |\n\n
 • Tarvitsenko passin lennolle Helsinki – Hampuri?

  Yleensä passi tarvitaan, kun lennetään sen maan ulkopuolelle, jossa passi on myönnetty. Tarkista kuitenkin tarvittavat asiakirjat matkakohteesi tulli- ja matkustustiedoista.

Lentoyhtiö Lento Lähtee: HEL Saapuu: HAM la
18.1
su
19.1
ma
20.1
ti
21.1
ke
22.1
to
23.1
pe
24.1
Välilaskut
AY 1423 08:30 am 09:35 am Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta 0 välilasku(a)
AY 1425 05:25 pm 06:30 pm Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta 0 välilasku(a)

Hotellit Hampuri

Näytä kaikki 548 majoitusliikettä kohteessa Hampuri
Radisson Blu Hotel, Hamburg Airport

Radisson Blu Hotel, Hamburg Airport

Flughafenstrasse 1-3, Hampuri, HH
  4.5 kautta 5.0
   
   
  4,5/5 (21 arvostelua)

  Lufthansa Technik AG on 2,1 kilometrin ja Stadtpark (puisto) on 4,8 kilometrin päässä tästä luksusluokan hotellista. City Nordin yrityspuisto ja Sporthalle Hamburgin ...

  Radisson Blu Hotel, Hamburg Airport104 €

  Radisson Blu Hotel, Hamburg Airport104 €
  Scandic Hamburg Emporio

  Scandic Hamburg Emporio

  Dammtorwall 19, Hampuri, HH
   4.0 kautta 5.0
    
    
   4,4/5 (100 arvostelua)

   Hamburger Dom, Jungfernstieg ja Hamburg Messe and Congress (messu- ja kongressikeskus) sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän ...

   Scandic Hamburg Emporio79 €

   Scandic Hamburg Emporio79 €

   Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

   Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

   Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.