Lennot Ruotsi

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Hae halvat lennot kohteen Ruotsi suosituimpiin kaupunkeihin

Halvat menopaluulennot Ruotsi

Halvimmat viimeisten 7 päivän aikana löydetyt hinnat kohteeseen Ruotsi olivat annetulla aikavälillä 40 € (yhdensuuntaiset lennot) ja 77 € (menopaluu). Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Norwegian Air International Ltd
Air Baltic
Scandinavian Airlines
Norwegian Air International Ltd
Braathens Regional Aviation
Norwegian Air International Ltd
Norwegian Air International Ltd
Norwegian Air International Ltd
Air Baltic
Braathens Regional Aviation
Scandinavian Airlines
Norwegian Air International Ltd

Lento ja hotelli -tarjoukset kohteeseen Ruotsi

Ruotsi – Lomat Economy-lennoilla

Hotel Point
Hotell Skeppsbron
Hotel Bema
Lydmar Hotel
Miss Clara by Nobis, Stockholm, a Member of Design Hotels
Hotel Diplomat

Ruotsin-matka on irtiotto arjesta

Vain lyhyen etäisyyden päässä Pohjanlahden toisella rannalla on rakas naapurimaamme Ruotsi. Erityisesti pääkaupunki Tukholma on tullut monelle hyvin tutuksi laivaristeilyjen määränpäänä. Ruotsiin on sen läheisen sijainnin vuoksi erittäin helppo matkustaa koska tahansa, ja Ruotsin-matka sopiikin hyvin tuomaan kaivattua vaihtelua arkeen vaikka viikonloppumatkan muodossa. Ruotsista löytyy matkakohteita joka lähtöön: vietä kaupunkilomaa Tukholmassa, Göteborgissa tai muissa viehättävissä kaupungeissa tai lähde laskettelulomalle Pohjois-Euroopan suurimpaan hiihtokeskukseen Åreen. Pohjois-Ruotsin jylhät erämaamaisemat ja tunturit tekevät vaikutuksen – Skandien vuoristosta puhumattakaan. Etelä-Ruotsissa on mahdollista viettää saaristolomaa ja rantalomaa yhdellä kertaa. Gotlannin ja Öölannin saaret ihastuttavat varsinkin kesäaikaan. Vaihtoehtoja on monia, ja halvat matkat Ruotsiin voit varata ebookersin kautta tutustumalla kattavaan lentotarjontaan.

Milloin matkustaa Ruotsiin?

Ruotsi on ilmastoltaan hyvin samanlainen kuin Suomi. Kaikki neljä vuodenaikaa voi kokea myös naapurimaassamme, mutta Etelä-Ruotsissa kevät alkaa hieman aikaisemmin kuin Suomessa. Ruotsiin voi matkustaa milloin tahansa ja kokea samat lomakohteet hieman erilaisina vuodenajasta riippuen. Aktiviteetteja riittää Ruotsissa kesästä talveen. Kaupunkien ostoskeskukset, museot, linnat ja monet muut nähtävyydet ovat avoinna vuoden ympäri. Nauti Ruotsin luonnosta keväästä syksyyn patikoiden, veneillen, purjehtien, kalastaen, golfaten tai vaikka puistoissa kävellen. Talvella taas kutsuvat Ruotsin monet laskettelu- ja hiihtokeskukset viettämään hauskoja ja liikunnallisia hetkiä isommallakin porukalla. Jos maastohiihto on lempilajisi ja kilpailuvietti kova, voit lähteä kisaamaan Ruotsissa joka maaliskuu järjestettävään 90 kilometrin pituiseen Vaasahiihtoon. Kesäisin Ruotsissa järjestetään paljon erilaisia musiikkifestivaaleja, ja yksi ruotsalaisten suursuosikeista, Allsång på Skansen -yhteislaulutapahtuma, kerää runsaasti väkeä laulamaan yhdessä viikoittain kesäkuukausien ajan. Kesällä juhlistetaan myös Ruotsin kansallispäivää sekä prinsessa Victorian syntymäpäivää.

Matkustusajankohta ei Ruotsin osalta jää ainakaan kiinni lentojen hinnoista, sillä niissä ei ole suuria vaihteluita pitkin vuotta. Näin on tilanne varsinkin Tukholman kohdalla, jonne on saatavilla edullisia lippuja melkein koska tahansa. Tiettyihin kaupunkeihin, kuten Göteborgiin tai Visbyyn, voi lentolippujen hinnat olla muuta vuotta kalliimmat erityisesti kesällä. Tähän vaikuttaa osaksi se, että esimerkiksi Visby on suosittu lomakohde juuri kesäaikaan. Lentohinnoissa voi olla pientä viikkokohtaista vaihtelua, mutta erot eivät silti ole kovin suuria. Erilaisia tarjoushintoja saattaa tulla ajoittain saataville, ja niitä kannattaakin pitää silmällä, jotta varmistat itsellesi halvat lennot Ruotsiin.

Hyvät yhteydet Suomesta Ruotsiin

Lentoyhteydet Suomesta Ruotsiin ovat mitä loistavimmat. Suomesta lennetään Ruotsiin tiuhaan tahtiin, ja päivittäin on tarjolla useampia lentoja ja liikennöiviä lentoyhtiöitä. Vaikka lentotarjonta on vilkkainta pääkaupunkiemme välillä, suorilla lennoilla pääsee muuallekin kuin Tukholmaan. Lento Ruotsiin onnistuu Helsingin lisäksi monesta muustakin Suomen kaupungista. Finnairin siivet lennättävät suomalaiset suorinta reittiä Tukholman ohella Göteborgiin, Uumajaan ja Gotlannin saarella sijaitsevaan Visbyyn. Halvimmat lennot Ruotsiin lennetään halpalentoyhtiö Norwegianilla. Myös SAS kuljettaa matkalaiset lahden yli suorinta reittiä. Ruotsin sisäiset lennot Tukholman kautta muualle Ruotsiin ovat varteenotettava vaihtoehto, kun haluaa suunnata matkansa esimerkiksi Ruotsin Lappiin. Kiirunan tai Luulajan tavoittaa Tukholmasta noin reilussa tunnissa. Näitä reittejä operoi SAS. Luulajaan pääsee myös Oulun kautta NextJetillä.

Halvat lennot Ruotsiin

Ruotsi on erinomainen kohde lyhyellekin lomalle. Nopea lentomatka ei vie liikaa aikaa itse lomalta, ja naapurimaahan on helppo matkustaa vaikka ihan ex tempore. Hyviä tarjouksia saattaa löytää viime minuuteillakin, mutta silti matkaa kannattaa miettiä jo hieman etukäteen, sillä halvat lennot Ruotsiin eivät odota mattimyöhäisiä. Ebookersin hakukoneella voit etsiä itsellesi edullisia lentoja rajaamalla hakuvaihtoehtoja sinulle sopivien matkapäivien mukaan. Näin pääset vertailemaan lentojen hintoja ja valitsemaan parhaat päältä!

Autonvuokraustarjoukset Ruotsi

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.