Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
23.10. - 25.10.
Ensi viikonloppuna
30.10. - 1.11.

Varatuimmat hotellit Göteborg

100 €
Gothia Towers

Gothia Towers

4.5 kautta 5.0 Mässans Gata 24, Göteborg
Gothia Towers on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kokouskeskuksen yhteydessä, ja Lisebergin huvipuisto on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja 4 ravintolaa. Tässä vuonna 1984 rakennetussa 4,5 tähden hotellissa on 1141 huonetta 77 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
114 €
Avalon Hotel

Avalon Hotel

4.0 kautta 5.0 Kungstorget 9, Göteborg
Avalon Hotel on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Göteborgin yliopisto. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja baari. Tässä vuonna 2007 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 101 huonetta 7 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-television.
115 €
Clarion Hotel Post, Gothenburg

Clarion Hotel Post, Gothenburg

4.0 kautta 5.0 Drottningtorget 10, Göteborg
Clarion Hotel Post, Gothenburg on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kokouskeskuksen yhteydessä, ja Drottningtorget on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 ravintolaa ja 2 baaria. Tässä vuonna 2012 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 500 huonetta 13 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen kiinteän internetyhteyden ja LED-televisiot.
89 €
Quality Hotel 11

Quality Hotel 11

4.0 kautta 5.0 Maskingatan 11, Göteborg
Quality Hotel 11 on saanut mahtavaa palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kokouskeskuksen yhteydessä, ja Götan kanava on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ulkouima-altaan ja kuntokeskuksen. Tässä 4 tähden hotellissa on 260 huonetta 9 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
115 €
Clarion Collection Hotel Odin

Clarion Collection Hotel Odin

4.0 kautta 5.0 Odinsgatan 6, Göteborg
Clarion Collection Hotel Odin on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Nya Ullevi (stadion) on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset hotellinjohtajan kutsut ja ravintolan. Tässä 4 tähden hotellissa on 180 huonetta 7 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille taulutelevisiot ja jääkaapit.
98 €
Quality Hotel Winn Goteborg

Quality Hotel Winn Goteborg

3.5 kautta 5.0 Gamla Tingstadsgatan 10, Hisings Backa
Quality Hotel Winn Goteborg on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Götan kanava. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja sisäuima-altaan. Tässä 3,5 tähden hotellissa on 121 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa satelliittikanavat ja Wi-Fi-yhteyden.
72 €
Comfort Hotel Goteborg

Comfort Hotel Goteborg

3.0 kautta 5.0 Skeppsbroplatsen 1, Göteborg
Comfort Hotel Goteborg on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Götan kanava. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi kuntoklubin, baarin ja kattoterassin. Tässä vuonna 1932 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 289 huonetta 7 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille pillowtop-patjat ja taulutelevisiot.
80 €
Quality Hotel Panorama

Quality Hotel Panorama

3.0 kautta 5.0 Eklandagatan 51-53, Göteborg, Vastra Gotaland
Quality Hotel Panorama on saanut loistavaa palautetta keskeisestä sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kokouskeskuksen yhteydessä, ja Universeum (koko perheen tiedekeskus) on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja ympäri vuorokauden auki olevan kuntokeskuksen. Tässä 3 tähden hotellissa on 339 huonetta 13 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja digitaalikanavat.
143 €
Arken Hotel & Art Garden Spa

Arken Hotel & Art Garden Spa

4.0 kautta 5.0 Nordatlanten 100, Göteborg
Arken Hotel & Art Garden Spa on saanut hyvää palautetta mukavista sängyistään. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Volvo-museo. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä vuonna 1974 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 149 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
92 €
Radisson Blu Riverside Hotel, Gothenburg

Radisson Blu Riverside Hotel, Gothenburg

4.0 kautta 5.0 Lindholmspiren 4, Göteborg
Radisson Blu Riverside Hotel, Gothenburg on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Lindholmenin tiedepuisto. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä täyden palvelun kylpylän ja ravintolan. Tässä vuonna 2013 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 265 huonetta 11 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
80 €
Hotel Fars Hatt, Sure Hotel Collection by Best Western

Hotel Fars Hatt, Sure Hotel Collection by Best Western

3.5 kautta 5.0 Gamla Torget 2, Kungalv
Hotel Fars Hatt, Sure Hotel Collection by Best Western on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Bohusin linnoitus. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Tässä 3,5 tähden hotellissa on 120 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-televisiot.
122 €
Radisson Blu Scandinavia Hotel

Radisson Blu Scandinavia Hotel

4.5 kautta 5.0 Södra Hamngatan 59, Göteborg
Radisson Blu Scandinavia Hotel on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Nya Ullevi (stadion) on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 ravintolaa ja täyden palvelun kylpylän. Tässä vuonna 1986 rakennetussa 4,5 tähden hotellissa on 355 huonetta 6 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja älytelevision.
99 €
Elite Park Avenue Hotel

Elite Park Avenue Hotel

4.5 kautta 5.0 Kungsportsavenyn 36-38, Göteborg
Elite Park Avenue Hotel on saanut hyvää palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Poseidon-patsas. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ravintolan. Tässä vuonna 1950 rakennetussa 4,5 tähden hotellissa on 317 huonetta 10 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja televisiot.
95 €
Göteborgs Camping Lilleby

Göteborgs Camping Lilleby

2.0 kautta 5.0 Lillebyvägen 100, Torslanda, Torslanda
Göteborgs Camping Lilleby on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Lilla Varholmenin lauttaterminaali. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja pyykinpesutilat. Tässä 2 tähden leirintäalueessa on 204 majoitustilaa. Kaikki majoitustilat tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiöt.
62 €
Best Western Arena Hotel Gothenburg

Best Western Arena Hotel Gothenburg

3.0 kautta 5.0 Baldersgatan 6, Göteborg
Best Western Arena Hotel Gothenburg on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Nya Ullevi (stadion). Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen ja omatoimisen pysäköinnin (lisämaksusta). Tässä 3 tähden hotellissa on 58 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.

Parhaat halvat hotellit ja majoitukset Göteborg

Näytä kaikki

Parhaat luksushotellit Göteborg

Näytä kaikki

Kohteen Göteborg hotellit

Harkitsetko matkaa kohteeseen Göteborg? Jos haluat löytää majoituspaikan, joka on lähellä nähtävyyksiä, syötä lomapäiväsi ja käytä hakutulosten vieressä olevia suodattimia löytääksesi majoituspaikan, joka on lähellä alueen nähtävyyksiä kuten Lisebergin huvipuisto, Nya Ullevi (stadion) ja Poseidon-patsas. Voit valita 177 hotellista ja muusta majoitusvaihtoehdosta kohteessa Göteborg löytääksesi itsellesi sopivan yöpymispaikan.

Etsitpä sitten halpoja hotelleja kohteessa Göteborg, perhelomaa varten sopivia majoitusliikkeitä tai majoituksia, joihin voit ottaa lemmikkisi mukaan, Göteborg tarjoaa monia erilaisia majoituspaikkoja, joista löydät takuulla itsellesi sopivan vaihtoehdon:

 • 6 lentokenttähotellia
 • 28 halpaa hotellia
 • 62 lapsiystävällistä hotellia
 • 23 luksushotellia
 • 37 lemmikkiystävällistä hotellia

Suosittuja hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Göteborg

Kun etsit yöpymispaikkaa kohteessa Göteborg, voit löytää ebookersin sivustolta hotellin, joka tarjoaa palveluja kuten internetyhteyden, uima-altaan tai ilmaiset lentokenttäkuljetukset. Voit käyttää suodattimia rajataksesi hakuasi, jotta näet vain sinulle tärkeät palvelut, kuten huoneessa olevan keittiön ja ilmastoinnin.

Asiakkaat pitävät näistä hotelleista kohteessa Göteborg niiden ilmaisen aamupalan takia:

 • Barken Viking by Dialog Hotels
 • Dockyard Hotel
 • Hotel Flora

Nämä kohteen Göteborg hotellit ovat suosittuja asiakkaiden keskuudessa niiden uima-altaiden takia:

 • Scandic Europa
 • Upper House
 • Radisson Blu Riverside Hotel, Gothenburg

Asiakkaat, jotka yöpyivät näissä kohteen Göteborg hotelleissa pitivät paikan päällä olevasta kuntokeskuksesta:

 • Elite Park Avenue Hotel
 • Gothia Towers
 • Elite Plaza Hotel Göteborg

Kohteeseen Göteborg tutustuminen

Göteborg on tunnettu ravintoloista, kahviloista ja museoista. Suosittuihin nähtävyyksiin kohteessa Göteborg ja sen lähellä kuuluu:

 • Lisebergin huvipuisto
 • Nya Ullevi (stadion)
 • Poseidon-patsas
 • Scandinavium (areena)
 • Universeum (koko perheen tiedekeskus)
 • Brunnsparken
 • Kustaa Adolfin tori

Kun suunnittelet lomaasi kohteessa Göteborg, voit varata ebookersin kautta myös sopivat lennot kohteeseen Göteborg (GOT-Landvetter). Voit rajata hakuasi välilaskujen, lentoyhtiön tai lähtöajan mukaan löytääksesi itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Milloin on paras aika vierailla kohteessa Göteborg?

Jos mietit parasta mahdollista aikaa matkustaa kohteeseen Göteborg, saatat hyötyä näistä vuodenajan säätä koskevista tiedoista lomaasi suunnitellessasi. Heinäkuu ja elokuu ovat yleensä lämpimimmät kuukaudet kohteessa Göteborg, kun taas kylmimmät kuukaudet ovat yleensä tammikuu ja helmikuu. Heinäkuu ja elokuu ovat sateisimmat kuukaudet, kun taas maaliskuu ja helmikuu ovat kuivimmat.

Tässä on yleiskatsaus kohteen keskimääräiseen sademäärään ja lämpötilaan:

 • Keskimääräinen lämpötila päivisin tammikuusta maaliskuuhun on 7 °C ja öisin -3 °C. Kauden keskimääräinen sademäärä on 114 mm.
 • Jos vierailet huhtikuun ja kesäkuun välisenä aikana, voit odottaa keskimääräisen lämpötilan olevan 20 °C päivisin ja 1 °C öisin. Keskimääräinen sademäärä tänä aikana on 127 mm.
 • Keskimääräinen lämpötila heinäkuusta syyskuuhun on päivisin 20 °C ja öisin 7 °C. Kauden keskimääräinen sademäärä on 245 mm.
 • Keskimääräinen lämpötila päivisin lokakuusta ja joulukuuhun on 13 °C ja -2 °C öisin. Kauden keskimääräinen sademäärä on 184 mm.
 • Vuosittainen keskimääräinen sademäärä kohteessa Göteborg on 668 cm.

Viimeksi varatut hotellit Göteborg

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.