Lennot Etelä-Ruotsi

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat menopaluulennot Etelä-Ruotsi

Halvimmat viimeisten 7 päivän aikana löydetyt hinnat kohteeseen Etelä-Ruotsi olivat annetulla aikavälillä 68 € (yhdensuuntaiset lennot) ja 138 € (menopaluu). Sivustomme avulla saat hyvät lentotarjouksen kohteeseen Etelä-Ruotsi vuosille 2022 ja 2023. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Usein kysytyt kysymykset

❓ Kuinka paljon maksavat lentoliput kohteeseen Etelä-Ruotsi?

✔️ Lennot kohteeseen Etelä-Ruotsi maksavat yleensä 138 €–180 €. Jos haluat varata lennot vain yhteen suuntaan kohteeseen Etelä-Ruotsi, voit löytää upeita tarjouksia niinkin halvalla kuin 68 €.

❓ Mikä on halvin kuukausi lentää kohteeseen Etelä-Ruotsi?

✔️ Halvin kuukausi varata lentoliput kohteeseen Etelä-Ruotsi yhdensuuntaiselle matkalle on heinäkuussa ja menopaluulennolle tammikuussa. Jos matkasuunnitelmasi ovat joustavat etkä välitä mihin vuodenaikaan lähdet matkalle, lentojen varaaminen tälle kuukaudelle voi säästää sinulle huomattavastikin rahaa.

❓ Miten löydän halvimmat lennot kohteeseen Etelä-Ruotsi?

✔️ Löydät halvat lennot kohteeseen Etelä-Ruotsi helposti hakukoneemme avulla. Voit hakea yhdensuuntaisia lentoja, menopaluulentoja tai monia kohteita sisältäviä lentoja. Annettuasi hakemasi kohteet, päivät ja matkustajien määrät hakukoneeseen voit lajitella ja suodattaa tuloksia monien eri kriteerien mukaisesti. Lentolippujen hinnat kohteeseen Etelä-Ruotsi saattavat vaihdella suurestikin etsimiesi päivien, lentoyhtiöiden, lipputyyppien, paikkavalintojen ja monien muiden valintojen mukaan. Tee varaus ebookersin kautta ja hyödynnä maailmanlaajuisen verkkomatkatoimiston tuomat edut, kuten halvemmat hinnat, kattava tarjonta, loistava kanta-asiakasohjelma sekä varauksen tekemisen helppous. Lentojen lisäksi voit varata myös matkasi muut osat ebookersin kautta, ja säästät näin huomattavasti aikaa ja rahaa.

❓ Voinko muuttaa Ebookersin kautta tekemääni lentovarausta kohteeseen Etelä-Ruotsi?

✔️ Voit muuttaa kohteen Etelä-Ruotsi lentoasi helposti avullamme. Ensiksi sinun kannattaa tutustua matkasuunnitelmassasi oleviin lentoyhtiön ehtoihin ja rajoituksiin. Näistä näet helposti lentoyhtiön muutoksia koskevat käytännöt sekä mahdolliset lisämaksut. Jos lentoyhtiösi on perinteinen yhtiö, voimme auttaa sinua muutoksen tekemisessä – ota vain meihin yhteyttä. Saat lisätietoja lentojenmuuttamisesta asiakaspalvelun artikkelista.

❓ Miten peruutan Ebookersin kautta varaamani lennon kohteeseen Etelä-Ruotsi?

✔️ Voit peruuttaa lentolippusi kohteeseen Etelä-Ruotsi helposti seuraamalla ohjeitamme. Ensiksi kannattaa kuitenkin tutustua lentoyhtiön ehtoihin ja rajoituksiin, jotka löydät kätevästi matkasuunnitelmastasi. Ehdoista näet lentoyhtiön peruutuksia koskevat käytännöt sekä yhtiön mahdollisesti veloittamat lisämaksut. Saat lisätietoja lentojen peruuttamisesta asiakaspalvelun artikkelista täällä.

❓ Mitkä ovat parhaat kohteeseen Etelä-Ruotsi lentävät lentoyhtiöt?

✔️ Jos haluat varata lennon kohteeseen Etelä-Ruotsi sinne lentävät seuraavat lentoyhtiöt: Norwegian Air International Ltd, SAS, Air Baltic, Finnair, Braathens Regional Aviation, Lufthansa. Voit ebookersin avulla helposti vertailla lentoja nähdäksesi, minkä lentoyhtiön tarjoamat lennot sopivat parhaiten tarpeisiisi. Näin voit varmistaa, että käytät matkabudjettisi parhaiten hyväksesi ja että saat kaikki haluamasi matkan aikaiset palvelut käyttöösi.

❓Voinko lentää kohteeseen Etelä-Ruotsi (MMA) lomalle?

✔️Jos suunnittelet lomaa kohteeseen Etelä-Ruotsi (MMA), saat viimeisimmät tiedot COVID-19-matkailuneuvojaltamme.

Etelä-Ruotsi Lentotiedot

Matkustaminen kohteeseen
Kohdelentokentän IATA-koodi MMA
Palvelevien lentoyhtiöiden määrä
Lentoyhtiöt Norwegian Air International Ltd, SAS, Air Baltic, Finnair, Braathens Regional Aviation, Lufthansa
Halvin lento 138 €
Varhaisin lähtevä lento
Myöhäisin lähtevä lento

Mitkä yhtiöt lentävät kohteeseen Etelä-Ruotsi?

Norwegian Air International Ltd, SAS, Air Baltic, Finnair, Braathens Regional Aviation, Lufthansa

Etelä-Ruotsi – lento ja hotelli -paketit economy-lennoilla

Frogner House Apartments - Odinsgate 10
THE THIEF
Frogner House Apartments - Huitfeldtsgate 19
The Apartments company - The Sweet
Frogner House Apartments - Colbjørnsens gate 3
Eidsvoll Express Hotel
Clarion Hotel The Hub
Frogner House Apartments - Skovveien 8
Frogner House Apartments - Arbinsgate 3
Frogner House Apartments Bygdøy Allé 53
Best Western Leto Arena
Lidingö Arena Hotell
Etkö löydä etsimääsi?
Katso kaikki saatavilla olevat matkat: Helsinki –> Etelä-Ruotsi
Näytä kaikki matkat

Tarvitsetko lentosi jälkeen auton?

*Savings based on all holiday package bookings with Flight + Hotel on ebookers.com from January 2017 to December 2017, as compared to the price of the same components booked separately. Savings will vary based on origin/destination, length of trip, stay dates and selected travel supplier(s). Savings not available on all packages. For Free Flight or 100% Off Flight deals, package savings is greater than or equal to the current cost of one component, when both are priced separately.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.