Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Löydä täydellinen lentosi yli 400 lentoyhtiön joukosta

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Tietoa lennoista välille Helsinki - Marrakech

Lentovaihtoehtoja 1
Keskimääräinen lentoaika 4 tuntia 30 minuuttia

Kohteen Marrakech Parhaimmat Pakettimatkat

Marrakech lento + hotelli economyluokan lennoilla

Lennot Helsingistä Marrakechiin

Paras aika hypätä lentokoneeseen on silloin, kun koti-Suomen kuviot alkavat tuntua turhankin tutuilta. Eksotiikallaan lumoava Marrakech on täydellinen kohde juuri näihin tilanteisiin. Varaa siis ebookersin sivuilta lennot Helsingistä Marrakechiin ja heittäydy mausteiden ja marokkolaisen mystiikan pyörteisiin.

Punaisen kaupungin viemää

Marrakechin vanhakaupunki Medina punaisine muureineen on matkailijan ykköskohde. Aisteja hivelevät ostosseikkailut suurella basaarialueella ja elämää pursuavan Djemaa el-Fna -aukion vilinä ovat kokemuksia, joita ei kannata missata. Etenkin iltaisin aukion värinästä, maukkaasta ruoasta ja minttuteestä nauttiessa virkistyvät sekä keho että mieli. Estetiikannälkää tyydyttävät puolestaan hulppeat vanhat rakennukset, kuten kaupungin maamerkkinä pidetty Koutubian moskeija heti Medinan ulkopuolella. Modernimmat ostospaikat ja ravintolat löytyvät puolestaan uudemmista kaupunginosista. Lisäksi innoitusta voi etsiä valloittavista puistoista, ja voipa kaupungista tehdä myös ikimuistoisia retkiä jylhille Atlasvuorille ja henkeäsalpaavaan Saharan autiomaahan.

Matkustusajat ja halvat lennot Helsingistä Marrakechiin

Marrakechin sijainti Afrikan sisämaassa Saharan kulmalla takaa, että kesäkuukaudet ovat tukahduttavan kuumia. Talvella lämmintä on toistakymmentä astetta. Miellyttävin ja suosituin aika matkustaa onkin keväällä tai syksyllä, jolloin päivän korkein lämpötila on 25 asteen vaiheilla. Halvimman hinnan saat, kun varaat lennot muutamaa kuukautta etukäteen.

Suoria lentoja Helsingistä Marrakechiin ei ole tarjolla, joten seikkailuun kuuluu aina vähintään yksi välilasku. Lennot kestävät lyhimmillään noin 6–9 tuntia. Yleensä matka-aika on kuitenkin vähintään 10–14 tuntia. Lisäksi tarjolla on huomattavasti pidempiä lentoja, joissa ehdit viettää kokonaisen päivän tai yön välilaskupaikkaan tutustuen. Lufthansan lennot Frankfurtin tai Münchenin kautta ovat usein nopeita ja edullisia. Kun etsit halpoja lentoja Helsingistä Marrakechiin, voit harkita myös esimerkiksi Iberian, Finnairin, Air Berlinin, Turkish Airlinesin, TAP Portugalin, Vueling Airlinesin ja Nikin lentoja. Välilaskupaikat vaihtelevat suuresti lentoyhtiön mukaan, ja monet yhtiöistä liikennöivät reittiä yhteistyössä. Lentoja Marrakechiin lähtee noin puoli viiden ja kahdeksan välillä sekä aamulla että illalla, ja perillä kello on kaksi tuntia vähemmän kuin Suomessa.

Lähtö Helsinki-Vantaan lentoasemalta

Helsinki-Vantaan lentoaseman (HEL) kahteen terminaaliin on useita yhteyksiä Helsingin keskustasta. Finnair City Bus kuljettaa sinut perille puolessa tunnissa, ja matka maksaa noin euron HSL:n seutulippua enemmän. HSL:n busseilla 615, 415 ja 617 matka kestää 35–50 minuuttia ja kehärataa kulkevilla I- ja P-junilla noin 30 minuuttia. Kauempaa saapuvat voivat hypätä lähijuniin Helsingissä, Pasilassa tai Tikkurilassa tai hurauttaa perille Matkahuollon linja-autoilla. Noin puoli tuntia kestävä taksimatka keskustasta puolestaan maksaa noin 50 euroa. Omalla autolla saapuvat voivat valita sopivan pitkäaikaispysäköintialueen matkan keston mukaan.

Etenkin aamulentoja varten kentälle kannattaa saapua hyvissä ajoin. Aamu on Helsinki-Vantaalla tyypillistä ruuhka-aikaa, joten lähtöselvitykseen, turvatarkastukseen ja passintarkastukseen voi joutua jonottamaan.

Perillä Marrakechissa

Kahdesta terminaalista koostuva Menaran lentoasema (RAK) sijaitsee noin kuuden kilometrin päässä Marrakechin Medinasta. Kätevä tapa matkustaa keskustaan on puolen tunnin välein liikennöivä bussi 19, jolla matka taittuu muutaman kymmenen dirhamin hintaan noin puolessa tunnissa. Edullisempia mutta epäsäännöllisempiä bussivaihtoehtoja ovat muutaman dirhamin hintaiset linjat 11 ja 18.

Taksilla matkaan kuluu vain vartti, mutta etenkin petit taxit eli pikkutaksit pyytävät lentoasemalla usein ylihintaa. Esimerkiksi 100 dirhamia on kohtuuhinta vain yöaikaan. Grand taxit eli suuret taksit ovat pikkutakseja kalliimpia, sillä ne on tarkoitettu jaettaviksi: niillä matkan hinta lentoasemalta keskustaan on yleensä 150 dirhamia.

On hyvä huomioida, että Marokossa hintojen vaihtelu on suurta ja ylihintojen pyytäminen ja tinkiminen kuuluvat kulttuuriin, joten esimerkiksi taksin hinta kannattaa sopia etukäteen. Ranskan kielestä on usein hyötyä asioinnissa. Kaupungilla liikkuminen onnistuu jalkapatikan lisäksi bussilla tai pikkutaksilla.

Helsinki - Marrakech Lennot FAQ

 • Mikä on halvin hinta lennolle reitillä Helsinki – Marrakech?

  Halvin löytämämme hinta lennolle reitillä Helsinki -- Marrakech on . \nJatkamalla hakua alla löydät runsaasti tietoa, jonka avulla varaat haluamasi lennon ja viimeistelet matkasuunnitelmasi kohteeseen Marrakech. Voit verrata lentoyhtiöitä ja alueen lentokenttiä sekä löytää mahtavia hotellitarjouksia. Anna ebookersin auttaa, jotta lentosi reitillä Helsinki -- Marrakech on mahdollisimman edullinen!
 • Kuinka monta lentoa reitillä Helsinki – Marrakech on tarjolla viikoittain?

  Reitillä Helsinki -- Marrakech on tarjolla 12 viikoittaista lentoa.
 • Kuinka monta lentoyhtiötä liikennöi reitillä Helsinki – Marrakech?

  reitillä Helsinki -- Marrakech liikennöi 5 lentoyhtiötä.
 • Mitkä lentokentät sopivat parhaiten Helsinki – Marrakech -lennoille?

  Löysimme alueelta Helsinki vain yhden lentoaseman, joka tarjoaa lentoja kohteeseen Marrakech: Vantaa (HEL). Tämä lentoasema tarjoaa lentoja lentoasemalle Menara (RAK), mutta lentoja voi olla tarjolla rajoitetusti, joten varaa heti! Haluamme tarjota sinulle sopivimmat vaihtoehdot. Siten olet valmis nauttimaan kaupungin maisemista, nähtävyyksistä ja mauista heti, kun lentosi laskeutuu kohteeseen Marrakech.
 • Mitkä ovat suosituimpia lentoyhtiöitä reitillä Helsinki – Marrakech?

  Kun varaat lentosi suositulta lentoyhtiöltä, löydät usein parhaat lentotarjoukset. Me jopa löysimme lennon reitille Helsinki -- Marrakech hintaan ! Reitillä Helsinki -- Marrakech 5 lentoyhtiötä tarjoaa halpoja lentoja, ja alueella Helsinki liikennöivistä suosituimpia ovat:\n\n* Lennot reitillä Helsinki (HEL) -- Marrakech (RAK)\n * Finnair\n * Iberia Airlines\n * Lufthansa\n
 • Mitkä lentoyhtiöt liikennöivät reitillä Helsinki – Marrakech useimmin?

  * Helsinki (HEL) -- Marrakech (RAK)\n * Finnair -- 6 viikoittaista lentoa reitillä HEL -- RAK\n \n\n * Iberia Airlines -- 2 viikoittaista lentoa reitillä HEL -- RAK\n \n\n * Lufthansa -- 2 viikoittaista lentoa reitillä HEL -- RAK\nSuuremmilla lentokentillä ja lentoyhtiöillä, jotka lentävät tietyllä reitillä useammin, on yleensä tarjolla enemmän istuinpaikkoja, mutta pienemmältä lentokentältä lentäminen voi olla halvempaa.
 • Mitkä alueen Helsinki lentoasemista tarjoavat lentoja kohteeseen Marrakech joka viikko?

  Lentoyhtiöt, kuten Finnair, liikennöivät viikoittain 6 lentoa reitillä Helsinki -- Marrakech. Lisätietoja alla:\n\n* Lentoasemalta Helsinki (HEL) liikennöidään viikoittain 12 lentoa kohteeseen Marrakech (RAK).\n
 • Onko reitillä Helsinki – Marrakech tarjolla suoria lentoja?

  Reitillä Helsinki -- Marrakech ei ole tarjolla suoria lentoja. Lyhyin löytämämme lento kestää 9 tuntia, 5 minuuttia. Lennettävä etäisyys on 4 027,33 kilometriä. Pisimmät lennot tällä reitillä kestävät yleensä 12 tuntia, 55 minuuttia. Lennon keskimääräinen kesto on 11 tuntia, 37 minuuttia.
 • Mikä on aikaisin ja myöhäisin saatavilla oleva lento reitillä Helsinki – Marrakech?

  * Lento reitillä Helsinki (HEL) -- Marrakech (RAK)\n * Päivän ensimmäinen lähtevä lento: 06.05\n * Aikaisin saapumisaika: 00.30\n * Päivän viimeinen lähtevä lento: 16.55\n * Myöhäisin saapumisaika: 18.20\n
 • Tarvitsenko passin lennolle Helsinki – Marrakech?

  Yleensä passi tarvitaan, kun lennetään sen maan ulkopuolelle, jossa passi on myönnetty. Tarkista kuitenkin tarvittavat asiakirjat matkakohteesi tulli- ja matkustustiedoista.

Lentoyhtiö Lento Lähtee: HEL Saapuu: RAK to
23.1
pe
24.1
la
25.1
su
26.1
ma
27.1
ti
28.1
ke
29.1
Välilaskut
D8 760 01:05 pm 05:35 pm - - Tarkista hinta - - - - 0 välilasku(a)

Hotellit Marrakech

Näytä kaikki 2 737 majoitusliikettä kohteessa Marrakech
Movenpick Hotel Mansour Eddahbi Marrakech

Movenpick Hotel Mansour Eddahbi Marrakech

Avenue Mohamed VI, Marrakech
  5.0 kautta 5.0
   
   
  4,1/5 (39 arvostelua)

  Palais des Congrès, Menaran puutarhat ja Koutoubian minareetti sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä perheystävällisestä lähellä lentokenttää sijaitsevasta hotellista. ...

  Movenpick Hotel Mansour Eddahbi Marrakech150 €

  Movenpick Hotel Mansour Eddahbi Marrakech150 €
  Aqua Mirage Club & Aqua Parc - All Inclusive

  Aqua Mirage Club & Aqua Parc - All Inclusive

  Km 5, Route de Tahanaout, Marrakech
   4.0 kautta 5.0
    
    
   3,8/5 (13 arvostelua)

   High Atlas, La Plage Rouge (ravintola) ja Noria Golf Club sijaitsevat 5 kilometrin päässä tästä perheystävällisestä lomakeskuksesta. Oasiria Water Park (vesipuisto) ...

   Aqua Mirage Club & Aqua Parc - All Inclusive98 €

   Aqua Mirage Club & Aqua Parc - All Inclusive98 €

   Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

   Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

   Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.