Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Párga

Hae hinnat
Lichnos Beach Hotel & Suites

Lichnos Beach Hotel & Suites

5.0 kautta 5.0 Lichnos, Parga, Epirus
Lichnos Beach Hotel & Suites on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Lichnosin ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 2 ravintolaa. Tässä 5 tähden hotellissa on 110 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kalustetun parvekkeen.
Hae hinnat
Paraskevi's Luxury Studios

Paraskevi's Luxury Studios

4.0 kautta 5.0 Mavrogianni 3, Parga
Paraskevi's Luxury Studios on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Valtos-ranta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa. Tässä 4 tähden huoneistohotellissa on 4 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
Hae hinnat
Parga Beach Resort

Parga Beach Resort

4.0 kautta 5.0 G.Kallou and Plateia Papageorgiou, Parga
Parga Beach Resort on saanut mainiota palautetta sijainnistaan lähellä kaikkea. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Valtos-ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja 4 ulkouima-allasta. Tässä 4 tähden hotellissa on 106 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kalustetut parvekkeet/patiot.
Hae hinnat
Apolis Villas

Apolis Villas

4.0 kautta 5.0 Agios Tryfonas, Parga, Preveza
Apolis Villas on saanut mainiota palautetta sijainnistaan lähellä kaikkea. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Valtos-ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset hotellinjohtajan kutsut. Tässä 4 tähden huvilassa on 6 huvilaa. Kaikki huvilat tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja yksityiset uima-altaat.
Hae hinnat
Panorama Exclusive Suites

Panorama Exclusive Suites

4.0 kautta 5.0 Parga, Parga
Panorama Exclusive Suites sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Valtos-ranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Tässä 4 tähden huoneistohotellissa on 10 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja poreammeen.
Hae hinnat
Racconto Boutique Design Hotel - Adults Only

Racconto Boutique Design Hotel - Adults Only

4.0 kautta 5.0 Parga, Parga, Preveza
Racconto Boutique Design Hotel - Adults Only on saanut mainiota palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Valtos-ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 4 tähden hotellissa on 11 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kalustetut parvekkeet.
Hae hinnat
Filoxenia Sea & View

Filoxenia Sea & View

3.0 kautta 5.0 Vekios Vasilios, Anthousa, Parga, Epirus
Filoxenia Sea & View sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Anthousan vesiputous. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja allasbaarin. Tässä vuonna 2007 rakennetussa 3 tähden huoneistohotellissa on 19 huoneistoa 4 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Irida Boutique Hotel

Irida Boutique Hotel

3.0 kautta 5.0 Lithitsa, Parga, Epirus
Irida Boutique Hotel on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kryonérin ranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä 3 tähden hotellissa on 14 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkaukset.
Hae hinnat
Kanali Village

Kanali Village

2.5 kautta 5.0 Valtos Beach, Parga, Epirus
Kanali Village on saanut hyvää palautetta huoneistojen siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Valtos-ranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä vuonna 1991 rakennetussa 2,5 tähden huoneistohotellissa on 11 huoneistoa 3 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.
Hae hinnat
Olympic Hotel

Olympic Hotel

4.0 kautta 5.0 1, Skoufa Street, Parga, Epirus
Olympic Hotel sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Valtos-ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 4 tähden hotellissa on 22 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen.

Autovuokraamojen parhaat tarjoukset kohteessa Párga

Katso kaikki kohteen Párga vuokra-autot

Parga – Matkat

Jokainen reissu on erilainen: sen tietää myös ebookers. Siksi osaamme auttaa sinua huolimatta siitä, onko toiveissasi rauhallisen rentouttava vai uusiin seikkailuihin panostava kohteen Parga-loma.

Parga – Lennot ja hotelli

Pitkään suunnitteilla olleista seikkailumatkoista suunnittelemattomiin pikapyrähdyksiin – ebookers muokkaa mittatilaustyönä lentoliput, majoitukset ja elämykset juuri sinun tarpeisiisi.

Varaamalla lentoliput ja hotellihuoneen yhdessä säästät enimmillään 7.7%^.

Haluaisitko ruokailla joka päivä kattouima-altaan äärellä? Ei hätää! Valikoimassamme on yli 500 kumppanilentoyhtiötä sekä runsaat 500 000 majoitusliikettä, joiden joukosta löydät helposti itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon. Meidän avullamme kaikki onnistuu.

Parasta kaikessa on se, että meillä on tarjolla myös hintatakuu! Tämä tarkoittaa sitä, että jos saat tarjoustamme edullisemman lento- ja hotellipaketin 48 tunnin sisällä, vastaamme siihen ja hyvitämme erotuksen.

On koittanut aika pakata matkalaukut ja toteuttaa vähintään yksi toivomuslistan kohta. Halusitpa sitten nähdä suurkaupungin parhaat nähtävyydet tai paeta syrjäseuduille rauhoittumaan, meidän avullamme löydät etsimäsi.

Varausehtoja sovelletaan.

Parga – Matkat

Uusiin ihmisiin tutustuminen kuuluu erottamattomasti matkailuun. Tämän kaupungin alueella on noin 2 000 asukasta, joten tilaisuuksia tuttavuuden tekemiseen paikallisten kanssa löytyy yllin kyllin.

Parga sijaitsee lyhyen matkan päässä lähikaupungista (Igoumenitsa), jonne pääsee ajamalla 18 km luoteeseen päin. Valtion pääkaupunki Ateena sijaitsee kauempana: sen saavuttaa matkaamalla 320 km kaakkoon.

Etsi näkinkenkiä ja täytä keuhkosi raikkaalla meri-ilmalla. Sarakinikon ranta ja Valtos-ranta mahdollistavat loistavan tavan rentoutua meren äärellä!

Jätä aikaa muuhunkin kuin vain ostosten tekoon ja kulttuuririentoihin. Lähde ulos luontoon! Kalodikin kosteikko on upea paikka, jossa voit nauttia ulkoilmasta ja saada raikasta ilmaa.

Kun haluat tietää enemmän tämän seudun historiasta, tee retki kohteeseen Necromanteion tai Muinainen Efyra.

Jos sinua kiinnostaa kuninkaallisten elämä, Pargan linna on täydellinen tutustumiskohde sinulle. Myös Anthousan linna on yhtä vaikuttava, ja se on ihan kuin sadusta.

Parga – Hotellit

Aiotko varata itsellesi majoituksen? ebookersin hotellioppaan tarjoamasta yli 33 majoitusliikkeestä valitset silmänräpäyksessä parhaan mahdollisen!

Majoitusvaihtoehdot tällä alueella vaihtelevat konstailemattomista huoneista ylellisiin huoneisiin, jotka tarjoavat kaikki ekstrat ja mukavuudet. Mikäli suunnittelet etsiväsi majoitusliikettä, joka ei kuluta kerralla kaikkia säästöjäsi, tutustumisen arvoisia vaihtoehtoja ovat Christina Studios & Apartments osoitteessa Agion Anargyron 20 ja San Nectarios Hotel osoitteessa 2 Agias Marinas Street. Lichnos Beach Hotel & Suites ja Salvator Villas & Spa Hotel ovat kaksi muuta hyvää vaihtoehtoa. Nämä hienostuneet hotellit sopivat kaikille, jotka haluavat nauttia ruhtinaallisesta palvelusta lomansa aikana.

^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2019–31.12.2019 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.