Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat lennot Varsova

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Tieto lennoista

Kohdelentokenttä Varsova

Halvat lennot Varsovaan

Puolan pääkaupunki Varsova on tunnelmallinen matkakohde. Se houkuttelee vierailijoita tutustumaan upean historialliseen ympäristöön, johon sulautuu saumattomasti myös modernia kaupunkikulttuuria eurooppalaisen suurkaupungin tyyliin. Varsova on äärettömän monipuolinen matkakohde, josta löytyy kiinnostavaa nähtävää ja tekemistä jokaiseen makuun. Lennot Varsovaan kuljettavat nopeasti Suomesta keskelle pitkän ja monivaiheisen historian värittämää kaupunkiympäristöä. Varsova on melkoinen metropoli, sillä se on Euroopan seitsemänneksi suurin kaupunki. Sen suosio matkakohteena kasvaa päivä päivältä, sillä mielenkiintoisessa kaupungissa on laaja valikoima kiinnostavia vierailukohteita. Se sopiikin hyvin monenlaisille matkailijoille aina kulttuurilomailijoista shoppailumatkailijoihin ja perhelomailijoihin. Halvat lennot Varsovaan on helppo löytää, sillä tarjontaa on paljon. Kysyntä on kovaa, ja siksi halvimmat lennot Varsovaan saatetaan myydä täyteen jo varhain. Kannattaakin olla ajoissa asialla. Lentoja Varsovaan on onneksi tarjolla paljon, ja päivittäin sinne lennetään Suomesta useita yhteyksiä. Suorat lennot Varsovaan kestävät alle kaksi tuntia, mikä tekeekin siitä houkuttelevan kohteen. Lyhyt matka-aika tarkoittaa sitä, että perillä kohteessa on enemmän aikaa vaikka lyhyellä viikonloppumatkallakin. Tarjolla on suorien lentojen lisäksi paljon erilaisia välilaskullisia vaihtoehtoja, jotka voivat olla merkittävästi halvempia. Välilaskullinen lento on aina jonkin verran pidempi kuin suora lento, mutta välilaskullisissa on nopeitakin vaihtoehtoja tarjolla. Varsova on kaupunkikohteiden tapaan ympäri vuoden suosittu, eikä mitään merkittäviä sesonkipiikkejä ole. Kesällä Euroopassa matkaillaan myös kaupunkikohteisiin eniten, ja lisäksi joulun aika on suosittua myös Varsovan-matkailussa. Näiden kausien ulkopuolella lentojen hinnat ovat alhaalla ja halvimmat lennot Varsovaan on helpointa löytää.

Halvalla Varsovaan

Edullisia lentoja Varsovaan kannattaa lähteä etsimään jo hyvissä ajoin, sillä hinnat tapaavat lähteä nousuun, mitä lähempänä lähtöpäivää lippuja ostaa. Pari kuukautta etukäteen lentojen hinnat ovat vielä alhaisia. Halpoja lentoja metsästävän kannattaa myös vertailla lentojen hintoja viikonpäivien välillä, jos lähtöpäivän valinnassa on mahdollista joustaa. Hinnoissa voi olla eroja esimerkiksi viikonloppulähtöjen ja keskellä viikkoa lähtevien lentojen välillä, joten vertailu on aina hyvä idea. Varsovaan halvalla matkustaminen on yhä helpompaa, sillä tarjontaa on varsin paljon ja monipuolisesti. Lento Varsovaan on nopea tapa päästä vaihtamaan maisemaa ja tutustumaan kiehtovaan kaupunkikulttuuriin keskellä vilkasta puolalaista elämänmenoa. Pääkaupunki on metropolialueineen laaja, ja sen tarjonnasta löytyy kiehtovaa nähtävää kaiken ikäisille matkailijoille. Varsova on suosittu kohde hyvin monenlaisten vierailijoiden parissa. Hyvät liikenneyhteydet huolehtivat pääkaupungissa sekä paikallisten että vierailijoiden kuljettamisesta sujuvasti kaikkialle. Vaikka kaupunki on suuri, paikallisliikenteen hyvä taso takaa, että Varsovassa on helppo liikkua vaikkapa kaupungin laidalta laidalle. Julkinen liikenne on erittäin edullista, joten sen avulla selviää pienelläkin budjetilla.

Lennot Varsovaan

Varsovan kansainvälinen lentoasema tunnetaan nimellä Chopinin lentoasema eli Lotnisko Chopina. Se sijaitsee noin 11 kilometrin päässä Varsovan keskustasta, ja sieltä on erinomaiset julkisen liikenteen yhteydet kaikkialle kaupunkiin kellon ympäri. Lentoasemalla on oma rautatieasema, jolta lähtee tihein aikavälein paikallisjunia eri puolille kaupunkia. Myös bussit kuljettavat kattavasti kaikkialla Varsovassa, ja busseja kulkee myös yöaikaan. Julkisen liikenteen käyttäminen on halpaa, ja pikkurahalla pääsee liikkumaan erittäin kätevästi joukkoliikenteen avulla ympäri Varsovaa. Lentoasemalta pääsee myös taksilla siirtymään kohtuuhintaan esimerkiksi majapaikalleen. Kannattaa kuitenkin valita vain viranomaisten lentoasemalla suosittelemia taksiyhtiöitä, jotka ovat varmasti luotettavia eivätkä veloita liikaa. Taksien hinnasto on suomalaiseen verrattuna suorastaan halpa, joten pieneenkin budjettiin voi sopia pari taksikyytiä matkan aikana. Varsovaan lentää halvalla, ja siellä selviää pienellä budjetilla niin halutessaan. Luksustakin on kuitenkin tarjolla sitä kaipaaville ja tietenkin kaikkea siltä väliltä!

Mitkä yhtiöt lentävät kohteeseen Varsova?

SAS, Air Baltic, Air France, Lufthansa, KLM, Czech Airlines, Austrian Airlines

Kartta

Usein Kysytyt Kysymykset

❓ Kuinka paljon maksavat lentoliput kohteeseen Varsova?

✔️ Lennot kohteeseen Varsova maksavat yleensä 111 €–169 €. Jos haluat varata lennot vain yhteen suuntaan kohteeseen Varsova, voit löytää upeita tarjouksia niinkin halvalla kuin 90 €. Halpaa lentoa kohteeseen Varsova etsiessäsi kannattaa ottaa huomioon, että huhtikuussa on halvin kuukausi.

❓ Mikä on halvin kuukausi lentää kohteeseen Varsova?

✔️ Halvin kuukausi varata lentoliput kohteeseen Varsova on huhtikuussa. Jos matkasuunnitelmasi ovat joustavat etkä välitä mihin vuodenaikaan lähdet matkalle, lentojen varaaminen tälle kuukaudelle voi säästää sinulle huomattavastikin rahaa.

❓ Miten löydän halvimmat lennot kohteeseen Varsova?

✔️ Löydät halvat lennot kohteeseen Varsova helposti hakukoneemme avulla. Voit hakea yhdensuuntaisia lentoja, menopaluulentoja tai monia kohteita sisältäviä lentoja. Annettuasi hakemasi kohteet, päivät ja matkustajien määrät hakukoneeseen voit lajitella ja suodattaa tuloksia monien eri kriteerien mukaisesti. Lentolippujen hinnat kohteeseen Varsova saattavat vaihdella suurestikin etsimiesi päivien, lentoyhtiöiden, lipputyyppien, paikkavalintojen ja monien muiden valintojen mukaan. Tee varaus ebookersin kautta ja hyödynnä maailmanlaajuisen verkkomatkatoimiston tuomat edut, kuten halvemmat hinnat, kattava tarjonta, loistava kanta-asiakasohjelma sekä varauksen tekemisen helppous. Lentojen lisäksi voit varata myös matkasi muut osat ebookersin kautta, ja säästät näin huomattavasti aikaa ja rahaa.

❓ Voinko muuttaa Ebookersin kautta tekemääni lentovarausta kohteeseen Varsova?

✔️ Voit muuttaa kohteen Varsova lentoasi helposti avullamme. Ensiksi sinun kannattaa tutustua matkasuunnitelmassasi oleviin lentoyhtiön ehtoihin ja rajoituksiin. Näistä näet helposti lentoyhtiön muutoksia koskevat käytännöt sekä mahdolliset lisämaksut. Jos lentoyhtiösi on perinteinen yhtiö, voimme auttaa sinua muutoksen tekemisessä – ota vain meihin yhteyttä. Saat lisätietoja lentojenmuuttamisesta asiakaspalvelun artikkelista .

❓ Miten peruutan Ebookersin kautta varaamani lennon kohteeseen Varsova?

✔️ Voit peruuttaa lentolippusi kohteeseen Varsova helposti seuraamalla ohjeitamme. Ensiksi kannattaa kuitenkin tutustua lentoyhtiön ehtoihin ja rajoituksiin, jotka löydät kätevästi matkasuunnitelmastasi. Ehdoista näet lentoyhtiön peruutuksia koskevat käytännöt sekä yhtiön mahdollisesti veloittamat lisämaksut. Saat lisätietoja lentojen peruuttamisesta asiakaspalvelun artikkelista täällä.

❓ Mitkä ovat parhaat kohteeseen Varsova lentävät lentoyhtiöt?

✔️ Jos haluat varata lennon kohteeseen Varsova, tulet huomaamaan, että tähän kohteeseen lentää useita lentoyhtiöitä. Yksi näistä on SAS, Air Baltic, Air France, Lufthansa, KLM, Czech Airlines, Austrian Airlines. Voit ebookersin avulla helposti vertailla lentoja nähdäksesi, minkä lentoyhtiön tarjoamat lennot sopivat parhaiten tarpeisiisi. Näin voit varmistaa, että käytät matkabudjettisi parhaiten hyväksesi ja että saat kaikki haluamasi matkan aikaiset palvelut käyttöösi.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.