Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Ensi viikonloppuna
30.10. - 1.11.

Varatuimmat hotellit Bangkok

40 €
Metropole Residence Sukhumvit 39

Metropole Residence Sukhumvit 39

4.0 kautta 5.0 5/9 Soi Phromsri, Sukhumvit Road, Klongton-Nua, Wattana, Bangkok, Bangkok
Metropole Residence Sukhumvit 39 on saanut loistavaa palautetta alueen ostosmahdollisuuksista. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Emporiumin ostoskeskus. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ulkouima-allas. Tässä 4 tähden hotellissa on 88 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
57 €
Galleria 10 Sukhumvit Bangkok by Compass Hospitality

Galleria 10 Sukhumvit Bangkok by Compass Hospitality

4.0 kautta 5.0 21 Sukhumvit 10 Sukhumvit Road, Klongtoey, Bangkok, Bangkok
Galleria 10 Sukhumvit Bangkok by Compass Hospitality on saanut mahtavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Terminal 21 -ostoskeskus. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset alueelliset kuljetukset ja ulkouima-altaan. Tässä vuonna 2010 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 188 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille LCD-televisiot ja jääkaapit.
Hae hinnat
Citrus Suites Sukhumvit 6 by Compass Hospitality

Citrus Suites Sukhumvit 6 by Compass Hospitality

4.0 kautta 5.0 25/1Sukhumvit Soi 6, Bangkok, Bangkok
Citrus Suites Sukhumvit 6 by Compass Hospitality on saanut mahtavaa palautetta hiljaisesta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Nana Square -ostoskeskus. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Tässä vuonna 2017 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 90 huonetta 9 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
53 €
The Continent Hotel Bangkok by Compass Hospitality

The Continent Hotel Bangkok by Compass Hospitality

5.0 kautta 5.0 413 Sukhumvit Road Klongtoey Nua, Wattana, Bangkok, Bangkok
The Continent Hotel Bangkok by Compass Hospitality on saanut mahtavaa palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Soi Cowboy -katu. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen valet-pysäköinti ja ulkouima-allas. Tässä vuonna 2012 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 153 huonetta 39 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
Hae hinnat
Galleria 12 Sukhumvit Bangkok by Compass Hospitality

Galleria 12 Sukhumvit Bangkok by Compass Hospitality

4.0 kautta 5.0 81/83 Sukhumvit Soi 12, Sukhumvit Road, Khlong Toei, Bangkok
Galleria 12 Sukhumvit Bangkok by Compass Hospitality on saanut mainiota palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Terminal 21 -ostoskeskus. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ulkouima-altaan ja ravintolan. Tässä vuonna 2015 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 164 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
Hae hinnat
Citin Sukhumvit 11 Nana Bangkok by Compass Hospitality

Citin Sukhumvit 11 Nana Bangkok by Compass Hospitality

3.0 kautta 5.0 155/17-21 Sukhumvit Soi 11, BTS Nana, Bangkok, Bangkok
Citin Sukhumvit 11 Nana Bangkok by Compass Hospitality on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Nana Square -ostoskeskus. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä 3 tähden hotellissa on 52 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
30 €
The Key Premier Sukhumvit by Compass Hospitality

The Key Premier Sukhumvit by Compass Hospitality

4.0 kautta 5.0 12 Sukhumvit Soi 7, Bangkok
The Key Premier Sukhumvit by Compass Hospitality on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Nana Square -ostoskeskus. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset hotellinjohtajan kutsut. Tässä 4 tähden hotellissa on 75 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja älytelevision.
48 €
Aspen Suites Hotel Sukhumvit 2 Bangkok by Compass Hospitality

Aspen Suites Hotel Sukhumvit 2 Bangkok by Compass Hospitality

4.0 kautta 5.0 65/1 Sukhumvit Soi 2 Sukhumvit Road, Bangkok, Bangkok
Aspen Suites Hotel Sukhumvit 2 Bangkok by Compass Hospitality on saanut loistavaa palautetta alueen ostosmahdollisuuksista. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Nana Square -ostoskeskus. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset alueelliset kuljetukset. Tässä vuonna 2008 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 65 huonetta 8 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
111 €
Shangri-La Hotel, Bangkok

Shangri-La Hotel, Bangkok

5.0 kautta 5.0 89 Soi Wat Suan Plu, New Road, Bangrak, Bangkok, Bangkok
Shangri-La Hotel, Bangkok on saanut loistavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Bangkokin jokiranta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen valet-pysäköinti ja 2 ulkouima-allasta. Tässä vuonna 1986 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 802 huonetta 25 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
48 €
Bangkok Marriott Hotel Sukhumvit

Bangkok Marriott Hotel Sukhumvit

5.0 kautta 5.0 2 Sukhumvit Soi 57, Klongtan Nua, Wattana, Bangkok, Bangkok
Bangkok Marriott Hotel Sukhumvit on saanut mahtavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Emporiumin ostoskeskus. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja 3 ravintolaa. Tässä vuonna 2013 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 295 huonetta 49 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi taulutelevision ja minibaarin.
19 €
Citrus Sukhumvit 13 by Compass Hospitality

Citrus Sukhumvit 13 by Compass Hospitality

3.5 kautta 5.0 22 Sukhumvit Soi 13, Bangkok, Bangkok
Citrus Sukhumvit 13 by Compass Hospitality on saanut mainiota palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Soi Cowboy -katu. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ilmaiset alueelliset kuljetukset. Tässä vuonna 2012 rakennetussa 3,5 tähden hotellissa on 79 huonetta 9 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
64 €
SKYVIEW Hotel Bangkok

SKYVIEW Hotel Bangkok

5.0 kautta 5.0 12 Sukhumvit 24, Klongton, Klongtoey, Bangkok
SKYVIEW Hotel Bangkok on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Emporiumin ostoskeskus. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 4 ravintolaa ja 2 baaria. Tässä 5 tähden hotellissa on 285 huonetta 35 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
26 €
The Quarter Ari by UHG

The Quarter Ari by UHG

4.0 kautta 5.0 428 Phahonyothin Rd. in front of Soi 10, Samsen Nai, Phaya Thai, Bangkok, Bangkok
The Quarter Ari by UHG on saanut mainiota palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta La Villa Aree Shopping Mall (ostoskeskus). Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ulkouima-allas. Tässä 4 tähden hotellissa on 180 huonetta 34 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
22 €
The Key Sukhumvit Bangkok by Compass Hospitality

The Key Sukhumvit Bangkok by Compass Hospitality

3.0 kautta 5.0 19-19/1-3 Sukhumvit Soi 19, Klongtoey-Nua, Wattana, Bangkok, Bangkok
The Key Sukhumvit Bangkok by Compass Hospitality on saanut loistavaa palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Soi Cowboy -katu. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja baarin. Tässä 3 tähden hotellissa on 43 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
40 €
Arcadia Suites Ploenchit Sukhumvit by Compass Hospitality

Arcadia Suites Ploenchit Sukhumvit by Compass Hospitality

4.0 kautta 5.0 15 Soi Nai Lert, Wireless Road, Lumpini, Pathumwan, Bangkok, Bangkok
Arcadia Suites Ploenchit Sukhumvit by Compass Hospitality on saanut loistavaa palautetta huoneistojen mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Central Embassy -ostoskeskus. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset alueelliset kuljetukset. Tässä vuonna 2012 rakennetussa 4 tähden huoneistohotellissa on 73 huoneistoa 8 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.

Parhaat halvat hotellit ja majoitukset Bangkok

Näytä kaikki

Parhaat luksushotellit Bangkok

Näytä kaikki

Hotellit Bangkokissa – Aasian häikäisevässä metropolissa

Bangkok on Thaimaan pääkaupunki, ja yksi Aasian värikkäimmistä ja jännittävimmistä kaupungeista, jolla on huikeasti tarjottavaa vierailevalle matkailijalle. Bangkok on täynnä upeita nähtävyyksiä, kauniita maisemia ja todellisia elämyksiä.

Bangkok – edullinen suosikkikohde

Bangkok on todellinen matkailijan helmi, sillä tämä värikäs kaupunki tarjoaa uskomattoman laajan valikoiman erihintaisia hotelleja aina todella halvasta huomattavan hintaiseen majoitukseen. Hotellit Bangkokissa on varustelu eri tavoin ja palvelut vaihtelevat yksinkertaisesta ylelliseen, mutta hotellien henkilökunta on poikkeuksetta ystävällistä, ja huoneiden ulkoasu on kaikissa erinomainen. Thaimaa kohtelee vieraitaan kunnioituksella, mikä saa matkailijan tuntemaan olonsa tervetulleeksi ja miellyttäväksi. Etsi tarpeisiisi sopiva hotelli Bangkokista tai muista Thaimaan kaupungeista, kuten esimerkiksi a href="https://www.ebookers.fi/Nonthaburi-Hotellit.d9883.Matkaoppaat-hotellit?langid=1035">Nonthaburista käyttämällä kätevää hakukonettamme.

Unohtumaton Bangkok – enkelten kaupunki

Bangkok tarjoaa matkailijalle lukuisia upeita nähtävyyksiä ja elämyksiä, sillä kaupunki pursuaa vanhoja perinteitä moderneilla mausteilla. Bangkokista löytyy useita temppeleitä, joista tunnetuin on Wat Phra Kaeo, jossa säilytetään kuuluisaa jadesta valmistettua Smaragdibuddhaa. Kaupungin temppeleistä vanhin on Wat Pho, jossa sijaitsee 1500-luvulla valmistettu, useita metrejä pitkä kullattu Lepäävä Buddha. Chao Phraya -joen varrella sijaitsee Grand Palace, joka on vaikuttava näky kultaisessa kimalluksessaan. Museoiden ystävälle Bangkok tarjoaa Thaimaan kansallismuseon, joka sisältää Thaimaan historiaa, veistoksia, käsitöitä ja paljon muuta mielenkiintoista. Museoista pitävälle löytyy lisäksi hieman oudompi nähtävyys, Bangkokin rikoslääketieteellinen museo. Eläimistä kiinnostunut voi tutustua käärmeisiin Käärmeinstituutissa, josta löytyy Bangkokin käärmetarha, joka on maailman vanhin.

Shoppailijan suosikkikohde

Bangkok on suosittu ja edullinen kaupunkilomakohde, josta löytyy lukemattomia ostoskeskuksia, pikkuputiikkeja ja mahtavia basaareja. Pieniä kujia ja putiikkeja suosivan kannattaa suunnata kohti Siam Squarea, josta löytyy tämän hetken muotivaatteita ja asusteita huokeaan hintaan. Hieman ylellisempiä luomuksia löytyy Siam Paragon ostoskeskuksesta tai Emporiumista. Siam Paragonin alta kellarikerroksesta löytyy upea akvaariomaailma Siam Ocean World, joka on jännittävä nähtävyys kaikille vedenelävistä kiinnostuneille lomailijoille. Bangkokissa vierailevan matkailijan kannattaa kokea kaupungin upea basaarielämä tutustumalla esimerkiksi Chatuchak Weekend Market -viikonloppumarkkinoihin, josta löytyy kaikkea aina muodista elintarvikkeisiin, koruihin ja eläimiin. Viikonloppumarkkinat ovat suuri tapahtuma, jonne kerääntyy kymmeniä tuhansia asiakkaita ostoksille sekä vaihtamaan uutisia.

Bangkokin kuuluisat herkut

Bangkokissa lomaileva tai liikematkalla oleva matkailija voi nauttia ateriansa vieraanvaraisessa hotellissaan, tai tutustua kaupungin monipuoliseen ravintolatarjontaan ja katukeittiöiden herkkuihin. Paikalliseen perinneruokaan miedoin maustein voi tutustua suositussa Harmonique-ravintolassa, joka sopii erinomaisesti suomalaiselle lomailijalle paikan rauhallisuuden ja herkullisien aterioiden vuoksi. Paikallisia suosikkeja ovat muun muassa riisi, nuudelit ja erilaiset höyrytetyt, uppopaistetut ja vokkaamalla paistetut ruoat.

Muista myös katsoa halvat hotellit Bangkokissa

Viimeksi varatut hotellit Bangkok

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.